AnimeLolOFriend

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
AnimeLolOFriend

2 participanți

Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12

Sondaj

Ce parere ai despre fic?

[ 5 ]
    Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Vote_lcap100%Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Bar_right [100%] 
    [ 0 ]
    Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Vote_lcap0%Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Bar_right [0%] 
    [ 0 ]
    Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Vote_lcap0%Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Bar_right [0%] 
    [ 0 ]

Total voturi: 5
    Sondaj inchis
    DarckRoseStory
    DarckRoseStory

Data de inscriere : 05/02/2012
    Varsta : 25
    Localizare : undeva in inima muntilor(cred): D

Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Empty Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12

Mesaj  DarckRoseStory Joi Mar 08, 2012 7:57 pm

Capitolul I-Lunga si plictisitoarea introducere

Temari:

Inca o zi fara pic de distractie si sens incepe,ei bine,ca de obicei.Din pacate,abea am inceput scoala,deci,nu ma astept la o vacanta prea curand.Am trecut mai exact in clasa a XII-a,cu chiu,cu vai,deoarece,fara ajutorul prietenei mele,Hinata,ramaneam sigur corigenta.Imi fac siesta rapid,si ma indrept catre dulapul de culoarea scoartei unui copac tanar.Imi aleg o bluza mov inchis,cu maneci largi.Imi pun o perecge de pantaloni mulati negri,unele zone find in fasi de material.Ma incalt cu o pereche de ghete negre din lac,care au deschizatura la degete,aratandu-mi unghile date cu lac negru,ca cele de la maini.Imi asortez hainele cu un colier din margele gri si lung,pana deasupra abdomenului.Ca intotdeauna,imi prind parul in patru cozi rebele,putin ciufulite.De machiat,nu obisnuiesc sa-mi incarc fata cu culori prea puternice,asa ca un dermatograf negru,putin rimel si fardul meu de culoarea abanosului reprezinta make upu-l meu zilnic.
    Cobor rapid in sufragerie,unde mama mea pregatea micul dejun.La masa,Gaara statea tacut ca intotdeauna.Alaturi,Kankaru,butona la telefonul mobil.
    Da,acestia sunt fratii mei ametiti,idioti,uneori bagaciosi,dar tot fratiori mei raman.
    -Hey,Temari!ma saluta Kankaru,cu un zambet fraier pe fata.
    -Buna si tie!ii spun eu nepasatoare,asezandu-ma la masa.
    -Ce faci astazi draga mea?ma intreaba calm mama.
    -Dau test la mate,iar dupa scoala ma duc cu Tenten si Hinata la mall.
    -Bine,dar vezi ca eu sunt plecata la intalnirea cu...
    -Da,da,stim,noul tau prieten,spun eu in batjocura.
    -Temari,ai grija cum vorbesti,in curand acesta va fi noul tau tata,asa ca...o intrerup eu din nou.
    -Nu,nimeni nu o sa-l inlocuiasca pe tata!tip eu,si ies din bucatarie val-vartej.
    -Temari!o aud eu pe mama strigand,dar vorbele ei se pierd in aer,in timp ce au ieseam din casa.
    Nu pot sa cred ca inca mai tine cu ideea ai stupida,ca un necunoscut ar putea sa-l inlocuiasca pe omul care a tinut la mine atat de mult.

~Fleshback:in urma cu trei ani~

Azi este ziua mea preferata din an,cea a Craciunului!Iubesc zapada alba si pufoasa care imi incanta privirea la tot pasul,dar mai ales acest sentiment de caldura si bucurie sufleteasca.
    Tocmai ma intorc de la patinaj,unde am fost impreuna cu fetele si vreo doi iubiti deai lor.
    Afara,cei drept,e destul de frig,dar geaca groasa din fas,captusita cu blana imi da o senzatie de siguranta.
    Intru in casa,unde ma asteptam sa o gasesc pe mama gatind mancarurile specifice acestei sarbatori,pe tata decorand casa,si pe fratii mei,batandu-se cu tot ce apuca in mana.Desigur,bataia provocata de Kankaru,Gaara este mai pacifist.
    Dar,spre uimirea mea,atmosfera e cu totul alta.Luminile stinse,liniste mormantala,o senzatie care probabil in aceasta zi nimeni n-ar vrea sa o simta.
    Intru cu pasi marunti in sufragerie,si ma paropri de mama,care statea serioasa pe canapea.Ceva foarte ciudat,deoarece ea mereu este o persoana foarte zambitoare si fericita.Din priviri o intreb ce s-a intamplat,iar cateva decoratiuni rasturnate de pe masa,imi dezvaluie cutremuratoarea si neasteptata veste.Dupa 15 ani de casnicie fericiti si linistiti,au avut prima lor cearta.Credeam ca o sa fie una de scurta durata,asa ca nu m-am ingrijorat prea tare.Dar,cand la cina de Craciun acesta n-a aparut,mi-am dat seama ca s-a intamplat ceva mult mai grav,decat credeam eu.
    Din aceea zi,n-am mai auzit nimic de la tatal meu,cu exceptia zilelor de nastere ale mele si ale fratilor mei,cand ne ura la multi ani.

~End of Fleshback~

Intradevar,m-am schimbat mult de la plecarea acestuia.Nu mai sant aceasi fata dulce si draguta de atunci.De fapt,la ce tare ii provoc pe uni,nici na-i zice ca sunt fata,dar ma tradeaza aspectul exterior,subliniez exterior!
    Merg repede,totodata suparata,catre scoala,care nu era mai departe cu vreo doua strazi de casa mea.Se pare ca mama nu vrea sa bage la cap,ca eu nu voi accepta acest om ca tata,dar,mai am cativa ani si ma mut singura,deci,n-are sens sa protestez.
    Fara intentie,intorc capul,privind in urma.Il vad pe Kankaru,facandu-mi semn sa-i astept.Cateva zeci de metri nu i-am lu-at in seama,dar am cedat in final,si i-am asteptat.Ne-am continuat drumul catre scoala,in liniste.Kankaru incerca sa ma mai inveseleasca,fara folos.Dar,spre deosebire de saten,Gaara ma juta doar aratandu-mi un zambet scurt si prietenos.Pana la urma ma mai dezghet si eu,si incepem sa discutam cu toti despre tot felul de lucruri neimportante.
    Discutia noastra 'educativa',defapt fara sens,este intrerupta de soneria scolii,care ne face sa tresarim.
    -Am intarziat!spun eu,si o iau la fuga,catre poarta scoli,care se inchide cand incep orele.
    Cei doi vin dupa mine la fel de grabiti si speriati.Fugim,si fugim,fugim ca dupa aur,si BUUF!Poarta ne este inchisa,fix in fata.
    -Firar!tip eu.Am intarziat la ore!
    -Stai,am putea sarii peste gard!spune Kankaru,intr-un unic si uimitor moment de sclipire.
    -Da,cum sa nu!Si in acelasi timp,voi merge la o intalnire cu un travestit!ii spun eu ironic,uitandu-ma la gardul de 2 metri.
    -Bine,tu poti sa-ti astepti travestitul aici,eu ma duc la ore!spune acesta,si se urca pe gard,in 2 minute fiind deja pe cealalalta parte a portii.
    -Ce?Cum?ah,laso balta,vinsi eu acum,ii spun eu catarandu-ma pe gard.
    Si uite asa,pentru prima data,un plan de a lui Kankaru,ne-a scos din bucluc,in loc sa ne bage intrunu.
    Am ajuns gafaind in fata unei usi inalte,pe care scria cu negru 'a XII-a B'.
    Ciocan timid la usa,iar un 'Da' raspicat,ne indeamna sa deschidem usa.
    Intru prima in clasa,urmata de mieluseii fricosi din spatele meu.Toti colegi erau asezati in banci.Se uitau la noi,abea mai abtinandu-se din ras.Si noi ii priveam mirati,de ziceai ca nu ne mai vazusem de ani.
    Brusc,tacerea este distrusa de un ras idiot,care ma face sa-mi dau seama ca am picat intr-o farsa.
    Scaunul profesorului se invarte cu fata catre noi,si Kankaru mai sa-i sara la gat persoanei de pe acesta.
    -Naruto!Cretinule!tip eu,si ma altur fratelui meu,invinetindu-i un ochi blondului,si cativa dinti pierduti.
    Dar,rasul nebunesc al colegilor,se opreste deodata,fara ca noi sa observam.Eu si cu Kankaru continuam sa-i dam o lectie lui naruto,pana ce o voce ne face ca sangele sa ne inghete in vine:
    -Sabaku,lasatil pe Uzumaki in pace!ne fixeaza barbatul din spatele nostru cu privirea,in timp cel sugrumama pe blond.
    Ne retragem in liniste cu fata la acesta,si ne cerem scuze.Urmati de Naruto,care abea se mai tinea pe picioare.
    Eu m-am asezat langa Tenten,iar fratii mei stau impreuna la perete.
    -Scuzati de intarziere,dar am avut cateva probleme la cancelarie!ne spune un om cu parul rosu,lasat liber.Era un prof destul de treaba,si arata destul de bine.Din cate stiu,nu are mai mult de 26 de ani,dar stiu ca are o sotie,deoarece vara asta m-am intalnit cu acesta.Il cheam Nagato Uzumaki,si ne este profesor de geografie,iar in acelasi timp dirigintele nostru.
    -Iar acum,reia acesta,Sabaku si Uzumaki,treceti in fata clasei,ca sa ne faceti onoarea cu ascultarea pentru nota.
    -Dar,ce?E numai vina ta,ii arunc eu o privire de groaza lui Naruto.
    Ora a inceput groaznic,deoarece,din motive de nestinta,cu totii am luat 3,cu 'felicitari'.Din fericire,stiu ca profu' asta e de treaba,asa ca nu ne va trece aceste note minunate.
    Ziua a decurs in rest destul de bine,si cum i-am spus mamei,am dat o tura pe la mall,de unde m-am intors cu vreo 5 pungi mari cu haine pe gustul.
    Seara,am ajuns obosita acasa,si dupa ce m-am schimbat,am cazut franta in pat.

Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Images?q=tbn:ANd9GcSHJbmjYEASvAzmV9rRshYxD3wnfL-f5llHaaOZ6fIskt8XjlH-BA

Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Images?q=tbn:ANd9GcQHFz3QrmVFxW6CHPHTfumOqbhwqdqE-LpAhUxmEGw8iGVZOz0v

DarckRoseStory
    DarckRoseStory

Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Empty Re: Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12

Mesaj  DarckRoseStory Joi Mar 08, 2012 8:02 pm

videoclipul capitolului:

DarckRoseStory
    DarckRoseStory

Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Empty Capitolul II-Viata mea,un subiect de adormit lumea

Mesaj  DarckRoseStory Vin Mar 09, 2012 8:20 pm

Temari:

-Zau,deja?tip eu,fiind trezita de ceasul care arata ora 8:00.Il lovesc puternic cu podul palmei,azvarlindul la zece metri de pe noptiera.Incerc sa adorm la loc,dar blestematul(ceasul)zdrangane si dezasamblat,de pe podea.
    -Dute naibi!scap eu o injuratura,nu ca n-as faceo des,si ma ridic din pat,somnoroasa.Imi iau pe mine un halat negru din matase,si intru pentru cateva minute in baie.Ma spal pe dinti,fata,maini,iar dupa ce imi aranjez putin parul,ies afara.Reiau drumul,indreptandu-ma spre dulapul meu.O rochie neagra cu maneci lungi,cu doua palme deasupra genunchilor,si un decolteu generos,imi face cu ochiul,asa ca decid sa o iau astazi pe mine.Deasupra acesteia imi pun un bolerou alb,cu maneci scurte si bufante,care il leg fix sub bust,intr-o fundita.Ma incalt cu o pereche de cizme pane la genunchi,de culoare neagru,cu toc si platforma.Ma machiez ca de obicei,si completez tinuta cu o pereche de cercei rotunzi si mari,din argint.Imi iau geanta de scoala de pe birou,nu inainte de a mai arunca o privire ceasului,ce indica ora 9:30.
    -Ce repede trece timpul...soptesc eu,si ies din dormitorul meu.Parcurg rapid scarile,care ma conduc direct in sufragerie.Acolo ii gasesc pe Gaara si Kankaru,jucandu-se pe jocuri video.Acestia stateau cu spatele,asa ca nu m-au observat.Profitand de ocazie,ma aproprii cu pasi neauziti de acestia.Doua secunde de liniste,ma despart de strigatele isterice si inspaimantate ale celor doi.
    -Ce ti-a venit?se rasteste Gaara,dar cu un aer linistit,ca intotdeauna.
    -Am vrut sa vad cat de barbati sunteti,le spun eu in gluma.
    -Mda,si daca tot ai facut asta,ce ai aflat?se uita suparat Kankaru.
    -Ca in casa asta,sunt cea mai capabila de postul asta!zambesc eu.
    -Ha,ha!rade sec si prefacut Kankaru.Acum,daca tot esti 'capul familiei',dute si fane micul dejun.
    -Ha,cred ca glumesti!Plus,nu il face mama?
    -Astazi nu,raspunde Gaara,este plecata la o sedinta de la firma ei.
    -Si cine ma obliga pe mine sa va fac voua dejunul?
    -Eu,spune Kankaru hotarat.
    -Ei bine,n-am de gand,iar tu n-ai ce sa-mi faci!ii spun eu,si ies din casa,deoarece usa de la intrare era doar la un metru de mine.
    -Unde mergi?striga curios Kankaru.
    -La Hinata!
    -Si cu micul dejun cum ramane?se plange acesta.
    -Ti-l faci singur,ori pleci cu burta goala azi.
    Nu mai stau sa ascult smiorcaielile acestu-ia,si plec in locul de care am vorbit.Bruneta nu statea departe de mine,asa ca pe la 10 am ajuns la ea acasa.Dupa ce am batut in usa,o voce de fata ma intampinat:
    -Intra!imi spune aceasta,si imi face semn sa intru in casa.Ma conduce in bucatarie,unde ma invita sa iau dejunul cu ea.Normal ca accept,si in scurt timp discutam despre,ei bine,problema se punea despre ce nu mai discutam.
    -Ce planuri de vacanta ai?ma intreaba aceasta.
    -La ce te referi?
    -Pai,sa sti ca se aproprie Craciunul,asa ca o vacanta ne paste.
    -Craciunul...spun eu ganditoare,aducandu-mi aminte de toate evenimentele neplacute legate de aceasta sarbatoare.
    -S-a intamplat ceva?
    -A..a,nu,nimica,schtez eu un zambet fals si idiot.
    -Deci?
    -Defapt,nu m-am gandit la ceva anume.
    -Si mai bine.Acum inseamna ca esti libera.Vrei sa vi cu mine si inca cativa din clasa in New York?
    -Dar cine vine?
    -Eu,Tenten,Naruto,Sakura,Kiba,Neji,si Shikamaru.
    -Nu stiu,ma mai gandesc,ii respund eu.
    Avand in vedere ca locuiam in Londra,nu am avut ocazia vreodata sa merg in USA.
    Gandul de a ma duce intr-o vacanta nu suna rau,insa problema era alta:decand mama a ramas doar cu noi,nu-i prea placea sa ne lase pe cont propriu.Dar,trebuie sa recunosc,nu sunt eu genul de fata,care sa asculte de tot cei zice mama sa.
    Plus ca aceasta era si o sansa de a avea o pauza fara fratii mei enervanti.
    Dupa inca cateva zeci de minute de discutii,decidem ca este timpul sa plecam catre scoala.Imi iau geanta,iar dupa ce Hinata se imbraca,o luam catre scoala.

Costumatia Hinatei:

Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Images?q=tbn:ANd9GcRHqtkPtyMxZnoOnaR2CE4CiQtjpMO3ryGvw7vudVSLdhvAEhmvkQ

Hainele lui Temari:

Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Images?q=tbn:ANd9GcRbMnlMYPQQdM2MnNYaL9R-xQv_52B0_cgXux4Iftz2vFkP-li1ow

Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Images?q=tbn:ANd9GcRrDJuPpFDPcH7Ttn21QF3_NbN1Ik2Twodo1VIggMrESLW6LtZbUw

Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Z

video

***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Data de inscriere : 16/11/2010
    Varsta : 28
    Localizare : sunt unde sunt dar as vrea sa fiu unde ar trebuii sa fiu as vrea sa fiu in inima ta

Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Empty Re: Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12

Mesaj  ***adinuka*** Dum Mar 11, 2012 3:31 pm

Deci am trecut si pe la ficul tau.. In primul rand te-as ruga ca pozele si videoclipul sa le pui in acelasi post cu ficul. Multumesc.
    Acum, ficul tau.. pentru inceput greselile de tastare:
    vinsi-vin si
    deai- de-ai
    lu-at- luat
    intrunu-intr-unu
    sugrumama-sugrum-am
    decand-de cand
    schtez-schitez
    Bun si acum ficul.. Descrierea imi place, este ok si dialogul este in regula, nu este prea mult si nici sec. Bineinteles ca atat descrierea cat si dialogul se pot imbunatati dar asta depinde si de tine. Ideea ficului imi place si astept urmatoarele capitole. Very Happy
    DarckRoseStory
    DarckRoseStory

Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Empty Capitolul III-Mda,clasa mea

Mesaj  DarckRoseStory Mar Mar 13, 2012 9:26 pm

Frate,drumul asta catre scoala nu se mai termina.Desi tara noastra,Anglia,este cunosucta pentru temperatura racoroasa,mai exista si unele zile,in care pur si simplu nu poti respira.Noroc ca azi m-am imbracat mai lejer.
    Hinata este langa mine,si asculta muzica la MP3.Hinata este o fata foarte draguta,dar prea timida.Totusi,impreuna cu prieteni foarte buni,mai are si ea momentele sale de teribilism.Are parul lung,drept si negru,cu o palma mai jos de abdomen.Ochii ii are de culoarea lila foarte deschis.Spre deosebire de ai mei,verzi ca salbaticia naturii,ochii ei iti inspira o senzatie de calm nemarginit.
    Suntem prietene de multi ani,daca ma gandesc bine,cred ca dinainte de a incepe gradinita.
    Bruneta era la fel de prajita de razele soarelui nemilos,ca mine.Coplesita de acest chin,imi scot evantaiul.Acest obiect,aparent mic si neinsemnat,imi trezeste o gramada de amintiri frumoase cu familia.
    Acest evantai,pe care sunt desenate trei cercuri mov,l-am primit in urma cu 13 ani,de la parintii mei,pe cand erau impreuna.Acest obiect semnifica trei lucruri,fara de care omul in viata nu poate traii.
    Primul cerc,arata bunatatea,darnicia si tot ce tine de a te purta frumos cu cei din jur.Al doilea,harnicia,sinceritatea,pe scurt,calitatile unui om.
    Iar ultimul,iubirea,ceva care,pentru mine personal,este doar o pierdere de timp.
    Nu mint ca nu tin la fratii,mama,sau prietenii mei,dar,de cand una dintre persoanele la care tineam m-a parasit,am ajuns asa.Dar,din asta am scos o concluzie dureroasa:Ca sa nu suferi din cauza iubirii,trebuie sa te iubesti doar,sau cel mai mult,pe tine insuti.
    De aici si nepasarea mea in privinta multor lucruri.Nu sunt genul de persoana care sa-ti sara in ajutor,cea ce pe multi ia deranjat,dar nu ma schimb eu pentru oricine.
    Si,ca sa va fie clar,momentan nici nu am nevoie de ea.Dupa cum se stie,printre 'regulile' ibirii,se afla stabilitatea,grija pentru celalalt,si increderea.La mine,aceste subiecte fiind scoase,ba chiar inexistente in viata mea.
    Timpul trece repede,asa ca in scurt timp,eram in liceu.Si ce era mai ciudat,nici nu ne-am dat seama nici una ca am ajuns.Ce face visarea din om?!
    Mai sa urlu cand pasesc in clasa,de nervi:pe catedra stateau Sai si Deidara,sarutandu-se...0_o.
    -Cretinilor,nu sunteti singuri!ii tip eu la ureche lui Deidara,facandu-l sa tresara.
    -Ho,mai taci catea-o!se rasteste acesta la mine.
    -Cum mi-ai spus?dar nu apuca sa raspunda,cai trag una peste 'bot',ca numai caini o sa vada el zilele astea.
    Ca sa va mai familiarizez,Daidera era unul,din 'experimentatii' perversi ai clasei.Cand vrea,poate fi un tip de treaba,dar uneori face pe durul,asa ca ma calca pe nervi.Are trasaturile pe care le urasc cel mai mult la un baiat,fara suparare:par blond,ciudat,dar lung ca al unei fete,si ochii albastri.
    De aici i se mai si trage porecla de Barbie.
    Cat despre Sai,ei bine,este un tip cu orientari duble.Nimeni nu stie prea multe despre el,dar este o persoana cu care poti sa-ti impartasesti secretele in secret.
    Dupa ce fac pe politista cu cei doi,avansez in clasa,in banca din ultimul rand de la mijloc.Aici stau in jurul bancii 4 dintre prietenel mele:Tenten,Ino,Kin si Sakura.
    -Temari,ai ceva planificat pentru seara asta?ma intreaba o fata cu parul blond.
    -Nu,de ce?
    -Pe langa faptul ca azi este vineri si incepe weekendu-l,s-a deschis un club tare.Vi cu noi?ma intreaba o alta,cu parul roz.
    -Da,sigur.Am lipsit eu vreodata de la distractie?rad eu,asezandu-ma in banca.
    Acum,sa va prezint aceste bune prietene ale mele!Tenten este ca o sora pentru mine,in comportament seamana foarte mult cu mine,ideiile nebune care ne vin,mereu fiind foarte asemanatoare.Este impreuna cu verisorul Hinatei,Neji.Pentru faptul ca este impreuna cu cineva,satena este foarte cautata la sfaturi legate de releti.Defapt,este singura dintre noi care este cu cineva.
    Spre deosebire de Ino,o fata cu parul lung si blond,prins intr-o coada,cu ochii albastri ca diamantele,care n-are o reletie prea 'reala'.Adica,normal ca si aceasta isi doreste sa ara un prieten,dar spune ca aceasta varsta,este cea a nebuniei si a iubirii de scurta durata.Este impreuna cu fratele meu,Gaara,dar nu cred ca reletia asta o sa mai tina mult.In fine,putin imi pasa.Mai stiti cand va ziceam ca sunt nepasatoare in legatura cu ceilalti?Acum ma credeti,nu?
    O alta fata dintre acestea este Sakura.Pai,nu este ceva iesit din comun,cu exceptia...parului ei ROZ.Adica,am mai vazut oameni cu parul rosu,negru-albastrui,maroniu-verzui,dar nici o data ca al ei.Este o tipa sociala,care stie sa asculte,dar stie sa se distreze calumea.
    Iar ultima dintre ele,Kin,este o fata mult mai cu picioarele pe pamant,fata de noi.Mereu este cea care gandeste rational si logic.Desi nu este un geniu la scoala,este un minunat strateg al planurilor si farselor.Are o mica slabiciune pentru colegul meu de banca,Shikamaru,de aceea si eu ii cicalesc cu acest subiect.
    Pot sa spun ca-i invidiez parul,care,nu inteleg cum,il are pana in pamant.Este de culoarea negru,dandu-i un aspect foarte elegant cand isi prinde doar bretonul,lasandu-l in rest liber.Ochii negri ca intunericul noptii,mereu ascund sentimentele pe care le are.Este o fire de asemenea mai retrasa,in acelasi timp iubind rebelitatea si impunerea in fata regulilor,ca mine!
    Dupa ce decidem ca ne v-om intalni la Sakura acasa pentru a ne pregatii,in nici mai putin de 2 minute,dirigintele nostru,Nagato,isi face aparitie.
    Dupa ce ne saluta,si ne da voie sa ne asezam in banca,incepem ora de geografie.
    Sincer,este cel mai de treaba profesor pe care il stim.Mereu ne intelege nevoile adolescentine,sustinandu-ne si dandu-ne sfaturi.Dar,ca orice om normal,mai are si el momente de nervozitate,cand intrecem masura.Este rabdator de obicei,dar ii place sa ne convingem ca daca vrem sa devenim ceva in viata,trebuie sa invatam.
    Imi pare rau pentru el,tinem mult la el,dar cred ca nu-si da seama ca isi bate gura degeaba.
    Dupa ora de geografie,am avut matematica,cu Anko.Deci,pur si simplu,pe femeia asta o iubrasc!Bine,cred ca v-am cam ametit?!Deci,imi place ca stie sa le inchida gura elevilor neobrazati,desi fac parte dintre ei.Dar,ce ma deranjeaza la ea,sunt testele surpriza,care m-au pricopsit cu cativa de 5.Clasa noastra este printre preferatele ei,asa ca ne intelegem foarte bine.Dar tot nu ezita sa ne faca sa suferim,este malefica!
    Urmatoarea ora am avut engleza,cu Kurenai.Este o profa draguta de obicei,dar cand se supara,nu iese prea bine pentru vinovati.Stie sa predea,si face parte din grupul,inventat de noi,de profesori tineri,avand varsta de 27 ani.
    Ora ar fi decurs bine,daca cei din clasa n-ar fi jucat adevar sau provocare in timpul orei.Modul prin care au facut asta,era din cauza faptului ca profesoara s-a dus cateva momente pana in cancelarie.Si,fix cand s-a intors,la gasit pe Naruto,dansand pe catedra,deoarece la provocat cretinul de Sasuke.Probabil pana de ideei.Aceasta din nefericire petru blond nu s-a incheiat cu bine,primind o saptamana de detentie.
    In restul de ore nu s-a mai intamplat nimic special.Ma rog,la ora de arte plastice,mai multi au lipsit,inclusiv eu si Kin.La aceasta ora preda un prof' foarte linistit,Kakashi Hatake.Acesta nu pune niciodata note mici sau absente,asa ca de cateva ori pe luna,ne lu-am liber de la ora lui,pentru a ne plimba prin oras,fara a da banuieli parintilor.
    Astazi am fost pana la o piterie,unde,din motive fara importanta,Sasori si Sasuke sau lu-at la bataie pe drum.Eu n-am mai stat sa vad prostia omeneasca,care este la ordinea zilei la noi in clasa,si am plecat acasa.
    Cand am ajuns,nu era nimeni,asa ca m-am asezt in fata televizorului,cu un bol mare de popcorn,omorandu-mi timpul,asteptand sa se faca ora sase,cand ma duc la Sakura.

Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 2Q==Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Images?q=tbn:ANd9GcReZEBtO_gw1La-NJYiapAZ_xgYmZ1K5iWYebz5rwR9n4wfDtht
    Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Images?q=tbn:ANd9GcTBBmudktCVQas0cKu4cyM-mNEsqvY3JpjC3TYYsU4jgn3mo0lEKQIncearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Images?q=tbn:ANd9GcTmzmtToeUamyecLweLWwoa-btd2OZCjLZxQsg_OfL52szn-Ilw
    DarckRoseStory
    DarckRoseStory

Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Empty Capitolul IV-Cum petrecem noi

Mesaj  DarckRoseStory Dum Mar 18, 2012 8:00 pm

Temari:

Cum am spus,sunt la Sakura acasa,si le astept pe celalalte sa se machieze.Eu am terminat de mult,dar lor parca le oa 10 ani,numai sa se de-a cu rimel.Am ales o combinatie relaxanta,formata din fard de pleoape lila deschis,rimel negru,si dermatograf purpuriu deschis.Am observat ca si Tenten este gata cu machiajul,care,sincer,ii sta foarte bine,si eu nu spun asta despre multa lume!
    Fardul si creionul de ochi sunt de culoarea azurie,si un ruj roz,foarte deschis.
    Se asorteaza de minune cu rochia sa,ciclame,scurta si fara maneci.
    Satena este incaltata cu o pereche de sandale gri inchis,cu tocul contopit cu talpa din gata.
    In scurt timp,si restul fetelor sunt gata,si cei drept,aratau grozav toate.Ca intotdeauna,Ino trebuie sa faca ceva prostesc,asa ca in drum spre club,aceasta s-a impiedicat de o ramura de copac cazuta.In acest mod,si-a expus in toata spledoarea posteriorul,lasand cativa baieti,care erau in trecere,cu gurile in pamant.
    A facut si proasta alegere,de asi lu-a doar o bluza mulata si mov,pe post de rochie,care la cea mai mica atingere se ridica.
    Dupa ce se lasa 'fotografiata' cateva clipe de ochii baietilor,se ridica putin sifonata de jos,si tipa catre idioti care se uitau la ea:
    -N-a veti televizor acasa?
    Cei trei pusti,e putin spus,rad putin,dar zgomotos,si se aproprie de noi,dezvaluidu-si identitatile.In data am putut sa-i remarc pe Sasuke,Gaara si Neji.
    -Voi ce facei aici?ne intreaba,cu acelasi aer inervant,tampit,si superior,prosrul de Uchiha.
    -Nu-i treaba ta,pampalaule!il plesnesc eu prin vorbe.
    -Ha,ranjeste acesta,dar este distras de tinuta 'necrestina' a Sakurei.
    -Deci,esti ocupata in seara asta?spune brunetul,cu ochii pierdu-ti in decolteul fetei,de la rochia rosie,din dantela,care ii lasa la vedere o mare parte din corp.
    -Nimic cu tine sigur!ii spune aceasta tupeista.Vai,imi dau lacrimile,sunt asea de mandra...vezi sa nu.
    -Vai,se pare ca Temari va da lecti de neobrazare!rade acesta.
    -Hai mai taci!ii spun eu,mai sa-i trag una,dar sunt oprita de Ino,printr-un gest de avertizare.
    -Ai scapat,azi...ii spun eu,cu ochii in flacari,alimentate de venin.
    -Vai,deja imi tremura chiloti pe mine!plange prefacut acesta.
    Din fericire,pentru Uchiha,normal,Neji intervine,si ne intreaba unde mergem.Ca sa terminam toata mascarada asta,Hinata il intreaba daca vin si ei in club.Nu ca nu m-as fi asteptat,acestia se indreptau chiar in acel loc.Aveau de gand sa se mai intalneasca cu cativa,printre care Naruto,Shikamaru,Kiba,Kankaru si Deidara.
    Totusi,intalnirea cu ei,nea scutit de un drum lung,si probabil periculos,catre club.Acestia ne-au luat cu un jeep negru,cu mai multe locuri.

Ora 19:45.

-Inca un pahar!il aud eu pe Gaara,strigand catre chelner.
    Bine,a ajuns prea departe.El nu este genul alcoolic,dar de cand a vazuto in seara asta pe blonda aceea fitoasa,Ino,si-a pierdut cu totul mintile.
    Ma ridic de pe fotoliul gen sac,putin ametita de bautura,si merg,mai mult balansandu-ma pe picioare.Ajung,spre binele meu,intreaga la finish,adica langa bar,unde statea roscatul.Acesta tinea,cred,al cinsprazecelea pahar de bautura,si urma sa-l inceapa.Chiar la timp,ii lovesc paharul,care ii statea in mana,lasandu-l sa se sparga de peretele din spatele meu.
    -Ce faci?spune acesta nervos,privind cum bautura de culoare sangerie,se imprastie pe podea,printre ramasitele de sticla.
    -Ce fac?Te readuc la realitate.Ce e cu tine?De ce te porti asa?il intreb eu nervoasa,sprijinindu-ma de bar.
    -De cand iti pasa tie de mine,si mai ales ce fac?
    -Din acest moment.Vrei sa ajungi un alcoolic,sau ce ai de gand?
    -Intelege ca nu iti sunt dator cu nici un raspuns!se enerveaza acesta.
    Plec nervoasa de langa el,cu pasi impleticiti,catre locul unde stateau si ceilalti.
    Ma asez jos,si iau nervoasa un pahar de wisky,sorbind din el cu furie.
    -Te simti bine?se ingrijoreaza Hinata,care era cea mai treaza dintre toti.
    -Nu!Toti sunt neste idioti,si isi distrug viata pentru ce?Iubire?daca provoaca atata suferinta,cum mai poate fi numita asa?
    -Temari,nu o lu-a asa.Despre ce este vorba?
    -Despre faptul ca Ino este o mare c**va!
    -Dar,ce ti-a venit acum?se mira Hinata,care,desi nu recunoaste,este deacord in aceasta privinta.
    -Doar uitate la ea,si la cat de mult poate distruge!ii spun eu,aratand catre blonda.
    Normal,cea ce spuneam eu era complet adevarat.Pe o canapea din mijlocul salii,Sasuke statea intre aceasta,si langa Karin,o 'sora geamana' perfecta pentru Ino.Cele doua erau micile,si sigur,temporerele dame ale lui Sasuke.
    Poate sunt ele bune pe dinafara,dar pe dinauntru bate vantul.
    Dupa ce le mai studiez putin,renunt in a le mai privi,deoarece imi provoaca grata inteligenta lor scazuta.Mai arunc o privire prin camera plina de adolescenti de varsta mea,care se distrau ca neste primate scapate de la zoo.L-am observat si pe Naruto,care flirta cu Sakura.Fata de clasa a saptea,cand nu avea la dispozitie nici cinci minute,ca era pocnit,acuma parca pe Sakura nu o mai deranjeaza asa tare.Pare chiar sa-i placa,cred ca aici se infiripa o mica idila.Totusi,imi pare rau de Hinata,de cand incearca sa-i distraga atentia blondului si asupra ei.Insa,sa nu tragem concluzi asa de repede,sunt sigura,ca Sakura nu are inca cine stie ce sentimente pentru Naruto.Deci Hinata mai are sanse.
    Cat despre mine,cum am mai spus,nu simt nevoia de asa ceva.Defapt,vreau chiar contrariul.Intotdeauana,am fost de parere,ca atunci cand esti cu cineva,iti pierzi toata libertatea.Acesta fiind si motivul pentru care pana in momentul de fata,nu am avut vreun prieten.Nu neg ca n-am avut vreo oferta,dar sincer,nici unul dintre 'petitori' nu ma atragea in vreun fel.
    Alaturi de noi erau si Neji cu Tenten,care ma faceau sa vomit,din cauza vorbelor lor.Ca sa previn acest lucru,ies putin in gradina clubului,urmata de vreo doi ciudati.
    Ghicindu-le planul,prost de asemenea,ii lovesc pe ambi,la 'punctul de control',si intru satisfacuta de gestul meu,in cladire.
    Am discutat cu prieteni,am dansat,baut,cazut,si in acest mod,mi-am petrecut restul noptii,pana la vreo 2-3,cand am fost trezita de cei responsabili de curatenie,care ne-au dat afara.Lesinati cum eram,am iesit beti din club,si am luatao pe jos,ca altfel nu mai ajungeam intregi acasa.Deoarece Hinata statea cel mai aproape,am mers cu totii la ea,deoarece era imposibil sa mai ajungem acasa in starea asta.
    Tot ce mai stiu inainte de a adormi,este lampa de langa pat,care se stinge usor...

Plzz comentari.Vreau si eu sa va stiu parerea despre ficul meu,si daca sa-l mai continui Very Happy

machiajul Sakurei:
    Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Images?q=tbn:ANd9GcS3RnIiZZkh1e2QsjAqgCWnXXyEEty1MLJWa96x76er9oUrt0Yv

machiajul Hinatei:
    Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Images?q=tbn:ANd9GcQ-BrsVxGYUdDJK65M2Ks5ONJSKhHjGURl1ACEi-uMEoyKdCZ6ZbQ

machiajul lui Ino:
    Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Images?q=tbn:ANd9GcQ8oYUvjgsLd25MQ61RklK6q_Wr32eBu-JY7zknPAigtE_flKO1

machiajul Temari:
    Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Images?q=tbn:ANd9GcTQ7sk9sDJBIQSxTNjax0Jgvqbf38aWwKZG13a1mKe4hIyBFmNOOg

machiaj Tenten:
    Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Images?q=tbn:ANd9GcRQRsLcXN1Uv5utYhVupCwrtX8hjWjNQFO_uQ0dyc9adsVTeeCX

machiaj Kin:
    Incearca sa nu gresesti-Ultima sansa +12 Images?q=tbn:ANd9GcRDA3nuwkHuLHE96TOtM-QzbP4OVLfSTpuM4rHMG_UQc4lyFsq9
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Data de inscriere : 16/11/2010
    Varsta : 28
    Localizare : sunt unde sunt dar as vrea sa fiu unde ar trebuii sa fiu as vrea sa fiu in inima ta

Mesaj  ***adinuka*** Vin Mar 23, 2012 5:07 pm

In primul rand ma bucur ca mi-ai ascultat rugamintea. Acum greselile de tastare nu sunt multe ( din cate am vazut eu ) dar incearca sa recitesti cu atentie capitolul inainte sa postezi ca sa nu mai fie. Descrierea si dialogul sunt chiar ok. Imi place si ficul asa ca astept urmatoarele capitole. As prefera sa astepti sa primesti macar un comm apoi sa postezi, pentru ca as avea si eu mai putin de citit si promit ca voi intra mai des, dar e bine si asa. Si da merita sa il continui, sunt sigura ca sunt persoane care citesc ficul dar nu dau com, si mie imi e greu sa dau cateodata:))

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mar Noi 26, 2024 10:00 pm