AnimeLolOFriend

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
AnimeLolOFriend

3 participanți

Ce fel de sfarsit ai vrea?

Sondaj

Ati vrea un final,in care:

[ 2 ]
    Ce fel de sfarsit ai vrea? Vote_lcap67%Ce fel de sfarsit ai vrea? Bar_right [67%] 
    [ 0 ]
    Ce fel de sfarsit ai vrea? Vote_lcap0%Ce fel de sfarsit ai vrea? Bar_right [0%] 
    [ 1 ]
    Ce fel de sfarsit ai vrea? Vote_lcap33%Ce fel de sfarsit ai vrea? Bar_right [33%] 

Total voturi: 3
    Sondaj inchis
    DarckRoseStory
    DarckRoseStory

Data de inscriere : 05/02/2012
    Varsta : 25
    Localizare : undeva in inima muntilor(cred): D

Ce fel de sfarsit ai vrea? Empty Ce fel de sfarsit ai vrea?

Mesaj  DarckRoseStory Joi Feb 23, 2012 8:11 pm

Daca vrei un sfarsit,pe care nu l-am specificat,poti posta un mesaj,cu o idee.
    De sigur,nu o sa pot respecta totul cuvant cu cuvant,dar o sa incerc sa fac o incheiere cat mai frumoasa,indiferent de tip(fericita,sau trista).
    Am creat acest fisier,deoarece ficul meu este aproape de final.
    Varianta cu cele mai multe alegeri va castiga,asa ca START VOT! Very Happy Very Happy Very Happy
    Pink
    Pink

Data de inscriere : 14/08/2011
    Localizare : nu sunt pe pamant ...da ai avut dreptate Nico =))

Ce fel de sfarsit ai vrea? Empty Re: Ce fel de sfarsit ai vrea?

Mesaj  Pink Sam Feb 25, 2012 5:16 pm

Totul se termina,prin infrangerea raului,de asemenea creindu-se si cupluri oficiale
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Data de inscriere : 16/11/2010
    Varsta : 28
    Localizare : sunt unde sunt dar as vrea sa fiu unde ar trebuii sa fiu as vrea sa fiu in inima ta

Mesaj  ***adinuka*** Dum Mar 11, 2012 3:38 pm

Eu as vrea " Moartea unuia dintre personajele principale,care a salvat lumea de ultimi inamici periculosi" dar si "Totul se termina,prin infrangerea raului,de asemenea creindu-se si cupluri oficiale" de ce ? pentru ca ar fi chiar dragut, bine nu dragut, interesant sa moara un personaj principal de dragul celorlalti, sa moara pentru a-i slava pe restul invingand raul dar as vrea sa se creeze si cupluri. Asta e doar parerea mea, pana la urma tu decizi cum se va termina si oricum se va termina, trebuie sa ne conformam. Spor la scris !

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mar Noi 26, 2024 11:30 pm