AnimeLolOFriend

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
AnimeLolOFriend

3 participanți

Diferite subiecte !

***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Data de inscriere : 16/11/2010
    Varsta : 28
    Localizare : sunt unde sunt dar as vrea sa fiu unde ar trebuii sa fiu as vrea sa fiu in inima ta

Diferite subiecte ! Empty Diferite subiecte !

Mesaj  ***adinuka*** Joi Aug 18, 2011 4:04 pm

Vise.

Pentru a-ti face visele sa devina realitate, primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa te trezesti.
    De multe ori insa ai vrea sa mai ramai.. sa visezi in continuare..
    Sa nu te mai trezesti pentru ca stii ca acolo orice este posibil,esti mai implinista,mai fericita si fara griji insa nu este chiar asa...
    Cum realitatea este dura si are parile ei bune dar si rele asa sunt si visele..
    Noi ni le creem dar daca realitatea este dura cu noi visele noastre vor fi la fel..
    Ori in relitate,ori in vise ne vom simti la fel de neputinciosi,la fel de slabi dar in realitate vom simti mai din plin bucuria cand vom reusi ceea ce ne-am propus pentru ca in vise nu este real este doar o iluzie a minti noatre a sub constientului.

Pink
    Pink

Data de inscriere : 14/08/2011
    Localizare : nu sunt pe pamant ...da ai avut dreptate Nico =))

Diferite subiecte ! Empty Re: Diferite subiecte !

Mesaj  Pink Joi Aug 18, 2011 8:36 pm

Eu am vise tare ciudate.Am facut si un fic inspirat dintr-un vis.
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Data de inscriere : 16/11/2010
    Varsta : 28
    Localizare : sunt unde sunt dar as vrea sa fiu unde ar trebuii sa fiu as vrea sa fiu in inima ta

Mesaj  ***adinuka*** Vin Aug 19, 2011 8:43 pm

Da si eu am vise ciudate care de multe ori mi se par foarte reale... Am facut multe ficuri inspirate din vise pe care nu le-am publicat pur si simplu le-am adaptat si continuat dar nu le-am publicat.
    Pink
    Pink

Data de inscriere : 14/08/2011
    Localizare : nu sunt pe pamant ...da ai avut dreptate Nico =))

Mesaj  Pink Sam Aug 20, 2011 2:49 pm

Eu am avut un vis tare lung aseara si avea si opening si cam la sfarsit ziceai ca suntem intr-un serial ...zicea numarul episodului.

Dupa ce a aparut eroul...a inceput openingul si apoi a zis Episodul ...din ....
    ~Bombonika~
    ~Bombonika~

Data de inscriere : 05/03/2012
    Varsta : 26
    Localizare : In candyland!

Mesaj  ~Bombonika~ Mier Mar 14, 2012 9:39 pm

Hmm...Si eu am vise ciudate,si dupa 5-6 luni senzatia aia de deja-vu [in realitate]...Mi se pare ciudat :-? Si am visat noaptea trecuta ca m-am certat cu cea mai buna prietena, asa deprimata eram cand m-am trezit, dupa am realizat ca era numai un vis:))

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mar Noi 26, 2024 9:59 pm