AnimeLolOFriend

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
AnimeLolOFriend

+2
Admin
ella
6 participanți

Fara ea nu pot...

Sondaj

Vreti sa continui sa postez pentru acest fic?Cum vi se pare?

[ 40 ]
    Fara ea nu pot... Vote_lcap85%Fara ea nu pot... Bar_right [85%] 
    [ 1 ]
    Fara ea nu pot... Vote_lcap2%Fara ea nu pot... Bar_right [2%] 
    [ 4 ]
    Fara ea nu pot... Vote_lcap9%Fara ea nu pot... Bar_right [9%] 
    [ 2 ]
    Fara ea nu pot... Vote_lcap4%Fara ea nu pot... Bar_right [4%] 

Total voturi: 47
    Inapoi
    ella
    ella

Data de inscriere : 29/12/2010
    Varsta : 27
    Localizare : bucuresti

Fara ea nu pot... Empty Fara ea nu pot...

Mesaj  ella Mier Ian 12, 2011 6:19 pm

FARA EA NU POT...
    Sper ca nu va suparati daca Sakura nu are aceeasi culoare la par....dar daca voua nu va place sa imi spuneti si in celelalte capitole o sa ma asigur ca nu mai este asa;)

Cap.1
    Sasuke:In spatele scenei se aud numai tipete dar nu prea se auzeau din cauza fanilor de pe scena:
    -Esti pregatit,Sasuke?Astazi ai primul concert dupa vacanta pe care ai luat-o.
    -Da...adevarul e ca a fost cam lunga vacanta.Ne uitam unul la celalalt apoi incepem sa radem.Naruto era cel mai bun prieten al meu...era un chitarist inrait si nu stiu ce m-as face fara el.Sunt pregatit sa intru pe scena dar vrea macar un moment de singuratate pe care in ultimnele doua ore nu l-am putut obtine.Ma gandesc la ea...oare ce face?Oare este bine?Realizez ca imi fac singur rau dar nu imi pot lua mintile de la ea de ceva timp.Au trecut cinci ani de cand ne-am despartit si ma simt vinovat pentru tot.Eram niste copii care nu intelegeau ce-i aia iubire.I-am promis candva ca o sa fiu prezent la majoratul ei care l-a serbat anul acesta.Simt ca ceva se intampla de la un timp...ceva ciudat....dar nu imi pot sa seama ce.....Sunt strigat de oamenii din spatele scenei cei care s-au ocupat ca intregul concert sa fie unul pe masura...mai ales ca nu am mai tinut concerte de vreun an si ceva.Intru pe scena si vad multimea din fata mea...erau acolo pentru ca eu m-am intors.Ii salut si fac semn celor din formatie sa cante.Imediat aud cum chitarele cu acordurile lor se potrivesc perfect cu zgomotul tobelor si al clapelor.Melodia asta este una mai speciala....am scris-o acum cateva saptamani gandindu-ma la ce am lasat in urma....o inima de copila franta,dezamagiri,regrete si multe resentimente.Imaginea ei imi vine in minte si incep sa cant...aud multimea strigandu-mi numele..dar nu ma pot gandi decat la ea.Incep sa imi revin cu incetul din transa pe care ea mi-o provoca.Pe atunci credeam ca este aleasa inimii mele si asta am crezut mult timp de atunci.Imi dau seama ca am facut-o sa sufere cand a aflat ca eu plac alta fata pe atunci.Si acum sunt impreuna cu fata aceea.Cand sunt cu ea,nu imi pot aminti decat momentul acela in care m-am certat cu fosta mea iubire care acum este pierduta.Pe fata cu care sunt acum o cheama Vanessa.Este blonda cu niste ochi albastri in care te poti pierde dar si acum am parerea ca smaraldele acelea din ochii brunetei mele mult iubite.Am continuat sa cant alte melodii....unele mai de demult altele mai recente...imi pare bine ca acest concert a iesit bine avand in vedere ca nu am mai facut asta de mult.Sunt obosit...si astept sa ma duc acasa,sa ma culc si sa uit de tot dar am mai stat o jumatate de ora cu baieti si deodata zaresc o fata bruneta indreptandu-se spre noi.Semana foarte mult cu cea pe care am lasat-o sa plece de langa mine acum cativa ani.Vine la mine si intreaba:
    -Buna,imi poti spune unde il pot gasi pe Sasuke Uchiha?
    -Eu sunt Sasuke Uchiha...cu ce te pot ajuta?Simt un gol in stomac,care ma face sa privesc in ochii ei si realizez ca o cunosc.Se schimbase mult dar avea aceeasi privire pe care o recunosteai cu usurinta.Privirea ei ma hipnotizeaza si o simt si pe ea la fel de incordata ca si mine.Vrea sa plece dar o apuc de antebrat si ii spun in asa fel in cat sa nu o sperii:
    -Nu trebuie sa pleci,Sakura.De ce nu vrei sa vorbesti cu mine?Acum o sa imi spui ca m-ai cautat degeba?
    -De unde ai stiut ca sunt eu?Imi spune aceasta uimit cu o voce oarecum trista.
    -Iti cunosc privirea,vorbele,felul in care te misti si nu mi-au trebuit decat 2 secunde sa imi dau seama ca esti tu.
    -Sasuke,te-am cautat pentru ceva anume nu pentru banalitati si....
    Nu a mai putut continua.La gatul meu se afla acum Vanessa care m-a sarutat scurt pe buze:
    -Buna,eu sunt Vanessa,iubita lui Sasuke....si tu esti...?
    -Sakura Haruno....a spus aceasta plecandusi privirea si s-a intors trista.In urmatorul moment mi-am dat seama ca a venit sa imi spuna ceva important:
    -Iubitele,ea nu este cea de care te-ai despartit acum cativa ani?imi spune Vanessa prefacandu-se nestiutoare.Asta uram cel mai mult la ea.Juca teatru.O vad pe Sakura cum tresare cand aude vorbele Vanessei dar continua sa mearga pana iese pe usa din spatele scenei.Nu ii raspund Vanessei,imi iau ramas bun de la baietii din trupa si ma indrept spre masina mea apoi ma duc acas.Ajung acasa foarte obosit si vreau sa urc spre camera mea dar suna telefonul:
    -Alo!raspund cu o urma de uimire
    -Buna ziua,cu cine vorbesc?
    -Cu Sasuke Uchiha.Va pot ajuta cu ceva?
    -Sunt secretara domnului Arteghor.Ar vrea sa stie daca sunteti interesat sa faceti impreuna un turneu mondial?Ce spuneti?Sunteti de acord?.......
    Melodia pe care a cantat-o Sasuke despre Sakura

Sper sa va placa si astept comentarii:)
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Data de inscriere : 16/11/2010
    Localizare : in fata calculatorului :)

Fara ea nu pot... Empty Re: Fara ea nu pot...

Mesaj  Admin Vin Ian 14, 2011 9:47 am

interesant are detoate si inca ceva special vreau next-ul.. Very Happy
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Varsta : 28
    Localizare : sunt unde sunt dar as vrea sa fiu unde ar trebuii sa fiu as vrea sa fiu in inima ta

Mesaj  ***adinuka*** Vin Ian 14, 2011 9:34 pm

Chiar faina.....are descriere muninata si destula...dialogul nu este sec si astept next-ul Very Happy
    Blak***Imortal
    Blak***Imortal
    Assistent
    Assistent

Data de inscriere : 18/11/2010
    Varsta : 29
    Localizare : akas

Mesaj  Blak***Imortal Mier Feb 16, 2011 8:11 pm

Este unul din favoritele mele deci astept sa il pui
    ella
    ella

Mesaj  ella Sam Mar 12, 2011 9:17 pm

Cap.2

Sasuke:Stau si ma gandesc ce sa ii spun femeii de la celalalt capat:
    -Imi pare rau dar nu pot accepta.
    -Este in regula.
    -O.K.va trebui sa inchid sper sa ne mai auzim si sa mai vorbim pe tema acestui subiect.
    Inchid telefonul si cu calm urc scarile sunandu-l pe Naruto:
    -Da,zi repede!
    -M-a sunat secretara domnului Arteghor in legatura cu un turneu mondial si am refuzat...
    -Cee??Esti ticnit?Cum ai putut refuza o asemenea oportunitate?
    -Vor mai fi multe ocazii si in orice caz trebuie sa o gasesc...in momentul acelami-a zburat gandul la ea.
    -Pe cine sa gasesti...?
    -Nu mai conteaza,cred ca aberez deja.
    -Esti complicat,dar hai ca mai vorbim maine,vreau si eu sa dorm.
    -O.K.noapte buna.
    Inchid telefonul si ma bag in pat.Imi tot zboara gandul la ea.La frumusetea ei,la zambetul minunat care nu si-a pierdut sclipirea indiferet cat de mult a suferit din cauza mea si acei ochi minunati nu pot sa ii uit in veci...

A 2a zi:
    Sakura:
    -Hei Skura,care bluza?Cea rosie sau cea alba cu modele negre?ma intreaba Hinata
    -Cea alba...spun eu ingandurata
    -Sakura...nici macar nu te-ai uitat la ele,ce ti se intampla?
    -Nimic...dar tu?De ce te pregatesti si esti agitata?
    -Pai am o intalnire cu un tip si...
    -Stai...un pic.Cum l-ai cunoscut?
    -La mall...
    -Cum s-a intamplat?
    -Pai,s-a intamplat ca...am vrut sa-mi cumpar o bluza si aceea era destinata altuiva cu o influenta mai mare decat a mea se pare si trebuia sa platesc mai mult decat pretul real pe care il avea dar se pare ca nu mai aveam destui bani in portofel si cardurile nu le aveam la mine asa ca a platit el in locul meu si i-am ramas datoare cu o intalnire la mall.
    -Si banuiesc ca nu a fost un pret neinsemnat,deasta i-ai ramas datoare.Ia zi..cat costa bluza si cat a mai dat el??
    -Pai...nu foarte mult.El a mai pus cam 200$ si bluza costa cam 500$.
    -Daaa...nu foarte mult.
    Hinata chicoti...si avea o privire foarte smechera:
    -Naruto a zis ca vine cu un prieten si ma intrebam daca vrei sa vii cu mine,nu vreau sa ma duc singura.
    -Sigur ca vin...stii ca nu ti-am refuzat nimic niciodata.Deci cand plecam Very Happy
    -Peste vreo doua ore.
    -Asa de repede??Ar trebui sa plec sa ma pregatesc,vin eu si te iau cu masina.O.K?
    -Bine.
    Am plecat grabita din camera Hinate,m-am urcat in masina si am condus grabita pana la mine acasa.Am intrat grabita in casa mea.M-am dus direct in camera mea care era mobilata dupa gustul meu si evident:la moda.
    Imi aleg din dulap o rochie scurta.Partea de sus era crem si cea de jos era neagra din dantela.Mi-am luat niste cizmulite crem.M-am machiat cu rimel,creion dermatograf,gloss si putin fond de ten.Mi-am pus niste bratari pe mana negre si crem apoi am sunat-o pe Hinata sa o intreb daca este gata.Imediat ce am inchis telefonul mi-am luat cheile de la masina si cele de la apartament,telefonul si am plecat spre casa Hinatei.In jur de 20 de minute am ajuns acolo.Nu am mai intrat asa ca am asteptat-o pe bruneta sa iasa.Cand a iesit aceasta era imbracata intr-o roche care avea partea de sus in culoarea gri,partea de jos era rosie ele fiind despartite de o curea neagra si in picioare avea o pereche de pantofi negri.Ii statea super bine si imediat ce a inchis portiera masinii mele am plecat spre restaurantul unde avea loc intalnirea.Drumul nu a fost nici lung asa ca am ajuns la timp.Am parcat masina si am intrat in restaurant.Hinata l-a zarit la o masa pe Naruto,acesta facandu-i cu mana.Cand l-a vazut i s-a luminat fata...aici e ceva ''necurat'' la mijloc.Mergem pana la masa respectiva am ramas blocata...

[url][/url]Fara ea nu pot... Images?q=tbn:ANd9GcSclomHG31fjQGArueoWZxa0RAHdYU3xlFP6dadot6qW3MfVdlfgArochia Sakurei
    Fara ea nu pot... Images?q=tbn:ANd9GcTFxL56d69Rhnz9pRPZSqcDJEzw23oWiymyqRJhpa8PiVUHF_czzArochia Hinatei
    Fara ea nu pot... Images?q=tbn:ANd9GcQJGWTC5Sgj3-XX0o-unI2uuOc54n773MuHKP5u337bFfctjb1d8wpantofi Sakurei
    Fara ea nu pot... Images?q=tbn:ANd9GcRUIYMTYJ8cjynsEfJF0pu6WN55oPxPODyDP9ijGc6lvD8UVRqHpantofi Hinatei
    Fara ea nu pot... TnL131004162053casa Sakurei
    Fara ea nu pot... TnL030506090803casa Hinatei

Sper sa va placa si aste commuri.MA SCUZATI CA NU AM POSTAT DE ATATA TIMP DAR NU PREA AM AVUT IDEI PT NEXT.va pup dulce Very Happy
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Localizare : sunt unde sunt dar as vrea sa fiu unde ar trebuii sa fiu as vrea sa fiu in inima ta

Mesaj  ***adinuka*** Mar Mar 22, 2011 9:17 pm

Wow pai la cat am asteptat sa vii cu continuarea vreau sa iti zic ca sunt super fericita ca in sfarsit lai postat....imi place chiar foarte mult...si chiar vreau sa il continui....
    ella
    ella

Mesaj  ella Sam Mar 26, 2011 12:42 am

Cap.3
    Sakura:Mergem pana la masa respectiva si raman blocata....in fata mea era Sasuke care ma studia din cap pana in picioare.Avea o privire lacoma...mai mai sa ma manance!Hinata si Naruto s-au asezat la masa in timp ce eu am spus:
    -Deci...tu trebuie sa fii asa-zisul Naruto....zambesc si ii intind mana perezentandu-ma.Eu sunt Sakura.
    -Imi pare bine de cunostinta,el este amicul meu Sasuke Uchiha,nu cred ca nu ai cum sa il stii...
    Ma uit ba la Naruto,ba la Sasuke dar Naruto isi continua fraza...:
    -Nu ai cum sa nu cunosti un star ca el...!
    -Aaa,da!Exact,marele Uchiha...afirm cu o ironie imensa in voce.Ma scuzati dar trebuie sa dau un telefon...
    -Sigur,te asteptam,imi raspunde Hinata scurt.
    Trec pe lana Sasuke si acesta spune putin amuzat de situatie:
    -Sa nu cumva sa chemi paparatzi...imi spune zambind si facandu-mi cu ochiul
    -Stai linistit,nu o voi face,si spunand astea imi continui drumul spre baie.Nu stai mai mult de 5 minute apoi ma intorc la masa respectiva asezandu-ma langa Hinata,fata-n fata cu Sasuke.Acesta ma privea plin de uimire iau eu la randul meu faceam la fel.Hinata si naruto vorbeau si se amuzau pe seama vechilor idile cu diferite persoane iar eu ii studiam indeaproape si din cand in cand intersectandu-mi privirea cu a lui Sasuke:
    -Hei,Sakura!aud vocea lui Naruto trezindu-ma din hipnoza pe care mi-o provoca chiar discutia lor...
    -Da,spune!
    -Cate iubiri ai avut...?intreaba acesta
    -Pai...de fapt,a fost doar una,dar este de domeniul trecutului.incerc sa zambesc dar privirea lui Sasuke nu ma lasa sa o fac:
    -A fost...a zis el ganditor,interesant.
    -Si nu vrei sa ne vorbesti despre asta?ma intreaba din nou Naruto
    -Pai ce as putea sa iti spun decat ca m-a dezamagit cu faptuc ca a plecat cu alta?atunci imi indrept privirea spre Sasuke.Ochii incepeau sa mi se umple de lacrimi.Cu greu m-am abtinut sa nu le dau drumul pe obraji mei.
    Dintr-o data subiectul s-a schimbat in cva mult mai convenabil mie pe plan sentimental si anume cu ce ne ocupam in viata de zi cu zi.Imi suna telefonul si ma ridic de la masa indreptandu-ma spre balconul restaurantului.Dupa ce imi termin convorbirea constat ca Sasuke este in spatele meu....

Imi pare rau ca este atat de scurt dar nu am avut timp sa il scriu,promit sa ma revansez cu un capitol mai lung Wink Very Happy
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj  Admin Vin Apr 01, 2011 8:59 am

Esti destul de talentata trebuie sa recunosc ai un fic minunat..Deabia astept urmatorul capitol Very Happy
    ella
    ella

Mesaj  ella Vin Apr 08, 2011 5:01 pm

Cap.4
    Sasuke:Am cautat-o pe Sakura peste tot dar la un momentdat am zarit-o pe balconul restaurantului.M-am apropiat de ea incet si i-am pus mana pe umar.A inintat un pic semn ca nu vrea sa o ating deloc:
    -Sakura...vreau sa vorbim...
    -Despre ce?Despre cum m-ai lasat balta sau despre prietena ta...
    -Nu,nu,ai inteles gresit.Despre noi.
    -Eu nu am nimic de discutat pe tema asta.Ce a fost a....fost.Si gata,am trecut peste.
    -Din cate vad eu nu prea ai trecut.
    -Ce stii tu despre mine...Nimic
    Am luat-o de mana si am tras-o dupa mine pana in afara restaurantului.Am mers in parcul de vis-a-vis si ne-am oprit in fata unui copac.Nu a mai spus nimic,a lasat capul in jos dar eu am trezit-o din transa in care intrase:
    -Iti mai aduci aminte de locul asta?
    -Cum as putea sa uit...a spus uitandu-se spre copacul batran si mare din fata noastra.A inceput sa planga.O tineam de maini si ma bucura faptul ca nu se retragea:
    -Aici ne-am intalnit prima data.Mai tii minte?Aveai doar 13 ani si erai asa de...frumoasa,nu ca acum nu ai fi.
    A zambit.Pentru a 2-a oara am vazut minunatul zambet pe care il afisa mereu.I-am sters lacrimile de pe obraji apoi am imbratisat-o.Am simtit mainile ei tinandu-ma strans de camasa.I-am luat chipul angelic in palmele mele calde si ma apropiam incet de buzele ei.I momentul urmator si-a dat seama de ce vroiam sa fac si s-a dat cativa pasi inapoi:
    -Nu crezi ca mergi cam prea departe?m-a intrebat uitandu-se in alta parte
    -De ce nu accepti faptul ca si tu vrei?
    -Pai hai sa incepem.In primul rand pentru ca ai prietena si in al 2-lea rand pentru ca nu mai vreau sa sufar din cauza ta.Clar?!
    -Bine cum vrei tu.
    M-am intristat pentru ca ii stiam tonul vocii si acela era unul suparat si care avea aer de adevar.Am luat-o inainte indreptandu-ma spre restaurant si aceasta era in spatele meu mergand in aceeasi directie.Am intrat in restaurant si ne-am indreptat spre masa unde se aflau Naruto si Hinata:
    -Hei unde ati fost?ne intreaba Hinata uitandu-se mai mult la Sakura care parea trista.
    -Pai...am fost sa v...nu am putut continua caci Sakura a spus.
    -Am vrut sa va lasam un pic singuri.Atata tot.I-a zambit Hinatei si s-a asezat la masa urmata de mine.Toata seara privirile ni s-au intersectat.Cand Naruto si Hinata au hotarat ca nu mai au ce vorbi deocamdata,au facut schimb de nr. de telefoane apoi si-au luat ramas bun si am plecat fiecare la casa lui....

O SA PUN NEXTU CAT DE REPEDE PO PROMIT.POOP
    ella
    ella

Mesaj  ella Joi Mai 12, 2011 2:50 pm

buna...uite ca a venit si nextu' sa-mi spuneti ce parere aveti plz

Cap.5

Sakura:Ma ridic din pat si obderv ca se insenineaza afara.Ma duc la baie si imi fac siesta apoi intru intr-o camera unde se aflau 2 sifoniere si cateva rafturi cu pantofi,genti si tot felul de accesorii.Ma hotarasc cu ce sa ma imbrac si imi aleg o pereche de blugi albastri taiati scurti,un tricou alb simplu,pe deasupra un hanorac alb si in picioare niste cizmulite pana la jumatatea gambei maro cu franjuri.Ma machez discret doar cu rimel,creion si gloz apoi imi desfac parul din stransoarea unui elastic de par si il pieptan putin.Imi iau telefonul si cheile de la masina,si un card apoi ma urc in masina si ma indrept spre mall unde am de gand sa fac o sesiune de cumparaturi in toata regula.Pacat ca Hinata nu poate fi cu mine,ar fi fost distractiv dar azi de intalnea din nou cu Naruto.Imediat ce parchez masina,intru in mall si ma indrept spre un magazin de haine care imi place foarte mult.Ma uit la niste pantaloni scurti si am gasit doua culori la fel dar modelurile diferite si ambele imi plac.Ei...asta e acum,va trebui sa le cumpar pe amandoua.Ma duc la casa,le platec iar vanzatoarea mi le baga intr-o punga si imi da bonul.Dau buna ziua si ma indrept spre alt magazin cu pantofi unde am vazut niste cizmulite acum cateva zile si chiar le vreau.Intru si probez acea pereche care imi place apoi ii spun celei care m-a ajutat cu cizmele ca le poate duce la casa.Vad in vitrina niste pantofi cu toc albastri cu piele intoarsa si ii probez.ma ridic si ma duc pana la oglinda sa vad cum imi vin pe picior.Fac o pirueta si din spatele meu se aude o voce:
    -Esti foarte frumoasa pe tocuri nu ca fara ele nu ai arata la fel de bine.
    -Ce cauti aici ,Sasuke?Ma urmaresti cumva...?
    -Nu!Te-am vazut aici si am zis sa vin sa te salut si sa te intreb daca vrei sa vii s bem o cafea.Ce zici?
    -Nu,multumesc.Am alta treaba.
    Ii dau cardul caseritei si apoi continui asa-zisa conversatie cu Sasuke.
    -Cum ar fi sa stai toata ziua la cumparaturi?Ce o sa pierzi?
    -Bine,fie.
    Iau pungile si dau buna ziua apoi ma indrept cu brunet spre cafeneaua maall-ului.Ne asezam la o masuta putin mai retrasa,las pungile pe un scaun alaturat si comand o cafea cu lapte dar sa fie dulce.Brunetul comanda un capucino iar cand pleaca chelnerul incepem conversatia:
    -Si,la ce facultate ai de gand sa mergi?Acum ca ai terminat liceul ar trebui sa stii ce vrei.
    -Pai ma gandeam sa merg la o facultate de desing vestimentar.Tu?
    -Eu...?Eu imi primesc lectiile prin curier.Tare,nu?
    -Oarecum.Eu cred ca o sa ma duc la privata.Nu rea am de gand sa stau prin facultate cand sunt tanara si as putea sa ma distrez.Mi-e totuna,eu prind repede.
    Telefonul lui Sasuke a sunat iar acesta s-a scuzat cateva minute si a raspuns:
    -Alo!
    -Buna iubitule.Unde esti?
    -In mall.De ce vrei sa stii?
    -Pai ma gandeam sa mai petrecem si noi putin timp imreuna.Stii...de mult nu am mai facut-o.
    -Da...poate altadata.Acum lasa-ma in pace.Am treaba.Te sun eu mai tarziu.Pa.
    Acesta inchide telefonul si il pune pe masa:
    -Ce urat vorbesti cu ea...
    -De unde ai stiut ca este ea?
    -Am auzit.Vorbea cam tare.Cum merge relatia cu ea?
    -Oarecum bine.
    -Oarecum??De ce?Parca va intelegeati bine acum cativa ani cand v-ati combinat prima oara si daca tot ea e aleasa inimii tale de ce o tratezi asa?
    -Daca vrei sa ajungi la un anume subiect zi direct.
    -Nu vreau sa ajung la niciun subiect,am zis doar.Nu trebuie sa reactionezi asa.In fine.trebuie sa plec asa ca...poate mai vorbim.Pa.
    Imi iau pungile si plec evident suparata iar el remarca acest lucru si vine dupa mine dar nu inainte de a plati:
    -Sakura,stai putin:
    -Ce vrei?zic vazandu-mi de drum dar ma opresc vazand ca in fata mea era iubita brunetului sarutandu-se cu altul.Il prind de umeri tragandu-l in fata mea el acum aflandu-se cu spatele la ei:
    -Nu ai vrea sa mergem in alt loc sa vorbim?
    -Ba da.Hai.
    -Ia cheile de la masina mea si porneste-o,eu ma duc pana la baie.Acesta se indreapta spre iesire si eu astept ca el sa plece apoi ma intorc inapoi si scot telefonul facandu-le o poza celor doi "indragostiti" ca sa am o dovada cand ii spun asta lui Sasuke.Am de gand sa il despart de Vanessa deoarece eu chiar il iubesc pe brunet si ea imi este rivala de mult.Plec de acolo indreptandu-ma spre masina,pun telefonul in fata cotierei si plec cu brunetul in dreapta mea:
    -Va trebui sa opresc la o benzinarie sa-mi fac plinul.
    -Ok,o sa te astept.
    Ma dau jos din masina.Ii zic baiatului care trebuia sa-mi faca plinul sa-l faca iar apoi ma indrept spre intrare pentru a plati.Ies mai apoi indreptandu-ma spre masina.Deschid usa ma pun pe scaunul soferului apoi o inchid:
    -Ce e asta Sakura?ma ntreaba uitandu-se la mine ca mai apoi eu sa observ ca are telefonul meu in mana
    -Pai...

Sper sa va placa si astept comentarii.o sa pun nextul cat de repede pot
    va poop dulce Smile
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Lun Mai 23, 2011 6:29 pm

Super capitolul..chiar vreau sa vad ce zice sakura si cum reactioneaza sasuke...astept next-ul
    ella
    ella

Mesaj  ella Vin Iun 03, 2011 5:45 pm

Cap.6
    Sakura:
    -Ce es asta Sakura?ma intreaba Sasuke avand telefonul mei in mana
    -Pai...nimic...adica vreau sa spun ca
    -Nu ma intereseaza ce vrei sa spui,ce e asta?!
    -O poza cu....
    -Vad ca e o poza.De cand stii?
    Puteam sa citesc in ochii lui furia si disperarea.ma intrebam cum o poate iubi in continuare dupa tot ce vede?Dar asta e viata...merge mai departe
    -Azi am aflat,spun lasand privirea in jos.Daca stiam ca te deranjeaza asa de mult nu o mai faceam.Am vrut sa fii fericit...
    -Asta inseamna la tine fericit??
    Nu intelegeam de ce ma acuza pe mine.A...da.pentru ca de la mine a aflat.Ma simt asa prost in momentele aste....
    -Raspunde-mi Sakura....asta?!
    Nu aveam nici macar curajul sa spun ceva.In clipa urmatoare arunca telefonul din mana si iese din masina:
    -Sasuke,asteapta!Lasa-ma sa-ti explic!
    -Lasa-ma!Nu ai ce sa-mi explici!
    Il vedeam cum se indeparteaza si mi se rupea sufletul pentru el dar si pentru mine.Pentru el pentru ca proasta aia ia frant inima si pentru mine pentru ca nu mai am nicio sansa.
    Am pornit masin si am pornit in viteza pe drumul intortochiat.Nu imi venea a crede ce am facut.Pe drum am primit un telefon.Era Hinata.Ma chemat la ea sa-mi spuna nu stiu ce chestie.Daca ar stii totul despre Sasuke ar fi mult mai usor,pentru ca asa i-as putea cere parerea.Curand am ajuns la ea,am intrat in casa fara sa bat la usa si am urcat in camera ei vesnicul loc in care statea cand nu iesea pe afara sau sa manance:
    -Buna!Ce s-a intamplat?
    -Pai hai sa-ti povestesc am fost cu Naruto si....
    Timp de 2 ore numai de el mi-a vorbit pana cand i-am spus ca trebuie sa merg si eu acasa pentru ca era destul de tarziu.Am ajuns acasa si m-am trantit lenesa pe canapea cu pungile pline de haine.Am dat drumul la plasma de pe perete si am urmarit un film foarte misto.Dupa ce s-a terminat am urcat in camera mea,am despachetat tot ce aveam in pungi de la pantofi cu toc pana la bratari si zorzoane apoi m-am dus in baie unde am dat drumul apei sa curga in cada turnand putin gel de dus.M-am dus sa imi iau prosopul din camera si am intrat in baie.Am stat acolo in jur deo ora,am iesit apoi mi-am uscat parul,m-am imbracat in pijamaua mea confortabila si m-am bagat in pat adormind maie repede decat eram obisnuita.

Sasuke:
    -Cum ai putut sa faci asta???Mereu te-am tinut in puf,ti-am dat tot ce-ti trebuie,te-am dus,te-am intord,te-am plimbat.Ce ti-a lipsit??Zi-mi!
    -Nimic doarca pentru mine devenea monotona relatia noastra si cu toate concertele tale abia ca te vedeam de 2 ori pe saptamana.Am vrut sa ma simt din nou iubita.Ceea ce tu nu imi ofereai prea des...
    -Prea des....abia daca vroiai sa o facem de 2 ori pe saptamana.Fetit-o tu nu realizezi ce spui sau esti proasta?Las' ca vezi tu monotonie!Sa te duci la ala sa te iubeasca asa cum vrei!Ai auzit?!Cu mine nu mai ai ce discuta.
    -Sasuke nu-mi poti face asta,ma iubesti....te rog iarta-ma...te rog
    -Niciun te rog,fa-ti bagajele si pleaca la ala.Acum!Si sa nu te mai intorci!
    Stateam in tocul usii si ma uitam cum Vanessa isi facea bagajele.Nu puteam sa mai simt nimic pentrue ea dupa tot ce mi-a facut.De cand am aflat ca ma insela m-am intrebat deseori daca o mai iubesc si cred ca deja am gasit raspunsul.Aceasta iese pe usa eu inchizand-o cu cheia si bagandu-ma in pat gandindu-ma la ce s-a intamplat azi...

-PESTE 1 SAPTAMANA-
    Sakura:
    Sasuke nu am mai dat niciun semn de o saptamana si nu stiu ce sa cred.S-o fi despartit de ea?Este suparat pe mine?Aceste intrebari nu imi dadeau pace.Sunt in bucatarie si imi pregatesc micul dejun gandindu-ma intruna la el pana ce telefonul suna:
    -Buna Hinata!Ce s-a intamplat?
    -Am nevoie neaaparat de tine.Te rog...
    -Daca o sa-mi spui o sa incerc sa te ajut spun luand o gura de cafea.
    -Peste 2 zile este ziua lui Naruto si nu stiu ce sa-i iau cadou.Da-mi o idee.
    -Pai de ce ti-a spus ca are nevoie.Trebuie sa se fi scapat in ultimele zile macar putin,nu?
    -Pai,i-a cazut ceasul de la mana si l-a pierdut,abia acum cateva zile.
    -Bai si de ce nu te legi de asta?
    -Nu mi-a trecut prin cap.Nu ai vrea sa mergi cu mine sa aleg unul?
    -Sigur.Iau micul dejun ma imbrac si vin.
    -O.K.te astept.Pa
    Dupa ce termin de mancat.ma imbrac intr-o pereche de blugi albastri taiati,un tricou roz cu o animatie neagra si in picioare o pereche de balerini gri inchis iar pe deasupra mi-am luat un pulovar alb si parul lung mi l-am lasat desprins apoi mi-am luat geanta si am plecat spre Hinata.Cand am ajuns acolo bruneta era deja in fata casei asteptandu-ma.S-a urcat, m-a salutat iar apoi am pornit spre mall.Am intrat in magazinul cu ceasuri si am ales unul care era numai potrivit pentru Naruto care la prima impresie mi s-a parut un tip destept si cu multi bani dar nu si fitos.Numai bun pentru Hinata.Aceasta a platit ceasul iar dupa aceea am mers la o cafea.Dupa ce am pai barfit cate una alta am mers la mine acasa si ne-am uitat la un film de dragoste pe care l-am cumparat in acea zi.Era despre o fata care era la u liceu nou si s-a indragostit de vedeta scolii,apoi i-a marturisit acesta nebagand--o inseama pentru ca avea prietena dar pana la urma a acceptat-o pentru ca se despartise de prietena lui din nu stiu ce motiv.Nu am prins partea aia pentru ca eram in bucatarie si faceam niste sandwiches.Dupa ce filmul s-a terminat Hinata a plecat pentru ca era deestul de tarziu iar eu am strans ce mai era prin bucatarie si cand sa urc sus,cineva bate la usa.
    Ma duc sa deschid si nu-mi venea sa cred ca Sasuke se afla in fata mea supa tot ce s-a intamplat.Am crezut ca nu o sa mai vorbeasca cu mine in veci:
    -Buna,pot sa intru?
    -Da,sigur.Te servesc cu ceva?
    -Nu,am venit sa vorbim.
    -O.K.Spune
    -Am venit sa-mi cer scuze pentru ca am tipat la tine.Nu aveai nicio vina dar tot sunt nedumerit de ce ai facut fotografia?
    -Pentru ca vroiam sa te desparti de ea.Inca...inca te iubesc,chiar mai mult acum ca te-am vazut din nou.
    -Sunt...socat,dupa noaptea din parc de langa restauran nu credeam ca mai am o sansa la tine
    -O sansa?
    -M-am despartint de Vanessa.
    -Daa?A.....nu stiu ce sa spun.
    Nu-mi venea sa cred ca s-a despartit de ea!!
    -Nu trebuie sa spui nimic.Imi spune acesta venind pa canapeaua pe care stateam eu.Trebuie doar sa-mi raspunzi la intrebare.
    -Ok.Zi!
    -Mai vrei sa fii cu mine?Am realizat ca dupa toti acesti ani tot tu ai ramas "aleasa"
    -Eu...aaa
    -E ok daca nu vrei spune acesta uitandu-se in pamant si ridicandu-se de pe canapea
    -Nu stai!Nu e ok.Vreau sa fiu cu tine mai mult ca orice.Dupa ce termin fraza il imbratisez cat pot eu de strans iar acesta ma saruta.Ne sarutam cu fos eu muscandul pe el de buza dar acesta nu ceda si la randul lui si el m-a muscat de buza inferioara si nemaiputand rezista tentatiei mi-am deschi usor gura iar in urmatoarea secunda ne aflam intr-un duel al limbilor.Am urcat scarile inca sarutandu-l eu tragandu-l dupa mine pana am ajuns in fata camerei mele.Am deschis usa patrunzand inauntru iar el inchizand-o cu piciorul,mi-am incolacit picioarele in jurul taliei lui acesta mergand cu mine pana la marginea patului lasandu-ma usor pe spate.Ne desprindem din sarut si acesta imi spune:
    -Mi-a fost asa de dor de tine,si de buzele tale...
    -Si mie de tine,dar...sa stii ca nu pot sa fac...nu sunt
    -Stiu,nici eu nu vreau.Ce zici ne bagam la somn?
    -Da,sunt foarte obosita.
    -OK
    M-am dezbracat imbracandu-ma cu pijamalele mele mov,iar Sasuke si-a dat pantaloni jos ramanand in boxeri.Ne-am bagat in pat el tragandu-ma in bratele lui si l-am pus sa-mi povesteasca cum a ajuns cantaret eu in final am adormit pentru ca felul in care se juca in parul meu si felul in care vorbea imi crea o stare de somnolenta mai ales ca era noapte.

A 2-a zi dimineata-10:45
    Sakura:
    Simt cum Sasuke se joaca in parul meu spunandu-mi sa ma trezesc:
    -Mai lasa-ma doar cinci minute,ca aseara nu te-a ascultat peretele cand vorbeai,eu am facut-o
    -O.K,spune acesta pufnind in ras.
    -Adu-mi si mie un pahar cu apa,te rog.
    -Bine.
    M-am ridicat din pat si m-am imbracat intr-o roche turcoaz,mi-am luat niste sandale gen gladiator maro in picioare si pe deasupra o vesta crem cu lanturi adaugand la tinut niste cercei de argint si niste margele care imi ajungeau pana la abdomen.Cand Sasuke a venit in camera am sesizat ca el era deja imbracat:
    -'Neata!imi spune acesta sarutandu-ma usor pe buze.
    -Mersi pentru apa.'Neata si tie.
    -Ce zici daca mergem azi la un parc de distractii?
    -Mi se pare o idee super,nu am mai fost de mult.
    -Bine dar sa stii ca trebuie intai sa merg la repetitii.
    -Pot sa merg si eu?
    -Da dar mergem cu masina mea...
    -Bine fie..
    Coboram spre usa de la intrare el zicandu-mi o gluma iar eu am inceput sa rad de ma durea burta dar soc cand am deschi usa in fata noastra se afla Hinata:
    -Buna...
    -Da...buna si tie.Ce se intampla aici....?
    -Pai eu...adica noi..aaa...

Sper sa va placa si ma scuzati daca o parte din el a fost mai "obscena"
    vreau parerile voastre si la maxim trei comentarii pun nextul.poop
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Vin Iun 03, 2011 7:30 pm

pai deabea asteptam continuarea...Il adooor Deci imi place totul dialogul,descrierea,actiunea totu...Asa acum astept continuarea si am un mesaj pentru membri : "Va rog comentati vreau nextu. Multumesc! "
    ella
    ella

Mesaj  ella Vin Iun 03, 2011 8:53 pm

iti multumesc ***adinuka*** si la fel cum ai zis si tu :va rog comentati am o idee pentru urmatorul capitol si nu vreau sa o pierd.va pup dulce pe toti I love you I love you
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj  Admin Sam Iun 11, 2011 9:51 am

foarte frumoase capitolele tale..sa stii chiar trebuie sa-ti spun ca ai acel ceva care face ficurile realiste.....mai surprins placut ca intotdeauna... spor in continuare Very Happy
    Sakura
    Sakura

Data de inscriere : 30/03/2011
    Varsta : 30
    Localizare : cluj romania

Fara ea nu pot... Empty Imi place!

Mesaj  Sakura Vin Iun 17, 2011 8:01 pm

[b][i]Imi place foarte mult si abea astept sa vad ce sa mai intampla~!!Imi place ca spui tot!Si ca faci asa cum trebuie dialogul... Twisted Evil Exclamation Very Happy tongue
    ella
    ella

Mesaj  ella Lun Iun 27, 2011 3:00 pm

Cap.7
    Sakura:
    -Stii…noi sutem impreuna
    -Da..?Si cand aveai de gand sa-mi spui?
    -Pai azi …totul s-a intamplat aseara si…nu am mai avut timp sa te sun si era si tarziu,dar aveam de gand sa-ti spun azi.Cu siguranta!
    -Bine.Si tu ce ai de spus,Sasuke?spune brunet uitandu-se la Sasuke
    -Pai…suntem impreuna.spune Sasuke cu o fata de catelus nevinovat.Mai aveam un pic si ma apuca rasul dar m-am abtinut intr-un final.Politista Hinata mai avea un pic si ne manca de vii ca nu i-am spus.
    -Bine,pai eu am venit din tr-un cu totul alt motiv.Vreau sa ma ajutati sa-I pregatesc lui Naruto o petrecere .Ce ziceti?
    -Da e ok,dar azi pana la pranz e ocupata cu mine si dupa spune Sasuke si scoate limba la noi doua apoi plecand mai in fata.
    Hinata se uita la mine cuo privire de zici ca mai are un pic si-mi da cu ceva in cap:
    -A fost idea lui…spun cu o fata de copil mic
    -Cum zici tu,ne vedem pe la 6 si ceva dupa-amiaza la mine ca sa vedem ce ne trebuie?
    -Da sigur.Asa facem.Vorbim la telefon,ma suni daca e ceva.Pa,te pup!
    -pa…!
    Ma indrept spre masina lui Sasuke si dup ace inchid portiera il sarut tandru si apasat:
    -Te iubesc!
    -Si eu,mult…imi spune acesta uitandu-se la mine cu ochii lui calzi pe care nu i-as mai acapa din privire nici macar o secunda.Pornim spre studioul unde Sasuke trebuie sa inregistreze cateva melodii.Stam acolo nu mai mult de vreo patru ore in care sincera sa fiu nu m-am plictisit deloc.Mi-am gasit o treaba pentru timpul in care brunetul era in camera izolata fonic sic anta:sa-I ascult vocea sis a ma uit la el cum trebuia sa mai ridice cate o nota mai sus si nu ii reusea.Era foarte amuzant.Ne aruncam priviri,nu pot sa spun ca pe furis si cateodata mai schita pe buze un:”Te iubesc!”.Apoi pe la ora 3 dupa-amiaza ne-am indreptat spre parcul de distractii unde ne-am dat in tot felul de carusele sic el mai frumos a fost cand ne-am dat in caruselul dragostei.Sasuke era tot timpul cu ochii pe mine si din cand in cand ma mai saruta,iar in timpul unui sarut cand treburile deveneau mai incendiare a trebuit sa imi sara in fata un zombie roz si am inceput sa tip prin urmare Sasuke razand de mine.

Am decis apoi sa mergem la Hinata acasa si sa stabilim ce ne trebuie pentru petrecerea surpriza a lui Naruto.Am ajuns acasa la ea in circa 30 de minute si am intrat fara sa mai sunam.Hinata a adus 3 pahare cu suc de portocale si o foaie:
    -Bun,deci cu ce incepem?intreaba Hinata uitandu-se la noi
    -Cu invitati.spune Sasuke repede
    -O.K.Deci,sunteti voi doi,Ino,Shikamaru,Kiba,Temari,Gaara,Neji,Ten Ten si Karin
    -Bine,cu invitati am terminat spune Hinata “usurata”
    -O.K.Pai mai sunt bauturile mancarea desertul si evident ce-I place?intreb eu uitandu-ma la Sasuke care sigur stia ce-I place lui Naruto.
    -Pai ii place remi,poker sis a petreaca cat mai mult timp la piscine.
    -O.k.Sa incepem.spun eu.
    -Sakura tu suna-I pe ceilalti si zile sa-si aduca si costumele de baie,Sasuke mergi si intereseaza-te de piscine si eu o sa sun la agntia de catering sa ii spun sa-mi aduca masa si scaunele , mancarea si bautura.E bine asa?ne intreaba Hinata pe mine si pe Sasuke:
    -E perfect.
    In doua ore totul era gata numai sa aranjam noi maine dupa-amiaza in timp ce Sasuke il tine ocupat pe Naruto la studio.Era 8 seara si eu si Sasuke am decis sa mergem la el acasa sa ne uitam la un film sis a ne bagam la culcare dupa aceea.Cand am ajuns la Sasuke ne-am duc in dormitory,ne-am schimbat,eu intr-un maieut si boxeri ambele piese albe si Sasuke a ramas in boxeri lui vesnici negri.Am pus comedia “Nevasta de imprumut” si ne-am uitat la film pan ace s-a terminat.Nu stiu ce-I veni lui Sasuke.S-a urcat peste mine si m-a sarutat vreao zece minute dar nu spun ca nu mi-a placut.Mi-am bagat mana in parul lui matasos si l-am tras mai aproate de mine mana cealalta avand-o dupa gatul lui.Mi-am incolacit picioarele in jurul taliei lui lucru care l-a fortat sa se sprijine acum in coate.Se juca cu o suvita de-a mea de par so o tot incolacea pe degetul lui el coborand cu saruturile spre gat apoi din ce in ce mai joss i dintr-o data s-a oprit:
    -Atat pentru azi,iubire.Noapte buna.Ma saruta si apoi ma i-a in brate resemnandu-ma,il mai sarut inca o data si-mi pun capul pe pieptul lui adormind amandoi.

Sasuke:
    A doua zi dimineata m-am trezit inaintea frumoasei mele iubite si nu-mi puteam lua ochii de la ea.Dormea atat de frumos.Ceasul era vreo 11 si m-am decis sa o lass a doarma in timp ce eu imi fac un dus.imi iau un prosop si intri in cada stand acolo vreo 30-45 de minute.Mi-am luat pe mine o pereche de blugi albastri rupti,un tricou alb cu un graffiti negru si m-am pus langa Sakura in pat tragand-o la pieptul meu si dand drumul la televizor.Am mai stat vreo 20 de minute asa timp in care Sakura s-a trezit:
    -‘Neata,iubitule.
    -‘Neata ,frumoaso.Cum ai dormit?
    -Bine avand in vedere ca aseara a trebuit sa ma resemnez ca jocul nostrum s-a terminat.
    -Vroiai sa mai continuam?
    -Da…imi spune aceasta dandu-se jos din pat si luandu-si hainele ducandu-se sa-si faca un duS.A sta in baie vreo 20 de minute si can a iesit era imbracat in niste blugi mulati albi,un tricou cu un decolteu generos dar nu foarte negru si in picioare niste botine negre pana la glezna:
    -Mergem?ma intreaba aceasta terminand sa se macheze.
    -Da.
    Inainte sa iesim din camera mea am strans-o in brate si am sarutat-o aceasta raspunzandu-mi la sarut si continuam cu un sarut frantuzesc care nu a duram mai multe de vreo 3-4 minute.Coboram la parter si imi iau cheile de la masina.Sakura ma astepta afara si in scurt timp am plecat spre casa Hinatei.La studio mi-am amintit ca azi trebuia sa-l tin pe Naruto cat mai ocupat sis a ne intoarcem pe la el pe-acasa la vreo 5-6 dupa-amiaza.Zis si facut toata ziu l-am batut la cap pe Naruto sa ma ajute sa mai compun un cantec ca nu prea mai aveam inspiratie.Cica.

Sakura m-a sunat sa-mi spuna ca totul e gata sip e la 5 si jumatate am plecat acasa la Naruto.In masina era o liniste de ma durea capu pana cand Naruto vine cu bomba:
    -Stiu ca esti cu Sakura.imi spune acesta si se uita cu un zambet pana la urechi la mine.
    -Ti-a spus Hinata?
    -Nu,m-am uitat pe o revista si v-am vazut sarutandu-va.
    -Ce revista?Despre ce vorbesti?
    Chiar atunci am oprit la un stop si mi-a dat revista.pe coperta eram eu cu Sakura sarutandu-ma ieri dimineata cand am plecat de la ea de-acasa:
    -Cine e brunet misterioasa?Alt titlu nu puteau gasi si ei?
    Ma uit la Naruto si acesta ma bate pe umar zambind.Vad ca se face verde si accelerez:
    -Si cum merge relatia cu ea?
    -Bine,ne intelegem de minune.Dar tre’ sa-ti spun ceva.O mai stii pe tipa aia care a venit acum 2-3 saptamani dupa primul meu concert si am vorbit cu ea?
    -Ea era?ma intreaba Naruto surprins
    -Da,o cunosc de la vreo 14 ani si am fost impreuna cu ea mai demult apoi eu am parasit-o pentru Vanessa
    -Si de ce nu mi-ai spus si mie aceasta minunata poveste pana acum?ma trage la raspundere blondul
    -Pentru ca nu am crezut ca e asa important
    -Da,cum sa-mi spui mie asa ceva…
    -Acum faci pe ironical?
    Nu a mai avut timp sa-mi raspunda pentru ca deja ajunsesem la el acasa si ne-am dus in gradina din spatele casei avand acolo parte de un soc extraordinar…
    javascript:emoticonp('I love you')

O sa continui in cateva zile daca am maxim 3 commuri la acest capitol.va pupacesc dulce!! I love you I love you
    Lemonade
    Lemonade

Data de inscriere : 29/06/2011
    Varsta : 30
    Localizare : Sunt acolo unde ma poti gasi cand ai nevoie de mine

Mesaj  Lemonade Mier Iul 06, 2011 3:34 pm

Buna...Ti-am citi si eu ficul sau ma rog o parte din el:d
    So..imi place,ideea este originala si asta imi place.
    Descriere este dar putei sa faci mai multa.Puteai sa descrii mai mult sentimentele personajelor.
    Actiunea,sincer mi se pare putin gribita si asta deoarece ai putina descriere.
    Dialogul,este putin cam mult(mie una imi place asa,insa),unele fraze poti sa le inlocuiesti cu vorbirea indirecta.
    Greseli de tastare/exprimare sunt,dar nu-i nimic.Se mai intampla.
    Cum ti-am mai spus imi place ficul tau,ideea mi se pare originala(dezvolt-o mai mult),si te rog fao pe sakura roza la loc nu cred ca-i sta ei bine bruneta:d
    Astept sa pui continuare.M-ai facut curioasa.
    Sper ca nu te-am suparat!
    Spor la scris!!!
    Byeee!!!
    Blak***Imortal
    Blak***Imortal
    Assistent
    Assistent

Data de inscriere : 18/11/2010
    Varsta : 29
    Localizare : akas

Mesaj  Blak***Imortal Vin Aug 12, 2011 7:00 pm

Deci am aterizat pe aici..
    Deci.. imi place ficul.. ideea e originala si felul in care scrii imi place Very Happy
    Greseliu de tastare/exprimare nu am vazut.. nici nu am prea cautat...
    So astept nextu..
    Pupici I love you

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mier Noi 27, 2024 1:39 am