AnimeLolOFriend

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
AnimeLolOFriend

4 participanți

~O iubire intre vampiri~

***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Data de inscriere : 16/11/2010
    Varsta : 28
    Localizare : sunt unde sunt dar as vrea sa fiu unde ar trebuii sa fiu as vrea sa fiu in inima ta

~O iubire intre vampiri~ Empty ~O iubire intre vampiri~

Mesaj  ***adinuka*** Lun Iun 13, 2011 9:14 pm

Prolog

Mereu am crezut că am luat deciziile corecte, că am ales cum trebuia, că nu voi regreta niciodată vreun lucru din viaţa mea.Dar se pare că nu a fost aşa.A sosit şi acea clipă în care trebuie să privesc în urmă şi să văd cum viaţa-mi trece prin faţa ochilor în câteva secunde. O lumină albă plină de amintiri, după care urmează întunericul. O făclie de speranţă care s-a stins rapid. O urmă a ceea ce-am fost cândva. O amintire.

De obicei, când visezi, ştii acest lucru. Pur şi simplu; nu ai nevoie de detalii. Este ceva în subconştientul tău care îţi spune că nimic din ceea ce vezi sau auzi în acel moment nu este real. Că este doar o fantezie, o reproducere a temerilor tale.Dar cu siguranţă ceea ce eu trăiam acum era departe de a fi un vis.

Îi puteam auzi paşii apăsaţi în spatele meu. Aerul rece de toamnă mă înconjura, gâfâielile mele spărgând liniştea care mă înconjura. Străzile erau pustii, câteva felinare luminând trotuarul la câţiva metri depărtare de mine. Am încercat să îl ignor şi mi-am continuat drumul, privind înainte " Nicio întoarcere în spate", îmi spuneam încontinuu în minte"Priveşte doar în faţă".

Am mărit pasul şi am crezut că l-am pierdut, dar când am început să mă apropii de colţ, i-am auzit din nou paşii. Erau mai aproape de mine de această dată şi mult mai grăbiţi. Nu ştiu care era distanţa exactă dintre noi doi, dar puteam să-mi dau seama că nu era mare şi că se scurta cu fiecare secundă, cu fiecare pas făcut de el.

Nu aveam curajul necesar să mă uit în spate şi să-i spun să mă lase în pace. Nici măcar nu ştiam cine era şi ce voia, dar de un lucru eram sigură: mă urmărea pe mine!Am ajuns la colţ şi am traversat strada, apropiindu-mă cu paşi grăbiţi de unul dintre felinare. Mi-am strâns haina în jurul gâtului şi am inspirat adânc, văzându-mi de drum. Dar cu cât mergeam mai mult, cu atât mă convingeam că nu visam. Mai visasem eu până acum, dar nu se compara cu ceea ce simţeam acum. Teama era mult prea mare, iar bătăile inimii grozav de accelerate.Îi simţeam respiraţia atingându-mi ceafa, un fior străbătându-mi şira spinării. Am închis ochii pentru o secundă şi m-am oprit în dreptul felinarului, analizând posibilăţile. Puteam să mă întorc şi să-l înfrunt, ori puteam să o iau la fugă, dar nu ştiu de ce niciun dintre variante nu-mi surâdea.L-am simţit oprindu-se lângă mine şi mi-am făcut curaj, punându-mi mâna pe metalul rece din care era alcătuit felinarul.

-Cine eşti? am întrebat cu o voce joasă, convinsă fiind de faptul că avea să mă audă.

Am aşteptat câteva secunde, dar nu mi-a răspuns. Nu am mai respirat pentru câteva momente, vrând să văd dacă mai era acolo, dacă-i mai auzeam respiraţiile. Nimic însă; linişte totală.Am luat asta drept un semn bun şi mi-am continuat drumul, hotărâtă să nu mă întorc. Dar după primii centimetri parcurşi i-am auzit paşii, acum mai lenţi, mai uşori. De parcă voia să-mi acorde timp pentru a mă îndepărta. Dar nu cred că era un favor.Am ignorat acest lucru şi am luat-o la dreapta la prima cotitură, oprindu-mă la câţiva paşi distanţă de un zid mare din piatră. Eram într-o fundătură.Mă blocasem, iar el era în spatele meu.L-am simţit apropiindu-se uşor de mine şi mi-am muşcat buza de jos cu dinţii, strângându-mi mâinile în pumn. Nu ştiu ce era asta, dar voiam să se termine o dată.

-Ce vrei? am întrebat încă o dată, cu mai multă forţă în glas.Dar asta a fost încă o întrebare fără răspuns.

-De ce mă urmăreşti? Ce vrei de la mine?

Degeaba aş fi continuat să-i vorbesc, el nu avea de gând să-mi răspundă. Singurul lucru pe care-l puteam face era să mă întorc şi să-l înfrunt.Am inspirat adânc şi mi-am mişcat uşor capul, picioarele tremurându-mi din ce în ce mai puternic. Mi-am strâns ochii şi am încercat să mă încurajez, bazându-mă totuşi pe probabilitatea ca totul să fie doar un vis. Sau mai bine spus, un coşmar oribil.Cu greu mi-am întors corpul pentru a-l privi. Am mai aşteptat câteva clipe, după care mi-am deschis brusc ochii şi atunci am ştiut.Nu visam!
    Blak***Imortal
    Blak***Imortal
    Assistent
    Assistent

Data de inscriere : 18/11/2010
    Varsta : 29
    Localizare : akas

~O iubire intre vampiri~ Empty Re: ~O iubire intre vampiri~

Mesaj  Blak***Imortal Mar Iun 14, 2011 9:38 am

Sa vedem un fic nou ? Interesant...Si este cu vampiri..frumos Smile
    Pai Prologul mi sa parut interesant, suspans da ? Cine e spionul ? sau urmaritorul ? Mi-a placut si astept nextu. Ja ne ! Very Happy
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Localizare : sunt unde sunt dar as vrea sa fiu unde ar trebuii sa fiu as vrea sa fiu in inima ta

Mesaj  ***adinuka*** Mar Iun 14, 2011 9:44 am

Mersi Smile Pai vei vedea in urmatorul capitol cine era si ce vroia... Iti spun doar cum se numeste capitolul urmator. Capitolul 1. My Story.
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Mier Iun 15, 2011 9:44 am

Capitolul 1.-My Story.

Am zabovit mult in fata unei pagini albe, cu pixul in mana, gandindu-ma de unde ar trebui sa inceapa povestea mea.Am ales momentul in care implinisem 17 ani si totul se schimbase cu aceea noapte.Ce se schimbase mai exact? Eu. Ma transformasem intr-un vampir dar,nu acei vampiri din "Dracula" nici pe departe.Eram mai exact o fiinta magica la fel ca prietena mea.

Dupa ce m-am transformat in vampir am trait singura invatand sa vanez fara sa fiu descoperita si sa traiesc printre oameni incercand sa nu ii omor din cauza setei.Am aflat ca vampiri pot sta la lumina fara sa le straluceasca pielea sau sa fie arsi cu ajutorul unor inele pe care nu multi le au.Mi-am descoperit simturile cum ar fi auzul de la foarte mare departare, rapiditatea, gustul, mirosul...Si am trait fiind vampir asta pana cand am intalnito pe ea. Pe cine? Pe prietena mea.

Ea nu este vampir. Este de asemena o fiinta magica,este zana dar nu acele zane care au baghete magice si coronite,nu este o altfel de zana.La fel ca mine ea se hraneste cu sange.Este rapida,are auzul,mirosul si gustul dezvoltate.Poate indeplini dorinte dar asta ii consuma din energie si este specializata pe magie adica poate concepe vrajii usor,spre deosebire de vampiri care sunt specializati pe lupte corp la corp sau cu arme.

- Hey, ai terminat ? aceasta era clar vocea lui Lore

- Da vin acum, ii raspund zambind in timp ce inchideam caietul si il bagam la locul lui.Deci ce este ?

- Pai ma gandeam sa mergem la concertul celor de la O.R.I.O.

- Cine sunt cei de la O.R.I.O. ?

- Sunt o trupa de baietii,ma rog doi baietii. Edward si Laurent Masen.

- Bine hai sa mergem.

M-am dus in camera la mine imbracandu-ma cu o pereche de pantaloni negrii scurtii si taiati de ei atarnand niste lanturi,un fel de bustiera neagra si niste cizme cu toc negre.Parul mi l-am lasat desprins,m-am machiat si am coborat jos. Acolo era Lore cu o pereche de pantaloni negrii lungi cu lanturi,un maieu deasupra buricului negru cu un scris alb si niste cizme cu tot albe. Parul blond si cret il avea desprins si ii cadea lin mangaiindui spatele.

-Mergem ? m-a intrebat deschizand usa.

- Da mergem, i-am raspuns iesind pe usa.

Am mers ce am mers pana am ajuns la locul unde se tinea concertul.Ne-am facut loc prin multime astfel ca am ajuns in fata scenei. Acum nu trebuie decat sa asteptam sa apara.Si dupa 30 de minute au intrat si ei pe scena. Nu iam mai vazut decat o data.

-Uite cel cu parul mai negru e Laurent iar el cu parul mai saten mai deschis e Edward,mi-a spus Lore vazand ca ma uit ca mata-n calendar.

- Bun am priceput. Au inceput sa cante si in aer era un miros foarte puternic de vampir. Asta nu era normal,nu am mai cunoscut vampiri.Am prinso pe Lore de mana si am tarato cu mine spre sursa mirosului care ciudat venea din culise.

- Hey ce sa intamplat ?

- Vampiri Lore. Simt miros de vampiri si, vine de acolo.

- Din culise ? Dar e ciudat.

- Stiu dar trebuie sa vedem...intram ?

- Haide.

Am mers la paznicul de acolo si l-am constrans dupa care am intrat in culise unde nu era nimeni...Am luat o camasa si am mirosito si era clar ca era a unui vampir. Am auzit niste voci dupa care in fata noastra erau cei doi solisti. M-am uitat atenta la ei si am observat ca nu aveau puls, nu le curgea sangele prin vene era clar sunt vampiri.

-Mai mai ce avem noi aici ? spuse cel cu parul mai negru Laurent daca stau bine sa ma gandesc.

- Se pare ca avem noroc...Nu oricine are sansa sa vada o zana si o vampirita. Se trezise si celalalt sa vorbeasca.

-Si voi sunteti ? spuse laurent uitandu-se insistent la lore.

- Nu te mai holba idiotule! se rasteste si lore la el...normal

- Ce ai zis ? vrei sa ne jucam? bine...ii apareau coltii si in mai putin de 1 secunda o saruta pe Lore astfel luandui sange.

- Laso in pace idiotule !! strig la el dar el nimic.

- Nu nu nu. Vrei si tu ? asa sa fie ! spune si ma trezesc impinsa de perete cu o durere la cap tinuta de Edward care ma saruta pe gat ca mai apoi sa isi infiga coltii.

- Ce deicios ! il aud pe Laurent spunand lingandu-se pe buze...

- Este ceva ciudat la sangele ei..este foarte fierbinte ceea ce ma face sa mai vreau...

- Mda pai eu sunt ciudata...

Asta a fost ultimullucru pe care lam mai zis inainte ca totul sa devina negru. Nu mai auzeam,nu mai simteam, nu ma puteam misca era clar am lesinat...ciudat inca ca pot gandii...Ma intrebam ce vor face cu noi acuma ? Ne vor pastra ca pe bibelouri ? sau ca sursa de hrana? ori ne vor omora? orice s-ar intampla cred ca in curand vom afla...

P.S.- Scuzati greselile de tastatura...Sper ca va placut capitolul si astept comentarii...Capitolul 2. Si Totul se schimba.
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Varsta : 27
    Localizare : in fata calculatorului :)

Mesaj  Admin Mar Iun 21, 2011 12:14 pm

Nesimtita de mine..stiu ficul dar nu ti l-am comentat...stii imi place cum l-ai facut...e grozav.. dar imi lipseste perspectiva lui Lore.. Very Happy glumesc.. deci inca o data grozav..ma bucur ca ai schimbat cateva lucruri mai bine zis mai multe caci altfel devenea monoton..apropo sunt curioasa cum o sa-l faci in continuare
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Sam Iun 25, 2011 6:55 am

Pai ma bucur ca iti place Very Happy dar sa stii ca ai dreptate lipseste perspectiva lui lore si mi-ar placea sa o faci tu Very Happy . Pai uite ca pun si continuarea... sper sa fie la nivelul asteptarilor daca nu te rog iartama.

Capitolul 2.-

Am deschis incet ochii... Ma durea ingrozitor capul... M-am uitat in jur si am observat ca ma aflam intr-o camera... era un dormitor mai bine zis si era ciudat... Eram pe un pat iar in jurul meu apa, greu de explicat.Am clipit de cateva ori sa imi revin dupa care am observat ca eram singura... Ma intreb unde o fi Lore ? Sper ca oriunde este, e in siguranta... M-am ridicat incet si m-am dat jos de pe pat... Nu cred ca voi iesi curand de aici... Inainte sa mai fac ceva in fata mea a aparut Edward daca tin bine minte...

-Se pare ca te-ai trezit... Deabea asteptam putina distractie...Spune mariindusi ranjetul

-Nu mai spune ? Si cine iti va oferi aceasta distractie ? am intrebat stiind sigur la cine se referea...

-Pai ma gandeam la o anume fetiscana... zice in timp ce se apropia de mine...

-Uite ce e! Eu nu sunt o jucarie sa te joci cu ea si apoi sa o arunci...

-Stiu asta...

-Atunci lasama in pace...

-As vrea, dar nu pot...

-De ce ??

-Pentru ca altfel cine ma mai distreaza ?

-Ma enervezi...

-Atunci imi fac bine treaba... zice si imi face cu ochiul...

Eram dezgustata.. Era asa enervant.. Enervant de dragut.. off la naiba ce fac ? doamne Ale nu spune ca iti place de idiotul ala... atata imi mai trebuie... Arata bine nu negam asta... era si dragut dar sa imi placa de el ? in sensul ala ? sa vreau sa ma sarute? sa ma atinga? NU ale revinoti.. nu esti asa.. sa am fi schimbat el ? NU nu e posibil... probabil ma doare capul...

-Ei pai sti de ce am chef acum ?

Spune asta si in secunda urmatoare era langa mine tinandu-ma strans de mijloc aproape de corpul lui uitandu-se adanc in ochii mei dupa care isi lipeste usor buzele de ale mele...Era placut trebuie sa recunosc... Iar felul in care ma tinea imi dadea fiori... Fara sa vreau l-am prins de gat si lam tras mai aproape iar acesta mi-a luat piciorul punandul pe coapsa lui si mangaindul...

-Imi place... Se pare ca vei coopera... imi spune dupa ce inchieiem sarutul...

-Mda nu esti prea rau.. saruti binisor... iam zis ingamfata

-Ma bucur... si a chicotit usor... Eu trebuie sa plec vei sta singura o vreme...

-Sa stii ca nui o tragedie...

-Te poti plimba prin toata casa mai putin ultimul etaj...

-Mda cum zici tu...

Si a plecat... Sincer? Nu prea mai am chef sa plec de aici, nu numai pentru faptul ca daca plec nu il voi mai vedea dar si pentru ca imi place locul acesta.. Ma indrept spre usa si ies din camera dupa care cobor scarile si ajung in sufragerie unde era si Lore...

-Hey esti bine ? o intreb in timp ce ma asez langa ea...

-Cat ma bucur sa te vad.. zice si ma imbratiseaza...

-Si eu Loli...Tu esti ok ?

-Da.. Laurent ma lasat sa umblu prin casa... el a plecat

-Aha.. si edward.. Nu prea aveam chef sa ii zic ca imi place pana la urma nici nu eram sigura de ce simt pentru el...

-Si ce zici ne uitam la un film ?

-Sigur alege tu

-Ok..

Am pus filmul si am inceput sa ne uitam.. Nu prea eram atenta ma gandeam la diverse lucruri.. iar unul dintre ele era Edward.. avea ceva, ceva ciudat ca o energie fizica si mentala care ma atragea la el... Felul lui de a gandi si de a fi ma inebunea .. iar corpul lui si miscarile le adoram... Ciudat faptul ca nu imi placea de el in sensul ala.. nu vroiam sa fiu cu el poate doar o noapte nimic mai mult... Poate asa se indragostesc vampiri cine stie ? Dar totusi daca vreau doar o noapte de ce ma gandesc la el ? De ce ma gandesc la sarutul de azi ? a fost ceva ciudat in el dar nu am idee ce ? Mai bine m-as odihnii oricum ma doare capul...

-lore eu am duc sa ma odihnesc...

-Ok eu mai raman

-Bine...

Si am plecat in camera... M-am intins pe pat si ma uitam pe tavan.. off nu sa gandit sa puna un televizor macar ? si ca tot vorbeam de el.. m-am trezit ca statea in picioare in fata patului cu niste pungi in mana...

-Buna si tie... ii zic indiferenta

-Astea sunt ale tale.. Vei sta aici o vreme si iti trebuie haine... Nu vei sta cu alea mereu...

-Vai ce dragut din partea ta...

-Mda.. rochia neagra vreau sa o iei diseara...

-Ce e diseara ?

-Hmm o petrecere de afaceri...

-Si unde se tine ?

-La un prieten acasa

-Si trebuie sa merg ?

-Da!

-De ce ?

-Pentru ca nu am partenerea iar tu esti perfecta...

-Vai ar trebuii sa fiu flatata...

-Da ar trebuii... Pentru orice ai nevoie eu sunt jos, in sufragerie...

-Mda bine...

Si coboara.. Ma uitam la haine.. erau chiar dragute acum ce sa imi iau ? Mi-am luat un maieu mov cu un scris pe el, cu un umar gol si o fustita neagra foarte scurta...Mi-am luat niste sandale mov si o bratara neagra. Parul l-am lasat desprins... Eram gata. Am coborat jos unde erau toti... Lore avea si ea haine noii...Avea o fustita alba cu floricele albastre si un maieu alb cu scris albastru...Avea niste cercei albastri si niste balerini crem...

-Ai venit si tu... o aud pe Lore zicand asta

-Mda nu prea aveam ce face in camera...

-Tocmai de aia ti-am instalat un TV. zice Edward in timp ce isi bea cafeaua...

-Si presupun ca iai zis de petrecere nu ? intreaba si laurent

-Da! raspunde scurt Edward...

-Eu o sa ma uit la tv le zic si ma duc in sufragerie...

M-am uitat la tv pana ma durut capul si m-am dus in camera... M-am intins pe pat si m-am dat cu crema pe maini dupa care am adormit... Crema aceea era una speciala.. era facuta de zane ca sa poata dormi si vampiri...Am avut un somn linistit asta pana m-a sculat Edward pentru petrecerea aia...Sper ca va fi bine totusi...

P.S.: Sper ca va placut si capitolul acesta. Scuzati greselile de exprimare sau greselile de gramatica. Capitolul 3.-Petrecerea. Acum voi pune si pozele.

[IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img854/1817/dormitorul.jpg][/IMG]- Dormitorul unde era Ale
    [IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img815/9443/28060141191.jpg][/IMG]- Cum sa imbracat Ale
    [IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img52/3382/fustaluale.jpg][/IMG]-Rochia de petrecere a lu Ale
    [IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img190/701/lorenar.jpg][/IMG]-Asa era imbracata Lore
    [IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img854/1808/lore.jpg][/IMG]- Rochia lu Lore la petrecere
    [IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img577/7025/lorenaa.jpg][/IMG]-Pantofii lu Lore
    Lemonade
    Lemonade

Data de inscriere : 29/06/2011
    Varsta : 30
    Localizare : Sunt acolo unde ma poti gasi cand ai nevoie de mine

Mesaj  Lemonade Mier Iul 06, 2011 3:56 pm

Hey buna...Am trecut si eu pe la ficul tau.
    Deci...imi place,mai ales prologul mi-a placut foarte mult.
    Descrierea este buna,doar in prolog,dar cand ai trecut la capitolul 1 nu ai mai pus atata descriere.Puteai sa descri sentimentele personajelor,poti sa te folosesti de figuri de stil,astfel incat sa conturezi mai bine sentimentele lor,ceea ce simt ele.
    Naratiunea este buna,actiunea mi se pare putin grabita.
    Dialogul,e bun,insa putin cam mult,poti sa-l inlocuiesti in unele locuri cu vorbirea indirecta.
    Greseli de tastare/exprimare nu am observat.
    Cum ti-am mai spus imi place ficul dar si ideea.Vreau sa vad ce se intampla in continuare.
    Astept sa pui nextuu si daca se poate sa ma si anunti!!!
    Paa!!!
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Joi Iul 14, 2011 5:32 pm

Capitolul 3.-Petrecerea

M'am trezit cu greu din cauza viselor pe care le am. Se intampla cateodata sa am niste vise legate de viata mea, viata mea de om. Nu vad prea multe... O lumină albă plină de amintiri, după care urmează întunericul... O ceata profunda din care nu poti alcatuii ceva. Incerc de fiecare data sa visez in continuare, sa deslusesc imaginile dar, nimic. M'am obisnuit cu asta. Primele noptii cand visam ma chinuiau.. ma chinuiam ca nu pot vedea mai mult dar, cu timpul m'am obisnuit.

M'am dat jos din pat si m'am indreptat spre baie... Imi priveam chipul in oglinda... Nu ma recunoasteam,era a doua oara cand ma priveam mai profund de cand eram transformata in vampir. Fata era ciudat de colorata.. Citisem multe carti cu vampiri dar stiam ca ei au pielea alba ca varul, ei bine nu si noi.. Obrajii ii aveam de un rosu aprins, cum ii aveam in timpul cand eram om. Ochii erau de un caprui-inchisi foarte inchisi. Parul il aveam lung, drept acesta fiind de un saten foarte inchis avand si suvite negre.

Mi'am facut siesta dupa care m'am intors in camera asteptand sa se intoarca Edward. Ma enerva sa astept si imi displacea sa stau inchisa intre patru pereti. Nu imi placea sa fiu jucaria cuiva sa ma manevreze dupa placul lui.In cateva minute vine si Edward cu o rochie acoperita in mana.

-Bine pune asta pe tine...

Nu zic nimic si iau rochia...Se pare ca a duso la calcat..." Hmm .. mda in fine" Iau rochia pe mine si imi aranjez parul... ma machiez imi iau gentuta si ma intorc la Edward. Era imbracat la costum de patru ace bineinteles..

- Si prietenul asta al tau este si el vampir ?

- Cam asa ceva...

-Si invitatii ?

-Oameni toti...

-Aha.."Ma intreb de ce s'ar duce la o petrecere unde sunt oameni.. adica inafara de micul de jun la ce te poti gandii ?"

Imi sterg din minte ideeile si coboram amandoi in sufragerie care trebuie sa mentionez are un mobilier din vechime as putea spune.. este ca si vechiile case din antichitate... Arata nemipomenit bineinteles... ar trebuii sa stiu asta de vreme ce ei doi sunt din vremurile trecute ca sa zic asa. Jos pe canapea ne asteptau Laurent care era imbracat la costum de patru ace si Lore care purta o rochie alba la fel de scurta ca a mea si avea si ea facut un coc. Ii salutam dupa care iesim toti patru si ne urcam intr-o limuzina neagra...

Am ajuns la destinatie aceasta fiind nu foarte departe de casa noatra... Defapt casa unde suntem tinute dar ar trebuii sa ma obisnuiesc sa zic casa noatra nu ? In fata noastra se afla o imensa vila iar in curte multe masini... Am intrat si noi in casa unde era petrecerea de afaceri. Era frumos mobilata, multe bibelouri si foarte moderna.

-Deci puteti sta pe aici dar sa nu stricati nimic. Spuse edward cu un pahar de Whisky in mana.

-Si sa nu va indepartati prea mult. Intervenii si Laurent.

-Mda.. mormaiesc si eu ceva pe acolo si ma indrept spre bar..Dati'mi un Whisky !

-Sigur. Pofti'ti. Si imi da un pahar de whisky.

-Esti sigura ca vrei sa faci asta ? ma intreaba lore uitandu'se la mine.

-Da Lore.. pana la urma e petrecere.

-O fi petrecere dar nu vreau sa ajungi manga.

-Mai lasama cu predicile tale. Ma ridic de acolo si merg la etaj pe terasa.

Ce bine e la aer curat, zic lasandu'ma pe spate pe marginea terasei.Terasa era facuta dintr'un lemn raminat ce lucea la contactul cu lumina lunii.In fata terasei era un nuc a caror crengi cadeau ca mana unei mame care isi mangaie copilul.Briza calda de vara imi cuprindea trupul facandu'ma sa suspin usor de placere.Stelele de pe bolta cereasca sunt usor comparabile cu vorbele unor batranii inteleptii.Steteam si ma gandeam profund la inocenta naturii cand cineva ma atinge usor facandu'ma sa tresar. Ma intorc plictisita spre faptas...

P.S.: Lemonade mersi pentru sfaturi, o sa tin cont de ele si o sa incerc sa le respect. Sper ca acest capitol sa fie mai bun.
    P.S.: Scuzati ca este prea scurt dar nu am avut timp. promit ca urmatorul va fi mai mare. Ja ne.

Blak***Imortal
    Blak***Imortal
    Assistent
    Assistent

Data de inscriere : 18/11/2010
    Varsta : 29
    Localizare : akas

Mesaj  Blak***Imortal Vin Aug 12, 2011 7:06 pm

Se pare ca a venit un nou capitol... Draga imi stii pararea nu ? Imi place si astept nextu..
    Pupici la toate I love you

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mar Noi 26, 2024 11:33 pm