Hinata:
Ajutor!Nu ma aude nimeni,nimic.Stau inchisa de cateva ore,intr-o incapere slab luminata.Incerc sa scap,dar parca mainile imi sunt legate de neste lanturi invizibile,care se strang din ce in ce mai tare,cand vrei sa le rupi.Acum,in timp ce obraji erau scaldati in lacrimi,ma gandeam,ca eram cea mai usoara prada pentru Sasuke.Dar,sacaitoarea intrebare,nu imi dadea pace:"De ce eu?"
Mai incerc odata sa ma eliberez,dar degeaba,nu eram indeajuns de puternica,plus ca lanturile imi provocau dureri cumplite.
Dar,o mana rece si alba,imi atinge capul,mangaiindu-l.
-Ia uite!Micuta kunoichi,prada unui Uchiha,rade o voce feminina.
-Sayuri?!imi indrept eu privirea.La-lasama...plang eu si mai tare.
-Aaa,acum nu te mai crezi tare,nu?
-Lasa-ma!tip eu,nervoasa.
-Fi atenta,ranjeste aceasta,am un targ interesant pentru tine...
-Nu am nevoie de nimic din partea ta!
-Zau,ca eu cred ca iti va fi de mare folos!
-...
-Daca vrei sa te ajut sa scapi de aici,trebuie sa-mi incredintezi puterea ta.
-Niciodata!
-Atunci,se pare ca ai ales calea cea grea!
Spunand acestea,bruneta vrea sa imi infiga o katana in piept,dar este oprita de o alta,din dreapta mea.
-Sayuri...se aude o voce rece,ti-am zis,daca mai incerci asta macar o data,nu ti pot garanta ca vei mai vedea ziua de maine!il observ eu pe brunet.
Fata nu-l asculta,si mai loveste odata cu sabia,dar sunt luata la timp de baiat.
Acesta,fara ca macar sa o avertizeze,o loveste cu katana peste umar,din rana tasnind sange.
Tanara,cade in genunchi,tremurand de nervi,si de durere.Dupa cateva clipe de injurat in soapta si indurat,iese din incapere.
-Iar tu,vi cu mine!Si de data asta fara smecheri!tipa baiatul,si ma ia pe sus.
Ajungem intr-o alta camera,in mijlocul careia se afla un pat de doua persoane.
Ma inpinge pe acesta,si se urca peste.Imi descheie rapid rochia,si incearca sa mi-o dea jos,dar...reusesc sa-l imobilizez o clipa,si sa cobor din pat.
-Vrei sa te joci din nou?ranjeste acesta.
Incerc sa fug din camera,dar acesta ma pride,si ma tranteste pe podea.Il lovesc peste fata,acesta izbindu-se de perete.Fug din nou,si ies din camera.In fata mea,isi face aparitia Sayuri,cu umarul bandajat.Isi intinde sabia la gatul meu,oprindu-ma:
-In sfarsit am ocazia sa te ucid!
-Nu daca o fac eu inaintea ta!spun eu,parca revenindu-mi increderea.
-Se pare ca ai devenit iarasi obraznica.
Aceasta ma ataca cu o tehnica paralizanta,dar reusesc sa ma apar de fiecare miscare.
Nu dupa mult timp,din spate apare Sasuke,urmat de inca zece infractori.
Sayuri le face semn sa se opreasca,si ii spune baiatului:
-Te rog,ne-a facut destule probleme,lasama sa o ucid!
Acesta,aproba din cap,si ramane pe loc,la fel si ceilalti.
Pana acum vroia sa ma inchida pentru a ma folosi cand vrea,iar acum,sa ma ucida.
Dar bruneta nu sta pe ganduri ca mine,si ma ataca din nou cu Katana.
Imi atinge usor obrazul,doua picaturi de sange prelingandu-se intr-o fractiune de secunda.
-Tar*a idioa*a,treci in coace!tipa aceasta.
Intr-un moment de neatentie din partea ei,reusesc sa-i iau sabia,incoltind-o la perete.
-Te rog,crutam...dar nu mai spune nimic,deoarece sabia ii strapunge gatul,cazand pe podeaua rece.
Sasuke vrea sa ma atace,dar cineva sparge usa de la intrarea in cladire.
-Sasuke,acum nu mai scapi!zambesc eu,la vederea lui Naruto,si a incor o suta de ninja ai Konohai si ai satului Nisipului.
Pot spune,ca o lupta in adevaratul sens incepe.
Dar,Ino ma ia,si-mi spune ca trebuie sa ma vindece,asa ca incercam sa ne ascundem intr-un loc mai retras.Il lu-am si pe Shino,care va sta de paza.
Las in urma,o panorama ingrozitoare:desi lupta nu incepuse de mult timp,zeci de corpuri fara suflare,stateau intinse pe jos.
Ajutor!Nu ma aude nimeni,nimic.Stau inchisa de cateva ore,intr-o incapere slab luminata.Incerc sa scap,dar parca mainile imi sunt legate de neste lanturi invizibile,care se strang din ce in ce mai tare,cand vrei sa le rupi.Acum,in timp ce obraji erau scaldati in lacrimi,ma gandeam,ca eram cea mai usoara prada pentru Sasuke.Dar,sacaitoarea intrebare,nu imi dadea pace:"De ce eu?"
Mai incerc odata sa ma eliberez,dar degeaba,nu eram indeajuns de puternica,plus ca lanturile imi provocau dureri cumplite.
Dar,o mana rece si alba,imi atinge capul,mangaiindu-l.
-Ia uite!Micuta kunoichi,prada unui Uchiha,rade o voce feminina.
-Sayuri?!imi indrept eu privirea.La-lasama...plang eu si mai tare.
-Aaa,acum nu te mai crezi tare,nu?
-Lasa-ma!tip eu,nervoasa.
-Fi atenta,ranjeste aceasta,am un targ interesant pentru tine...
-Nu am nevoie de nimic din partea ta!
-Zau,ca eu cred ca iti va fi de mare folos!
-...
-Daca vrei sa te ajut sa scapi de aici,trebuie sa-mi incredintezi puterea ta.
-Niciodata!
-Atunci,se pare ca ai ales calea cea grea!
Spunand acestea,bruneta vrea sa imi infiga o katana in piept,dar este oprita de o alta,din dreapta mea.
-Sayuri...se aude o voce rece,ti-am zis,daca mai incerci asta macar o data,nu ti pot garanta ca vei mai vedea ziua de maine!il observ eu pe brunet.
Fata nu-l asculta,si mai loveste odata cu sabia,dar sunt luata la timp de baiat.
Acesta,fara ca macar sa o avertizeze,o loveste cu katana peste umar,din rana tasnind sange.
Tanara,cade in genunchi,tremurand de nervi,si de durere.Dupa cateva clipe de injurat in soapta si indurat,iese din incapere.
-Iar tu,vi cu mine!Si de data asta fara smecheri!tipa baiatul,si ma ia pe sus.
Ajungem intr-o alta camera,in mijlocul careia se afla un pat de doua persoane.
Ma inpinge pe acesta,si se urca peste.Imi descheie rapid rochia,si incearca sa mi-o dea jos,dar...reusesc sa-l imobilizez o clipa,si sa cobor din pat.
-Vrei sa te joci din nou?ranjeste acesta.
Incerc sa fug din camera,dar acesta ma pride,si ma tranteste pe podea.Il lovesc peste fata,acesta izbindu-se de perete.Fug din nou,si ies din camera.In fata mea,isi face aparitia Sayuri,cu umarul bandajat.Isi intinde sabia la gatul meu,oprindu-ma:
-In sfarsit am ocazia sa te ucid!
-Nu daca o fac eu inaintea ta!spun eu,parca revenindu-mi increderea.
-Se pare ca ai devenit iarasi obraznica.
Aceasta ma ataca cu o tehnica paralizanta,dar reusesc sa ma apar de fiecare miscare.
Nu dupa mult timp,din spate apare Sasuke,urmat de inca zece infractori.
Sayuri le face semn sa se opreasca,si ii spune baiatului:
-Te rog,ne-a facut destule probleme,lasama sa o ucid!
Acesta,aproba din cap,si ramane pe loc,la fel si ceilalti.
Pana acum vroia sa ma inchida pentru a ma folosi cand vrea,iar acum,sa ma ucida.
Dar bruneta nu sta pe ganduri ca mine,si ma ataca din nou cu Katana.
Imi atinge usor obrazul,doua picaturi de sange prelingandu-se intr-o fractiune de secunda.
-Tar*a idioa*a,treci in coace!tipa aceasta.
Intr-un moment de neatentie din partea ei,reusesc sa-i iau sabia,incoltind-o la perete.
-Te rog,crutam...dar nu mai spune nimic,deoarece sabia ii strapunge gatul,cazand pe podeaua rece.
Sasuke vrea sa ma atace,dar cineva sparge usa de la intrarea in cladire.
-Sasuke,acum nu mai scapi!zambesc eu,la vederea lui Naruto,si a incor o suta de ninja ai Konohai si ai satului Nisipului.
Pot spune,ca o lupta in adevaratul sens incepe.
Dar,Ino ma ia,si-mi spune ca trebuie sa ma vindece,asa ca incercam sa ne ascundem intr-un loc mai retras.Il lu-am si pe Shino,care va sta de paza.
Las in urma,o panorama ingrozitoare:desi lupta nu incepuse de mult timp,zeci de corpuri fara suflare,stateau intinse pe jos.