+3
Blak***Imortal
Admin
***adinuka***
7 participanți
****Iubirea se naste prin Suferinta ****
Admin- Admin
Data de inscriere : 16/11/2010
Varsta : 27
Localizare : in fata calculatorului :)
- Mesaj n°26
Re: ****Iubirea se naste prin Suferinta ****
mda foarte greu
Blak***Imortal- Assistent
Data de inscriere : 18/11/2010
Varsta : 29
Localizare : akas
- Mesaj n°27
las ca vine vacanta si il faceti atunci.daca vreti pot sa fak si yo da nush daka e bn.......
Admin- Admin
- Mesaj n°28
esti culmea doar fal daca vrei
***adinuka***- moderator
Varsta : 28
Localizare : sunt unde sunt dar as vrea sa fiu unde ar trebuii sa fiu as vrea sa fiu in inima ta
- Mesaj n°29
asa scapam si noi.........de facut ficuri.......
***adinuka***- moderator
Localizare : sunt unde sunt dar as vrea sa fiu unde ar trebuii sa fiu as vrea sa fiu in inima ta
- Mesaj n°30
Capitolul 5. Mai tradat si ma doare...
...............................TrrrrrrrrrrrrrrrrrrTrrrrrrrrrrrrr.................................................
Ticaitul ceasului ma trezeste.Off e deja dimineata? Ma ridic din asternutul alb si pufos al patului meu si ma indrept spre baie pentru ami face siesta...dupa cinci minute ma aflu in fata sifonierului cautandumi ceva de imbracat.Imi aleg o pereche de pantaloni negri scurti,un tricou alb si un hanorac gri peste.Parul mi-l prind in doua codite,imi iau tennesi si cobor in sufragerie.
Hinata:Buna Sakura.......
Sakura:Buna.....
Hinata:Unde mergi?
Sakura:In parc.....pa
Hinata:pai.......pa
Am iesit din casa si am inceput sa ma plimb.......afara vantul batea puterinc iar cerul era inorat...m-am gandit sa il sun pe Gaara...
Sakura:Alo?
Gaara:Alo papusica.....
Sakura:Gaara vi in parc?
Gaara:Nu pot imi pare rau...
Sakura:Nui nimic....pa..
Gaara:Pa....te iubesc
Sakura:Si eu...
Se pare ca Gaara nu are timp...e asta e...mam plimbat pana ce am vazut o bancuta si mam asezat.Priveam norii si imi aduceam aminte cand stateam cu Sasuke si priveam norii.....cand simteam atingerile lui ce imi dadeau fiori pe sina spinari......saruturile lui calde ce ma inebuneau......si tot ce tinea de el....Mie dor de el dar nu pot....nu vreau...de cate ori il vad imi vine sa ii sar in brate si sa aud cum imi zice ca totul va fi bine.....dar nu.Privesc din nou cerul si vad cum picaturi cat una cate una.....m-am ridicat si am iesit din parc si l-am vazut pe pe Gaara cu cu cu Karin........Care se sarutau.....Nu imi venea sa cred....a zis ca ma iubeste ca ar face ori ce pentru mine....
ma tradat...ma mintit si ma doare........am fost inselata din nou..Am inceput sa fug,nu stiam pe unde dar vroiam sa plec departe...Am ajuns in fata casei si am intrat val-vartej in casa.M-am dus in camera mea si am inceput sa plang....ma uitam la stele,erau superbe....mias fii dorit sa fiu o stea sa stralucesc peste toti...sa veghez si sa ii fac pe toti feticiti.....Imi scutur capul si incep sa fredonez un cantec...........
Cioc cioc Cioc cioc........
Sakura:Da?
Hinata:Sakura te cauta Kurenai....
Sakura:Ok....vin....
Stiam de ce........adica banuiam...mi-am luat caietul cu cantece si chitara si am coborat in sufragerie...
Kurenai:Sakura...am venit sa iti zic ca scoala noastra organizeaza un concurs Voci Noi
si ma gandeam ca vrei sa concurezi....
Sakura:Da normal.....
Kurenai:Pai iti trebuie doua cantece...si concursul este sambata la ora 18:00.
Sakura:Bine dar unde se tine?
Kurenai:La scoala...in sala aia mare de repetitie.
Sakura:ok...
Kurenai:Dra trebuie sa imi canti cantecele acum sa vad daca sunt bune...
Sakura:Bine...
Ploaia..........................................................................................................
Amintirea ta .................................................................................................
Kurenai:bine e foarte bine....ne intalnim maine sa repetam ok?
Sakura:Ok...dar unde?
Kurenai:Putem aici?
Neji&Hinata:Da!
Kurenai:Bine ne vedem pe la 12....
Kurenai:Pa
Sakura:Pa
Hinata:Bravo....
Sakura:Mersi...
TrrrrrrrrrrrrTrrrrrrrrr
Gaara:Alo puisor?
Sakura:Lasama!
Gaara:CE sa intamplat?
Sakura:Iti zic eu ne despartim...
Gaara:Cum?
Sakura:Uite asa...Pa
Gaara:Dar..dar...
Hinata:Era Gaara?
Sakura:Da...eu ma duc sa ma culc mie somn...
Naruto:Neji....
Neji:Da?
Tenten:Cand ii zicem?
Sasuke:Da Neji cand?
Neji:Maine...
Hinata:Ok....
Mam dus sus .....mam schmbat si mam pus in pat......am inchis ochi visand la ziua de azi.....si surprinzator la Sasuke........Ma intreb ce se va mai intampla zilele astea?
Ticaitul ceasului ma trezeste.Off e deja dimineata? Ma ridic din asternutul alb si pufos al patului meu si ma indrept spre baie pentru ami face siesta...dupa cinci minute ma aflu in fata sifonierului cautandumi ceva de imbracat.Imi aleg o pereche de pantaloni negri scurti,un tricou alb si un hanorac gri peste.Parul mi-l prind in doua codite,imi iau tennesi si cobor in sufragerie.
Hinata:Buna Sakura.......
Sakura:Buna.....
Hinata:Unde mergi?
Sakura:In parc.....pa
Hinata:pai.......pa
Am iesit din casa si am inceput sa ma plimb.......afara vantul batea puterinc iar cerul era inorat...m-am gandit sa il sun pe Gaara...
Gaara:Alo papusica.....
Sakura:Gaara vi in parc?
Gaara:Nu pot imi pare rau...
Sakura:Nui nimic....pa..
Gaara:Pa....te iubesc
Sakura:Si eu...
Se pare ca Gaara nu are timp...e asta e...mam plimbat pana ce am vazut o bancuta si mam asezat.Priveam norii si imi aduceam aminte cand stateam cu Sasuke si priveam norii.....cand simteam atingerile lui ce imi dadeau fiori pe sina spinari......saruturile lui calde ce ma inebuneau......si tot ce tinea de el....Mie dor de el dar nu pot....nu vreau...de cate ori il vad imi vine sa ii sar in brate si sa aud cum imi zice ca totul va fi bine.....dar nu.Privesc din nou cerul si vad cum picaturi cat una cate una.....m-am ridicat si am iesit din parc si l-am vazut pe pe Gaara cu cu cu Karin........Care se sarutau.....Nu imi venea sa cred....a zis ca ma iubeste ca ar face ori ce pentru mine....
ma tradat...ma mintit si ma doare........am fost inselata din nou..Am inceput sa fug,nu stiam pe unde dar vroiam sa plec departe...Am ajuns in fata casei si am intrat val-vartej in casa.M-am dus in camera mea si am inceput sa plang....ma uitam la stele,erau superbe....mias fii dorit sa fiu o stea sa stralucesc peste toti...sa veghez si sa ii fac pe toti feticiti.....Imi scutur capul si incep sa fredonez un cantec...........
Cioc cioc Cioc cioc........
Sakura:Da?
Hinata:Sakura te cauta Kurenai....
Sakura:Ok....vin....
Stiam de ce........adica banuiam...mi-am luat caietul cu cantece si chitara si am coborat in sufragerie...
Kurenai:Sakura...am venit sa iti zic ca scoala noastra organizeaza un concurs Voci Noi
si ma gandeam ca vrei sa concurezi....
Sakura:Da normal.....
Kurenai:Pai iti trebuie doua cantece...si concursul este sambata la ora 18:00.
Sakura:Bine dar unde se tine?
Kurenai:La scoala...in sala aia mare de repetitie.
Sakura:ok...
Kurenai:Dra trebuie sa imi canti cantecele acum sa vad daca sunt bune...
Ploaia..........................................................................................................
Amintirea ta .................................................................................................
Kurenai:bine e foarte bine....ne intalnim maine sa repetam ok?
Sakura:Ok...dar unde?
Kurenai:Putem aici?
Neji&Hinata:Da!
Kurenai:Bine ne vedem pe la 12....
Kurenai:Pa
Sakura:Pa
Hinata:Bravo....
Sakura:Mersi...
TrrrrrrrrrrrrTrrrrrrrrr
Gaara:Alo puisor?
Sakura:Lasama!
Gaara:CE sa intamplat?
Sakura:Iti zic eu ne despartim...
Gaara:Cum?
Sakura:Uite asa...Pa
Gaara:Dar..dar...
Hinata:Era Gaara?
Sakura:Da...eu ma duc sa ma culc mie somn...
Naruto:Neji....
Neji:Da?
Tenten:Cand ii zicem?
Sasuke:Da Neji cand?
Neji:Maine...
Hinata:Ok....
Mam dus sus .....mam schmbat si mam pus in pat......am inchis ochi visand la ziua de azi.....si surprinzator la Sasuke........Ma intreb ce se va mai intampla zilele astea?
***adinuka***- moderator
- Mesaj n°31
nu am prea pus descrie......sa ma corectezi stef ok? ca mam grabit
***adinuka***- moderator
- Mesaj n°32
Uitati cantecele pe care le va canta sakura:
PLOAIA
AMINTREA TA
PLOAIA
AMINTREA TA
- Mesaj n°33
Ma bucur ca ai pus capitolul...e fain,era bine mai multa descriere dar mie imi place
***adinuka***- moderator
- Mesaj n°34
Mersi!
floare_de_cires- Mesaje : 4
Data de inscriere : 02/12/2010
- Mesaj n°35
hm... cand pui nextu? ca imi place ficu tau doar stii asta:))
***adinuka***- moderator
- Mesaj n°36
Pai o sa incerc sa il pun cat de curand pot ok?
***adinuka***- moderator
- Mesaj n°37
.....................................Capitolul 6. O zi de neuitat. Prima parte..........................
Sakura:
TrrrrrrrrrTrrrrrrrrr.............off ceasul asta... Ma ridic din pat si ma indrept spre baie..
Intru sub dus si dau drumul sa curga apa....picaturile se izbesc de corpul meu dandumi o senzatie de placere...Stau asa cateva minute dupa care ies si ma indrept spre sifonier...Ma uit atenta si imi aleg o fustita mai sus de genunchi albastra,o bluza alba si niste balerini albi...Parul mi-l ondulez si mi-l las desprins....Ma uit in oglinda dupa care cobor jos unde ma intalnesc cu Hinata....
Hinata:Buna...
Sakura:Buna...
Hinata:Sakura..stiu ca ne-am impacat...
Sakura:Da asa e... avea dreptate pe ea am iertato....
Hinata:Zimi sincer iti mai place de Sasuke?
Sakura:Hinata....Esti prietena mea si iti voi spune..da imi place...
Hnata:Saku nici nu sti cat sufera...si-a cerut de atatea ori iertare si ar face ori ce sa il ierti...
Sakura:Poate ai dreptate Hinata...
Hinata:Papusa...eu mereu am dreptate...mai dai o sansa...
Sakura:Bine voi incerca....
Naruto:Neata...
Nu mai puteam..imi era dor de ei....gata nu ma puteam abtine ori cat de indiferenta as fi fost nu puteam imi era dor de ei asta era adevarul asa ca fara sa mai astept invitati iam sarit la gat lui Naruto acesta find foarte surprins de reactia mea...de altfel si Hinata era surprinsa...
Naruto:Sakura esti bine?
Sakura:Da sunt bine zic cu lacrimi in ochi..da plangeam..plangeam de fericire ca este aici cu mine...
Naruto:Pustoaico...
Sakura:Imi pare rau...si atunci iam zarit pe Neji,Tenten si Sasuke...
Sakura:Tenten..iartama te rog...
Tenten:Ce? de ce sa te iert? tu ar trebui sa ma ierti...
Sakura:Ma bucur sa va vad...sa fiu aici cu voi....
Neji:Fetito....noi vom fi mereu aici cu tine....
Sakura:Sasuke!
Sasuke:Sa-sa-saku-sakura?
Sakura:Ma bucur sa te vad ii zic in timp ce il imbratisam si il tineam strans de tricou....
Sasuke:Gata gata imi sopteste...
Sakura:Sasuke...te rog promitemi ca nu ma vei parasi...te rog..
Sasuke:Iti promit...nu te voi lasa niciodata..voi fii aici daca ai nevoie de mine...mia fost dor de tine rozalia mea...
Imi era dor de cuvintele lui...de imbratisarile lui...de saruturile lui tandre si pasionale...
de tot ce tinea de el..iar acum cand il simteam asa aproape nu vroiam sa ii mai dau drumul niciodata nu vroiam sa il pierd din nou...Ii simteam mana care imi cuprindea fata si o ridica incet iar urmatorul lucru erau buzele lui care le cuprindea pe ale mele intr-un sarut pasional,tandru si lacom...vroiam sa profit de faptul ca el e aici...vroiam sa recuperez tot ce am pierdut cat timp am stat departe de iubirea veti mele...Limba lui domina jocul in care ne-am cufundat iar mana lui mangaia spatele meu dandumi fiori pe sina spinari..il iubeam pur si simplu adoram totul la el...eram fericita prin simplul fapt ca exista....ma facea extrem de fericita faptul ca il stiam aproape....cand eram langa el nu mai auzeam nimic....nu mai vedeam pe nimeni eram doar eu si el intr-un univers al nostru...nimeni si nimic nu mai conta cand eram in bratele lui simteam ca pot face orice, ca eram de neoprit...simteam ca imi da puterea sa merg mai departe......Cu el orice era posibil...depaseam chiar si imposibilul....Doar cu el ma simteam iubita,implinita.
Cand eram dezamagita el imi dadea speranta....el era mai important ca orice pe lumea asta aveam nevoie de el mai mult decat aveam nevoie de aer...El era o parte din mine...din inima mea...el era insusi inima mea...daca el nu era nu aveam cui sa ii ofer lacrimile mele nu aveam cui sa ii daruiesc zambetul meu...Daca el nu ar fii eu nu as exista acum...El e totul pentru mine.....Lam iubit...Il iubesc si...Il voi iubi...pana cand moartea ne va desparti...si dupa ce voi muri el va face parte din mine....
Sakura:
TrrrrrrrrrTrrrrrrrrr.............off ceasul asta... Ma ridic din pat si ma indrept spre baie..
Intru sub dus si dau drumul sa curga apa....picaturile se izbesc de corpul meu dandumi o senzatie de placere...Stau asa cateva minute dupa care ies si ma indrept spre sifonier...Ma uit atenta si imi aleg o fustita mai sus de genunchi albastra,o bluza alba si niste balerini albi...Parul mi-l ondulez si mi-l las desprins....Ma uit in oglinda dupa care cobor jos unde ma intalnesc cu Hinata....
Hinata:Buna...
Sakura:Buna...
Hinata:Sakura..stiu ca ne-am impacat...
Sakura:Da asa e... avea dreptate pe ea am iertato....
Hinata:Zimi sincer iti mai place de Sasuke?
Sakura:Hinata....Esti prietena mea si iti voi spune..da imi place...
Hnata:Saku nici nu sti cat sufera...si-a cerut de atatea ori iertare si ar face ori ce sa il ierti...
Sakura:Poate ai dreptate Hinata...
Hinata:Papusa...eu mereu am dreptate...mai dai o sansa...
Sakura:Bine voi incerca....
Naruto:Neata...
Nu mai puteam..imi era dor de ei....gata nu ma puteam abtine ori cat de indiferenta as fi fost nu puteam imi era dor de ei asta era adevarul asa ca fara sa mai astept invitati iam sarit la gat lui Naruto acesta find foarte surprins de reactia mea...de altfel si Hinata era surprinsa...
Naruto:Sakura esti bine?
Sakura:Da sunt bine zic cu lacrimi in ochi..da plangeam..plangeam de fericire ca este aici cu mine...
Naruto:Pustoaico...
Sakura:Imi pare rau...si atunci iam zarit pe Neji,Tenten si Sasuke...
Sakura:Tenten..iartama te rog...
Tenten:Ce? de ce sa te iert? tu ar trebui sa ma ierti...
Sakura:Ma bucur sa va vad...sa fiu aici cu voi....
Neji:Fetito....noi vom fi mereu aici cu tine....
Sakura:Sasuke!
Sasuke:Sa-sa-saku-sakura?
Sakura:Ma bucur sa te vad ii zic in timp ce il imbratisam si il tineam strans de tricou....
Sasuke:Gata gata imi sopteste...
Sakura:Sasuke...te rog promitemi ca nu ma vei parasi...te rog..
Sasuke:Iti promit...nu te voi lasa niciodata..voi fii aici daca ai nevoie de mine...mia fost dor de tine rozalia mea...
Imi era dor de cuvintele lui...de imbratisarile lui...de saruturile lui tandre si pasionale...
de tot ce tinea de el..iar acum cand il simteam asa aproape nu vroiam sa ii mai dau drumul niciodata nu vroiam sa il pierd din nou...Ii simteam mana care imi cuprindea fata si o ridica incet iar urmatorul lucru erau buzele lui care le cuprindea pe ale mele intr-un sarut pasional,tandru si lacom...vroiam sa profit de faptul ca el e aici...vroiam sa recuperez tot ce am pierdut cat timp am stat departe de iubirea veti mele...Limba lui domina jocul in care ne-am cufundat iar mana lui mangaia spatele meu dandumi fiori pe sina spinari..il iubeam pur si simplu adoram totul la el...eram fericita prin simplul fapt ca exista....ma facea extrem de fericita faptul ca il stiam aproape....cand eram langa el nu mai auzeam nimic....nu mai vedeam pe nimeni eram doar eu si el intr-un univers al nostru...nimeni si nimic nu mai conta cand eram in bratele lui simteam ca pot face orice, ca eram de neoprit...simteam ca imi da puterea sa merg mai departe......Cu el orice era posibil...depaseam chiar si imposibilul....Doar cu el ma simteam iubita,implinita.
Cand eram dezamagita el imi dadea speranta....el era mai important ca orice pe lumea asta aveam nevoie de el mai mult decat aveam nevoie de aer...El era o parte din mine...din inima mea...el era insusi inima mea...daca el nu era nu aveam cui sa ii ofer lacrimile mele nu aveam cui sa ii daruiesc zambetul meu...Daca el nu ar fii eu nu as exista acum...El e totul pentru mine.....Lam iubit...Il iubesc si...Il voi iubi...pana cand moartea ne va desparti...si dupa ce voi muri el va face parte din mine....
Admin- Admin
- Mesaj n°38
Stiu ca ficul e unnul trist cel putin pana aici..doar mi-ai spus cum o sa continue ficul dar zau ca ma face sa rad nustiu dece.....1:forma e destul de atragatoare mai putin monologul de la sfarsit
2:Continutul cuprinde tot ce trebuie
3:Nu prea ai greseli
2:Continutul cuprinde tot ce trebuie
3:Nu prea ai greseli
***adinuka***- moderator
- Mesaj n°39
Da stiu si mie imi vine sa rad nush de ce.....o sa pun continuarea cat de curand sper dar vreau sa va zic ca acest fic o sa mai aibe vreo 5 capitole...nush inca daca o sa aibe doar 5 poate mai multe nush.
Admin- Admin
- Mesaj n°40
DA ok imi spui cad sa postez eu bine adika atunci cand iti termin ideea k?
***adinuka***- moderator
- Mesaj n°41
Pai cred ca poti sa pui tu urmatorul capitol...
Admin- Admin
- Mesaj n°42
pai termina mai intai ideea ca au nu prea stiu acum
***adinuka***- moderator
- Mesaj n°43
pai nu mai am ideei deci poti continua tu
- Mesaj n°44
Bine nu conteaza cine pune numai sa puneti....
Admin- Admin
- Mesaj n°45
da da pai mai pune tu cateva capitole adi si apoi pum eu ok?
***adinuka***- moderator
- Mesaj n°46
oke..dar nu stiu cand exact...
Admin- Admin
- Mesaj n°47
pai cat mai repede
***adinuka***- moderator
- Mesaj n°48
oke cat de repede pot il pun
***adinuka***- moderator
- Mesaj n°49
Capitolul 7. O noua zi
Capitolul 7 .O noua zi
Sasuke :
Dupa ce Sakura sia cerut scuze....si ne-am impacat ne-am gandid ca ar fi bine sa dormim deoarece era destul de tarziu...TrrrrTrrrrr
Dimineata sosi repede....Soarele puternic isi trimitea razele jucause pe fata mea obligandu-ma sa ma scol ..... ciripitul pasarelelor ma surzeste dar in acelasi timp ma linisteste .... Ma ridic din sezut si ma indrept spre baie...dupa aproape cinci minute ies din baie mai vioi si ma indrept spre sifonier..imi iau niste haine la intamplare si ma indrept spre sufragerie...acolo stateau Neji cu Tenten care se sarutau de zor...cine stie ce au mai facut astia doi....Naruto care se uita la un film si Hinata care s euita rosind la Naruto.... Dar nici urma de floricica mea rozalie...Oare doarme ? Ma indrept spre bucatarie si ma gandesc sa ii fac un mic de jun la pat...dupa ce il termin il pun pe o tava si ma indrept spre camera rozaliei mele....deschid usa si o vad cum doarme ca un ingeras...ma duc si stau asa uitandu-ma la ea cateva minute..nu prea vroiam sa o trezesc dar pana la urma mam gandit so trezesc cu un sarut tandru si dulce pe buze...
Sakura : hmm....Sasuke ?
Sasuke : Neata ....
Sakura : Neata...
sasuke : poftim...
Sakura : Mic de jun? la pat ? tu lai facut ?
Sasuke : da...
Sakura ; gatesti ?
Sasuke : Pentru persoanele importante...si in momente speciale da
Sakura : oo mersi...vrei ?
Sasuke ; nu....eu am mancat ....
Sakura :cei aici ? in cutiuta ?
Sasuke : Desfao...
Sakura : wow....dar tu ? eu ?
Sasuke ; deci ? cum ti s epare ?
Sakura ; e superb dar unde e cealalta parte ?
Sasuke : la mine....uite...
Sakura ; e superb..
sasuke : sa til pun...
Sakura ; mersi mult dar eu nu am nimic pentru tine..
Sasuke ; Un sarut e de ajuns
Sakura : esti viclean..
sasuke ; deci ?
Sakura : poftim..
Sasuke : doar atat?
O apuc usor de barbie si ma apropi de buzele ei...le ating usor profitand de faptul ca persoana pe care o iubesc este langa mine....imi strecor limba printre buzele ei incet nu vroiam sa o doar vreau sa fiu foarte atent cu ea.....ii cercetez fiecare coltisor...era un sarut tandru si pasional...dupa care il inchei...
Sakura : hmm....
Sasuke : deci ? vi in oras ?
Sakura : sigur s ama schimb ......
Sasuke : ok te astept...
sakura ; bine...
Ps : O sa mai scriu este doar prima parte ...... si scuzati greselile
Sasuke :
Dupa ce Sakura sia cerut scuze....si ne-am impacat ne-am gandid ca ar fi bine sa dormim deoarece era destul de tarziu...TrrrrTrrrrr
Dimineata sosi repede....Soarele puternic isi trimitea razele jucause pe fata mea obligandu-ma sa ma scol ..... ciripitul pasarelelor ma surzeste dar in acelasi timp ma linisteste .... Ma ridic din sezut si ma indrept spre baie...dupa aproape cinci minute ies din baie mai vioi si ma indrept spre sifonier..imi iau niste haine la intamplare si ma indrept spre sufragerie...acolo stateau Neji cu Tenten care se sarutau de zor...cine stie ce au mai facut astia doi....Naruto care se uita la un film si Hinata care s euita rosind la Naruto.... Dar nici urma de floricica mea rozalie...Oare doarme ? Ma indrept spre bucatarie si ma gandesc sa ii fac un mic de jun la pat...dupa ce il termin il pun pe o tava si ma indrept spre camera rozaliei mele....deschid usa si o vad cum doarme ca un ingeras...ma duc si stau asa uitandu-ma la ea cateva minute..nu prea vroiam sa o trezesc dar pana la urma mam gandit so trezesc cu un sarut tandru si dulce pe buze...
Sakura : hmm....Sasuke ?
Sasuke : Neata ....
Sakura : Neata...
sasuke : poftim...
Sakura : Mic de jun? la pat ? tu lai facut ?
Sasuke : da...
Sakura ; gatesti ?
Sasuke : Pentru persoanele importante...si in momente speciale da
Sakura : oo mersi...vrei ?
Sasuke ; nu....eu am mancat ....
Sakura :cei aici ? in cutiuta ?
Sasuke : Desfao...
Sakura : wow....dar tu ? eu ?
Sasuke ; deci ? cum ti s epare ?
Sakura ; e superb dar unde e cealalta parte ?
Sasuke : la mine....uite...
Sakura ; e superb..
sasuke : sa til pun...
Sakura ; mersi mult dar eu nu am nimic pentru tine..
Sasuke ; Un sarut e de ajuns
Sakura : esti viclean..
sasuke ; deci ?
Sakura : poftim..
Sasuke : doar atat?
O apuc usor de barbie si ma apropi de buzele ei...le ating usor profitand de faptul ca persoana pe care o iubesc este langa mine....imi strecor limba printre buzele ei incet nu vroiam sa o doar vreau sa fiu foarte atent cu ea.....ii cercetez fiecare coltisor...era un sarut tandru si pasional...dupa care il inchei...
Sakura : hmm....
Sasuke : deci ? vi in oras ?
Sakura : sigur s ama schimb ......
Sasuke : ok te astept...
sakura ; bine...
Ps : O sa mai scriu este doar prima parte ...... si scuzati greselile
***adinuka***- moderator
- Mesaj n°50
Cap 7.O naoua zi...
Sasuke : Am asteptat cateva minute ca Sakura sa se imbrace dupa care a iesit si am plecat...ne plimbam prin parc...Cerul era senin....Copaci erau infloriti iar vantul adia usor..Pasarelele cantau micul lor cantec si mii de indragostiti se plimbau....Ma simteam minunat langa dragostea mea...o simteam aprope si nu am so las sa scape...nu am sa o impart cu nimeni.....Soarele batea cu putere pe fetele noastre...Peisajul era magnific.
Ne-am plimat peste tot ne-am distrat iar cand a venit noaptea m-am gandit sa mergem pe plaja ceea ce am facut...am ajuns pe plaja pustie...vantul doar adia usor..era o liniste de nedescris...Ne-am asezat pe nisipul fierbinte priviind magnificul apus...Cerul era instelat iar soarele parca se scufunda in mare...
Sasuke: Te iubesc sakura....te-am iubit...Si te voi iubi mereu...
Sakura: Si eu Sasuke...Si eu...
Am apucato usor de fata si mi-am apropiat buzele de ale ei....Mi-am strecurat usor limba prin buzele ei moi si fine...cercetam vechiul lacas bucurandu-ma de fiecare clipa..
am lasato usor pe spate eu fiind acum peste ea....A inceput sa tremure..probabil de frig..am oprit sarutul si m-am dat de peste ea....
Sasuke : Iti e frig?
Sakura:putin...
Sasuke:poftim hanoracul meu
Sakura:Dar tie nu o s aiti fie frig...
Sasuke:Nu....
Sakura:bine...mersi
Sasuke:Nai pentru ce....
Am mai stat imbratisati pana cand soarele nu se mai vedea....iam spus Sakurei sa astepte ca voi veni imediat...M-am dus pana in casa sa iau chitara si m-am gandit sa ii cant ceva...dar nu orice un cantec compus special pentru ea ..... Am luat chitara si ma-m intors la Sakura care statea si privea cerul instelat....
Sasuke : Langa Tine Lyrics
REF: Nu te uita inapoi
Sunt langa tine,noi doi
Impreuna pan'la stele,doar noi
Eu te tin de mana,te simt
Tu ma tii de mana,ma simti...Si
Nu pleca cand iti plange inima,
Nu-ti pleca privirea'n fata mea
Nu ceda,cand nu sunt langa tine
Sa zambesti,nu uita
Cand te mint,nu ierta,
Lasa-ma sa-ti recastig increderea x2
Cand ma gandesc la tine vad zile,luni,ani
Langa mine stai,dai pe mine
Mult mai mult de doi bani
Te respect,ma respecti
Indiferent de cat sunt de imperfect sau perfect
Cand te supar,regret
Cand te mint,capul il plec
Tu-mi spui "TE IERT".
Ma faci sa cred in tine,deci nu pot sa plec
Ma alinti cu vorbe dulci
Peste toate sa trec,ca intr-o zi
Spre greseli sa nu pot sa mai alunec
E simplu,cand in fata esti tu,buconteaza restul
Al tau suflet este al meu templu
Spui uneori ca nu simt,nu te cred
Spui alteori ca nu vad,n-am sa neg
Recunosc,cateodata nu pot sa te inteleg
Insa mergem inainte si durerea o sterg
Vezi tu,lucrul pentru care te apreciez:
Cand vii sa ma salvezi,ma recompensezi
Triplu
REF...
Primul,totdeauna,pt.tine,pus pe prim plan
Prima pt mine,insa crezi ca doar o data pe an
Sute de tentatii printre altele si altii
Mii de lacrimi curse pt certe acuzatii
Nu vreau,nu dau,nu cert,nu cred,iar pleci...
Nu simti,ma minti,refuz sa fac,tu pierzi...
Inc-o data iti arat ca vad (chiar veezi)
O familie langa tine vreau sa intemeiez.
Am fumat,m-am lasat,am pierdut,n-am cedat
Ma uit la tine acum si vad
Cat de mult sunt castigat.
Uneori vorbesc prea mult-suferi pt. asta
Ma intreb uitandu-ma la mine:
"Cine-i monstrul asta?"
Am un vis de atins dis de dimineata
Vreau sa fiu admis in veci la tine-n suflet
Prins,inchis,nu doar o alta pagina
Rupta dintr-un manuscris
Vreau la sfarsitul vietii tale sa ceri biss
REF... x2
Sakura :Sasuke?
Sasuke:sper ca tia placut....
Sakura:Pentru mine?
Sasuke:Nu tu esti iubita mea ?
Sakura:Ba da...
Sasuke:Pai,,,pentru tine.....
P.s : Voi continua data viitoare si scuzati greselile
Sasuke : Am asteptat cateva minute ca Sakura sa se imbrace dupa care a iesit si am plecat...ne plimbam prin parc...Cerul era senin....Copaci erau infloriti iar vantul adia usor..Pasarelele cantau micul lor cantec si mii de indragostiti se plimbau....Ma simteam minunat langa dragostea mea...o simteam aprope si nu am so las sa scape...nu am sa o impart cu nimeni.....Soarele batea cu putere pe fetele noastre...Peisajul era magnific.
Ne-am plimat peste tot ne-am distrat iar cand a venit noaptea m-am gandit sa mergem pe plaja ceea ce am facut...am ajuns pe plaja pustie...vantul doar adia usor..era o liniste de nedescris...Ne-am asezat pe nisipul fierbinte priviind magnificul apus...Cerul era instelat iar soarele parca se scufunda in mare...
Sasuke: Te iubesc sakura....te-am iubit...Si te voi iubi mereu...
Sakura: Si eu Sasuke...Si eu...
Am apucato usor de fata si mi-am apropiat buzele de ale ei....Mi-am strecurat usor limba prin buzele ei moi si fine...cercetam vechiul lacas bucurandu-ma de fiecare clipa..
am lasato usor pe spate eu fiind acum peste ea....A inceput sa tremure..probabil de frig..am oprit sarutul si m-am dat de peste ea....
Sasuke : Iti e frig?
Sakura:putin...
Sasuke:poftim hanoracul meu
Sakura:Dar tie nu o s aiti fie frig...
Sasuke:Nu....
Sakura:bine...mersi
Sasuke:Nai pentru ce....
Am mai stat imbratisati pana cand soarele nu se mai vedea....iam spus Sakurei sa astepte ca voi veni imediat...M-am dus pana in casa sa iau chitara si m-am gandit sa ii cant ceva...dar nu orice un cantec compus special pentru ea ..... Am luat chitara si ma-m intors la Sakura care statea si privea cerul instelat....
Sasuke : Langa Tine Lyrics
REF: Nu te uita inapoi
Sunt langa tine,noi doi
Impreuna pan'la stele,doar noi
Eu te tin de mana,te simt
Tu ma tii de mana,ma simti...Si
Nu pleca cand iti plange inima,
Nu-ti pleca privirea'n fata mea
Nu ceda,cand nu sunt langa tine
Sa zambesti,nu uita
Cand te mint,nu ierta,
Lasa-ma sa-ti recastig increderea x2
Cand ma gandesc la tine vad zile,luni,ani
Langa mine stai,dai pe mine
Mult mai mult de doi bani
Te respect,ma respecti
Indiferent de cat sunt de imperfect sau perfect
Cand te supar,regret
Cand te mint,capul il plec
Tu-mi spui "TE IERT".
Ma faci sa cred in tine,deci nu pot sa plec
Ma alinti cu vorbe dulci
Peste toate sa trec,ca intr-o zi
Spre greseli sa nu pot sa mai alunec
E simplu,cand in fata esti tu,buconteaza restul
Al tau suflet este al meu templu
Spui uneori ca nu simt,nu te cred
Spui alteori ca nu vad,n-am sa neg
Recunosc,cateodata nu pot sa te inteleg
Insa mergem inainte si durerea o sterg
Vezi tu,lucrul pentru care te apreciez:
Cand vii sa ma salvezi,ma recompensezi
Triplu
REF...
Primul,totdeauna,pt.tine,pus pe prim plan
Prima pt mine,insa crezi ca doar o data pe an
Sute de tentatii printre altele si altii
Mii de lacrimi curse pt certe acuzatii
Nu vreau,nu dau,nu cert,nu cred,iar pleci...
Nu simti,ma minti,refuz sa fac,tu pierzi...
Inc-o data iti arat ca vad (chiar veezi)
O familie langa tine vreau sa intemeiez.
Am fumat,m-am lasat,am pierdut,n-am cedat
Ma uit la tine acum si vad
Cat de mult sunt castigat.
Uneori vorbesc prea mult-suferi pt. asta
Ma intreb uitandu-ma la mine:
"Cine-i monstrul asta?"
Am un vis de atins dis de dimineata
Vreau sa fiu admis in veci la tine-n suflet
Prins,inchis,nu doar o alta pagina
Rupta dintr-un manuscris
Vreau la sfarsitul vietii tale sa ceri biss
REF... x2