AnimeLolOFriend

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
AnimeLolOFriend

LOVE is impossible(inukik vs inukag)

Sakura Haruno
    Sakura Haruno

Data de inscriere : 22/08/2012
    Varsta : 25
    Localizare : Konoha

LOVE is impossible(inukik vs inukag) Empty LOVE is impossible(inukik vs inukag)

Mesaj  Sakura Haruno Sam Oct 20, 2012 9:23 pm

Demult in Japonia medievala era un demon care s-a indragostit de un om.S-a dat nastere la doi baieti.Primul era fratele mai mare pe nume Sesshomaru.Pe celalalt il cheama Inuyasha.A trecut mult timp si au crescut.Parintii lor nu mai traiesc.O preoteasa foarte frumoasa pe nume Kikyo,proteja giuvaierul.Inuyasha dorea giuvaierul pentru a deveni demon complet ca tatal sau.Kikyo l-a cunoscut pe Inuyasha si au inceput sa se indragosteasca unul de celalalt.Kikyo are parul negru si ochii caprui.Inuyasha parul de argint si ochii de culoare galbena.Dragostea lor nu s-a implinit din cauza lui Naraku.Intr-o zi ,Kikyo si Inuyasha s-au gandit ca amandoi sa devina oameni normali.Naraku s-a transformat prima data in Inuyasha pentru a o pacali pe Kikyo si apoi in Kikyo pentru al pacali pe Inuyasha.Adevarata Kikyo lanseaza o sageata magica asupra lui Inuyasha.Si ramane blocat intr-un somn adanc in copac.Apoi Kikyo inainte de a murii,ii spune surioarei Kaede sa lese giuvaierul cand va fi arsa.Este foarte trist...Dupa 500 de ani o fata pe nume Kagome Higurashi cu parul negru si ochii caprui intra in acea debara in care se afla o fantana pentru a il scoate pe motanul fam. deoarece a rugat-o fratele ei.Dintr-o data apare un monstru care o apuca pe Kagome jos in fantana.Ea ajunge in Japonia medievala.Si il gaseste pe Inuyasha.Inuyasha se trezeste si crede ca ea este Kikyo.Ea spune ca este Kagome Higurashi.Inuyasha este eliberat din acel sigiliu si o ajuta pe Kagome. Ea afla ca este incarnarea lui Kikyo si ca are giuvaierul.La un moment dat Kagome salveaza un copil si este nevoita sa traga in pasarea demon pentru a recupera giuvaierul.Cand trage,se distruge pasarea si odata cu ea si giuvaierul,in mii de bucatele.Apoi sora lui Kikyo spune ca trebuie sa isi uneasca fortele pt a gasi giuvaierul si distruge raul.To be continued..Care cuplu va place?InuKik sau InuKag?Eu am vazut acest serial de cand eram mica.Si mi s-a parut foarte trist pentru Kikyo..Dar imi place si InuKag. Very Happy Cred ca multi stiu acest serial.In Inuyasha Kikyo moare de multe ori si reinvie.Dar in ep 8 din Inuyasha Actul final moare de tot.Si InuKag forever. Very Happy Dar sunt si altii care ar fi vrut InuKik.Asa ca o sa fac si un fic cu doar InuKik.Sa incepem:Abia astept sa devin om si sa traiesc impreuna cu Kikyo.A zis Inuyasha.La Kikyo: Odata ce devin o femeie normala nu o sa mai fiu proiectoarea giuvaierului..Dar ma bucur ca o sa fiu cu my love..To be contiued Continued of: Iata ca dorinta lor s-a implinit.Si acum sunt impreuna pentru totdeauna.INUKiK fOReVeR aND aLWays Very Happy I love you The END

Data/ora curentă este: Mar Noi 26, 2024 9:55 pm