AnimeLolOFriend

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
AnimeLolOFriend

2 participanți

Robert Pattinson

Sondaj

Va intereseaza acest forum?

***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Data de inscriere : 16/11/2010
    Varsta : 28
    Localizare : sunt unde sunt dar as vrea sa fiu unde ar trebuii sa fiu as vrea sa fiu in inima ta

Robert Pattinson Empty Robert Pattinson

Mesaj  ***adinuka*** Joi Noi 18, 2010 9:25 pm

Robert Pattinson a fost nascut pe 13 mai 1986, în Londra, Anglia. El se bucură de muzică şi este un excelent muzician, jucând atât la chitară şi pian.

Când Robert a fost de 15, el a început să joace în piese de teatru de amatori cu Barnes Theatre Company. După aceea, el a luat rolul de ecran ca Ring din Nibelungs (2004) (TV) (Regatul Twilight) ca Giselher.

În 2003, Robert a luat pe Cedric Diggory rolul din Harry Potter şi Pocalul de Foc (2005). El a luat rolul său o săptămână mai târziu, după întâlnirea Mike Newell la sfârşitul anului 2003.

El atunci a fost aruncat ca Edward Cullen în film extrem de anticipat,, Twilight (2008 / I). Muzica lui va fi, de asemenea, auzit în film. În plus, Robert a finalizat roluri viitoare ca Salvador Dalí în Little Ashes (2008) şi Arta în Cum să fii (2008).

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Ultima editare efectuata de catre ***adinuka*** in Vin Dec 24, 2010 1:37 am, editata de 2 ori (Motiv : adaugare poza)
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Varsta : 27
    Localizare : in fata calculatorului :)

Robert Pattinson Empty Re: Robert Pattinson

Mesaj  Admin Sam Noi 27, 2010 4:16 pm

***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Varsta : 28
    Localizare : sunt unde sunt dar as vrea sa fiu unde ar trebuii sa fiu as vrea sa fiu in inima ta

Mesaj  ***adinuka*** Mier Mar 30, 2011 8:28 pm

Joaca bine dupa parerea mea..Edward Cullen cel mai chipes,dragut,inteligent,misterios,hot vampir din lume asai? De asemenea si Robert Pattinson este dragut nu ? Doar el il joaca pe Edward Cullen. Deabea astept s avd continuarea filmului partea a 4 ta Braking Dawn .Povestea celor doi indragostiti Bella Swan fata normala care se avanta in tot felul d eperipetii si care atrage ghinionul si Edward Cullen misteriosul vampir chipes care este cat de posibil " normal ".

Ultima editare efectuata de catre Admin in Lun Apr 04, 2011 7:46 am, editata de 1 ori (Motiv : doua mesaje postate unu dupa altul Admin: "te rog sa fii mai atenta"mersi)

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mier Noi 27, 2024 12:25 am