AnimeLolOFriend

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
AnimeLolOFriend

3 participanți

Cea mai enervanta pereche?

Freedom_to_dream

Data de inscriere : 19/02/2012

Cea mai enervanta pereche? Empty Cea mai enervanta pereche?

Mesaj  Freedom_to_dream Mier Feb 22, 2012 11:20 pm

In primul rand cuplurile yaoi/yuri...serios???Sunt muult prea exagerate. Adica...Serios?!?! Ma face sa vomit
    Apoi ar fi SasukexSakura.Mi-a placut la inceput, desi nu l-am suportat niciodata pe Sasuke. Dar am citit atatea ficuri incat mi s-a acrit confused
    Nu ma enerveaza cuplurile puse la nimereala cum ar fi...nu stiu tot ce imi vine in minte e Sakura cu Itachi...mai normal mai oamenilor ca si englezii si francezii si spaniolii scriu ficuri numai SASUSAKU -ma dezgusta!! Toata lumea s-a cam saturat de cuplurile atat de arhifolosite (stiu ca nu exista acest grad de comparatie)

So...intrebarea: Care cupluri va enerveaza?
    Pink
    Pink

Data de inscriere : 14/08/2011
    Localizare : nu sunt pe pamant ...da ai avut dreptate Nico =))

Cea mai enervanta pereche? Empty Re: Cea mai enervanta pereche?

Mesaj  Pink Joi Feb 23, 2012 6:08 pm

Sakura si Naruto ma enerveaza .Sakura nu il merita pe Naruto.
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Data de inscriere : 16/11/2010
    Varsta : 28
    Localizare : sunt unde sunt dar as vrea sa fiu unde ar trebuii sa fiu as vrea sa fiu in inima ta

Mesaj  ***adinuka*** Dum Mar 11, 2012 4:16 pm

Daca ar fi sa o luam asa as avea multe :
    1. SakuraNaruto- De ce ? Pentru ca desi Naruto o iubeste pe Sakura, ea nu are ochi decat pentru Sasuke. Nu merita ca Naruto sa isi bata capul cu Sakura plus ca daca stati sa va ganditi nu cred ca va exista cuplul acesta. Sakura nu il iubeste pe Naruto plus ca nu ar avea timp pentru asa ceva.

2.ItachiSakura- Itachi e prea matur pentru Sakura, nu se potrivesc. Itachi nu e genul care sa fie intr-o relatie si pur si simplu nu consider ca acestia ar putea fi impreuna.

3. InoSasuke- Ino e obsedata de Sasuke, ce simte ea nu e dragoste plus ca Sasuke nu are timp de asa ceva. Nu am nimic cu Ino dar cuplul acesta nu imi place absolut deloc.

Imi pare rau daca unora dintre voi va plac aceste cupluri. Aceasta e doar parerea mea. Smile

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mar Noi 26, 2024 11:24 pm