AnimeLolOFriend

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
AnimeLolOFriend

4 participanți

O viata grea....

***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Data de inscriere : 16/11/2010
    Varsta : 28
    Localizare : sunt unde sunt dar as vrea sa fiu unde ar trebuii sa fiu as vrea sa fiu in inima ta

O viata grea.... Empty O viata grea....

Mesaj  ***adinuka*** Mier Dec 29, 2010 10:25 am

Mam gandit sa fac o poveste....este una trista dar am facut doar primul capitol...nu stiu cat voi continua cu ea....dar mi-au venit ideile si a trebui sa scriu...sper sa va placa...
    Capitolul 1 Amintirea ei.....
    Fericirea era un termen destul de cunoscut,insa pentru mine era destul de nefamiliar.Durerea era principalul sentiment pe care il simteam.
    “Ma iubeste….nu ma iubeste….”
    Am continuat sa smulg inconstienta petalele trandafirului delicat pana m-am intepat intr-un spin.Am privit rana micuta de la degetul aratator timp de cateva clipe lungi.Apoi m-am intors la activitatea mea.
    Dragostea este la fel ca un trandafir:delicata,dar trebuie sa ai grija cu ea,fiindca inteapa.La fel se intampla si cu mine.
    Dar daca cel pe care il iubesti te ignora…ai sta cu cel pe care il urasti,dar care te iubeste?
    Am oftat.Era o alegere prea grea pentru mine.Daca ea nu ar fi murit,ar fi fost totul mult mai simplu…
    Am trantit brutal floarea in iarba.De ce redeschideam vechile rani,din nou si din nou,pana la nesfarsit?Nu vroiam sa simt durerea,dar chipul ei imi aparea din nou in fata ochilor.Stiam ca pot sa opresc valul de amintiri doar daca vroiam.Si totusi…vroiam sa ma uit mai departe…
    Am clatinat din cap.Oare ce era rau cu mine?
    Durerea este intotdeauna reala.Iar amintirile nu pot fi sterse nici macar de trecerea timpului.Secundele trec,ranile adanci raman.
    Dar de ce durerea nu inceta odata?Macar sa-si piarda din intensitate?
    Ma durea....ma durea enorm sa stiu ca persoana cea mai draga mie nu va mai fii...
    stiam ca va pleca si totusi cu toate ca stiam nu faceam nimic sa inpiedic asta...ma uitam la ea..si eram nefolositoare nu puteam face nimic....
    ”-O sa mor,Maya.”Avea in ochi o privire bantuita ce ma infricosa,iar ochii ei caprui pareau prea opaci ca sa lase sa treaca lumina si fericirea prin ei.
    Acela era inceputul sfarsitului.Atunci abia atunci am realizat ca prietena mea avea sa se duca si sa nu se mai intoarca am aflat ca in curand voi fi fara prietena mea cea mai buna.Imaginea se pierdu intr-un vartej de culori.Imaginea aceea imi dadea fiori...
    Pielea fina si catifelata era acum manjita de sange...parul saten era acum ravarsit in toate partile...iar corpul ei era strivit pe soseaua rece si pustie...vantul batea cu putere si norii anuntau venirea furtunii..o priveam acei ochi caprui ma bantuie si azi...
    Eram pe soseaua rece iar lacrimile nu intarziau sa apara...lovinduse de fata *ei*.....
    Stateam acolo si o priveam cum moare,iar fiecare bataie a inimii ei rasuna tot mai incet in tacerea aceea.Imi era frica sa pierd ultima ei rasuflare,frica sa las amintirile cu ea sa se scurga precum un suvoi de apa..
    “-Nu muri”,am soptit eu inecata.
    Ea isi intoarse fata palida inspre mine si ma privi cu ochii ei caprui stinsi.
    “-Nu exista moarte”,zise ea sfarsita.”Doar un nou inceput.”
    Era o priveliste ingrozitoare in acea secunda ochii ii erau iesiti din orbite,iar fata era mai palida decat a unui cadavru.Isi dadea sufletul in fata mea.
    Exact cand ma gandeam cum sa fac durerea ei sa inceteze,fata se relaxa,iar ochii ii sclipeau de bucurie si incantare.Totul parea sa radieze in jurul ei pentru o clipa am uitat cine eram si de ce stateam acolo.
    Insa privelistea din fata mea nu avea nimic uman.Era mai mult.Saya semana din ce in ce mai mult cu un inger.In timp ce ultima ei respiratie i-a iesit din corp,am auzit-o spunand:
    “-E gata,Maya.Nu mai e durere,nu mai sunt lacrimi.Sunt libera,libera de tot ce exista.”
    Acela fu momentul cel mai greu pentru mine.Cand am realizat ca ne nastem,crestem,ne indragostim si pe urma murim.Ca viata isi batea joc de noi,de fericirea noastra.
    Culorile s-au adunat formand o amintire :
    S-a dus.S-a dus pentru totdeauna.
    Nu stiam ce fusese mai greu:catifelele negre ce se plimbau printre scaune,un inger iluzoriu asezat intr-un cosciug micut,mormantul acoperit de frezii si trandafiri,citatul de pe mormant,aroma de moarte.Persoana pe care ma bazam s-a dus spre locuri mai bune.
    Saya a spus sa deschid jurnalul dupa ce ea va fi murit.Am rasfoit infrigurata carnetul pana ce am ajuns la ultimele pagini.Se parea ca acolo lasase ceva pentru mine.

Pentru prietena mea,

“Sa nu plangi cand greul vietii te apasa,
    Sa nu lasi tristetea sa te cuprinda
    Cand eu nu sunt prin preajma.
    Sa nu lasi ura sa-ti cuprinda sufletul tau pur,
    Caci eu mereu voi fi undeva in jur.
    Cand timpul trece si durerea te cuprinde,
    Sa nu uiti de legaturile noastre stralucinde.
    Nu plange daca timpul trece nepasator,
    Deasupra ta,precum un nor,
    Caci dupa furtuna vine un curcubeu
    Ca zambetul dupa lacrimile varsate mereu.”
    Pentru tine,cu dragoste,Saya.

Am simtit cum niste lacrimi fierbinti imi inaintau pe obraji si am scapat jurnalul din maini.

Lollipop
    Lollipop
    membru de onoare
    membru de onoare

Data de inscriere : 21/11/2010

O viata grea.... Empty Re: O viata grea....

Mesaj  Lollipop Mier Dec 29, 2010 12:15 pm

Un nou fic ...
    Sa vedem...
    Deja il vad incadrat intr-o categorie .
    Nu prea prefer ficurile triste ,dar ma rog .
    Totusi e bun ficul.
    Nu prea stiu ce sa spun ...
    Next si mai vedem.
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Varsta : 27
    Localizare : in fata calculatorului :)

Mesaj  Admin Joi Dec 30, 2010 9:58 am

Nu mi-a sunat prea bine ,, timp de cateva clipe lungi'' si am vazut cateva greseli cum ar fi ,,inpiedic''(impiedic)
    Am aflat ca o sa faci numai descriere primele capitole deci nu o sa comentrz forma
    Continutul e destul de complex....next-ul Very Happy
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Localizare : sunt unde sunt dar as vrea sa fiu unde ar trebuii sa fiu as vrea sa fiu in inima ta

Mesaj  ***adinuka*** Joi Dec 30, 2010 5:48 pm

mersi...cu greselile nu am vrut m-am grabit..da o sa continui cateva capitole mai multa descriere....dar nu stiu cand Very Happy
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Joi Dec 30, 2010 7:50 pm

Acum sa va pun pozele:

Saya:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Maya:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

O viata grea.... Empty Capitolul 2.

Mesaj  ***adinuka*** Sam Ian 01, 2011 10:16 pm

A venit si capitolul II...sper sa va place Very Happy

Maya:
    Pic pic pic pic......Asta auzeam in momentul asta...nu mai puteam, ori ce faceam imaginea ei imi aparea mereu, redescihdeam mereu aceleasi rani...nu le puteam da uitari si nici nu le puteam sterge tot ce puteam face era sa le suport si sa le infrunt...
    De sperat am incetat sa o mai fac...nu mai are rost...sa visez nu mai pot si nici nu mai vreau sa visez ca pot gasi fericirea ca mai apoi sa observ ca asa ceva nu se va intampla si sa sufar mai mult....Mi-am dat seama ca viata e o joaca..si ori ce ai face nu vei scapa de finalul ei..de sfarsitul jocului...Stateam si priveam geamul...era deja tarziu cerul era intunecat,norii nu mai erau iar stelele iau luat locul...Priveam si vedeam in stele chipul ei....ochii caprui si fata palida...Picaturi mari de ploaie curgeau din cerul abisal.....Mam intors cu spatele la geam si m-am pus in pat....Am adormit foarte usor avand in vedere ca maine incep scoala..............................................
    TrrrrrrrTrrrrrrrrrrr.......Ca de obicei ceasul meu enervant nu intarzia sa ma scoale...
    Ma ridic din sezut si ma duc spre baie...ma privesc pentru o clipa in oglinda dupa care ma spal pe fata si incep sa imi pieptan parul....Intru in dus si dupa cinci minute ies indreptandu-ma spre sifonier...Imi iau o pereche de pantaloni albastri,un tricou mov si un plovaras subtirel de un mov dechis peste...Imi iau ghiozdanul si cobor in sufragerie unde surprinzator nu era nimeni....Nu bag de seama si plec din casa...afara era un vant puternic,cerul era innorat si pe jos erau multe balti....Nu ma simteam bine...De obicei era si ea cu mine dar acum nu....este pentru prima data cand nu este cu mine...si nu pot sa cred asta.....Imi tarai picioarele incet fiind foarte lenesa...Intr-un timp ajung la scoala si ma indrept spre usa iar langa usa era o fisa unde scria clasele in care vom invata de acum,colegi si diriginti....Ma indrept spre fisa si ma uit la clasa
    a-X-a B...o gasesc si ma uit la numarul sali unde vom invata si la ce colegi si dirig vom avea....Se pare ca vom avea doi colegi noi....Ma indrept spre vechea mea clasa si in cateva minute sunt acolo....Deschid usa si intru..se pare ca profu na venit....ma asez in banca in care stateam...si ma uit pe geam vrand sa ma limpezesc....dar sunt intrerupta de o voce ....
    Ayame:Maya...ce faci?
    Imi intorc privirea si o vad pe Ayame o fata cu parul negru si ochi albastri sau verzi nu imi pot da seama...
    Maya:Buna Ay...
    Ayame:Maya....am auzit de Saya...
    Nu stiam ce sa zic...numele ei..nu vroiam sa il mai aud vreodata...nu vroiam sa imi amintesc ca ea nu mai e printre noi....
    Maya:Mda....
    Ayame:Stiu ce simti...si mie imi e greu dar nu uita ca ea e undeva sus si ne priveste,sa dus intr-un loc mai bun si ai prieteni care iti sunt alaturi...
    Avea dreptate sa dus spre locuri mai bune...si da aveam prieteni care tineau la mine....
    Maya:Ai dreptate...
    Inainte ca Ayame sa mai zica ceva se aude usa care este deschisa si pe ea intre un barbat in jur de 30-35 de ani....cu parul negru si ochi verzi...acesta fiind dirigintele nostru de anu trecut...Mizuko Take
    Mizuko:Copii liniste va rog...ca si anul trecut eu voi fii dirigintele vostru...si dupa cum stiti vom avea doi colegi noi....acestea fiind spuse ii rog pe noii colegi sa intre...
    Imi indrept privirea spre usa si vad un baiat in jur de 17 ani...bine facut cu parul blond ca soarele si ochi albastri mai inchisi....purta o camasa alba deschisa la primi 4 nasturi si o pereche de pantaloni negri iar in picioare avea niste tennesi negri....Si o fata de 16
    ani cu parul saten prins in doua codite crete si ochi caprui imbracata intr-o fustita verde in carouri,o bluza verde mai deschis niste sosete subtiri negre pana la genunchi si niste tennesi verzi...
    Mizuko:Bun acum ce ziceti daca vati prezenta?
    Alisia:Ma numesc Alisia Kurama....am 16 ani imi plac animalele, si multe alte chesti....
    Ash:Ma numesc Ash Kurama si am 17 ani.
    Yuri:Stati ei sunt frati?
    Mizuko:Da...sunt frati...acum Ash ia loc langa domnisoara Maya...iar tu Alisia langa Yuri
    Iar in aceasta pauza Maya....
    Maya:Da? ce sa intamplat?
    Mizuko:Pai vreau ca tu si Ayame sa le prezentati noilor colegi scoala...
    Maya&Ayame:Da!
    Mizuko:Aaa....sar putea sa dureze mai mult de o ora asa ca va invoiesc eu...
    Maya&Ayame:Am inteles....
    Mizuko:Bun sa facem prezenta....Mikoto Gabriev?
    Mikoto:Prezent.
    Mizuko:Saya Hikurashi?
    La auzul numelui ei am tresarit.....
    Mizuko:Nu este? Maya sti ceva despre ea?
    Maya:Da....
    Mizuko:Unde este?
    Maya:A-a-a murit...
    Mizuko:Ce?
    Yuri&Mike:Cum?
    Mizuko:Nu e de gluma fetito...
    Maya:Nu glumesc!ii spun raspicat mai bine zis tip...
    Mizuko:gata linsitestete zine cum sa intamplat...
    Maya:Sa intamplat acum doua saptamani....eram in padure si ne plimbam si ne pierdusem,dar am dat peste o strada....Saya fericita ca am scapat din padure a inceput sa alerge pe strada deoarece nu venea nici o masina..era noapte...am incercat sa o opresc dar nu am reusit....am mers si eu in mijlocul strazi sa o iau de acolo si in timp ce mergeam o masina era sa ma calce dar...Saya ma impins si a urmat ca ia sa fie lovita de masina...m-am dus langa ea si prima data lam rugat pe acel om care a dat peste Saya sa ma ajute dar a plecat...iam luat pulsul dupa care am vrut sa sun la salvare dar telefonul era descarcat,iar ea nu avea telefon....am cautat pe cineva sa ne ajute dar nu am gasit...am stat asa o ora dupa care am vazut o masina care venea spre noi..iam facut semn si a oprit si a fost de acord sa ne ajute....mam intors la Saya si iam zis si ei iar ea mia zis ca nu mai poate dupa care a...murit....
    Yuri:Maya...de ce?
    Maya:..........
    Mizuko:Maya....esti bine?
    Maya:Da..puteti continua....
    Mizuko:B-bine....Mike urameshi?
    Mike:Prezent.
    Mizuko:Hiei Kazuma?
    Hiei:Prezent.
    Mizuko:Ayame Ketchum?
    Ayame:Prezent.
    Mizuko:Kikio Killian?
    Kikio:Prezent.
    Mizuko:Yuri Korime?
    Yuri:Prezent.
    Mizuko:Maya Koname?
    Maya:Prezent...
    Mizuko:Ash Kurama?
    Ash:Prezent...
    Mizuko:Alisia Kurama?
    Alisia:Prezent...
    Mizuko:......................Bun deci sunteti toti prezenti....poftiti orarul,iar uniformele vi le va da profesoara de sport ora viitoare...Maya,Ayame,Ash si Alisia voi veti primi uniformele cand va intoarceti...
    TrrrrrrrrrTrrrrrrrr
    Mizuko:Buna ziua!
    Copii:Buna ziua!
    A iesit in sfarsit...ma durea stomacul si stiu ca voi avea de dat niste explicati....
    Yuri:Maya...de ce nu mi-ai zis?
    Maya:Imi pare rau! ii spun si ii sar in brate...vroiam sa ma stranga in brate....nu il iubeam si nici el pe mine dar suntem prieteni de cand ne-am nascut noi trei..Eu,Yuri si Saya....
    Yuri:Nui nimic...lasa a trecut ....
    Mike:Maya esti bine?
    Maya:Da sunt bine....
    Ayame:Maya trebuie sa plecam...ai uitat?
    Maya:Nu nu am uitat....
    Imi iau ghiozdanul si mi-l pun in dulap dupa care iesim din clasa si ma indrept spre parter cu Alisia, Ash si Ayame....Coboram scarile deoarece noi eram la etajul 1 . dupa mine cel mai fain etaj..adica cu cele mai multe sali...
    Alisia:Maya te pot intreba ceva?
    Maya:Sigur orice...
    Alisia:Dar te rog sa nu te superi...tineai la Saya?
    Maya: da foarte mult..eram ca doua surori...ne intelegeam foarte bine....
    Alisia:Imi pare rau...
    Maya:Aaa dar nu e vina ta...e a mea..
    Ayame:Gata Maya termina..
    Maya:Da ce am facut?
    Ayame:Stii foarte bine...nu e vine ta..
    Maya:Ba da daca nu eram eu ia nu ar fi murit si ar fi trait...
    Ayame:Cu ce scop? sa mori tu?
    Maya:Macar ea ar fi trait..
    Ayame:Chiar nu intelegi?
    Maya:Nu explicami tu...
    Ash:Ayame vrea sa zica ca daca masina ar fi venit spre Saya tu ai fi sarit sa nu o loveasca pe ea si te-ar fi lovit pe tine si acum ar fi fost Saya in viata....si sar fi invinovatit pentru moartea ta....
    Maya:Dar de ce pentru ca ea nu ar fi vinovata ca am murit pentru ca eu am vrut asta..
    Ash:Exact..si daca nu e vina ei pentru ca tu ai murit...nu e vina ta pentru ca ea a murit..ea a vrut asta...
    Maya:aa.....
    Alisia:Wow...
    Ayame:Ce?
    Alisia:Pai de obicei Ash nu vorbeste...
    Ayame:aaaa...
    Nu am zis nimic si am mers mai departe sa ii aratam scoala....dupa ce am terminat turul am primit uniformele care mi se par dragute...sunt formate dintr-o fustita scurta neagra in carouri,un maieu negru,un fel de sosete lungi pana aproape sub fusta,negre
    si niste cizme gri pana la genunchi.Am luat uniforma si ne-am indreptat spre casa...eu cu Ayame,Yuri,Mike,Ash si Alisia...Am povestit...defapt au povestit eu ma gandeam nici nu stiu la ce...am ajuns in casa iam salutat pe parinti si m-am dus in camera mea...M-am schimbat in pijamalele primite de la Saya si am adormit cu gandul la ea..
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Sam Ian 01, 2011 10:27 pm

Si pozele:
    Ash-[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    Alisia-URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/imagesca1qp03v.jpg/][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/URL]
    Yuri-[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    Ayame-[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    Mike-[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    Kikio-[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    Mikoto-URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/imagesaae.jpg/][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/URL]
    Mizuko-[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    Hiei-[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    Uniforma-[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    Pijamalele-[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj  Admin Dum Ian 02, 2011 10:49 am

Pai unu la mana nu prea am ce sa critic poate umpic ultima parte dar in rest e totul bine forma frumoasa iar continutul cum am mai zis e complex tare next-ul Very Happy
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Dum Ian 02, 2011 10:50 am

Mersi..o sa il pun cat de repede pot..Very Happy
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj  Admin Lun Ian 03, 2011 3:47 pm

da dar mai bine te-ai gandi apropo o sa-si revina Maya? Very Happy
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Lun Ian 03, 2011 10:18 pm

A venit si next-ul dar mai scurt...Very Happy
    Capitolul III.

Maya:
    Bum bum bum bum....off cine poate fii? ma ridic din pat si ma indrept spre geam iar acolo o vad pe Ayame ce arunca cu niste pietricele in geam....Deschid geamul si o chem inauntru....Ma duc in baie si pana vine ea eu imi fac siesta....Ies din baie si ma indrept spre sifonier de unde imi iau uniforma...
    Ayame:Gata?
    Maya:Da sunt gata...mergem?
    Ayame:Sigur....
    Ma incalt si iesim din casa.....O briza racoroasa ma intampina...cerul era inntunecat si pe cer erau numai ciori ce zburau si ele ne avand ce face...In mai putin de cinci minute ajungem la minunata noastra scoala...Intram in clasa si ne despartim ducandu-ne la bancile nostre....Se pare ca noul meu coleg de banca nu a venit inca....ma asez si fiind foarte plictisita imi iau mp4 si ascult muzica uitandu-ma pe geam....Daca te uitai pe geam putei observa curtea care defapt era un parc intreg si cand aveam 20 de minute pauza nu vedeai nici un copil in clase dar cand pauza era de 10 minute parcul era foarte pustiu....Simt ceva miscandu-se si imi intorc capul si dau de privirea colegului meu de banca....murmur un "salut"....el facand acelasi lucru...se pare ca nu are chef de vorba de altfel nici eu ......Ding ding ding...se pare ca ora tre sa inceapa...
    Si imediat pe usa isi face aparitia un om de serviciu? Ce o mai vrea si asta? Nu peste mult timp aflu si raspunsul...se pare ca astazi este consiliu asa ca nu vom mai face ore...Ce porcarie....
    Ayame: offf am mai venit si degeaba...
    Yuri:Cine a zis?
    Maya: Ce planuiesti Yuri?i de bine...la ce se mai gandeste baiatul asta ....
    Yuri: Cine vine in parc?
    Mke:Eu vin! Ash?
    Ash:ok si eu..
    Ce? deja sa imprietenit cu baieti? frate dar e norocos...norocul meu cand am venit aici a fost ca il cunosteam pe Yuri....ca altfel...eram praf...
    Ayame:Maya vi?
    Maya:Cine mai vine?
    Alisia:Eu,Ayame,Yuri,Ash,Mike...
    Maya:da sigur...Ce puteam sa pierd? Si asa acasa nu aveam ce face asa ca ?
    Mergeam incet...Ca pana si incetinitorul merge mai repede....asa deci mergeam si parca melancolia puse stapanire pe mine...eram cu totul desprinsa de lume...nu stiam cine e in jurul meu eram doar eu si...intunericul....ciudat nu? asta ma intrebam mereu dar deja mam obisnuit....Deja mam obisnuit ca sunt o ciudata...si doar Saya si Yuri ma intelegeau sau asa credeam eu?
    Yuri: Hei fato...
    Maya:aa da ce e?
    Mike: Esti bine?
    Maya:Da...
    Ayame:Ok si ce facem?
    Alisia:Jucam adevar sau provocare?
    Ash:ok cine pune?
    Yuri:Eu...deci Alisia ce alegi?
    Alisia:Provocare....
    Yuri:Te provoc sa spui ce crezi despre mine...
    Alisia:Pai esti de treaba...si esti dragut....
    Yuri:ok acum tu....
    Alisia:Mike?
    Mike:Adevar...
    Alisia:E adevarat ca o placi pe Ayame?
    Mike:Da...
    Alisia:ok acum tu...
    Mike:Ok Maya ce alegi?
    Maya:aaa Provocare...
    Mike:Te provoc sa il saruti pe Ash...
    Maya:Ce?
    Mike:hai...
    Off doamne cine ma pus sa aleg asta? De ce ? Dar acum asta e...ma indreptam incet spre Ash imi era frica..inima imi batea ca o nebuna in piept vrand sa iasa...respiram accelerat...fluturasi imi zburau prin stomac si presupun ca eram mai rosie ca un rac....
    Ma apropi si ii simt respiratia calda si calculata ce se intersecta cu respiratia mea rece si accelerata calmado....Ii simt buzele presandule pe ale mele...Isi introduce limba incet,incet in gura mea trecand de bariera si cercetand locul....Limba lui incepe sa se joace cu limba mea dandu-mi o satisfactie nemaipomenita.....era asa minunat totul el..eu..si ce afcem acum dar presupun ca odata ce vom incheia acest sarut vom fii din nou doi colegi ce isi spun buna...Dar asta e am inceput sa profit de situatie gustandui lacoma buzele pentru ca presupun ca asta e primul si ultimul sarut cu el...
    Ayame:ok gata
    Mike:Bine Maya tu pui...
    Maya:ok pai Ayame ce alegi?
    Ayame: Pai aleg cat la %
    Maya:Ok cat la suta tii la Mike?
    Ayame:% la %...
    Maya:ok acum tu...
    Ayame:Ash?
    Ash:Adevar...
    Ayame:Cum a sarutat Maya?
    Ooo doamne era si normal sa intrebe asa ceva...adica e Ayame...Nu doamne de ce ? parca vad ce o sa zica...
    Ash:Pai super...are nisate buze asa moi si dulci ca iti vine sa le saruti non-stop...
    Maya:Pe bune?
    Ash:Da....
    Asta a fost ciudat...Ma uit la ceas si vad ca este destul de tarziu...as vrea sa mai stau dar nu se putea asa ca imi iau ramas bun de le prieteni si ma indrept spre casa...Ma gandeam la ce sa intamplat azi adica nu a fost cine stie ce dar nu imi venea sa cred..acel sarut a fost wow...daca ar fi fost Saya aici sa ii povestesc..dar sunt sigura ca aude totu si se bucura pentru mine....Am ajuns acasa si mam dus in camera mea...M-am schimbat si am intrat pe mess...poate e cineva....
    Crazy_Maya_Girls Online
    Diva_Aya_Nr1 Online
    FlorycicaAly Online
    Yuri_It's me_Yuri Online
    Mike Cel Mai Tare Online
    CoolBoyAsh Online
    Deci se pare ca toata lumea e pe mess...cu cine sa vorbesc?Se pare ca nu astept pre mult ca deja ma suna cineva si cum ma steptam aceea este Ayame...
    Diva_Aya_Nr1 : Salut Very Happy
    Crazy_Maya_Girls : Salut....
    Diva_Aya_Nr1 :Ce faci?
    Crazy_Maya_Girls :Pai tocmai am ajuns acasa...
    Diva_Aya_Nr1 :Bun...fata ia zi cum a fost sarutul?
    Crazy_Maya_Girls : Sincer? Nemaipomenit...a fost asa dulce,dragut,atent,minunat
    dar totul a fost doar o provocare...
    Diva_Aya_Nr1 :Tu nu ai vazut cum se uita la tine? Nu cred ca a fost doar o provocare si atat...apropo am vrut sa iti zic ca maine e ziua lu Yuri....
    Crazy_Maya_Girls :Da stiu...ce zici organizam o petrcere dinaia pe vapor? Cum ii place lui?
    Diva_Aya_Nr1 : Sigur...dar pe cine invitam?
    Crazy_Maya_Girls :Pai pe Mike,Ash,Alisia,Tu si eu...dar sa nu ii zicem nimic...aaa si anuntai tu pe toti ok?
    Diva_Aya_Nr1 :Ok dar pe Ash il anunti tu...
    Crazy_Maya_Girls: Bine...pa..
    Diva_Aya_Nr1 :Pa...
    ....................................................................................................................
    Asa acum trebuie sa vorbesc cu Ash...off ......
    Crazy_Maya_Girls: Hello...
    CoolBoyAsh : Buna...
    Crazy_Maya_Girls: ce faci? te deranjez?
    CoolBoyAsh: Nu deloc....Stateam si eu pe aici tu ce faci?
    Crazy_Maya_Girls: Bine...auzi vroiam sa iti zic ca maine e ziua lui Yuri si ma gandeam sa ii facem o petrecere pe vapor...adora petrecerile astea si ma gandeam daca vrei sa vi?
    CoolBoyAsh:Sigur...mersi pentru invitaie cine mai vine?
    Crazy_Maya_Girls:Pai eu,Ayame,tu,Mike si sa ii zici si lu Alisia...
    CoolBoyAsh:Ok o sa ii zic..dar la cat e petrecerea?
    Crazy_Maya_Girls: Nu stiu sigur dar te anunt maine ok?
    CoolBoyAsh:Bine dar sa iti fie mai usor stai sa iti dau numarul meu de telefon...si dami si tu...
    Crazy_Maya_Girls:Bine poftim.....0742116785(e inventat)
    CoolBoyAsh:Asa poftim numarul meu.....0742698426(e inventat)
    Crazy_Maya_Girls:Mersi pai mai vorbim ok?
    CoolBoyAsh: ok pa...
    Crazy_Maya_Girls:Pa...
    Am iesit de pe mess si m-am pus in pat...ma gandeam la petrecerea de maine e prima la care nu vine si Saya dar sper sa iasa bine...si sigur asa o sa iasa... Ma gandesc la cadoul pentru Yuri si stiu exact ce sa i iau....Ma dau jos din pat si ma indrept spre un dulapior...de unde scot o cutiuta...o desfac si acolo vad poze...poze cu noi trei...iau una din ele si o decupez in forma unui oval....Caut si caut in cutie si gasesc un lantisor...erau trei unul al lui Saya,unul al meu si unul trebuia sa il dam lu Yuri si a venit si momentul...pun poza in acel lantisor...iar lantisorul il impachetez impreuna cu o caseta in care eram noi trei....Gata cadoul...ii va placea sigur...Ma pun din nou in pat si adorm foarte repede............

Blak***Imortal
    Blak***Imortal
    Assistent
    Assistent

Data de inscriere : 18/11/2010
    Varsta : 29
    Localizare : akas

Mesaj  Blak***Imortal Mar Ian 04, 2011 9:20 pm

E chiar faina..astept next-ul
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj  Admin Mier Ian 05, 2011 10:17 am

next-ul next-ul nu mai e chiar asa o viata rea nuu?Deci mi-a placut capitolul asta.forma e ok continutul ok greseli cateva dar lasa Very Happy
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Mier Ian 05, 2011 10:19 pm

Ma bucur ca iti place...si uite next-ul... Very Happy
    Capitolul IV ...
    Maya:
    Ma trezesc obligata de razele puternice ale soarelui...Ma uit buimaca prin camera..Ce zi este azi? Nu mai stiu nimic...Am uitat totul...Ce sa intamplat?...TrrrrTrrrrr....
    Maya:Alo? murmur ceva acolo...
    Ayame:Alo? Maya?
    Maya:Alo..da ce e ...
    Ayame:Esti bine?
    Maya:Da dar m-am trezit cu o lovitura la cap...nu mai stiu ce zi e azi si ce sa intamplat ieri...
    Ayame:Poi ieri am fost la scoala si dupaia in parc te-ai sarutat cu Ash iti amintesti?
    Maya:aaa da..mi-am adus aminte..si azi e sambata nu?Ziua lu Yuri...
    Ayame:Da..deaia te-am sunat...sunt la mine Ash,Alisia,Mike,eu si te asteptam pe tine sa organizam tot..
    Maya:Vin acum...
    Inchid conversatia si sar ca arsa din pat..ce sa imi iau? Off..ma uit in dulap si imi iau o pereche de pantaloni scurti si un tricou...iar intr-o punga imi pun hainele cu care ma voi imbraca la petrecere...si bineinteles cadoul...Ma pieptan umpic ,ies din camera cobor in sufragerie imi iau un mar si plec....Alerg ca o nebuna spre casa lui Ayame nu im vine sa cred e deja ora doua? cat am dormit?Ajung imediat la casa lui Ayame si intru ca o vijelie...
    Ash:Ho..mai incet..
    Maya:huhuhu...rasuflu usurata..
    Ayame:Esti bine?
    Maya:Da...asa sa incepem...
    Mike:Nu ii facem pe vapor?
    Maya:Ba da...veniti pe port am inchiriat eu un vapor toata noaptea...
    Alisia:Super..
    Iesim din casa si luam un taxi spre port...in cinci minute ajungem acolo...ne indreptam spre vapor si pot spune ca e super..e exact cum il vroia Yuri..planuiam sa ii organizam eu cu Saya petrecerea dar daca ea nu e asta e..stiu ca ne va fii alaturi..Scutur din cap,gata acum tot ce conteaza este petrecerea...
    Mike:Ok..ce facem?
    Maya:Pai...Mike tu pui Decoratiunile...
    Ash:Eu?
    Maya:Ajutal...
    Alisia:Ce sa fac eu?
    Maya:Tu cu Ayame puneti mesela asa...si le arat cum sa le faca...
    Alisia:Si tu ce faci?
    Maya:In primul rand anunt colegii...in al doilea rand comand mancarea...si tortul...si dupaia va ajut..
    Toti:Ok...
    Incepem... sun dupa mancare dupa vreo ora gasesc si eu un meniu pe placul tuturor dar mai ales pe placul lui Yuri...dupa ce gasesc mancarea incep sa ii sun pe colegi...ii sun si ii anunt de petrecere..oke e ora 4? Deja? Cand sa facut atata? Petrecerea incepe la 6 si mai avem de facut cumparaturi....
    Mike:Am terminat tu mai ai?
    Maya:Nu..am terminat..
    Alisia:oke acum mergem la magazin nu?
    Ash:Asai...
    Maya:Oke sa mergem..
    Luam un taxi si ne indreptam spre magazine...Cautam si cautam..ce ie asa greu sa cautam un cadou pentru baiat? Off.....Caut si caut si Nimic?Ii vad pe baieti cum se indreapta spre ni fericiti...
    Maya:ce sa intamplat?
    Ash:Iam gasit cadoul...
    Ash:Eu iam luat bilet pentru concertul unde va canta trupa lui favorita..in culise...
    Mike:Eu iam luat un tricou cu trupa lui favorita si cu semnatura trupei favorite...
    Maya:Off ce sa ii luam?
    Alisia:Eu am gasit...uitati...
    Ma uit curioasa in punga lu Alisia si vad ca in punga gasesc un mp4 exact pe placul lui...Frate ce sa ii iau..oare Ayame ce ii ia? Ca tot veni vorba o vad pe Ayame care bvine spre noi cu o punga de cadouri..Ce ia luat? Ma uit atent si vad un parfum super fain...Frate ce sa ii iau? Ma uit in magazine si vad un skabord exact de care zicea ca vrea acum doua zile cu poza trupei favorite..nu mai stau pe ganduri si ma duca sa il iau..il impachetez si il pun in punga impreuna cu lantisorul....
    Maya:gata...mergem?
    Toti:da...
    Ne-am intors pe vapor si Ash la sunat pe Yuri sa vina umpic in port...dupa cateva minute apare si Yuri iar Ash il invita pe vapor si....si....
    Toti:La multi ani !!!!!!!!
    Yuri:Ce? Prieteni...
    Maya:La multi ani Yuri!!!!!
    Yuri:Mersi...
    Am petrecut toata ziu dar dupa ora 12 toata lumea a plecat..vaporul era acum inchiriat doar pentru noi...si acum era timpul cadourilor....
    Yuri:Mike,Ash mersi mult...
    Mike&Ash:Nai pentru ce...
    Alisia:Poftim...
    Yuri:Alisia....Mersi mult....
    Alisia:Cu placere...
    Ayame:Sper ca o sa iti placa...
    Yuri:Mersi..Ay...
    Ayame:E na...acum...si tu....
    Maya:E randul meu..in primul rand asta...Si scot skabordul...
    Yuri:pe bune? Nu imi vine sa cred...
    Maya:Iti place?
    Yuri:La nebunie...
    Maya:Ma bucur acum celalat cadou....
    Yuri:Celalat?
    Maya:Ce credeai ca doar asta?
    Yuri:Pai ajunge...
    Maya:Poftim...
    Yuri:Nu..nu imi vine sa cred asta...dina sta ai si tu si Saya...
    Maya:asai..vroiam sa ti-l dam eu si Saya...pentru cei mai buni prieteni cand era timpul si cum ea nu mai e mam gandit ca e timpul...Este un cadou din partea mea si a lui Saya...l-am facut amandoua...sper sa iti placa...
    yuri:Mersi mult...si tie Saya..il ador..
    Maya:Ma bucur si presupun ca si Saya...
    Yuri:asai..
    Mke:Oke sa ne distram...
    Alisia:asai...
    Am inceput sa jucam sticluta,adevar si provocare,prinselea,ascunselea a fost super pana cand afara cerul incepu sa fie innorat si vantul batea din ce in ce mai tare..noi eram acum in mijlocul mari..pluteam..apa se lovea puternic de vapor..si in cateva minute se isca o furtuna puterica..tunetele si fulgerele isi faceau aparitia treptat...Mi se facea frica daca ne rasturnam? sau ne loveam de ceva? Ma gandeam ca poate se va intampla ca in Titanic..dar nu se putea asa ceva..existau aisberguri dar nu ...nu era posibil...Dupa ce au aparut tunetele si fulgerele a inceput si ploaia..ploua din ce in ce mai tare valurile urcau pana pe punte iar aceasta era acum plina de apa.......Ce se va intampla? Vom supravietui? Vom trece de aceata furtuna sau vom muri aici si acum?

Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj  Admin Vin Ian 07, 2011 9:44 am

o vai ciudaaat next-ul apropo forma a fost umpic mai ciudata dar totusi frumoasa..n-ai avut dialogul foarte sec si descrierea interesanta..
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Vin Ian 07, 2011 11:11 pm

Pai o sa il pun cat de curand voi putea...Very Happy si ma bucur ca a iesit cat de cat bine...Very Happy
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Mier Feb 09, 2011 12:35 am

Nu am mai scris de mult si m-am gandit s apostez capitolul urmator deci....
    Capitolul V
    Maya :
    Intuneric...Asta vedeam in acest moment...Unde ma aflu ? Ce caut aici ? Si cel ma important ce sa intamplat? Nu stiam raspunsul la aceste intrebari....Capul ma durea ingrozitor...Ochi nu puteam sa ii deschid ma usturau iar buzele ma intepau...Nu puteam scoate nici un cuvant...Era un abis .... brusc mi-am amintit totul...ziua lui Yuri,
    vaporul si furtuna...Se poate s afi murit? Si acum unde ma aflam? In cer? Auzeam incet niste voci nu le puteam deslusi.... vroiam sa ma misc dar ma simteam intepenita..
    Am incercat sa scot niste cuvinte dar tot ce am putu zice a fost...
    Maya: H-mm...h-hh-ee-y...
    Yuri:Maya?Maya esti bine?
    Acea voce..imi parea atat de cunoscuta ...Era Yuri..Dar unde eram? incerc sa imi deschid ochi si reusesc...il vad pe Yuri care se uita ingrijorat la mine ... as fi vrut sa ii zic ca sunt bine sa nu isi faca griji dar pur si simplu nu puteam ...langa Yuri era Mike care se uita si el la mine calm parca nu eram acolo...ma uitam sa vad unde suntem si imi dau seama ca suntem pe nisip...puteam vedea cerul senin si soarele care ne incalzea....puteam observa si copaci care adaposteau fel si fel de vietati...si din cate vad era si o padure mai bine zis o jungla .....In departare puteam deslusi trei siluete ce se indreptau spre noi...in timp ce se apropiau imi pareau tot mai cunoscuti iar imaginea era din ce in ce mai clara...
    Ayame:Yuri...sa trezit Maya?
    Yuri:Asa se pare dar din cate vad nu s epoate misca si nu prea poate vorbi
    Alisia:Dar e bine nu?
    Mike:E bine
    Ash: Bun pai am adus banane si nuci de cocos
    Yuri:Foarte bine sa speram ca ne vor ajunge
    Maya:hm?
    Yuri:Aaaa da asa este ... pai cred ca vrei sa sti ce sa intamplat..
    Maya:hmm? si dau afirmativ din cap..
    Yuri: Dupa acea furtuna ingrozitoare...ne-am trezit aici pe acesta insula. Vaporul era distrus complet asa ca ne-am gandit sa ne facem o locuinta aici si sa ne asiguram mancarea...
    Maya: aha...deci asta sa intamplat
    Mike:Se pare ca acum poti vorbi
    Maya:Asa e ...
    Alisia: Bine acum aceasta va fi casa noastra pentru un timp ... vino sa ti-o aratam...
    Am dat afirmativ dupa care impreuna cu baieti am pornit sa vizitam casa ... Am intrat in casa care era facuta din lemne si frunze...cel putin aveam un acoperis desupra capului....Erau in total sase camere...ale baietilor si ale nostre fetele...fiecare avea cate un *pat* si cearsafuri si plapume ceaa ce ma facut sa ma intreb de unde ?
    Maya: Si d eunde avem noi in mislocul pustietati plapume si cersafuri?
    Ash: Pai astea se aflau in vapor si am putut sa le salvam...
    Alisia:Dupa care le-am spalat si uscat...
    Ayame: Acum trebuie sa ne facem haine...Nu putem sta imbracati asa...
    Mike:De acord deci mergem sa cautam frunze? sau din ce vom face haine?
    Maya: Eu zic ca putem face cateva din cersaf...si din frunze restul nu?
    Ash: Bun deci sa ne apucam de treaba...
    Dupa aceste cuvinte fiecare a inceput sa *lucreze* ca sa zic asa....Ne-am facut fiecare haine dupa acea cautand mancare pentru urmatoarele zile cat vom sta aici...
    Dupa ce mancarea era asigurata ne-am gandit s avizitam aceasta isula sa stim ce traieste pe ea...Era intradevar frumoasa...Era plina de vegetatie...animalele erau foarte multe si blande majoritatea...erau multe izvoare si lacuri ce duceau la mare....De
    asemenea era si un munte care dadea un aer aparte...totul era minunatr asa ca m-am gandit ca exista si parti bune in statul acesta pe isula aceasta pustie...acela fiind faptul ca voi profita din plin de minunatiile vieti si ale naturi....
    Blak***Imortal
    Blak***Imortal
    Assistent
    Assistent

Mesaj  Blak***Imortal Joi Feb 17, 2011 7:26 pm

Pai mi-a placut...ma bucur ca au supravietuit si ca acum sunt pe o insula pustie...dialogul este destul la fel ca si descrierea desi puteai sa mai descri...Greseli am vazut cateva din graba probabil si astept next-ul
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Joi Apr 07, 2011 8:17 pm

Capitolul VI

Maya:
    Intuneric..foarte intuneric..Auzeam o voce,o recunoscusem era a ei.Dar cum? cum era posibil? A aparut in fata mea..conturul era sters...era imbracata intr-o rochita alba stralucitoare...parul castaniu era lung si mai inchis decat deobicei...ochii ii avea caprui stersi si fata ii era trista...m-am uitata mai clar si am observat ca plangea...cu lacrimi de sange? era murdara pe fata de sange si tremura din toate inchieieturile apoi brusc mi-am dat seama ca defapt eram eu...imagina din fata mea eram eu..in mana aveam un..cu-tit? il tineam stras nu vroiam sa ii dau drumul..langa imaginea din fata mea aparuse inca una pe jos patata de sange mult mult sange...m-am aplecat sa vad cine este si am incremenit era..s-a...sa-ya..imaginea era terifianta eram eu manjita de sange cu un cutin in mana plangand si pe jos era Saya plina de sange care zambea la mine...
    "Nu e vina ta" spuse Saya de jos inca zambind..
    "I-m-i imi pare r-au..a zis imaginea mea uitanduse la Saya..
    -Aaaaaa !!! m-am ridicat,eram speriata...
    Yuri: Maya esti bine? Maya?
    Nu ziceam nimic ma uitam la Yuri...plangeam,eram speriata,cum am putut sa ii fac asta? de ce ei? de ce eu? am gemut tare si am inceput din nou sa plang...ma durea sufletul..simteam ca nu pot respira...mi se sfasia cand vedeam imaginia Sayei moarta...fara vlaga...mi-am dus mainile la fata si am inceput s aplang mai tare..nu ma puteam opri vroiam sa ma descarc...
    Yuri: Gata Maya gata...
    Maya: De ce Yuri? Nu e drept...Nu e corect
    Alisia: Hei ce sa...Maya? esti bine?
    Am vazuto neclar pe Alisia venind spre noi si parea ingrijorata..in spatele ei erau Mike si Ash care cum m-au vazut au ramas cu gura casca...M-am uitat umpic prin camera si am vazuto pe Ayame care era langa Yuri si parea la fel de ingrijorata...Ayame imi aducea aminte mereu de Saya prin felul ei de a fi si asta durea ingrozitor....imagina cu Saya moarta imi aparea din nou in minte...mi-am dus mainile la cap si mi-l scuturam incercand sa sterg acele imagini...
    Mike: Maya? Esti bine? Ce sa intamplat?
    Ayame: este vorba de .... Saya?
    Ii rostise numele...ma durea din ce in ce mai tare...vroiam sa opresc durerea vroiam sa o readuc pe Saya dar,eram neputincioasa si gandul acesta ca nu puteam face nimic nu facea decat sa accentueze durerea...pentru un moment credeam ca imi venise sfarsitul si un zambet se asternu pe fata mea...
    Yuri: Maya...din nou?
    Stiam la ce se referea..daca aveam din nou aceleasi cosmaruri..
    Maya: Nu pot Yuri...De ce? Nu inteleg?
    Yuri: Maya...nu mai fi asa..Nu esti de vina cu nimic..
    Maya: ba da Yuri..de ce? de ce nu am certi? de ce nu ma bati? m-ar face sa ma simt mai bine...Nu vreau sa i zici ca nu sunt vinovata cand si tu simti ca a fost vina mea...De ce? de ec nu puteti sa recunoasteti? sa i spuneti ca e vina mea,ca am gresit? de ce Yuri? de ce....
    Yuri: Maya nu crede nimeni ca esti vinovata...te rog nu mai fa asta te distrugi..
    Maya: Dar,nu pot..nu stii cum este
    Yuri; Ba da...stiu
    Maya: Yuri...nu asta am vrut sa zic...stiu,stiu cat ai iubito de aceea e vina mea daca daca eram daca puteam sa o salvez acum era aici..printre noi...daca as fi fost eu in locul ei nu ati fi fost tristi si suparati...dar,am dat gres nu am facut nimic am stat si am asteptat sa ce? sa ...moara?
    Yuri: Nu intelegi...ce crezi? daca ai fi fost tu acolo nu m-ar fi durut? nu May mar fi durut esti cea mai buna prietena a mea...tin la tine ca la o sora..cum cum poti crede ca nu mi-ar pasa? ca nu mar durea?
    Maya: Mi-ai zis May cum..obisnuiati tu si Saya sa imi ziceti..de ce?
    Yuri: Stiu ca nu vrei sa iti mai zicem asta dar, crezi ca ei iar fi placut sa faci cum faci acum? s afi asa abatuta?
    Ayame: Maya? de ce..esti murdara pe maini de...ss-ange?
    M-am uitat la maini si am vazut sange..visul eram murdara fusese real? ceva se intampla aici..m-am ridicat speriata am inchis brusc ochii si auzeam vocea ei "Nu e vina ta" Cum poate spune asta? de ce ma chinuie?
    Yuri:Maya? Se inatampla din nou?
    Maya; D-d-a dar, ii aud vocea
    Yuri:inteleg ce spune?
    Maya; "Nu e vina ta"
    Yuri: Maya...
    Alisia: ce se intampla?
    Ash; ceva e in neregula
    Yuri: Va voi zice acuma...
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj  Admin Mar Iun 21, 2011 12:17 pm

imi stii parearea deci..next-ul.... bine bine....deci e grozav..dar se poate mult mai bine... acuma e bine?? next-ul??
    Blak***Imortal
    Blak***Imortal
    Assistent
    Assistent

Mesaj  Blak***Imortal Vin Aug 12, 2011 7:08 pm

Ia sa vedem ce le va zice.. Ca sa aflam de ce avem nevoie ? De next normal.. Hai ca il astept..
    Pupici I love you

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mar Noi 26, 2024 9:48 pm