AnimeLolOFriend

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
AnimeLolOFriend

2 participanți

O iubire ciudata (sasusaku)

Sakura Haruno
    Sakura Haruno

Data de inscriere : 22/08/2012
    Varsta : 25
    Localizare : Konoha

O iubire ciudata (sasusaku) Empty O iubire ciudata (sasusaku)

Mesaj  Sakura Haruno Mier Aug 22, 2012 11:10 pm

Buna!Ma numesc Sakura Haruno si am 15 ani.Parul meu este roz ca florile de cires si ochii verzi ca iarba cruda.Eu locuiesc in satul Konoha si fac parte din echipa 7.Colegii mei sunt: Naruto Uzumaki si Sasuke Uchiha.Senseiul nostru este Hatake Kakashi.Naruto are parul blond si ochii albastrii, ca marea.Dorinta sa este sa devina Hokage.Ii place mult ramenul si are in el vulpea cu 9 cozi. Sasuke are parul negru ca abisul intunecat si ochii la fel de negrii. El este un baiat distant si rece la suflet deoarece familia sa a fost omorata de catre propriul sau frate Itachi.El isi doreste sa se razbune pe Itachi pt ce a facut.Prietenele mele cele mai bune sunt : Ino Yamanaka,Hinata Hyuuga,TenTen si Temari.Hinata are parul negru cu nuante de mov si ochii de culoare lila.Este foarte timida in preajma lui Naruto pt ca il place mult.Ea face parte din clanul Hyuuga si verisorul ei este Neji Hyuuga. El are parul saten si ochii ca ai Hinatei.Ino are parul blond si ochii albastri. O cunosc de cand eram mica.Ea este o buna prietena care te ajuta la nevoie.TenTen are parul saten si ochii caprui.Ea il palce pe Neji iar Ino il place pe Sai.Sai are parul si ochii negrii.Temari are parul blond si ochii negrii. Este o fata puternica si foarte de treaba. Eu locuiesc intr-o vila cu 4 etaje.Parintii mei sunt foarte ocupati si nu prea au timp de mine. Pe mama mea o cheama Hitomi si are parul roz si ochii caprui.Tatal meu are parul roscat si ochii verzi si il cheama Zero. Acum fiind dimineata ma pregateam pt misiunea pe care o vom avea.Dupa ce mi-am facut siesta m-am indreptat spre sifonier.Mi-am ales o bluza rosie cu o fusta alba si colanti negrii.Parul mi l-am lasat liber si mi-am pus bandana satului.Se pare ca voi lua micul dejun singura pt ca parintii mei sunt deja la munca.Dupa ce am luat masa m-am indreptat cu pasi repezi spre academie.Acolo mi-am vazut prietenii statand pe banci la umbra ciresilor.Asa ca m-am dus sa ii salut: - Hey prieteni!Ce mai faceti? -O hey Sakura!Bn tu cf?Au spus fetele.-Pai bine,ok fetelor trebuie sa plec la echpa.Ja ne! - Ja ne! Pana la urma am ajuns la echipa.- Buna dimineata Sakura-chan!- O buna dimineata Naruto si Sasuke! -Neata..- Ce mai faci? -Pai bn, ca de obicei singura acasa.Tu? - Pai eu abia astept sa vina odata Kakashi sensei pt ca mor aici de plictiseala! - Inteleg Naruto-kun.- Tipic pt Naruto. Spune Sasuke.Ei erau acolo de la ora 5:00 dimineata iar sensei a sosit la ora 11:56.Evident noi am adormit cu totii pe banca. Va urma.. Very Happy
    Iata continuarea Very Happy : Evident noi am adormit cu totii pe banca. Sensei ne-a spus:-Boo!Trezirea!Noi: Aaaaaaaaaaa!!!!!!Sensei dc ai intarziat atat? - Scuze copii am intarziat fiindca a trebiut sa ajut o batranica sa traverseze strada pt caa cercetasele erau ocupate cu vandutul briosilor si am ajutat si o pisica nevoiasa..- BA NU E ADEVARAT!Ini fine.. - Nu SAKURA! Vino aici mincinosule!Iti arat eu!!!Spune Naruto.- Baka!!Opreste-te odata!Spune Sasuke. Da ai dreptate Sasuke-kun!Spune Sakura. -Bun,acum sa vb despre misiune.In aceasta misiune este vorba despre distrugerea asasinilor ninja din satul Sunetului.-Dar dc ii distrugem? Spune Naruto.- Naruto ii distrugem pt ca au furat averile si distrus mai multe sate.Si daca nu o facem vom urma noi!Gata cu vb !La TREABA!-Hai!Iata ca misiunea am indeplinit-o pana la capat.Dupa misiune: -Hey Sakura vrei sa mergem sa mancam ramen?- O scz Naruto,dar nu pot.-Dc?- Pai am primit un telefon de la parintii mei si mi-au spus ca trebuie sa imi spuna ceva foarte important.Ma intreb ce o fi?- O inteleg Sakura-chan.Sayonara! - Sayonara Naruto-kun! - Sakura?- Da Sasuke-kun? - Trebuie sa iti spun ceva..- Ce anume?- Eu voi pleca din sat.. - CE!!!???Dc!??- Pt a ma razbuna pe Itachi.-O inteleg.Si cand pleci?-Astazi. -CUM!? -Dar vreau sa nu spui nimanui de plecarea mea k?- Dc?DC mereu vrei sa ma faci sa sufar!? Si stiam ca ma urasti!DAR TE ROG NU PLECA!TE ROG!Mai tii minte atunci cand mi-ai spus ca nu este bn sa fii singur si mi-ai zis ca sunt enervanta.-Nu imi amintesc.-Asa e a fost demult.Te rog nu pleca!TE IMPLOR!NU vei face fericit pe nimeni.Nici pe tine si nici pe mine.-STAI!Te iubesc foarte mult!- Stiu.- Stai!!Daca pleci am sa tip si..-Sakura multumesc.-S-Sasuke-kun.. Next day: - SASUKE-KUN! (plange)- Buna dimineata Sakura-chan!Dc plangi?Ce sa intamplat?-Sasuke.. flashback: -Dar vreu sa nu spui nimanui de plecarea mea ok?endflashback nu este nimic. - Ce!? Sakura, spune-mi ce sa intamplat? - Nu sa intamplat nimic bn! Si atunci dc plangeai?-Pt ca m aflat ca m o sora! -Deci plngi de fericire sau de tristete?-De fericire. -Ok Sakura.Si cum o cheama pe sora ta? - O cheama Keiko.-Frumos nume. -Ms din partea ei.Trebuie sa plec.Ja ne! - Ja ne Sakura-chan! Stiti cu acel telefon nu? Pai vestea cea mare era ca Sakura are o sora pe nume Keiko.Keiko are parul roscat si ochii caprui.Are 16 ani.Pai sora Sakurei era plecata demult in strainatate iar parintii fiind foarte ocupati cu munca au uitat sa ii spuna Sakurei despre Keiko.Sunt atat de trista in legatura cu plecarea lui Sasuke-kun..Dupa 5 ANI: - Sakura-chan!-O hey Naruto!Ce este? -Doamna Tsunade-sama ne-a chemat in biroul ei. -OK sa mergem! - Da! In biroul lui Tsunade-sama: -Buna ziua doamna! - Buna Sakura,Naruto!Am o veste pt voi! - Serios?Care este?-Aveti o misiune pt ca sa il aduceti inapoi pe Sasuke Uchiha in sat.-Sasuke-kun? - Stiu de plecarea lui din sat..Spune Naruto.Am aflat de la Tsunade-sama.-Inteleg,atunci ce mai asteptam ? Sa mergem! -Da ai drepatate Sakura-chan! Pe drum in cautarea lui Sasuke:-Sakura? -Da? -Tu il mai iubesti pe Sasuke-kun?Dupa ce te-a ranit atat? - Normal ca il iubesc! - Inteleg, sa stii ca tu si Sasuke va potriviti. -Serios? -Da.-Multumesc Naruto.-Cu placere. La un moment dat s-au intalnit cu Sasuke. Iar Sakura era foarte uimita si in acelasi timp a inceput sa ii curga lacrimi cristaline pe obrajii ei catifelati .TO BE CONTINUED Smile Very Happy Buna sper ca va place ficul si accept si comentarii,iata continuarea: Iar Sakura era foarte uimita si in acelasi timp a inceput sa ii curga lacrimi cristaline pe obrajii ei catifelati. Naruto a spus:-Sasuke!!!!!!-S-Sasuke-kun..-Naruto,Sakura ce cautati aici?-Suntem intr-o misiune.-Si in aceasta misiune este vorba despre mine?-(Cum!?A stiut!?)Da,Sasuke vino cu noi in Konoha!-Hmph..de parca m-as intoarce.-Sasuke-kun te rog vino cu noi!TE ROG!!! Sasuke a disparut si a aparut in spatele Sakurei.Si i-a spus in soapta la ureche: -Tu vii cu mine.-CE!?Nu!(scream)-Baka!!!! A spus Naruto.Sasuke si Sakura au disparut. Intre timp in Konoha:-TSUNADE-SAMA DESCHIDE USA!-Intra Naruto!Ce s-a intamplat?Si unde e Sakura?!-Ne-am intalnit cu acel baka si a rapit-o!-Cum!?Asta e de rau! Si Naruto calmeaza-te!O vom gasi noi! Acum sa ne intoarcem la SasuSaku:-(Sakura s-a trezit)Ce s-a intamplat?Unde ma aflu?-Te afli la mine acasa.-Sasuke!!??Dc m-ai luat de langa fam. si prieteni?- Nu este treaba ta.-Ce!Ba este!Eu plec de aici!-Nu pleci nicaieri!-Dc?!!-Pt ca nu vreau!-Ce!?Sasuke uite putem termina aceasta cearta doar daca te vei intoarce cu mine in Konoha sau daca nu vrei sa vii,plec singura.-SAKURA!NU MA INTORC,SI NICI TU NU PLECI!-Te mai intreb odata dc?(cry)te iubesc atat de mult si mi-e dor de tine !Vreau sa fie exact cum era inainte!-Sakura si eu te iubesc!Si mie mi-e dor de tine!Am inteles.-Ba nu intelegi!-Sakura.. (kiss her)- Sasuke-kun..(i-a raspuns la sarut).Ma simteam minunat si acel sarut era din ce in ce mai pasional.Povestit de catre Sasuke-kun:Nu imi venea sa cred ca o am alaturi pe my cherry blossom . Stiu ce simte.Simte durere si stiu ca eu am provocat-o .Stai linistita Sakura-chan.Iti promit,va fi ca inainte. Iata ca sarutul s-a intrerupt din cauza ca unii dintre colegii mei din echipa ma cautau si aveau sa imi spuna ceva.My love m-a imbratisat foarte strans .Prin acea imbratisare mi-am dat seama ca nu vrea ca eu sa plec.Asa ca n-am plecat.Sakura a zis:-Sasuke-kun unde pot dormi?-In acel pat de langa sifonier.-Ok,ai vrea sa dormi cu mine?-Sigur Sakura-chan.Sasuke a inceput sa o sarute din nou .Povestit de catre Cherry blossom:Sarutul era asa de pasional..In primul rand nu imi venea s acrd ca sunt aici cu Sasuke. Va urma.. Very Happy Scz pt greselile facute la scris ,continuarea:In primul rand nu imi venea sa cred ca sunt aici cu Sasuke.O voce enervanta si pitigaiata se auzea pe hol.Am aflat ca acea voce apartine lui Karin.Ea are parul roscat si ochii rosii.Karin face parte din echipa lui Sasuke-kun.Ceilalti colegi sunt:Sui si Juugo.Karin intra peste noi si cand vede ca Sasuke ma tine in brate ,se face rosie la fata de furie.Am aflat ca este indragostita de Sasuke-kun.Sasuke spune:-Scumpo ramai aici,ma intorc imediat.Trebuie sa vb ceva cu Karin.-Bine. Intre timp pe hol:-Sasuke ce faci cu urata aia ?!-Nu este urata !Si nu este treaba ta.-Ba este!Iubii las-o pe aia si vino la mine!-Sa nu imi mai spui asa vreodata!Dispari Karin!-Dar..-Nici un dar! Acum sa ne intoarcem la satul Konoha:-Sper ca Sakura-chan este bine.Spune Hinata.-Stai linistita Hinata ,totul va fi bn.Spune Ino. La SasuSaku:-Sakura m-am intors.-Bine.Pot sa iti pun o intrebare? -Sigur Sakura-chan.-Cand ma lasi sa plec acasa?-Sakura iti promit ca am sa te anunt cand tu si eu vom pleca in sat.-Bn.Sasuke s-a apropiat de Sakura si a ..Suspans.. tO Be Continued Very Happy cOntinuarea:Sasuke s-a apropiat de Sakura si a imbratisat-o.Sasuke a spus:-Sakura de ce ma mai iubesti?Dupa tot ce s-a intamplat?Sakura a zis:-Sasuke-kun te iubesc foarte mult!!!Si chiar dupa toate astea nu am incetat sa te iubesc si sa sper ca ne vom intalni sau sa vii inapoi in sat.-Sakura..multumesc.(kiss her).-Sasuke-kun te iubesc!-Si eu printeso.-Nu imi spune asa!-Ce?Te deranjeaza?-Da!-Hmph.. In Konoha:-Buna Naruto-kun!-O buna Hinata-chan!-Ce mai faci?-Pai bine tu cf?-Chiar acum ma indreptam spre standul cu ramen.Vrei sa vii?-Sigur!- Bn.-(Nu imi vine sa cred!Intr-un fel am o intalnire cu Naruto-kun!)-Hinata?-Huh?-Am ajuns.-OK.Dupa stand:-Naruto trebuie sa plec acasa.-Inteleg,vrei sa te conduc spre casa?-Da,dc nu?-K.-(Acum ma conduce acasa!E un adevarat gentelman!)-Naruto am ajuns.-Bine,Hinata?-Da?-Vreau sa iti spun ceva.-Ce este?-Simt ceva pt tine adica aaa mai pe scurt TE IUBESC!-N-Naruto-kun..( a lesinat si s-a trezit)si eu te iubesc!-Serios?-Da!(kiss him). Acum la SasuSaku:-Printeso poti gati?-Da si nu imi mai spune asa!Dc?-Printeso pt ca Karin nu stie sa gateasca.-Aha.-(nu a mai spus :nu imi mai spune asa!)Sakura uite adica Doamne, printeso .. - Nu imi mai spune asa Mad !Te prind eu!- O da?Sa te vad! Pana la urma Sasuke a prins-o si ea s-a dat batuta.Apoi fiind seara s-au culcat. Sleep Va urma.. NEXT DAy: -Sakura buna dimineata!-Buna dimineata Sasuke-kun!-Ai dormit bine? -Da.Tu? -Bn.Hai la masa Sakura-chan.-OK. Dupa micul dejun:-Sasuke?-Da?Ce e? -Pot sa merg sa ma antrenez?-Bine.Dar vin si eu.-OK Sasuke. Dupa antrenament:-Sakura-chan trebuie sa iti spun ceva.-Ce este?-Stii cand ti-am spus despre intoarcerea in Konoha nu?-Normal ca stiu.Nu imi spune..Raspunsul tau este nu nu-i asa?-Nu ,raspunsul meu este da.-Ce!URA!!Si ne intoarcem azi in Konoha?-Da,plecam chiar acum.-Asta e minunat!!!!!(kiss him)-Sakura..te iubesc!-Si eu te iubesc!VA URMA.. Iata continuarea:-Deci stie echipa ta despre intoarcerea spre casa?-Nu inca.Am sa le spun.-Bine. - Sasuke-kun!Spune Karin.-Ce s-a intamplat urato?-PE CINE FACI TU URATA!?BAKA!-Stop!Terminati cearta!-O Sasuke..-Scz Sasuke dar doar am spus adevarul..- Mad . A reactionat Karin. -Am o veste pt voi.-Care?-Eu am sa plec inapoi in Konoha.-Ce!?-Da,ce va mirati atat?-...-Cine vine cu mn?-Am sa vin.Spune Sui.-Dar voi doi?-NU!-Bn atunci. In camera:-Sasuke-kun?-Da Sakura?-Mergem?-Da.-OK. In drum spre Konoha:Era o liniste deplina.Nimeni nu scotea nici o vb.Doar sunetul provocat de apa si pasari se auzea.Dintr-o data au aparut in fata noastra un grup de vampiri.Ne-am luptat cu totii.Marea problema era ca eu impreuna cu Sasuke-kun am fost muscati.Si am devenit vampiri. Shocked Am ajuns in Konoha.Chiar nu s-a schimbat deloc.Aceleasi locuri si aceeasi oameni.Eu mi-am adus aminte ca prietena mea Hinata este regina vampirilor.Si evident ca i-am spus si lui Sasuke despre asta.Imediat ce am vazut-o, am fugit spre ea cu o viteza foarte mare.Asa ca i-am spus tot ce s-a intamplat.Nu mai exista nici o solutie de a ne intoarce la normal.Sasuke s-a oferit sa ma conduca pana acasa.Eu am acceptat.Tot drumul am vb despre vampiri.Abia cand am ajuns in fata casei mele,Sasuke mi-a spus:-Sakura chiar daca esti asa eu tot te iubesc mult!Tu ma mai iubesti?-Sasuke cum ai spus si tu, chiar daca esti vampir tot te iubesc!(kiss him)-Sakura ne vedem maine.Noapte buna my love!-Sasuke noapte buna!Cand am intrat in casa am observato pe sora mea dormind pe canapea si un bilet pe frigider. Pe el scria:Keiko si Sakura suntem plecati intr-o excursie in Germania.Este din cauza serviciului.Stam 4 saptamani.Sa aveti grija de voi. Si sa nu faceti prostii!Va iubim!Cu drag parintii vostrii. Minunat!Parintii mei sunt plecati si sunt vampir!Era de ajuns sa fie plecati la munca.. Dupa ce am facut o baie fierbinte cu spuma ,m-am bagat in patul meu comod si moale. Next Day:iIata ca soarele a rasarit pe cerul cel senin.Dupa ce mi-am facut siesta m-am indreptat spre sifonier.M-am imbracat cu o rochie alba cu floricele rosii.Parul mi l-am prins in coada.M-am dat cu rimel ,creion dematograf si machiaj alb sclipitor.Si pe buze cu strugurel.Cand am coborat jos sa i-au micul dejun am vazut cum Keiko vb la telefon cu o prietena de a ei pe nume Ayame.Ayame are parul blond si ochii de culoare mov.Sora mea era imbracata cu o pereche de blugi negrii si un tricou mov care scria:Party.Parul era liber si era machiata nu prea strident.Dupa micul dejun sora mea mi-a spus:-Sakura eu plec in oras.-OK,ja ne!-Ja ne! Povestit de catre Sasuke:Nu imi vine sa cred!Sunt un vampir! Shocked Dintr-o data ma intrerupe din ganduri draga mea Sakura cu un apel.O sun si hotaram sa ne intalnim langa parc. Va urma.. Continued of..:O sun si hotaram sa ne intalnim langa parc.Povestit de catre Sakura-chan: In drum spre destinatie m-am intalnit cu TenTen.TenTen era imbracata cu o bluza galbena si fusta de blugi neagra.Parul era prins in doua codite impletite.Si am salutat-o:-Hey TenTen!Ce faci?-Buna Sakura!Pai am o intalnire cu Neji.-Ok.-Tu?-Ma intalnesc cu Sasuke.-K ja ne!-Ja ne! Langa parc:-Buna Sasuke-kun!-Buna Sakura-chan!-Unde vrei sa mergem? -La cinema.Ce zici?-Buna idee. La cinema:-Sakura ce film vrei sa vezi?-Pai aaaa -Da? -Pe.. The Dark Knight Rises.-Cool. Dupa film:-A fost super filmul!-Da ai dreptate Sakura.-Sasuke? -Huh?-Te-ai distrat? -Normal ca m-am distrat.-OK!(hug him) -Pt ce a fost imbratisarea?-Ce e?Nu am voie sa te imbratisez? -Mi-ar placea sa spun nu dar poti.Vrei sa mergem impreuna spre casa? -Da. Pe drum am observat cum stelele si luna se oglindesc in lacul de langa livada de ciresi.Si dintr-o data aveam pofta de sange.Din greseala m-am impiedicat si am cazut pe Sasuke-kun. Embarassed -Scuze nu am vrut sa..-Ne e nevoie sa iti ceri scuze.Stiu ca a fost o greseala.-Am ajuns.Sasuke noapte buna!Te iubesc foarte mult!-Si eu my cherry blossom.(kiss her)Noapte buna!Vise placute!-Merci si tie la fel. Am intrat in casa si am aflat ca parintii mei si sora mea sunt vampiri.Cum e posibil!OFF!Sper sa fie doar un vis! NEXT morning:Iata ca a sosit si dimineata odata cu soarele.Dupa ce mi-am facut un dus,m-am indreptat spre dulap.Mi-am ales o bluza roz si o pereche de blugi albi.Parul mi l-am lasat liber.Si nu m-am machiat prea strident.Am coborat jos sa i-au micul dejun cu familia.Sora mea era imbracata cu o rochie rosie.Parul era prins intr-o coada. Dupa micul dejun: Mai stiti despre ce am aflat seara nu?Ei bn toate astea le-am aflat de pe un bilet.Si inca sper sa nu fie adevarat.Am plecat la mall cu prietenele mele.Temari era imbracata cu o bluza verde si o fusta alba.Parul era prins in 4 codite.TenTen era imbracata cu o rochie albastra.Parul era prins in 2 codite.Hinata era imbracata cu o bluza mov si pantaloni scurti de blugi.Parul era liber.Ino era imbracata cu o rochie portocalie cu buline albe.Temari il place pe Shikamaru.Shikamaru are parul si ochii negrii. La mall noi toate am facut cumparaturi.Si apoi am mers la un suc.Ino si Temari au comandat limonada.Iar eu cu Hinata si TenTen am comandat suc de portocale. Pana la urma au aparut si baietii. Dupa mall:Fiecare au plecat acasa. Iar eu si cu Sasuke ne-am plimbat linistiti pana acasa.Va urma.. Continuarea:Iar eu si cu Sasuke ne-am plimbat linistiti pana acasa.Cand am ajuns acasa sora mea mi-a spus:-Sakura am o veste buna!-Care e?-Maine tu si cu prietenii tai puteti pleca intr-o excursie la mare sau munte!-CUM!?Asta este super!Dar parintii stiu?-Da ei au venit cu ideea.Si eu plec cu prietenii intr-o excursie.-Oau!Grozav!Ma duc sa le spun prietenilor.-OK. Dupa ce le-am spus normal ca au fost incantati. Cool Dupa ce am facut o baie,mi-am facut bagajele si m-am culcat. Next MORNING: Dupa ce mi-am facut siesta m-am imbracat cu o bluza alba si fusta de blugi.Parul mi l-am prins in coada.M-am machiat nu prea strident si m-am incaltat cu niste sandale negre cu toc.Cand am coborat jos sa i-au micul dejun am observat ca nu era nimeni in casa.Sora mea a plecat mai devreme. To be continued.. Very Happy Continuarea: Sub surprinderea mea am vazut ca prietenii mei deja ma asteptau in masina.Masina era a lui Sasuke.Era un BMV argintiu.Pe drum am vazut peisaje frumoase.La un moment dat masina a facut pana.Noroc ca am avut rezerva.Pana la urma am ajuns la mare.Cu totii am fost uluiti.Pt ca casa de vacanta era superrrrr tare!Am dus bagajele.Eu cu Hinata si Ino am stat in camera 15.Iar Temari si TenTen in camera 16.Da cam toate camerele erau numerotate.Sasuke a stat impreuna cu Naruto si Neji in camera 17.Iar Shikamaru si Sai in camera 18.Noi nci nu am stat sa ne odihnim pt ca muream de nerabdare sa ajungem pe plaja.Eu purtam un costum format din sutien si bikini de culoare roz.Hinata purta un costum de baie de culoare mov.Ino un costum format din sutien si bikini de culoare blue.Temari un costum de baie alb.TenTen un costum format din sutien si bikini de culoare rosie. Cu totii ne-am distrat de minune. Cool La un moment dat am jucat un meci de volei.Eu si Hinata vs Sasuke-kun si Naruto-kun.Era super tare vremea!Apa era calda si mama ce valuri! TO BE CONTINUED Smile Continuarea: Eu si cu Hinata-chan am castigat partida de volei.Si apoi eu cu Hinata am hotarat sa facem un plan.Planul era sa il facem pe Sasuke sa cada jos.Si evident ca stia Naruto despre plan.Ei bn s-a implinit planul.Iar Sasuke era foarte furios:-NARUTO!!!! -Nu am fost eu!!!Au fost Sakura si Hinata cu ideea!!!-Sakura!!!!!!Te prind eu!! -Hinata trebuie sa fug!!-Crezi ca eu nu?! Eu si cu Hinata am fugit.Naruto a pris-o pe Hinata iar pe mine Sasuke-kun.-Dc ai facut asta?-Sasuke eram doar plictisite si am vrut si noi putin amuzament.Imi pare rau.Te-ai suparat?-Sakura..bn te iert.Te iubesc mult my cherry blossom!-Si eu te iubesc! Dupa ce am plecat de la plaja cu totii ne-am dus in camerele noastre sa ne odihnim.Apoi am luat masa.Mai pe seara ne-am plimbat prin statiune.Chiar era frumos! Un mic detaliu maine este ziua mea de nastere.Implinesc 20 de ani.Oare prietenii mei au uitat ce este maine?Am sa aflu maine dimineata.Next morning: -Buna dimineata Sakura!-Neata Hinata! Dupa ce mi-am facut un dus m-am indreptat spre sifonier.M-am imbracat cu o rochita verde care imi pune in evidenta ochii.M-am machiat nu prea strident.In picioare mi-am luat niste sandale verzi cu negru. Hinata era imbracata cu o bluza violet si fusta de blugi neagra.In picioare avea niste sandale negre.Sub surprinderea mea toti prietenii mei au disparut.Am luat micul dejun singura. Sad Tot mai de ziua mea.. Pana la urma am iesit la aer.Se facuse deja seara.Chiar oare unde imi sunt prietenii?Oare au uitat de ziua mea? Cand am intrat in sufragerie si am aprins lumina, toti au strigat :-Surpriza!La multi ani! -O, am crezut ca ati uitat de ziua mea.. Surprised -Cum?!Sa uitam?!Nici vorba. Petrecerea era super!Cadourile au fost grozave!Doar ca Sasuke nu a aparut deloc la party.Apoi il vad pe Sasuke cum se apropie de mine, se pune in genunchi si imi spune:-Sakura-chan vrei sa fii sotia mea?(blushing) Cu mare bucurie si emotie am spus:-Sasuke-kun..eu.. Sasuke credea ca am sa spun nu.Se vedea dupa chipul sau angelic.-Da!Spun pana la urma. (Ii sar in brate si il kiss)-Sakura te iubesc! -Si eu te iubesc! tO bE Contiued Smile Very Happy Iata continuarea: -Deci oficial sunteti logoditi.Felicitari!Spun prietenii. Very Happy -Da,asa e. Next morning: Dimineata a sosit si sunt foarte fericita!Pe langa faptul ca am o vacanta cu prietenii, sunt logodita cu Sasuke-kun! E un vis frumos care a devenit realitate!Dupa ce am facut un dus m-am imbracat cu costumul de baie galben iar pe deasupra mi-am pus o rochie de plaja alba.Parul mi l-am prins in coc.Hinata-chan era imbracata cu un costum de baie format din sutien si bikini de culoare verde si pe deasupra purta un maieu si fusta. Cand am coborat jos am vazut ca masa era deja gata.Au fost delicioase clatitele cu ciocolata.Dupa micul dejun: Cu totii am ajuns pe plaja si am vazut rasaritul soarelui sunny .Am facut multe poze cu aparatul foto. Baietii erau in apa iar noi eram pe plaja pt a ne bronza.Eu cu Hinata am adormit pe sezlonguri.Si dintr-o data ma trezesc in apa alaturi de Sasuke-kun.Iar Hinata langa Naruto.Noi ne-am suparat pe ei si a inceput pe plaja jocul fugarita.Dar i-am iertat si oricum ne place apa. Dupa plaja mergem cu totii la un restaurant.Mancarea era foarte buna.Dupa pranz: -Sasuke? -Da, ce e? -Cand ma gandesc ca nu mai sunt un om ci un vampir.Nu o sa mai fiu batrana si nici nu am sa mor.-Sakura..si eu sunt in aceeasi situatie.-Stiu Sasuke. -Sakura-chan ti-am spus cat de mult te iubesc? -Da, mi-ai spus-o de multe ori.Si eu te iubesc!(kiss him) Vacanta noastra este pe sfarsite.Am aflat de la sora mea ca parintii nostri au ajuns acasa. Abia astept sa ii vad pt ca mi-a fost tare dor de ei.Si in plus trebuie sa le spun ca sunt deja logodita cu Sasuke. In drum spre casa am vazut alte peisaje superbe.In sfarsit am ajuns in Konoha.Cand am intrat in casa familia mea mi-au dat o gramada de imbratisari,pupici si urari la multi ani.Le-am spus ca eu cu Sasuke-kun suntem logoditi.Si au fost chiar tare fericiti pt mine.Noaptea a sosit odata cu luna si stelele stralucitoare care se oglindesc in lac.Va urma.. Continued: Ma aflam intr-un camp de flori.Si apoi il vad pe Sasuke-kun mergand spre iesirea din sat.Nu imi venea sa cred!Chiar daca suntem impreuna,el tot pleaca..Nu mai inteleg nimic.Eu la un moment dat reusesc sa plec din acel camp.Il urmaresc pana cand dispare.I-am pierdut urma.Apoi ii aud vocea sa:-Sakura..-Sasuke-kun! Smile -Ajutor.. -SASUKE! Sad Shocked totul o sa fie bn.Sunt aici. -Sakura multumesc..dar in caz daca mor sa stii ca te voi iubii mereu.-Sasuke nu mai spune prostii.Si eu te iubesc! -Adio.. (dead) -Nu!!!!!!!!(cry) (wake up) -Nu!!!!!!!!!!!(cry and scream) Sasuke.. (pfiuu a fost doar un cosmar).Acest vis ma pune pe ganduri.Mi-e teama sa nu fie adevarat.Ma uit la ceas si observ ca este:3:00 noaptea.Problema era ca nu mai am somn si inca ma gandeam la acel vis.Si dintr-o data mi-a apar colti.Am uitat complet ca sunt vampir.Iar aveam pofta de sange.Asa ca ies la aer.Luna era plina si portocalie.Iar stelele straluceau ca niciodata.Observ o femeie cu parul saten si ochii albastrii.Asa ca o i-au prin surprindere si o musc.Sangele era atat de bun.Apoi il vad pe Sasuke-kun muscand si el o femeie cu parul blond si ochii verzi.Sasuke imi spune:-Sakura-chan ce faci la ora asta? -Sasuke eu nu aveam deloc somn si am hotarat sa i-au o gura de aer.-Inteleg,dar dc nu ai somn?-Pai nu stiu.-...(kiss her). Pana la urma am plecat acasa amandoi. Next morning:Astazi este o noua zi.Dupa ce fac o baie fierbinte ma indrept spre dulap.M-am imbracat cu o bluza rosie si o pereche de blugi.Parul l-am lasat liber si mi-am pus o bendita rosie cu fundita.M-am machiat mai mult natural.In picioare m-am incaltat cu niste pantofi negrii din piele cu toc cui.Keiko era imbracata cu o bluza verde si o pereche de pantaloni de 3 sferturi de blugi.Parul era prins in coc.Dupa masa m-am intalnit cu prietena mea Hinata-chan.Hinata era imbracata cu o rochie violet.Parul era impletit pus pe o parte.Hinata mi-a spus:-Sakura acus am o intalnire cu Naruto-kun.Si mi-a spus ca imi va face o mare surpriza.Arat bn?-Da,arati minunat!Si orice ar fi sunt sigura ca tu vei fi fericita.-Ms si esti o prietena buna. La NaruHina:-Buna Hinata-chan! -Buna Naruto-kun! -Arati superb! -Multumesc.(blushing) -Ce doresti de baut? -Pai aaa sampanie.-Buna alegere. Pe parcursul intalnirii ei s-au distrat si a sosit si timpul surprizei.Surpriza cea mare era:-Hinata vrei sa fii sotia mea?-N-Naruto-kun..(blushing)Cu lacrimi in ochi a zis:-Da!(kiss him) Tot mai ma pregateam pt a ma intalni cu Sasuke-kun si am primit un telefon de la Hinata-chan.Ea mi-a spus:-Sakura am o veste buna!-Serios?Ce e?-Eu si cu Naruto suntem logoditi! -Aaaaaa!E grozav!Ma bucur pt tine.Cand s-a intamplat?-Chiar astazi la intalnire. -Aha.Deci marea surpriza e asta. Very Happy -Pa!-Pa! L-am sunat pe Sasuke sa ii spun vestea cea mare.Dar am aflat ca stie deja de la Naruto.Chiar ma bucur pt ei.Se potrivesc asa de bine impreuna. Eu cu Sasuke inca ne gandim la data pt nunta.To be continued.. Continuarea:Am aflat ca este un concurs de talente.Asa ca m-am inscris.In juriu sunt:Tsunade-sama;Hatake Kakashi si Shizune.Concursul are loc maine.Vor fi trei runde:auditie;semi-finala si finala. Sasuke mi-a zis:-Sakura abia astept sa te vad la auditie. Smile -Ok,am sa dau tot ce pot din mine! -Stiu.Te iubesc! -Si eu te iubesc!Noapte buna! -Noapte buna Sakura-chan! Next day:Dimineata a sosit iar eu sunt din ce in ce mai nerebdatoare.Dupa ce mi-am facut siesta m-am indreptat spre dulap.Mi-am ales o rochie alba cu spatele gol.Si nu m-am machiat prea strident.Parul mi l-am lasat liber si m-am incaltat cu niste sandale albe cu toc.Dupa micul dejun am plecat spre concurs cu masina mea.Masina mea era tot un BMV dar de culoare neagra.Am ajuns la destinatie.Acolo mi-am vazut toti prietenii statand pe scaune.Multi au demonstrat ca au talent.Dar erau si unii care nu au fost acceptati.Cand randul meu a venit,am inceput sa am mari emotii.Cand am inceput sa cant ,mi-au disparut emotiile.Iata cantecul cantat de mine: Remember the feelings, remember the day
    My stone heart was breaking
    My love ran away
    This moments I knew I would be someone else
    My love turned around and I fell
    Be my bad boy, be my man
    Be my week-end lover
    But don't be my friend
    You can be my bad boy
    But understand
    That I don't need you in my life again
    Won't you be my bad boy, be my man
    Be my week-end lover
    But don't be my friend
    You can be my bad boy
    But understand
    That I don't need you again
    No I don't need you again

You once made this promise
    To stay by my side
    But after some time you just pushed me aside
    You never thought that a girl could be strong
    Now I'll show you how to go on

Be my bad boy, be my man
    Be my week-end lover
    But don't be my friend
    You can be my bad boy
    But understand
    That I don't need you in my life again

Won't you be my bad boy, be my man
    Be my week-end lover
    But don't be my friend
    You can be my bad boy
    But understand
    That I don't need you again
    No I don't need you again Smile Cand am terminat de cantat toti m-au aplaudat.Si sub surprinderea mea, am fost acceptata. Very Happy Cu totii m-au felicitat si urat noroc in continuare.Eram asa de obosita de la concurs si mi-au aparut coltii iar..To be Continued Continuarea: Eram asa de obosita de la concurs si mi-au aparut coltii iar.De data asta m-am putut stapani.Next day:pOvEsTiT de Sasuke: Ma aflam intr-o misiune cu echipa mea.Problema era ca Sakura a disparut si noi trebuie sa o gasim.In fata noastra a aparut un grup de ninja din satul Nisipului.Ne-am luptat cu ei.Sensei a spus: -Sasuke pleaca de aici!Ne ocupam noi de restul.Pleaca in cautarea Sakurei! -Hai! Am cautat-o aproape peste tot.Pana cand am gasit-o..:-Sakura..Sakura!!!!!!!!!!!!!!!!!! Shocked (ea era moarta) (wake up) -Sakura!!!!!!!!!! (O Doamne!Ce bine ca a fost doar un vis.) Ieri Sakura a participat la concursul de talente.Si chiar ma bucur ca a trecut mai departe.Are o voce uimitoare care merita ascultata.Ceasul era 2:00 dimineata.Si la acea ora primesc un telefon de la sensei.El spune: -Sasuke avem o misiune de indeplinit chiar acum!-Da?Serios?Sensei stiu ca faci farse! Ai uitat ca am fost de fata atunci cand i-ai facut farse lui Naruto la mobil? -Ooo frate...deci chiar nu te pot pacali baiete.-Hmph.. imi fine!NB! Dupa ce inchei convorbirea cu sensei,o vad pe Sakura cum se plimba iar pe afara.Asa ca ma duc la ea sa o conduc acasa.Eu ii spun:-Sakura haide te conduc spre casa.-Sasuke-kun nu vreau!-Ce!?Ce s-a intamplat cu tine? -... pOVESTIT DE cHERRY blossom: Sasuke a venit in momentul nepotrivit..cred ca ma afecteaza mult,faptul ca sunt vampir.Musc o gramada de oameni nevinovati in ultimul timp.Si Sasuke e vampir dar oare cum reuseste sa se comporte normal? -Sakura te rog spune-mi ce e cu tine!?-Scz Sasuke..nu am vrut sa tip la tine.Ma comport ciudat in ultima vreme..-Cum?E din cauza ca esti vampir? -Da. -Stai linistita,doar stii si tu ce sunt si eu.Vom lupta impreuna pana la capat.-Sasuke-kun te iubesc!-Si eu te iubesc!(kiss her)-Sasuke?-Da? -Cat este ceasul?-E 3:00.-Ok,pai atunci noapte buna!-Stai!(hug her) -S-Sasuke-kun..ce e? -Lasa-ma macar sa te conduc spre casa.-Bine. Pe drum era o liniste si se simtea de la distanta mirosul florilor de cires. -Am ajuns Sasuke-kun.-OK,noapte buna!Vise placute!-Merci.Next morning:Dimineata a sosit.Dupa ce imi fac un dus ,ma imbrac cu o rochie de culoare rosie cu bretele.Parul il prind in coc,lasand doua suvite pe chipul meu angelic.Dupa ce i-au micul dejun cu familia ,plec cu masina spre concurs. Ca si la auditie au fost multi.Iata ca a venit randul meu sa cant.Iata piesa:Ringo no doku wa
    chiisana hagata ga ubai
    shoujo no uso wa
    bansan no seki de nemuru
    nanatsu no ai mo
    ouji no kisu mo
    saigo ni wa subete
    shiroi hada ni tokeru
    kagami, kagami
    watashi no minikui kokoro wo utsusu
    kagami yo kagami, konoyo de ichiban utsukushii no wa dare ?
    tetsu no buutsu de
    odori tsuzuke
    saigo ni wa subete
    kuroku yakarete shimau
    kagami, kagami
    watashi no kare ta kokoro wo utsusu
    kagami yo kagami, kudake te hibiku nakigoe wa dare ?
    kagami, kagami
    watashi no minikui kokoro wo utsusu
    kagami yo kagami, konoyo de ichiban utsukushii no wa dare ? To be continued.. Smile Very Happy Continued: Juriul deja a luat o decizie.Kakashi sensei a spus:-Concurentii care trec mai departe in finala sunt:Yuri Wang;Sakura Haruno;Suzy Kim;Hyelim. Nu imi vine sa cred!Am trecut mai departe!!!!!! Dupa concurs m-am intalnit cu Sasuke-kun.Am hotarat ca nunta sa cada intr-o duminica.Next Day:Dupa ce am facut un dus ,m-am imbracat cu o rochie neagra.Astazi era finala.Iata ca am ajuns la concurs.Toate au cantat in afara de mine.Cand am ajuns pe scena aveam mari emotii.Cand a inceput melodia ,emotiile au disparut complet.Iata melodia:Kimi wo suki ni natte Dorekurai tatsu no kaNA?
    Kimochi Fukurande yuku bakari de
    Kimi wa Kono omoi kidzuiteiru no kana?
    Ichido mo kotoba ni wa Shitenai kedo

Yuki no youni Tada shizukani
    Furitsumori Tsudzukete yuku

Hold me tight Konna omoi nara
    Dareka wo suki ni naru kimochi
    Shiritaku Nakatta yo
    I love you Namida tomaranai
    Konnan ja Kimi no koto
    Shirazuni ireba Yokatta yo

Kimi wo itsumade omotteiru no kaNA?
    Tameiki ga mado GARASU(Glass) Kumoraseta

Yureru kokoro Tomosu KYANDORU(Candle) de
    Ima Tokashite Yukenai kaNA?

Hold me tight Oreru hodo tsuyoku
    Kogarashi Fubuki ni deatte mo
    Samukunai youni to
    I miss you Kimi wo omou tabi
    Amikake no Kono MAFURAA(Muffler)
    Konya mo hitori Dakishimeru yo

Eien ni furu yukiga aru nara
    Kimi he to tsudzuku kono omoi Kakuseru no kaNA?

Hold me tight Konna omoi nara
    Dareka wo suki ni naru kimochi
    Shiritaku Nakatta yo
    I love you Mune ni komiageru
    Fuyuzora ni sakebitai
    Ima sugu kimi ni Aitai yo Tsunade-sama a spus:Si castigatorul concursului de talente este:Sakura Haruno!!!!!!!!! Cu totii m-au felicitat pt ca am castigat concursul. Si ca sa sarbatorim am organizat o petrecere.Mai sunt cam vreo 3 zile pana la nunta. Smile Ma gandesc ca chiar nu mai sunt om si voi traii vesnic.Macar daca ar fi fost un leac pt asta.Dar asta e.. Va urma.. Continuarea:Am aflat de la parinti ca sora mea Keiko a plecat iar in strainatate.Data trecuta a fost plecata in Londra.Acum a plecat in Italia.Ce trist..as fi vrut ca Keiko sa ramana.Sa petrecem mai mult timp impreuna.Next DAY:O my god!Mai sunt doua zile pana la nunta!Sunt asa de nerebdatoare! Very Happy Dintr-o data primesc un telefon de la Sasuke.Sasuke spune:-Hey Sakura!Ce mai faci?-Buna Sasuke-kun!Pai bn..tu? -Ma intrebam daca ai vrea sa ne vedem azi.Mi-e dor de tine! -Sasuke-kun sigur ne vedem.Si mie imi este dor de tine!La ce ora ne vedem? -E bn, chiar acum? -Ooo Sasuke Smile -Deci e un da?Poti sa vii pana la balcon? Ce e la balcon? Aaaaaaaaaaa!Sasuke m-ai speriat!-O scz my cherry blossom.(hug her)Ma ierti? -Da, te iert.(kiss him) -(blushing)Sakura.. te iubesc! - Si eu te iubesc Sasuke-kun! - Ai fost extraordinara la concurs! -Ms Sasuke. Smile Sakura era imbracata cu o bluza galbena si o pereche de blugi negrii.Parul era prins in coada.Sasuke era imbracat cu un tricou si blugi negrii si jacheta de piele tot neagra. To be continued Continued:In acea zi ne-am distrat de minune.Abia astept ziua de maine!Pt ca e nunta! Very Happy Hinata si Naruto au hotarat cand sa fie nunta lor.Cade intr-o sambata. I love you Very Happy ZIUA NUNTII:Dimineata a sosit odata cu cea mai frumoasa zi din viata mea!!!Domnisoarele de onoare erau:Hinata;Ino si TenTen.Totul era pregatit.Purtam o rochie de mireasa foarte frumoasa! Preotul a spus:-Ne-am adunat aici pt a uni un cuplu.Inainte de a incepe ceremonia,sa spuna ceva sau sa taca pe vecie.Bun.Daca nimeni nu spune nimic,sa incepem.Sasuke juri sa ii fii alaturi Sakurei la bine si la rau? -Da.-Iar tu Sakura juri sa ii fii alaturi lui Sasuke la bine si la rau? -Da,jur.-Pai atunci,poti sa iti saruti mireasa. -(KISS) tO be continued continued:Imediat dupa nunta am plecat in luna de miere in Paris.La aeroport:Cu totii si-au luat larevedere.In avion toate scaunele erau din piele alba.Eu si cu Sasuke am stat pe scaunele din partea dreapta.Pe drum ma uitam la geam unde se vedeau norii pufosi albi.Iar Sasuke a adormit la un moment dat pe umarul meu.Pana la urma am ajuns in Paris.Ne-am cazat la un hotel.Hotelul se cheama:Bijoux.In camera in care stam ,la balcon avem priveliste la turnul Eiffel si parcul central.A fost foarte frumos in luna de miere! Intoarcerea din luna de miere si nunta lui NaruHina: Nunta a fost organizata cum trebuie.Domnisoarele de onoare sunt:Eu;Temari;Ino. La nunta cu totii s-au distrat.Iar NaruHina au plecat in luna de miere in Hawaii. Dupa cateva zile Sakura a ramas insarcinata cu 3 copii. Copii sunt doi baieti si o fata.Si Hinata a ramas insarcinata cu o fata. Au trecut anii iar copii Sakurei au crescut.Pe fata o cheama Shina.Are parul roz bombon si ochii negrii.Baietii au parul negru si ii cheama:Itasuke si Daisuke.Itasuke are ochii negrii si Daisuke ochii verzi.Fata Hinatei are parul negru cu nuante de mov si ochii albastri.O cheama Mia Uzumaki.Shina;Daisuke;Itasuke si Mia sunt foarte buni prieteni. To be continued Continued: -Shina,Daisuke,Itasuke grabitiva!Intarziati la scoala! -OK mama!Au spus copii.Copii au ajuns la scoala.Intre timp la SASUsAKU:-Sakura! -Da?Ce este? -Trebuie sa iti spun ceva.Eu plec in Tokyo din cauza muncii. -CE!?Dc nu mi-ai spus mai devreme? -Scz Sakura,dar abia am aflat. -OK.Atunci o sa imi fie dor de tine. -Stai putin Sakura-chan ,nu numai eu voi pleca ci si toata fam. noastra.E ca o vacanta.-Sasuke..dar copii sunt la scoala.Si suntem in timpul saptamanii. -Stiu dar sa stii ca eu deja am vb cu dirigintele lor si sunt liberi 2 saptamani. -Serios? -Da. -Aha.Pai atunci cand plecam? -Astazi plecam,evident dupa ce vin copii nostri.-Bn.Te iubesc!-Si eu my cherry blossom. La scoala: -Mia!Buna! -Buna Shina!Cmf?-Pai tot mai am terminat orele si am aflat de la fratii mei ca vom fi liberi 2 saptamani pt ca tata are o afacere in Tokyo. -Serios? -Da. -Pai..distractie placuta! -Merci.Ja ne!-Ja ne Shina-chan! Acasa:-Mama,tata am ajuns! -Ok scumpo.-Unde sunt Daisuke si Itasuke? -Suntem aici surioara.Au spus baietii. -Bagajele sunt gata. Haideti sa mergem! Pe drum copii s-au gandit oare cum e acolo in Tokyo? Pana la urma am ajuns in Tokyo.Un oras frumos in care ai ce sa faci.TO BE CONTINUED
    cONTINUED:pOVEsTit DE Shina:Eu si cu familia mea, ne-am cazat la un Hotel numit:Sotetsu Fresa Inn Hamamatsucho-Daimon.In aceste 2 saptamani, vreau sa ma distrez.Povestit de Sakura-chan:Dragul meu Sasuke-kun are aceasta afacere importanta cu o anumita companie numita:American International Group.Sasuke spune:-Sakura eu acum voi pleca.-Bn, Sasuke-kun.Bye!-Bye my love!-Mama! -Da copii? -Putem sa mergem prin oras? -Sigur!Am aflat ca, peste cateva zile va avea loc un festival.-Oau!Asta e super!Spun copii.-Mama e adevarat ca tu ai participat la concursul de talente si ai castigat? -Da, e adevarat. -Grozav!Deci, mergem? -Da, mergem. Ne-am distrat foarte bine si am aflat ca Sasuke s-a intors pe la 22:00 noaptea.Cand am ajuns la hotel,l-am vazut pe Sasuke cum a...Suspans.. To bE Continued.. Smile
    CONTINUED: Cand am ajuns la hotel,l-am vazut pe Sasuke cum a muscat-o pe KARIN!!!!!!!!???Nu imi vine sa cred!?Nu are nici o logica.Adica cum sa fie Karin la noi in apartament?Si de unde sa stie ca Sasuke e aici?Offff degeaba imi pun intrebari daca nu au raspuns..-SASUKE-KUN!Copii duceti-va in camerele voastre.-Okay.Au spus copii.-Ce cauta ea aici?!Si de unde stie ca stam aici?!-Sakura calmeaza-te!-Nu ma calmez!Dc cauta aici?Cumva ma inseli?Ce se intampla?Te rog spune-mi!-Sakura nu te insel!Doar stii ca te iubesc!Si Karin e aici fiindca face parte din afacere.A adus niste documente care trebuie completate.Si m-a prins in momentul prost..-Sasuke-kun chiar nu stiu ce sa cred.Poate ar trebui sa divortam.. -Ce!?!!!!!!!!Nu!Te iubesc foarte mult!Si a fost un accident in legatura cu muscatul.Te rog!Nu ma parasi!-Sasuke(cry)si eu te iubesc!Dar..-Dar, CE!? -Promite-mi ca nu se va mai intampla asta.Si te voi ierta.-Sakura-chan promit.-Mama?Divortezi de tati?-Nu,dragii mei. Smile -Bn,sper sa nu se intample asa ceva.Spun copii.-I love you my cherry blossom!!!-I love you too Sasuke-kun!!!(kiss him)Sasuke peste 2 zile va avea loc un festival.Si daca poti sa mergi,sa imi spui.Copii vor sa mearga la festival.-Da,vrem!Spun copii.-OK, my love.-Si Karin a devenit vampir?-Cred ca da Sakura..dar stai linistita nu cred ca ne va deranja.-Sper sa ai dreptate..-(Credeti voi..Hahahahahaha!)Scz acum trebuie sa plec.Spune Karin.To be continued Continued:-Sakura eu am terminat deja afacerea cu acea companie.-Inteleg.Intre timp pe hol asculta Karin conversatia lor.Planul lui Karin era sa distruga aceasta familie pt ca doreste nespus sa il aiba pe Sasuke-kun.Acum sa ne intoarcem la SasuSaku:-Sasuke-kun poti sa vii maine la festival?-Da, sigur.-OK, asta e bine. -Deci, mergem la festival toata familia? Au intrebat copii.-Da.-Super!!!!! Povestit de Sasuke:Chiar ma bucur pt copii.Dintr-o data primesc un telefon si aflu ca voi face o afacere cu o alta companie in Italia.-Ce s-a intamplat Sasuke?-Pai am aflat ca am o alta afacere cu o companie in Italia.-Serios?-Da.-Pai e minunat!-Dc?-Pt ca acolo este sora mea Keiko.-Aha,bn.-Adica matusa?-Da, copii.-Minunat!Abia astept sa o vad! - Si cu scoala cum ramane?-Pai am uitat un mic detaliu..-Care detaliu?-Paiii maine e vacanta de vara.-Aha,deci sunteti liberi.-Sakura pot sa vorbesc cu tine pt o secunda?-Da, cum sa nu Sasuke.-Ce este?-Sakura-chan chiar ma bucur pt tine si copii.- Smile Te iubesc!-Si eu te iubesc!Bagajele au fost facute si abia astept sa imi vad din nou sora.-Si Sasuke cand ne intoarcem in Konoha?-Pai peste cateva luni..-LUNI!?-Da stiu ca este mult..TO BE CONTINUED Continued:Am ajuns in Italia!!!Exact cand cobor din avion, o vad pe sora mea venind cu un baiat spre mine.Ma intreb cine o fi?To be continued Scz ca este scurt dar am treaba.. Smile Promit ca o sa fac continuarea Very Happy Continuarea Very Happy:Ma intreb cine o fi? Sora mea spune:-Bun venit soro!Ce ma bucur sa sa te vad!La fel si pe Daisuke;Itasuke si Shina!Sakura spune:- Smile Si cine este el?-Ooo el este Keji.-Buna!Ma numesc Sakura Uchiha.Si sunt sora lui Keiko.Incantata!-Si eu ma bucur sa te cunosc!Ma numesc Keji Kim Lee.-Buna!Ma numesc Sasuke Uchiha.-Incantat! Povestit de Keiko:Nu imi vine sa cred!Mi-am intalnit din nou sora si mi-am gasit sufletul pereche!Sakura spune:-Keiko,iubitul tau este Keji?-Da,dc?-Doar intrebam si chiar va potriviti!-Serios?-Da! Very Happy pOVeStIT de Sakura-chan:Ce ma bucur pentru Keiko!!!De odata primesc un telefon de la Hinata-chan.-Alo?O, buna Hinata!-Buna Sakura!Am aflat ca Sasuke are afacere cu o companie in Italia.Ati ajuns cu bn?-Da, am ajuns.Si cum stii de asta? -Pai cum sa o spun mai.. Naruto face afacerea cu Sasuke!-Aaaaa!E minunat!-Si suntem in Italia!-Oau!E super tare!Si Mia este cu voi? -Da ,sigur.-Grozav!Atunci copii se vor distra! -Da,asa e.Trebuie sa inchid.Ne mai vedem!Pa!-Pa! -Ce s-a intamplat?Intreaba sora mea.-Pai am aflat ca sotul prietenei mele Hinata,face afacerea cu Sasuke.- Aha.Si unde veti sta? -La un hotel.-Cool si cum se cheama? -Madison Hotel in Roma. -oK.Trebuie sa plec!Pa!-Stai putin!Unde stai?-Ooo era sa uit..stau intr-o vila pe plaja.Adresa este:Str.Flowers Nr. 25.-OK.Pa! -Ja ne! In drum spre hotel Sasuke a vorbit la mobil cu Naruto despre afacere.Iar copii priveau pe geamul masinii peisajele. La un moment dat am ajuns la hotelul Madison.Am ocupat camera 4.Intre timp in Tokyo:Karin s-a intors la acel hotel in care s-au cazat fam. Uchiha.Ea i-a intrebat unde s-au dus si raspunsul a fost ca au plecat din acest hotel.Si nu stiu unde s-au dus. Karin a plecat inapoi in Konoha,cu speranta sa ii gaseasca pt planul diabolic.Saracuta Karin nici nu stie unde s-au dus defapt fam. Uchiha. To be contiued..Credeti ca ii v-a reusi planul lui Karin? Sau nu? Aflati data viitoare. Very Happy cONtINUED OF:Karin a ajuns in Konoha.A intrebat aproape pe toata lumea daca i-a vazut pe fam. Uchiha.Dar raspunsul a fost negativ.Ooo Doamne!Unde sunt?Ce?Ce se aude?O,uite sunt fraierele prietene cu acea baka care nu merita sa fie cu Sasuke-kun al meu..La Ino si TenTen:-Ino imi este foarte dor de Sakura!-Si mie!Macar se distreaza alaturi de familie.-Da,asa e.Normal trebuia sa vina aici.-Stiu.Dar a intervenit ceva si au plecat din Tokyo in Italia.lA Karin:Aha..deci sunt in Italia.Las ca vezi tu Sakura ce o sa patesti.LA aeroport:Karin deja era in avion.Iar Sui a urmarit-o.El este indragostit de Karin.Drumul a fost lung dar au ajuns.Karin a intrat in fiecare hotel si a intrebat daca fam. Uchiha este cazata.La toate au raspuns nu pana cand, la Madison Hotel i-a gasit.Karin a reusit sa intre in camera si a inceput sa isi puna planul in desfasurare.Dar nu i-a mers pt ca Naruto a vazut-o si a oprit-o.Hinata a venit si a crezut ca o insala.Dar nu era adevarat.Si i-a dovedit-o prin camera video din hotel.Sakura si cu Sasuke au aflat ce s-a intamplat.Karin nu a mai putut rezista si a inceput sa o atace pe Sakura.Sakura vs Karin.Sakura a fost ranita foarte grav.Iar Sasuke s-a inervat foarte tare si a inceput sa o atace dar a intervenit Sui.Sasuke vs Sui.Pana la urma Sasuke a omorat-o pe Karin pentru totdeauna.Si sub surprinderea tuturor Sui a spus:-Karin!!!!!Nu!!!!Eeee, lasa ca imi gasesc alta.In spital la Sakura-chan:-Crezi ca este bine?Intreaba Hinata.-Cum sa nu!?Sakura este cea mai tare!O sa reziste!A zis Naruto.-Da!A aprobat Hinata.-...Sper sa aveti dreptate..Spune Sasuke.Povestit de Sasuke:Au trecut deja 2 ani de cand Sakura este in coma...Doctorul a spus ca este moarta si doar aparatul o tine in viata.Dar nu vreau sa cred asta!Si chiar daca ar fi adevarat eu nu... Sad Shocked -Sasuke..te simti bine?-NU!Nu ma simt deloc bine!-Stiu Sasuke...A spus Naruto. -Ba nu stii!-...-Domnule Uchiha e momentul.-Nu!Unde e?-E in salon.-Vreau sa o vad!-Domnule dar..-AM ZIS CA VREAU SA O VAD!!!!!!!!!!!!!-Bine...puteti sa o vedeti.Am intrat in salon si imi vad my cherry blossom dormind in patul din spital.Oare chiar a murit?NU!Nu cred asta..Fara ea sunt un..un ..un NIMIC! Sad Crying or Very sad Oare este doar un cosmar?In care nu ma pot trezi?????????O nu imi pierd controlul!!?NU!!!!!!!!!Argh....!!!!!!!!!!!!!-Mmm...ce s-a intamplat?Oare sunt moarta?-Arghhh!!!!!!!!!-Ce e asta?-Sakuraa!!!!!!!!!!-S-Sasuke?!!?????(cry and scream)-Nu!!!!!!!!!Nu o face!!!!!!!!!!-S-Sakura...esti chiar tu sau mi-am pierdut mintile?-Sasuke sunt eu!Si nu ti-ai pierdut mintile!-Te rog revinoti!Sunt aici..-Sakura..am crezut ca..-Shhh..sunt bine.-(kiss her) -(kissing him back)-Doctore!!!-Da?!Ce se..oo si-a revenit!Minunat! -Doctore cat mai stau aici? -Nu mai stai aici.Poti pleca.-Bine, doctore. Very Happy -Sakura!!!!!!!!!!Spun cu totii.(hug her)-Prieteni!!!!!-Ce ne bucuram ca esti bine! Very Happy - Smile -Si mai exact Sasuke cat am stat aici?Si unde sunt copii?-Scumpo ai stat 2 ani in spital si..-2 ANI!!!!!!!!!!!-Da..si copii sunt cu mine.-Mamiiiii!!!!!!!!-Copii! Very Happy -Te iubim mamii!!-Si eu va iubesc!-I love you my cherry blossom!-I love you too Sasuke-kun! ThE End Pentru ca a sosit Craciunul voi face sezonul 2 din O iubire ciudata(sasusaku).Sa incepem:Ei bine dupa cum stiti am fost internata in spital timp de 2 ani.Si odata cu asta a sosit Craciunul.Afara arata ca in basme.Copacii zici ca sunt vata de zahar si acoperisurile caselor au caciulita ca piticii din Alba Ca Zapada.Fulgii de omat sunt ca niste stelute firave de pe cer.Copii au spus ca au facut multi oameni de nea si s-au dat cu sania ori cu patinele pe gheata.Eu cred ca cea mai frumoasa sarbatoare este Craciunul.-Sakura!-Da?-Ai facut cumparaturile pentru Craciun?-O ,asta aaa nu cred..-Cum!?A spus mama ei. Asa e, mereu de Craciun am o conversatie cu mama despre pregatiri.Ini fine.Cand ajung acasa,observ ca bradul este impodobit si miroase a mancare.Surpriza cea mai mare a fost ca mancarea pentru sarbatori e facuta de catre my Sasuke-kun >.<! Surprised Smile Very Happy Am o presimtire ca acest Craciun va fi unul de poveste.Merry Christmas! Smile santa To be continued.. -Sasuke-kun esti aici?Sasuke?-S-Sakura..-Sasuke cine te-a ranit!?-AU!Nu conteaza acum!Ajuta-ma!-Sasuke!(hug him)Te voi trata,stai linistit.-Sakura..multumesc.Dupa tratament:-Sasuke, acum imi poti spune?-Despre ce?-Despre persoana care te-a ranit.-O, pai era Orochimaru.-OROCHIMARU!?!!!!!!!!!!!!? Shocked Credeam ca a murit..-Nu a murit,dar l-am omorat eu mai inainte.-S-Sasuke!(cry)I love you soo much!Si nu vreau sa te pierd!!Please nu te pune in pericol!Please!!(hug him)-Sakura linisteste-te si nu mai plange..I love you too! I love you -Nu ma linstesc!Pana nu imi promiti ca nu te vei pune in pericol!-Sakura, promit.(kiss her) -Sasuke, copii unde sunt?-Sunt in camerele lor.-Am uitat sa iti spun un lucru.-Care e?-Multumesc pentru tot!-( confused )-Pentru ca ai facut de mancare si impodobit bradu'.-O,asta..cu placere.To be continued -Sakura-chan te-a sunat mai inainte Hinata-chan.-Ok,am sa o sun. -Alo?Hinata?-Alo,buna Sakura!XMAS!-Craciun fericit si tie!-Ati planuit sa mergeti undeva in aceasta vacanta de Iarna?-Nu,inca..-Aha,ok.Pentru ca vom merge cu totii intr-o vacanta la munte!-Oau!Suna minunat!Dar..-Dar, ce?!-Daca Sasuke nu este de acord?-Sakura nu are cum sa nu fie de acord.E Craciunul si trebuie sa ne bucuram impreuna!-Asa e.-Sakura?-Da, Sasuke? -Despre ce vorbiti?-Despre vacanta care o vom petrece cu ei la munte.-CUM!?-Ce e?-De ce nu mi-ai spus mai devreme?!E o idee grozava! Surprised - Smile (hug him)-(hug her back)-Sakura?Alo?Mai esti acolo?-Da,sunt.Si vom merge impreuna la munte!-Yupiiii!!!!!-Mami?Ce este?-Pai ne bucuram deoarece mergem toata familia la munte!-Tare!Spune Daisuke.-Si cand plecam?Intreaba Itasuke.-Pai weekendu' asta. Va urma.. -Despre ce vb?Intreaba Shina.-Surioara vorbim despre vacanta de Iarna pe care o vom petrece la munte!-Aaaaaa!Este minunat!-Da,asa e Shina-chan.-A,da era sa uit vom pleca weekendu' asta.-Cool! La SasuSaku:-Sakura!Unde esti?Trebuie sa iti spun ceva.-Sasuke,sunt aici.Ce este?-My cherry blossom este un alt concurs de talente!-Serios?!-Da!-Grozav!-Si te inscrii nu?-As vrea..dar..-Ce e?-Ma gandesc ca sunt si alte voci poate mult mai bune si stii ca deja am castigat unul.-Sakura..dute!-Unde sa ma duc?-La concurs!-Okay o sa ma inscriu.-YES!O sa te vada copii.-Da..-Uite daca nu vrei sa te inscrii..inteleg.-CE!?Normal ca ma inscriu!-OK.. confused *(asta a fost ciudat)* -Copii am o veste!-Ce este mamii?-Ma nscriu din nou la un concurs de talente!-Aaaaa!So cool!!!! Very Happy Smile -Si unde are loc Sasuke?-La munte unde vom merge.-Oau!Distractie si spectacol!YUpiiiii!Va urma.. Iata ca a sosit ziua in care vom merge cu totii la munte.Dupa ce am terminat de facut bagajele am plecat impreuna cu Naruto,Hinata si Mia.Pe drum am vazut peisaje foarte frumoase.Cand am ajuns ne-am cazat la un hotel.Iar hotelul se numea:Cascada.Fiecare a ales o camera si apoi dupa ce am lasat bagajele,ne-am odihnit.Dupa odihna am mers cu totii la un restaurant si apoi am plecat sa schiem sau sa patinam.Ziua asta a fost minunata.Peste tot am vazut afise pentru concursul de talente.Mai erau doar 2 zile pana la concurs. To be continued.. Iata ca mai este doar o zi pana la concurs.Asa ca ma duc cu prietena mea Hinata la cumparaturi.Vreau sa gasesc ceva special.Am umblat peste tot cu Hinata pentru a gasi ceva dragut.Pana la urma am gasit trei rochii mulate pe corp care imi pun in evidenta formele divine.Toate rochiile erau cu spatele gol.Prima este de culoare neagra cu bretele.A doua rochie este de culoare visinie.Iar a treia de culoare verde inchis.Dupa ce am terminat de facut shopping,am primit un sms de la cineva necunoscut.Iata SMS:Maine e o zi mare si odata cu asta luna plina.Te astept in locul tau favorit.PS:nEcUNOSCUT.Nu stiam ce inseamna acel sms..sper sa nu am probleme maine.Next morning:Ceasul suna si odata cu asta ma anunta ca a sosit dimineata.Sasuke dormea in continuare ca un ingeras.Inca nu imi vine sa cred ca sunt maritata cu Sasuke-kun Uchiha.Dar nu am sa regret niciodata ca am spus da la logodna si nunta.Dupa ce am facut siesta de dimineata,m-am imbracat cu rochia de culoare verde inchis.Si cand sa ies pe usa, Sasuke ma imbratiseaza si imi spune:-Sakura nu pleca inca..(kiss her)-Sasuke-kun trebuie sa plec pentru ca..-Shh..nu am terminat ce aveam de spus.-O,bn.-Pentru ca vreau sa spun ca arati minunat si bafta la concurs.-Sasuke, multumesc.Te iubesc! I love you-Si eu te iubesc. Very Happy Nu vreau sa pleci..-Sasuke..-Pana nu imi dai un pupic pe obraz.-Cine a spus ca vreau sa iti dau pupic pe obraz?-EU!-Te sarut dulce my love..(kiss him)-(kiss her back).Bye!-Bye!Dar veniti da?-Vom veni.- Smile Intr-un final am ajuns la concurs.Copii,my love si prietenii mei stateau pe scaunele din fata.Toti concurentii au cantat si urmam eu.Iata cantecul:Don’t say that you’re sorry
    Love isn’t over for me yet
    If we break up like this
    What do I do, what do I do?
    I just have love alone but I can’t even love
    I can’t even say the words that I really want to say
    The love that is getting farther away
    The words that I can’t keep – they are making me cry

Don’t say thank you
    I want to give you all my love but
    If we were to truly be strangers like this
    What do I do, what do I do?

I just have love alone but I can’t even love
    I can’t even say the words that I really want to say
    The love that is getting farther away
    The words that I can’t keep – they are making me cry

I love you – what do I do because I love you?

It’s okay even if it’s a painful love
    Even if I erase the last love in my life
    You are someone that cannot be erased
    Even if it’s a sad destiny, I can’t let you go
    I love you because it’s you

Because to me, it’s you To be continued.. Continuarea: Ma si asteptam ca toti sa aplaude.Ei bine am facut toti concuretii cate o pauza.Pentru ca juriul sa decida cine merge in semi-finala.Scumpii mei copilasi au inceput sa imi spuna ca am o voce foarte frumoasa si ca nu are cum sa nu trec mai departe.Era foarte dragut din partea lor.Dar in caz daca nu trec mai departe,nu ma afecteaza.Sasuke-kun imi spune:-Ai fost superba!-Multumesc! Smile NaruHina si Mia spun impreuna:-Pur si simplu minunata voce!-Ms. Very Happy Pauza a trecut si a sosit momentul mult asteptat de toti.Prezentatorul spune:-Oameni buni,dupa cum stiti juriul a luat o decizie foarte importanta.Asa ca le dau legatura.Juriul spune:-Multumim Kaname.Cei care isi vor auzi numele vor face un pas in fata.Decizia noastra este:Yuuki Lee;Kim Na-na;Lee Hi;Sakura Uchiha.Cand mi-am auzit numele nu imi venea sa cred..In acel moment s-a intamplat ceva oribil..Luna era plina exact cum a spus acel necunoscut pe sms si am vazut o persoana sau mai bine spus un vampir afara....Si chiar daca trec mai departe in concurs, nu pot sa ma bucur fiindca ..Suspans... confused Ce credeti ca se va intampla?Oare va castiga concursul?Sau o sa se intample ceva ingrozitor cu familia ei..Aflati data viiitoare!! :-* See ya! Continuarea:Previosly:Si chiar daca trec mai departe in concurs,nu pot sa ma bucur fiindca mie imi este teama ce se intampla in continuare.. affraid Dintr-o data ma aduce la realitate scumpul meu copilas Daisuke.-Mamiii!!!!!!!!!Haide acasa!?-O,sigur..In mintea lui Sasuke:-*(este ceva in neregula cu Sakura..)* -Copii luati-o inainte cu tatal vostru deaorece am ceva de facut.-OK,mama.Spun copii. pOvestit de Sasuke:Eram in masina si observ ca scaunul din dreapta este liber.Sakura nu a venit..ma intreb ce face..??Am sa ma duc sa o caut.-Copii stati cuminti pana ce ma duc la magazin dupa mama ok?-Da,tatii! Am cautat-o in magazin,dar nu am gasit-o.Apoi am mers in locul ei favorit.Si o vad cum vorbeste cu cineva si pregatita in caz de lupta..Intervin iar Sakura nu spune nimic.Si odata ce am aparut persoana aia a disparut.Cred ca e ceva ciudat la mijloc.-Sasuke trebuie sa iti spun ceva.-Okay,spune.-Persoana aia nu este om ci vampir.-CUM!?-Stiu ca este socant.Acel sau acea vampir\vampirita mi-a trimis un sms in care spunea asa:"Maine e o zi mare si odata cu asta luna plina.Te astept in locul tau favorit".Nu este ciudat?-Ba da..-Mie imi este frica..-Nu trebuie sa iti fie teama deoarece te voi proteja.-Sasuke,te iubesc!-Si eu my love.Haide in masina,ne asteapta copii.Povestit de Sakura-chan:Pana la urma am ajuns acasa.Ma intreb cine o fi acel sau acea vampir\vampirita?Si oare de unde ma cunoaste?Maine este semi-finala la concursul de talente.O sa le arat din ce sunt in stare!Fighting! Smile Next morning:Dupa ce ma trezesc ,ma indrept somnoroasa cu pasi marunti spre baie.Cand am terminat siesta de dimineata,ma imbrac cu rochia neagra.Am luat micul dejun impreuna cu draga mea familie si prietenii.Apoi am mers cu totii spre concurs cu masina.Au cantat toate si pana la urma a sosit randul meu.Iata melodia:I can take the rain on the roof of this empty house, that don't bother me
    I can take a few tears now and then and just let them out
    I'm not afraid to cry
    Every once in a while even though goin on with you gone still upsets me
    There are days
    Every now and again I pretend I'm OK but that's not what gets me

[Chorus:]
    What hurts the most, was being so close
    And having so much to say
    And watching you walk away
    Never knowing, what could have been
    And not seeing that loving you
    Is what I was trying to do

It's hard to deal with the pain of losing you everywhere I go
    But I'm doing it
    It's hard to force that smile when I see our old friends and I'm alone
    Still harder gettin up, gettin dressed, living with this regret
    But I know if I could do it over
    I would trade, give away all the words that I saved in my heart that I left unspoken

What hurts the most, was being so close
    And having so much to say
    And watching you walk away
    Never knowing, what could have been
    And not seeing that loving you
    Is what I was trying to do

I'm not afraid to cry
    Every once in a while even though goin on with you gone still upsets me
    There are days
    Every now and again I pretend I'm OK but that's not what gets me

[Chorus x2] To be continued.. Very Happy Accept comentarii.See you later guys! Smile Continued of: Ca si ieri toti au facut o pauza.Si am observat ca majoritatea concurentilor doresc cu adevarat sa castige acest concurs de talente.Pauza a trecut foarte repede si nici nu mi-am dat seama.Chiar am mari emotii.Si observ pe cineva cu aceeasi pelerina pe care am vazut-o ieri, afara.. Suspect Dar macar sa uit putin de asta pana aflu rezultatele.Juriul spune:-Concurentii care trec mai departe in finala sunt:Lee Hi;Sakura Uchiha;Kim Na-na.Oh my god!!!!!!!!Sunt in finala!Yupiiiiiiii!!!!!!!! Very Happy Surprised Asta in mintea Sakurei.pOVESTIT de Sasuke:Doamne!My cherry blossom este in finala!?Da!Ce ma bucur pentru my love. Very Happy Dupa ce plecam de la concurs,am mers cu toii la un restaurant pentru a sarbatori asta.Povestit de Sakura-chan:Am ajuns la hotel si m-am gandit sa fac o baie fierbinte cu spuma inainte de a adormi.Dar o chestie este ciudata,in ultima vreme vad aproape oriunde ma duc acea sau acel vampir\vampirita.Dar cred ca acum trebuie sa ma concentrez pe acest concurs de talente.Maine este finala si vreau sa demonstrez tuturor ca pot castiga acest concurs.Next morning:Dupa ce ma trezesc,fac un dus si ma imbrac cu rochia visinie,i-au micul dejun adica mai bine spus pastile cu apa.Pastilele ajuta apa sa se faca sange.. Sad Imi este dor sa fiu un om..dar sunt vampir.Am ajuns la concurs si eu am cantat prima.Iata melodia:Please excuse me, I'm not thinking clear
    It must just be stress
    But I likely shouldn't be here
    I'm such a mess

I never really ever know what to say
    When all of my emotions get in the way
    I'm just trying to get us on the same page
    I always get it better right afterwards
    When all the wrong impressions are said and heard
    How come I can never get the right words?
    I need to convey, Wish I could explain

The things that I have to work out
    I don't feel right
    What has come over me, I'm about to lose my mind

I need to convey, Wish I could explain

Can I let the trees do the talking?
    Can I let the ground do the walking?
    Can I let the sky fill what's missing in?
    And can I let my mouth do the listening?
    The listening

I need to convey, Wish I could explain what I mean to say Dupa ce au cantat si restul,pauza a inceput si toti se gandeau care este castigatorul.Cam aproximativ o ora a durat pauza.Pauza s-a terminat si decizia a fost luata. Juriul spune:-Castigatorul este Sakura Uchiha!!!!!!!Va urma...

Ultima editare efectuata de catre Sakura Haruno in Mar Apr 02, 2013 9:29 pm, editata de 4 ori
    Sakura Haruno
    Sakura Haruno

O iubire ciudata (sasusaku) Empty Melodia pentru intreaga poveste O iubire ciudata (sasusaku) Sezonul 2 (deschiderea)

Mesaj  Sakura Haruno Vin Ian 04, 2013 7:30 pm

Sakura Haruno
    Sakura Haruno

O iubire ciudata (sasusaku) Empty Piesa pentru povestea O iubire ciudata (sasusaku) (incheierea) sezonul 2

Mesaj  Sakura Haruno Sam Ian 05, 2013 11:17 am

Sakura Haruno
    Sakura Haruno

O iubire ciudata (sasusaku) Empty Melodia pentru O iubire ciudata (sasusaku) (deschiderea) sezonul 1

Mesaj  Sakura Haruno Sam Ian 05, 2013 11:19 am

Sakura Haruno
    Sakura Haruno

O iubire ciudata (sasusaku) Empty Melodia pentru O iubire ciudata (sasusaku) (incheierea) sezonul 1

Mesaj  Sakura Haruno Sam Ian 05, 2013 11:25 am

***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Data de inscriere : 16/11/2010
    Varsta : 28
    Localizare : sunt unde sunt dar as vrea sa fiu unde ar trebuii sa fiu as vrea sa fiu in inima ta

O iubire ciudata (sasusaku) Empty Re: O iubire ciudata (sasusaku)

Mesaj  ***adinuka*** Lun Apr 22, 2013 8:30 pm

În primul rand, locul unde l-ai pus este total greşit. Te rog să fii mai atentă. Este secţiunea Fan Ficţion unde se postează. Lăsând asta la o parte, să o luăm cu începutul. După ce pui un semn al puncutaţiei “. ; , ; ! ; ? ; etc” se lasă spaţiu.
    Exemplu: Bună! – space – Mă numesc Sakura Haruno şi am 15 ani. Părul.. etc.
    Descrierea este puţin cam aiurea având în vedere că tu descrii cam brusc. “Bună, sunt x, îmi place y, pa!” Nu atrage cititorul, sau cel puţin pe mine.
    Când faci dialog, dialogul îl pui în felul rumător.
    Exemplu:
    “X merge la prietenii săi zâmbind.
    -Hei, ce faceţi? Zise acesta fericit.
    -Bine, tu? Răspunse unul din amici.”
    În nici un caz nu faci cum ai făcut tu, nu se înţelege nimic, e o harababură totală acolo, un amestec de prea multe. Nu e corect aşezat în pagină, strică estetic.
    Capitolele nu le pui pe toate într-unul ci separate. E aiurea spus “ Va urma.. Iată continuarea”.
    Greşeli:
    pt- pentru ( e limba română totuşi )
    bn- bine
    cf- ce faci?
    echpa- echipă
    dc- de ce?
    trebiut-trebuit
    ini fine – în fine
    vb- vorbim
    scz- scuze
    k- ok
    demult- de mult
    plngi- plângi
    ms- mersi
    fam-familie
    şi multe altele..
    Nu pricep de ce scrii ce e în paranteză, din nou, asta strică. Nu exprimi nimic şi arată aiurea. “ (Cry).” Asta ai fi putut să o descri, nu doar să spui că plânge.
    Mai multe semne gen “!!!” nu exprimă nimic, doar strică vizual.
    Îmi pare rău să-ţi spun – defapt nu-mi pare căci nu o fac cu răutate- dar ficul tău nu e fic. Descrierea pluteşte în spaţiu, nu există şi dacă este, pe ici-colo, e banală rău. Dialogul e picat prost, e mult şi strică. E aiurea. Toată ideea în sine e aiurea.
    “X face. Y zice. Z plânge. După 5 ani.”
    Nu atrage nimic din el. Ar trebui să-l refaci complet sau să încerci ca de acum înainte să ţii cont de ceea ce-ţi zic. Citeşte şi tu alte cărţi şi informează-te în privinţa descrierii, dialogului, şi aşa mai departe. Ce ai scris tu seamănă cu şcenă de teatru – dar nici măcar asta nu ar fi corectă-. Nu l-am citit pe tot pentru că m-a plictsit şi m-am enervate citindu-l. -.-
    Ah, am uitat să zic, legat de capitole. În loc să tot dai edit şi să postezi capitolele, mai bine ai posta astfel:
    Un post: Primu capitol.
    -posibil să primeşti sau nu comentarii.. după 24 de ore-
    Al doilea post: Al doilea capitol.
    Şi aşa mai departe.

Continut sponsorizat

O iubire ciudata (sasusaku) Empty Re: O iubire ciudata (sasusaku)

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mar Noi 26, 2024 7:28 pm