AnimeLolOFriend

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
AnimeLolOFriend

3 participanți

Daca ati putea sa schimbati finalul cum la-ti face?

Blak***Imortal
    Blak***Imortal
    Assistent
    Assistent

Data de inscriere : 18/11/2010
    Varsta : 29
    Localizare : akas

Daca ati putea sa schimbati finalul cum la-ti face? Empty Daca ati putea sa schimbati finalul cum la-ti face?

Mesaj  Blak***Imortal Joi Feb 17, 2011 7:35 pm

Aici veti scrie cum ati face finalul animeului Inuyasha The Final Act....
    Eu nu as schimba nimic deoarece finalul este pe placul meu,fiecare isi continua viata...Sango si Miroku au copi impreuna...Seshomaru nu se mai lupta si nu mai este asa de rau, Kagome poate calatori in ambele lumi si sta in continuare cu Inuyasha...
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Data de inscriere : 16/11/2010
    Varsta : 28
    Localizare : sunt unde sunt dar as vrea sa fiu unde ar trebuii sa fiu as vrea sa fiu in inima ta

Daca ati putea sa schimbati finalul cum la-ti face? Empty Re: Daca ati putea sa schimbati finalul cum la-ti face?

Mesaj  ***adinuka*** Lun Aug 15, 2011 8:42 pm

Nici eu nu l'as schimba pentru ca imi place... probabil as adauga ceva.. Kagome si Inuyasha vor avea copii Smile in rest imi place
    Pink
    Pink

Data de inscriere : 14/08/2011
    Localizare : nu sunt pe pamant ...da ai avut dreptate Nico =))

Daca ati putea sa schimbati finalul cum la-ti face? Empty Re: Daca ati putea sa schimbati finalul cum la-ti face?

Mesaj  Pink Lun Aug 15, 2011 8:48 pm

Eu nu as vrea sa il schimb.

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mar Noi 26, 2024 11:41 pm