»” E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie… ”
»” Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand!
»” Afara-i frig si innorat/ Stau singur, trist si suparat/ Afara ploua si-i urat/ Simt inima vibreaza-n gat/T u acolo, eu aici/ Vad lumini de licurici/ Tu esti acolo, eu aici… ”
» ” Nu dispera cind soarta te apasa si nici nu plinge de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin… “
» ” Ploua acum… Ar trebui sa te duci la geam si sa numeri picaturile de ploaie… atat de mult imi este mie dor de tine! “
» ” Cand soarta imi va spune sa parasesc pamantul, cand oameni fara mila imi vor sapa mormantul, cand zile ptr mine nu vor mai exista,atunci dar nici atunci eu nu te voi uita… “
» ” Tu de vei iubi pe altul… eu nu pot sa te opresc dar te rog sa iti fie mila de cuvantul TE IUBESC!!! ”
» ” Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine .. dar un singur lucru insa stiu mi-e tare dor de tine… ”
” Dorul e focul in care ard sperantele, dorintele, durerile, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile… ”
» ” Iubirea te inalta, iubirea te coboara, iubirea iti da aripi, iubirea te omoara. Nu ma ucide, iubeste-ma! ”
» “Regret ca esti departe / si nu te pot vedea / dar te am mereu aproape / in inimiora mea… “
» ” Ma trezesc cu tine-n gand adorm la chipul tau visand dar tu n-ai vrut sa fii a mea, chiar daca esti dragostea mea… “
” Durerea ce in suflet o port, nu pot s-o mai suport, in lacrimi ma topesc in lacrimi ma trezesc… de ce oare TE IUBESC ?? “
» ” Hai ramai cu mine… Sau ramai cu bine… Poate asa-i mai bine… Daca nu-ti convine… nimeni nu te tine… Poti sa faci ce vrei de maine… “
» ” Uitarea sigur va veni vor trece clipele pe rand cand la trecut te vei gandi pastreaza-ma o clipa-n gand…
» ” Ma dor ochii ptr ca nu te pot vedea, bratele-mi sunt goale pt. ca nu te pot inbratisa, buzele-mi sunt reci ca nu te pot saruta, inima mi se frange ca nu esti a mea! “
» ” Grea e viata unui peste
Cand se zbate pe uscat
Dar mai grea a unei fete
Cand iubeste un baiat !
» ” Intr-o zi ne-am intalnit, si ne-am placut si ne-am iubit, lumea parca a innebunit, si intr-o zi ne-a despartit… ”
» ” Sick of crying, tired of trying, yes i’m smileing but inside i’m dieing…
” Cand mi-a fost in viata bine ca un sarpe stateai numai langa mine cand mi-a fost viata amara ma-i lasat k pe un tren in gara prea multe vorbe n-au rost as da orice sa uit ce a fost ai plekt, plekt sa fi si la mine sa nu mai vi…
» ” Lacrimi amare imi acopera ochii cand noapte la tine stau si privesc, iar somnu-i departe nu pot sa-l apropii si doar la tine stau si ma gandesc. ”
” As vrea sa fiu cum o sa fiu Asa ca lasati-ma sa traiesc asa cum stiu Lasati-ma sa fac si bune si rele Ca sa stiu macar ca sunt greselile mele… ”
” Stiu ca te uiti la ea si te gandesti la mine…O atingi pe ea dar ma simti pe mine…Ti-e sete de mine dar te racoresti cu ea…Stiu ca ma vrei pe mine dar te multumesti cu ea… ”