AnimeLolOFriend

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
AnimeLolOFriend

5 participanți

Doi genini.Taijutsu si arme.Dragostea......

tenten=eu

Data de inscriere : 12/06/2011

Doi genini.Taijutsu si arme.Dragostea...... Empty Doi genini.Taijutsu si arme.Dragostea......

Mesaj  tenten=eu Dum Iun 12, 2011 6:53 pm

Ma uitam la cerul senin al Konohai."Unde este?Oare nu vine azi la antrenament?",ma intrebam in timp ce Lee facea flotari.Cred ca va dati seama la cine ma refer.Esre vorba de Neji.De cateva zile nu pot sa imi iau gandul de la el,si cand imi vorbeste simt ca mi se inmoaie picioarele.
    -Buna scuze de intarziere.
    -Nu-i nimic...
    -Ma bucur,Te-Te!
    Te-Te este porecla mea,dar stie ca nu imi place.
    -Nu imi mai spune asa!
    -Bine!Bine!
    Nu a avut mult timp sa imi promita pt ca a aparut Gay-sensei.
    -Bine echipa avem o misiune!Sa mergem!
    -Bine!raspundem toti 3.Habar nu aveam ca aceasta misiune o sa imi schimbe viata.
    Crying or Very sad
    ella
    ella

Data de inscriere : 29/12/2010
    Varsta : 27
    Localizare : bucuresti

Doi genini.Taijutsu si arme.Dragostea...... Empty Doi genini.Taijutsu si arme.Dragostea......

Mesaj  ella Lun Iun 27, 2011 3:27 pm

Pai pentru inceput este bine ca ai o idee. cheers Trebuia putin mai lung dar sunt sigura ca in urmatorul capitol te vei revansa.Imi place despre ce este ficul tongue astept nextul.te pup dulce bye Wink Wink
    Yukii
    Yukii

Data de inscriere : 17/03/2012
    Varsta : 27

Doi genini.Taijutsu si arme.Dragostea...... Empty Re: Doi genini.Taijutsu si arme.Dragostea......

Mesaj  Yukii Sam Mar 17, 2012 10:52 pm

Buna :*:
    Ti-am citit ficul si imi place ideea cu care ai inceput..un lucru daca pot sa spun si sper sa nu te superi...capitolul e scurt...dar sa speram ca se va remedia pe viitor :*:
    astept next-ul!
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Data de inscriere : 16/11/2010
    Varsta : 28
    Localizare : sunt unde sunt dar as vrea sa fiu unde ar trebuii sa fiu as vrea sa fiu in inima ta

Doi genini.Taijutsu si arme.Dragostea...... Empty Re: Doi genini.Taijutsu si arme.Dragostea......

Mesaj  ***adinuka*** Dum Mar 18, 2012 10:47 am

Pentru inceput capitolul este prea scurt. Are 11 randuri iar minimul e de 40. Deci banuiesc ca vezi diferenta.Daca tu vroiai sa fie scurt si sa lasi in suspans ai fi putut sa descri umpic mai mult ( chiar daca ideea ta era sa nu descri ). In fine, sa zicem ca e bine asa dar sper ca primul capitol ( pentru ca acesta nu poate fi considerat capitol ) sa aibe minim 40 de randuri. Acum ideea ficului nu prea pot sa o comentez pentru ca nu stiu prea multe dar banuiesc ca este fic NejiTenten. So, astea fiind spuse, spor la scris si sper ca nu te-am suparat cu commu meu.
    DarckRoseStory
    DarckRoseStory

Data de inscriere : 05/02/2012
    Varsta : 25
    Localizare : undeva in inima muntilor(cred): D

Mesaj  DarckRoseStory Dum Apr 01, 2012 9:48 pm

Idea este destul de buna,dar n-ar strica sa faci capitolele mai lungi.Ma bucur ca am mai gasit un fic,care sa nu fie bazat pe comunul cuplu SasuSaku.Sper sa aduci nextul cat mai repede,si te rog fa-l ma lung,deoarece pare a fi un fic promitator,doar ca trebuie sa te strtraduiesti mai mult! Very Happy

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mar Noi 26, 2024 9:57 pm