E o dimineata ploioasa de toamna si eu stau pe pervaz uitandu-ma pe geam....nu stiu ce sa fac plictiseala a pus stapanire pe mine.Ma uita cum vantul bate din ce in ce mai tare....e sambata si stau in casa uitandu-ma cum ploua....pana cand aud cum usa e trantita in perete de nimeni altul decat Dany...Va intrebati cine e Dany?Ei bine este un tip de 18 ani...foarte aratos cu parul negru si ochi verzi care de asemenea este si fratele meu mai mare....daca ma intrebati pe mine este un frate cam grijuliu dar asta e...e fratemiu nu?Acum sa ma prezint si eu.....Ma numesc Alexandra dar prieteni imi zic Ale...sau pustoaica...am 14 ani sunt o fata subtirica am ochi caprui,parul saten este tuns in scari si este pana la talie.Sunt o fire sociabil,deschisa,ador petrecerile..sunt rebela si cateodata nebuna...cand sunt cu colegi.Asa deci Dany a izbit usa de perete...doar el e Dany...
Dany:Pustoaico?
Ale:Da ce e?
Dany:Auzi tu ai de gand sa stai in casa toata ziulica?
Ale:De ce?
Dany:Pai mama cu tata sunt la servici si eu ii chem pe baieti .
Ale:Aha...pai atunci ies afara...
Dany:Pai ok...
Dupa minunata noastra conversatie ma indrept spre sifonier cautand o tinuta de iesit afara...imi aleg o pereche de jeannsi negri,un tricou alb,o vesta neagra si o geaca din piele gri.Parul mi-l indrept cu placa ma dau cu rimel,dermatograf,creion de ochi si putin gloss,imi iau telefonul si ma duc in sufragerie.Imi iau tennesi negri,il salut pe fratimiu si ies pe usa....Afara era innorat,vantul batea cu putere si parea ca ploaia vine......
Mergeam incet pasii mei rasunand ca un ecou in gol...priveam cerul inoorat si picaturi de ploaie stateau sa cada...dupa ce am mai mers umpic am ajuns in fata unui bloc....
am intrat in el si am uract pana la etajul doi....Ding dong Ding dong Ding dong....sper sa fie acasa...nu am anuntat ca vin dar mereu faca asa..niciodata nu anunt....sper ca nu sa suparat.
Lore:Cine e?
Ale:Eu sant...
Lore:Ale...intra...
Nu zic nimic si intru...ma descalt,imi dau geaca jos si intru intr-o incapere luminata...
Lore:Ce faci?
Ale:Un cuvant Dany...
Lore:Iar isi cheama prieteni?
Ale:Da..tu ce faci?
Lore:Pai chiar ma gandeam sa te chem ma plictiseam sunt singura...parinti la servici si Liv e plecata la niste colege...
Ale:Aha...si eu ma plictiseam....ma uitam pe geam....
Lore:Si ce facem?
Ale:Nu stiu...as iesi afara...
Lore:Da ploua!
Ale:Stiu...dar vreau...
Lore:Stiu si eu...
Ale:Hai le chemam si pe Laura si pe Amy...
Lore:Pai bine...stai sa ma schimb...
Ale:Ok....
Dupa cinci minute apare si Lorena cu o pereche de blugi albastri,o bluza alba si un plovaras subtirel verde peste.Se incalta cu niste balerini albi si un palton gri cu patratele albe.Imi iau si eu geaca si tennesi si iesim din casa....
Ale:Lore o sun eu pe Laura ok?
Lore:Ok eu o sun pe Amy...
Ale:Bine....
TrrrrrrTrrrrrr
Ale:Alo?
Laura:Alo...
Ale:Laura sunt eu Ale...
Laura:Aaaa....pustoaico....ce faci?
Ale:Bine...uite ma gandeam daca nu vi afara..
Laura:Ok dar cine mai e?
Ale:eu...Lore,tu si o chemam si pe Amy...
Laura:Ok...pai ne intalnim in parc da?
Ale:Ok...pa
Laura:Pa....
Lore:Deci vine?
Ale:Da...dar Amy?
Lore:Da vine...a zis sa ne intalnim in parc....
Ale:Si Laura...
Mergeam incet pe strada taraindu-mi picioarele bucurandu-ma de fiecare strop ce imi atingea pielea calda...Ma gandeam la....nimic defapt ...ma uitam in gol si am inceput sa fredonez un cantec...Nimeni pe drum Nimeni acum Nimeni pe strada sa vada ce simt acum...haaaaa....Nime pe drum....
Lore:Ce?ai zs ceva?
Ale:Nu...doar doar fredonam....
Lore:Ce?
Ale:Nimeni pe drum....
Lore:Aaaaa....
Am mai mers umpic si am ajuns la intrarea din parc....am mers si ne-am asezat pe o bancuta...stateam si ma gandeam cum e sa iubesti...ce este iubirea...este un lucru sau un sentiment...doare cand iubesti si nu esti iubit? asta ma intreb mereu...doare oare iubirea?
Laura:Hei...Ale!
Ale:Aaaa scuze ziceai ceva?
Amy:Ce ai patit?
Ale:Nimic...
Lore:Ba da....de la un timp esti tacuta...esti trista...
Ale:Aaaa nu fetelor nu am nimic....ma gandeam ce inseamna sa iubesti...cu adevarat
Laura:Probabil nu putem raspunde la aceasta intrebare....
Amy:Este o intrebare grea daca stai sa te gandesti...
Lore:Probabil vom sti atunci cand vom intalni iubirea adevarata....
Ale:Probabil ca ai dreptate....
Laura:Si acum ce facem?
Ale:Haideti sa ne plimbam....
Amy:Prin parc?
Lore:Da ce are?
Amy:ok...
Ne-am ridicat si ne plimbam pe strada pustie...in tacerea aceea se mai auzeau pasi nostri ce rasunau in gol....un intuneric absolut puse stapanire peste oras....vantul batea cu putere iar cerul era de un albastru-inchis ca marea dinaintea furtuni....cu multe stele...Am ridicat incet capul sa ma uit la cerul instelat...mergeam din ce in ce mai incet...pana cand m-am lovit de ceva sau cineva....Imi aplec capul spre persoana respectiva si vad un baiat cu parul blond ca spicele graului la breton si mai inchis in mijloc era un blond-saten daca stau sa privesc mai atenta....si ochii de un verde mai inchis,mai sters dar atat de patrunzatori....si aveau ceva ce ma facea sa ii privesc non-stop....Scutur usor din cap si incerc sa murmur niste scuze...La cat de hipnotizata eram de acei ochi deabea daca mai puteam respira..........
Amy:Nu a vrut dar asa e ea cam aeriana...Si a reusit din nou Amy sa ma aduca cu picioarele pe pamant....In ultima vreme mi se intapla cam des...
Ale:Scuze...
Edy:Nui nimic...eu sunt Edward dar prieteni imi zic Edy.
Ale:Eu sunt Alexandra dar colegi im spun Ale...si prieteni Pustoaica...............Edy ce nume frumos...pentru un baiat frumos..nu era frumos doar la fata ci si la corp,tricoul negru ce era mulat pe corp lasa la iveala musci bine facuti...mai avea o pereche de blugi albastri taiati si niste adidasi negri...Acum frumos e...sa vedem ce comportament are...
Ultima editare efectuata de catre ***adinuka*** in Dum Ian 02, 2011 10:13 pm, editata de 2 ori