AnimeLolOFriend

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
AnimeLolOFriend

4 participanți

Pssss sa va spun ceva....

***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Data de inscriere : 16/11/2010
    Varsta : 28
    Localizare : sunt unde sunt dar as vrea sa fiu unde ar trebuii sa fiu as vrea sa fiu in inima ta

Pssss sa va spun ceva.... Empty Pssss sa va spun ceva....

Mesaj  ***adinuka*** Joi Dec 23, 2010 6:37 pm

Alexandra:
    E o dimineata ploioasa de toamna si eu stau pe pervaz uitandu-ma pe geam....nu stiu ce sa fac plictiseala a pus stapanire pe mine.Ma uita cum vantul bate din ce in ce mai tare....e sambata si stau in casa uitandu-ma cum ploua....pana cand aud cum usa e trantita in perete de nimeni altul decat Dany...Va intrebati cine e Dany?Ei bine este un tip de 18 ani...foarte aratos cu parul negru si ochi verzi care de asemenea este si fratele meu mai mare....daca ma intrebati pe mine este un frate cam grijuliu dar asta e...e fratemiu nu?Acum sa ma prezint si eu.....Ma numesc Alexandra dar prieteni imi zic Ale...sau pustoaica...am 14 ani sunt o fata subtirica am ochi caprui,parul saten este tuns in scari si este pana la talie.Sunt o fire sociabil,deschisa,ador petrecerile..sunt rebela si cateodata nebuna...cand sunt cu colegi.Asa deci Dany a izbit usa de perete...doar el e Dany...
    Dany:Pustoaico?
    Ale:Da ce e?
    Dany:Auzi tu ai de gand sa stai in casa toata ziulica?
    Ale:De ce?
    Dany:Pai mama cu tata sunt la servici si eu ii chem pe baieti .
    Ale:Aha...pai atunci ies afara...
    Dany:Pai ok...
    Dupa minunata noastra conversatie ma indrept spre sifonier cautand o tinuta de iesit afara...imi aleg o pereche de jeannsi negri,un tricou alb,o vesta neagra si o geaca din piele gri.Parul mi-l indrept cu placa ma dau cu rimel,dermatograf,creion de ochi si putin gloss,imi iau telefonul si ma duc in sufragerie.Imi iau tennesi negri,il salut pe fratimiu si ies pe usa....Afara era innorat,vantul batea cu putere si parea ca ploaia vine......
    Mergeam incet pasii mei rasunand ca un ecou in gol...priveam cerul inoorat si picaturi de ploaie stateau sa cada...dupa ce am mai mers umpic am ajuns in fata unui bloc....
    am intrat in el si am uract pana la etajul doi....Ding dong Ding dong Ding dong....sper sa fie acasa...nu am anuntat ca vin dar mereu faca asa..niciodata nu anunt....sper ca nu sa suparat.
    Lore:Cine e?
    Ale:Eu sant...
    Lore:Ale...intra...
    Nu zic nimic si intru...ma descalt,imi dau geaca jos si intru intr-o incapere luminata...
    Lore:Ce faci?
    Ale:Un cuvant Dany...
    Lore:Iar isi cheama prieteni?
    Ale:Da..tu ce faci?
    Lore:Pai chiar ma gandeam sa te chem ma plictiseam sunt singura...parinti la servici si Liv e plecata la niste colege...
    Ale:Aha...si eu ma plictiseam....ma uitam pe geam....
    Lore:Si ce facem?
    Ale:Nu stiu...as iesi afara...
    Lore:Da ploua!
    Ale:Stiu...dar vreau...
    Lore:Stiu si eu...
    Ale:Hai le chemam si pe Laura si pe Amy...
    Lore:Pai bine...stai sa ma schimb...
    Ale:Ok....
    Dupa cinci minute apare si Lorena cu o pereche de blugi albastri,o bluza alba si un plovaras subtirel verde peste.Se incalta cu niste balerini albi si un palton gri cu patratele albe.Imi iau si eu geaca si tennesi si iesim din casa....
    Ale:Lore o sun eu pe Laura ok?
    Lore:Ok eu o sun pe Amy...
    Ale:Bine....
    TrrrrrrTrrrrrr
    Ale:Alo?
    Laura:Alo...
    Ale:Laura sunt eu Ale...
    Laura:Aaaa....pustoaico....ce faci?
    Ale:Bine...uite ma gandeam daca nu vi afara..
    Laura:Ok dar cine mai e?
    Ale:eu...Lore,tu si o chemam si pe Amy...
    Laura:Ok...pai ne intalnim in parc da?
    Ale:Ok...pa
    Laura:Pa....
    Lore:Deci vine?
    Ale:Da...dar Amy?
    Lore:Da vine...a zis sa ne intalnim in parc....
    Ale:Si Laura...
    Mergeam incet pe strada taraindu-mi picioarele bucurandu-ma de fiecare strop ce imi atingea pielea calda...Ma gandeam la....nimic defapt ...ma uitam in gol si am inceput sa fredonez un cantec...Nimeni pe drum Nimeni acum Nimeni pe strada sa vada ce simt acum...haaaaa....Nime pe drum....
    Lore:Ce?ai zs ceva?
    Ale:Nu...doar doar fredonam....
    Lore:Ce?
    Ale:Nimeni pe drum....
    Lore:Aaaaa....
    Am mai mers umpic si am ajuns la intrarea din parc....am mers si ne-am asezat pe o bancuta...stateam si ma gandeam cum e sa iubesti...ce este iubirea...este un lucru sau un sentiment...doare cand iubesti si nu esti iubit? asta ma intreb mereu...doare oare iubirea?
    Laura:Hei...Ale!
    Ale:Aaaa scuze ziceai ceva?
    Amy:Ce ai patit?
    Ale:Nimic...
    Lore:Ba da....de la un timp esti tacuta...esti trista...
    Ale:Aaaa nu fetelor nu am nimic....ma gandeam ce inseamna sa iubesti...cu adevarat
    Laura:Probabil nu putem raspunde la aceasta intrebare....
    Amy:Este o intrebare grea daca stai sa te gandesti...
    Lore:Probabil vom sti atunci cand vom intalni iubirea adevarata....
    Ale:Probabil ca ai dreptate....
    Laura:Si acum ce facem?
    Ale:Haideti sa ne plimbam....
    Amy:Prin parc?
    Lore:Da ce are?
    Amy:ok...
    Ne-am ridicat si ne plimbam pe strada pustie...in tacerea aceea se mai auzeau pasi nostri ce rasunau in gol....un intuneric absolut puse stapanire peste oras....vantul batea cu putere iar cerul era de un albastru-inchis ca marea dinaintea furtuni....cu multe stele...Am ridicat incet capul sa ma uit la cerul instelat...mergeam din ce in ce mai incet...pana cand m-am lovit de ceva sau cineva....Imi aplec capul spre persoana respectiva si vad un baiat cu parul blond ca spicele graului la breton si mai inchis in mijloc era un blond-saten daca stau sa privesc mai atenta....si ochii de un verde mai inchis,mai sters dar atat de patrunzatori....si aveau ceva ce ma facea sa ii privesc non-stop....Scutur usor din cap si incerc sa murmur niste scuze...La cat de hipnotizata eram de acei ochi deabea daca mai puteam respira..........
    Amy:Nu a vrut dar asa e ea cam aeriana...Si a reusit din nou Amy sa ma aduca cu picioarele pe pamant....In ultima vreme mi se intapla cam des...
    Ale:Scuze...
    Edy:Nui nimic...eu sunt Edward dar prieteni imi zic Edy.
    Ale:Eu sunt Alexandra dar colegi im spun Ale...si prieteni Pustoaica...............Edy ce nume frumos...pentru un baiat frumos..nu era frumos doar la fata ci si la corp,tricoul negru ce era mulat pe corp lasa la iveala musci bine facuti...mai avea o pereche de blugi albastri taiati si niste adidasi negri...Acum frumos e...sa vedem ce comportament are...

Ultima editare efectuata de catre ***adinuka*** in Dum Ian 02, 2011 10:13 pm, editata de 2 ori
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Varsta : 27
    Localizare : in fata calculatorului :)

Pssss sa va spun ceva.... Empty Re: Pssss sa va spun ceva....

Mesaj  Admin Joi Dec 23, 2010 8:48 pm

Capitolul 2
    Buna eu sunt Lorena probabil ca stiti cate ceva despre mine dar sa ma prezint mai detaliat.Am paisprezece ani si sunt colega si ceam mai buna prietena a lui Ale.Toata lume imi spune lore am parul saten ondulat pana la sold si de obicei il prind in codite.Am ochii verzi ce ies in evidenta.Am o silueta perfecta si ma ajuta si faptul ca sunt inalta.Ador sa ascult muzica si sa dansez .deobicei eu organizez petrecerile.Ma consider rebela si ce nu-mi place spun pe fata.

Momentan stau si privesc la scena din fata noastra ,dar,sa recapitulam umpic.Ale a aflat ca Dany fratesu, si profit de situatie sa insinuez ca el si sorame liv,o fata de saptesprezece ani ,linistita dar care poate deveni nesuferita,sunt prieteni foarte buni,sa continuam....a aflat ca Dany isi aduce prieteni si trebuie sa plece asa am ajuns eu cu ea cu amy,defapt numele adevarat anastasia,si cu laura sa ne plimbam prin parc.O vai ce nepoliticoasa sunt nu lea prezentat pe Amy si Laura.Anastasia sau ami cum i mai zicem, noi este o prietena adevar care nu te lasa nicodata la greu.Are simtul umorului si adora petrecerile de altfel ca noi...este o fire deschisa.Nu o intereseaza ce cred ceilalti despre ea.Este o fata frumoasa cu ochi verzi si par cret saten....este o fata de treaba
    Laura are cea mai frumoasa voce pe care am auzito si are o replica la ori ce chiar daca nu e mereu nevoie....ei nu-i pasa de nimeni cei vrea raul dar e foarte atenta cu cei ce o plac are parul ondulat maro si lung pana la brau si are mereu o cordeluta ea poarta mereu haine la moda
    Deci cam atat era important acum sa vedem ce se va intampla in continuare.....
    ................................................................................................................................................
    Edy:Nui nimic...eu sunt Eduard dar prieteni imi zic Edy.
    Ale:Eu sunt Alexandra dar colegi im spun Ale...si prieteni Pustoaica..........................
    Alo ...e cineva pe aici se vede ca e dragoste la prima vedere sau cel putin ale e topita dupa asta dar ce?
    Dei:Daaa bine vad ca sunt ocupati ale si Edy deci nu vrei-ti sa ne spuneti mai multe despre voi si despre oras ...ca suntem cam noi
    Eu:Hmmm normal nu fetelor deci ea e Ale eu sunt Lore iar cele doua sunt Amy si Laura.........
    Dei:Aha eu sunt David dar toata lumea imi spune Dei incantat de cunostinta!
    Fetele:Si noi.....
    Edy:Aha vad ca ies scantei intre tine si Lore nu asa te cheama?!
    Eu&Edy:Da asa ma/o cheama!Si nu! Nu ies scantei intre noi!
    Ale:Da se vede...
    Eu:Hmmm cine vorbeste!
    Amy:Eu si Laura mergem pana la Scoala sa vedem rezultatele de la un concurs ok?
    Eu&Ale:Da e bine! Hei....!Nu ma mai imita!
    Edy:Ce scoala?
    Dei:Ce clasa?
    Eu&Ale:scoala 5! Clasa 8 -B! Hei...! nu ma mai imita!
    Edy&Dei:Sunteti amuzante mergeti cu noi la un suc sa ne spuneti despre scoala?
    Eu&Ale:Va transferati la noi?
    Ale:Termina m-am saturat!
    Eu:Ba tu sa termini!
    Ale&Eu:Bine termin
    Eu:Sa mergem!
    Ale&Edy:Daa o iau in fata....
    Dei:Asa faceti mereu?
    Eu:In majoritatea timpului da...
    Dei:Chiar O_O?
    Eu:Nu doamne ..
    Dei e chiar foarte dragut.Are parul intr-o nonta inchisa de castaniu si ochii caprui deschis e foarte dragut..oooooohhhhh.yey ce a fost asta cine ma intrerupe din visat?oooo Dragut
    Ale:Hei panantul carte Lore .........lolita lore lolita hei ..........?
    Eu:Da ce vrei?
    Ale:Ei iti place si n-ai ce face..... e dragut si te visezi cu el .....lore e indragostita
    Eu:Unde ti s-a dus tristetea
    Ale:aaaaaa zzzzzzzzz ce urat e afara nu?
    Eu:Da e chiar frumos nu?
    Ale:Macar spui ceva logic?
    Eu:Da Ale cerul e senin!
    Ale:Dar ploua?!
    Eu:Pss ce parere ai de Edy?
    Ale:Ce senin e cerul nu?
    Eu:Da e foarte frumos
    Ale:Daaaaaaaaaa
    Eu:Trezirea stai noi ce facem aici suntem cu ei nu cu noi insine!
    Am ajuns la cel mai frumos restaurant din oras si ce sa vezi inauntru era amenajat pentru o nunta era plin de trandafiri si de panza alba cu imprimeuri florale
    Ale:Wow se pare ca e rezervat !Off ce pacat
    Eu:Da ce mai facem aici?
    Edy si Dey vin spre noi si ne conduc pana la o doamna frumos eleganta si parfumata.Se pare ca era foarte concentrata dar chiar sunt curioasa cei cu ea?
    Day:Mama putem lua cateva sucuri din bar?
    Edy?Si cateva prajituri?
    Mariana:Sigur scumpii mei dar cu cine sunteti?
    Eu:Eu sunt Lore iar ea e Ale de la lorena si alexandra!
    Mariana:Eu sunt Mariana detinatoarea acestui restaurant si mama lui Day si Edy.
    Ale:Noi din cate am inteles vom fii vitoare colege...
    Dupa ce am mai discutat cu mama baietiilor ne-am ales o masa si am inceput sa povestim si sa ne cunoastem .Cu chiu cu vai am ridicat mana si am vazut ca era ora noua si Olivia soramea vine acasa.
    Eu:Noi trebuie sa plecam dar multumim foarte mult pentru ospitalitate
    Edy:Va conducem...
    Dey:Daca vreti doar!
    Ale:Normal!
    Eu:Daca vreti si voi ......
    Cand mai aveam umpic ne vin in cale surorile terori:
    Miha o fata de bani gata e cam populara ,e complet sub orice critica, are parul negru tuns in scari foarte scurt cateodata mai purtand extensii cu suvite roscate si haine de pitipoanca care spre bucuria noastra intregeste clanul nebunilor din clasa noastra
    Dey:O vai ma bucur sa o cunosc dar ce are cu voi?
    Eu:Suntem mai dragute dar eu si Ale suntem in permanenta rivale cu sefa lor Dayana..
    Edy:Pai Spunene de ce sunteti rivale...
    Ale pai: deci v-ati intrebat daca exista o fata asa desteapta cat sa fie asa proasta sa n-o arate hmmm deci chiar exista are parul prins in doua cozi pe care in fiecare zii ma provoaca sa i le tai ,ochii caprui si o fata de moarta ....aceasta invizibila e cum spun unii.....dusmanaca, nu,.... este, fiindca respira ,rivala noastra ....
    Dey:Wow ce fata draguta
    Miha:Ce faci tu fa aici?
    Eu:Hm vomit de la fata ta...
    Miha:Hai nu zau.....stai voi cine sunteti?
    Edy:Noii colegi!
    Miha:Atunci va trebuii sa ne certam alta data Miki si Kiki
    Eu:Stai cum?
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Localizare : sunt unde sunt dar as vrea sa fiu unde ar trebuii sa fiu as vrea sa fiu in inima ta

Mesaj  ***adinuka*** Vin Dec 24, 2010 12:26 am

e super auzi faci tu cap 3 plz? si 4 si 5 le fac eu......... Very Happy poti sa il faci asa:
    Capitolul3.partea I si eu Capitolul3.Partea II ce zici?din perspectiva ta jumate si jumate din perspectiva mea.......sa vedem cum gandim fiecare
    Blak***Imortal
    Blak***Imortal
    Assistent
    Assistent

Data de inscriere : 18/11/2010
    Varsta : 29
    Localizare : akas

Mesaj  Blak***Imortal Vin Dec 24, 2010 12:12 pm

Sa vedem....Capitolul 1.
    a. Imi place are descriere nici prea multa nici prea putina...
    b. Are dialog si nu e sec...
    c.Si e chiar interesant ficul in sine.....
    Sa vedem......Capitolul 2.
    a.Are un mic rezumat din capitolul 1. ceea ce e bine...
    b.Are descriere....
    c.Dialogul e fain....
    Astept capitolul 3. Mati lasat in suspans....Si e buna ideea lu Adina sa faceti capitolul trei in doua parti una sa faca din perspectiva ei cealalta din perspectiva ei...ar iesi super...asa vedem cum gandesc ambele persoane...

Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj  Admin Vin Dec 24, 2010 4:41 pm

..........................................Capitolul 3.....(partea 1)............................................................
    o vai ce-o fi avand in minte acea fata Miha?Si ce nume n-e gasit miki si kiki? phh Dayana care le trimite e o proasta .Totul a inceput cand Ale avea o relatie cu Alin ,un tip popular din scoala,care din pacate fusese iubitul Dayanei.
    Ce am eu cu ea?Pai port pica pe ea de cand eram cu Cristi si ea m-a facut de ras.ooo Cristi...sa revenim Acum totul e ciudat ce-o planuii miha adica de ce nu ne insulta nu-i sta in fire.E ceva la mijloc.
    Dey:Pai bine mai e mult pana la casa voastra?
    edy:Se face cam tarziu..
    Ale:Pai atunci tre a ne grabim
    Eu:Nu musai mai sunt cateva case si ajungem
    Dey:Pai atunci haide-ti
    Am vazut cum Ale si Dey dicuta ceva dar ei ce sa faci nu le pot stii pe toate dar daca il place o omor.
    Edy:Hey
    Eu:Da ce e?
    Edy:Mi se pare sau ale e cam trista?
    Eu:Ma ba dar de unde stii?
    Edy:Am avut un presentiment...
    Si daca as fi cautat n-as fi gasit pe cineva atat de perfect pentru Ale dar Edy are dreptate ce-o fi in capul ei n-am mai vazut-o asa.Ma gandesc si cand trecem pe langa o casa in care se auzea o melodie ni-a venit ideea.
    Eu:Hei nu vreti sa dormiti la noi ca e cam tarziu...
    Edy:Da cine ar fi crezut ca o sa stam atat?!
    Ale:Dar ce planuiesti Lore?
    Eu:O sa vezi......
    Cred ca sunteti cam curiosi pai m-am gandit la o petrecere de bun venit pentru baieti si asa as inveseli-o si pe Ale.Doi iepuri dintr-o lovitura!
    Ce bine ca mai am inca invitatiile facute pentru o petrecere care s-a anulat trebuie sa adaug doar la titlu si as termina cu ele.Cu muzica ma descurc am o groaza de melodii.Cu mancarea?Hmm....Am o groaza de pungi de cipsuri si putem comanda mai spre seara pizza.E perfect dar cred ca o s-o fac doar cu ale,baietii,amy si Laura.
    Eu:Sunte-ti liberi maine?
    Dey:Eu sunt!
    Edy:Si eu normal dar de ce?
    Eu:Ale?
    Ale:Dap sunt libera
    Eu:Perfect sa nu va face-ti planuri pe maine.....
    Yey acum petrecerea e in desfasurare si nustiu de ce ma bucur ca o sa fie si ei.Adica nu e prima petrecere surpriza.

***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Sam Dec 25, 2010 1:22 am

..............................Capitolul 3....partea II.................................
    Alexandra:
    Ma enerveaza la culme Miha si sclifositele alea de Binaca si Miruna.Am uitat sa vi le prezint pe Miruna si Bianca...ei bine Bianca e o parasuta..are parul saten drept pana la umeri ochi caprui si e o enervanta care completeaza gasca parasutelor din clasa...si Binaca este o blonda cu ochi albastri care se tine dupa fusta lu Miha facand tot ce ii ordona ea...ei bine Bianca este sefa handicapatelor din clasa noastra...Deci dupa ce am plecat de langa cele trei pitipoance ne indreptam spre casa lu Lore...Eu m-am oprit sa iau un suc si ei au continuat sa mearga...M-am dus mi-am luat un suc si cand ma-m intors l-am vaut pe Alin sarutanduse cu Dayana...Inima mi sa oprit pentru cateva secunde..nu mai puteam sa respir..totlu se oprise si imaginea aceea imi tot aparea in minte..De ce facuse asta?De ce ma ranit?O lacrima amara imi alunecase pe obrazul meu rece inchetand...O gramada de intrebari imi navaleau prin minte...Nu imi venea sa cred de ce ? asta ma intrebam intruna si nu gaseam raspuns...credeam in el,in vorbele lui,in imbratisarile lui,saruturile lui...in tot dar acum nu stiu ce sa mai cred...un singur lucru stiu..ma mintt si ma ranit profund....Mi-am sters lacrimile si am plecat la prieteni mei nu vroiam sa le zic..nu vreau sa le stric ziua cu tristeatea mea...M-am dus langa Dey pentru ca daca stateam lana Lore isi datea seama ca am plans...
    Dey:Aaa...Ale ai venit...
    Ale:Da...
    Dey:Sa intamplat ceva?
    Ale:Nu..nu e nimic...
    Dey:Si imi zici si mie ceva despre colegii pe care ii voi avea?
    Ale:Sigur..pai leai vazut pe fetele de la restaurant?
    Dey:Da..
    Ale:Cea cu parul negru e Miha..cea mai populara,enervanta si pitipoanca din scoala...
    Dey:Aha..deci nu imi place de ea...
    Ale:Da..asa cea cu parul blond e Bianca si este cea mai mare parasuta...
    Dey:Deci si ea e cu fite..
    Ale:Da....mai e Miruna....care e o sclifosita ce se crede cea mai tare....si Dayana sefa lor...
    Dey:Aha...de ia mi-ati zis dar de ce esti in competitie ca sa zic asa cu ea?
    Ale:Pai..e un baiat la scoala Alin..cel mai popular baiat si Dayana a fost cu el..dar el sa despartit de ia si m-am cuplat eu cu el si Dayana sa enervat si de atunci ma uraste
    Dey:Si pe Lore de ce o uraste?
    Ale:Pai Lore era cu un baiat Cristi si Dayana sa cuplat cu el ca asa a vrut si Lore sa suparat si Dayana a zis ca nu o sa ne lase in pace niciodata...
    Dey:Aha...
    Ale:Dar tu ce parere ai despre Lore?
    Dey:Pai e o fata de treaba...simpatica si draguta..
    Ale:Aha...alo e clar ca o place..doar se uita la ea parca ar fi un inger nu alta...
    Dey:Si care e stilul tau?Adica cum te-ai caracteriza?
    Ale:Eu?Pai o fata sensibila...deschisa cateodata,sociabila...aa....nebuna dese ori si rebela...
    Dey:Aha si Lore?
    Ale:Lore e o fata de treaba..te poti baza pe ea..adora petrecerile ca si mine...e rebela..si amuzanta cateodata...
    Dey:Aha....
    Conversatia lu Edy cu Lore:
    Lore:Deci Ale si Dey?
    Edy:Nu cred...
    Lore:Da nici eu...
    Edy:Auzi cum e Ale?
    Lore:Adica?
    Edy:Caracterul ei?Ce adora si deatea?
    Lore:Aaaa...pai e de gasca..deseori i se zice pustoaica..e rebela,si nebuna cateodata..
    e sensibila....sociabila si se indragosteste usor...asta ie defectul ei..
    Edy:De ce?
    Lore:Pentru ca mereu sufera..
    Edy:Aha...
    Lore:Stiu ca o placi....
    Edy:Ce?
    Lore:Cel putin ca o amica?
    Edy:Da bine..ai dreptate...
    Lore:Bine pss ca vin..sa nu zici nimic ok?
    Edy:Ok...
    Dey:Buna...
    Lore:Buna...Ale..
    Edy:Ale....
    Dey:Ale..hello...
    Ale:Aaaa da ce ie cu mine?nu eram deloc atenta la ei ma gandeam la Alin..de ce doamne a facut asta? de ce ma ranit asa de tare?de ce avrut sa ma vada sufeind?zic in timp ce o lacrima e pe cale sa se prelinga pe obrazul meu rece...
    Lore:Ale esti bine?
    Ale:Da da sunt bine...
    Lore:Sunte-ti liberi maine?
    Dey:Eu sunt!
    Edy:Si eu normal dar de ce?
    Lore:Ale?
    Ale:Da cred dar de ce?
    Eu:Perfect sa nu va face-ti planuri pe maine.....
    Ce a apucato?Ce vrea sa faca?Off doamne...dar cred ca maine nici no sa ies din casa..
    Cu durerea de cap pe care o am si cu gandul la Alin....dar de ce nu pot pentru o secunda sa imi iau gandul de la Alin...gandinduma la *el*...incep sa fredonez...
    Sunt singura-n noapte si simt iar lipsa ta....
    In camera goala ma doare linistea....
    Poate maine imi va fi bine poate voi uita....
    Privirea ta ce ma arde imi frange inima...
    Sunt atat de departe de tine ma ascund in umbra mea..
    Sunt eu de vina?Sau e vina ta...
    Dar acum nu mai conteaza cine a gresit...
    Nu vrei sa sti..si nici nu-s pasa cat de mult eu te-am iubit....
    Amintirea ta ma rascoleste intr-una imi frange inima...
    Ma intreb de ce esti in mintea mea poate imi va spune cineva....
    Lore:Frumoasa voce Ale...
    Ale:Ce?
    Edy:Ce fredonai?
    Ale:Ce ati auzit?
    Dey:Da...
    Ale:aaa...nui nimic....nu conteaza.....
    Dey:Daca zici tu...
    Lore:Hei nu vreti sa dormiti la mine ca e cam tarziu...
    Edy:Da cine ar fi crezut ca o sa stam atat?!
    Ale:Dar ce planuiesti Lore?
    Lore:O sa vezi......
    Dey:Da vin si eu...
    Lore:Ale tu vii?
    Ale:Da..sigur...
    Am ajuns la Lore, ne-am descaltat si ne-am dat gecile jos....Lore ma luat de mana si ma tras la ea in camera impreuna cu Dey si Edy...
    Lore:Ale...ce se intampla?
    Ale:Ce?...nimic....
    Lore:Ale...ce ai patit?
    Ale:Sunt bine....
    Dey:Minti...
    Edy:Esti trista...ce sa intamplat?Poti avea incredere in noi suntem prieteni tai.....
    Off ce dulce e...are o voce asa suava si ochi lui imi inspirau incredere si dragoste...
    stai ce tot vorbesc?acum o secunda eram cu gandul la Alin si acum?Oare il uit pe Alin?Ma indragostesc?nu gata Ale nu e posibil...nu nu vreau....nu vreau sa sufar dar de ce neg?Il plac pe Edy..chiar il plac cu adevarat...off...gata..
    Edy:Esti bine?
    Ale:Da.....sunt bine...
    Lore:Off....hai sa ne culcam....
    Dey:Da si mie mie somn...
    Edy:Noi unde dormim?
    Ale:Pai in sufragerie e bine?
    Dey&Edy:Da....
    Lore:Ok noapte buna...
    Ale:Somn usor...si le dau cate un sarut pe obraz...e asa de cald obrazul lui spre deosebire de obrazul meu....Ma pun in pat si adorm cu gandul la Edy.......TrrrrTrrrrr....
    E deja dimineata?De cand?Off....Ma scol cu fata la cearsaf si ii vad pe Edy cu Lore care vorbesc ceva ineresant asa ca ma prefac ca dorm...vreau sa aud si eu discutia lor
    iar ce aud ma lasa fara cuvinte...simt pentru a doua oara cum inima inceteaza sa mai bata si respiratia se opreste....parca timpul sta in loc...nu imi venea sa cred ce aud urechilor.....................................................................................................
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj  Admin Sam Dec 25, 2010 2:33 pm

............................................Capitolul 4 hmmm ce mai zii!.........................................................

Ma scol incetisor sa n-o trezesc pe Ale si merg in baie ca sa ma pregatesc.Dupa ce ies din baie si ma imbrac intr-o rochita cu bretele alba si ma incalt cu o pereche de balerini de aceeasi culoare cu rochia,merg sa vad ce fac Edy Si Dey .Sper ca nu a luat foc casa....
    Cand dau sa intru in bucatarie il vad pe Edy uitanduse atent la ceva de pe masa.
    Offfff nuuu, invitatile! ..ce bine ca nu le-am modificat!
    eu:Bunadimineata!
    Edy:Aaa da buna dimineata nu te-am auzit intrand..!
    Eu:Da mi-am dat seama!
    Edy:Stii dai o petrecere azi?
    Eu:Aaaa alea invitatile le-am facut de placere ..........
    Edy:Aha...stiii tu ai putea?......adica sa-mi dai?
    Eu:Ce o poza cu Ale?
    Edy:Cam da pentru albumul cu colegi
    Eu:Off bine hai sus ca am in camera albumul
    Edy:Yey
    Hmm e clar ca nu vrea poza cu Ale pentru un album cu colegi..si maii e clar ca si-a dat seama de petrecerea mea dar atata timp cat tine secret eu ii dau poza
    Eu:Ai grija Ale inca doarme....
    Edy:ok
    Eu:Edy poftim poza..
    Edy:Mersi dar poti sa-i dai drumul?
    Eu:Daca imi spui de ce iti trebuie cu adevarat?
    Edy:Hmm mai prins.....Imi place de Ale....si de aia vreau poza..
    Eu:Mi-am dat seama dar vroiam s-o aud de la tine!
    Edy:Deci nu-i vei spune nu?
    Eu:Daca nu spui nici tu de invitatii bine>?
    Edy:Mi se pare corect......
    Ale:Aaaaaaaaa Buna dimineata ce era corect?
    Edy:aaa o operatie matematica
    Ale:Aha
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Sam Dec 25, 2010 4:00 pm

capitolul 4................hmmm.........ce mai zi..................
    Ale:Ce era corect?
    Edy:O operatie de matematica...
    Ale:Aha....
    Lore:Te-ai sculat....cum ai dormit?
    Ale:Nu am prea dormit....
    Edy:De ce?
    Ale: E ma uitam la stele....<daca ar sti ei ca nu am dormit pentru ca ma certam cu nesuferitul de Alin....>
    Lore:Pai...vi jos?
    Ale:Da...sa ma schimb....
    Edy:Pai eu cred ca trebuie sa ies....
    Lore:Poti sta...
    Edy:Da se schimba Ale...
    Ale:Da in baie..
    Edy:Aha....
    Ma bag in baie sa ma schimb si aud discutia lor.......
    Edy:Mersi pentru poza....
    Lore:Care? aaaa aia cu Ale?
    <ce are o poza cu mine ma intreb care poza ia dat Lore....>
    Edy:Arata chiar bine....
    Lore:Pai da....asta o are si in carnetul de note.....
    <aha...pe aia..pai aia e faina....>
    Lore:Deci ma ajuti?
    Edy:Sigur....
    Lore:Da sa nu stie nici Dey si nici Ale...
    <nu se poate sunt impreuna?sau ce?stiam eu.....cand imi place de cineva ii place si lu Lore....>
    Lore:Ale....ai venit...
    Ale:Mda...
    Lore:Ce ai patit?
    Ale:Nimic...va intelegeti bine voi?
    Edy:Da de ce?
    Ale:Ma bucur...
    Edy:Te-am suparat cu ceva?
    Ale:Nu...lasama...
    ies din camera arzand.....<auzi la el ti-am facut ceva?si lore stie ca il plac de ce a facut asta?
    Edy:Ce a patit?
    Lore:Nu stiu....
    Edy:Auzi crezi ca a auzit ce am vorbit?
    Lore:Off...sigur a auzit si a inteles altceva...
    Edy:Ca iesim impreuna?
    Lore:Da ....cred....
    Lollipop
    Lollipop
    membru de onoare
    membru de onoare

Data de inscriere : 21/11/2010

Mesaj  Lollipop Dum Dec 26, 2010 6:54 pm

Alt fic nou !Sa vedem....comentez in ansamblu...'
    Ficul e ok .Interesant .Cam imi place .
    Sunt doar 4 capitole si totusi vreau continuarea cat mai repede posibil.
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Lun Dec 27, 2010 3:28 pm

Pai mersi! Very Happy capitolul 4 o sa il reediteze stef...nu a iesit cum a vrut o sa il schimbe ...si dupaia o sa continui eu... Very Happy cat de repede pot..promit Very Happy
    Lollipop
    Lollipop
    membru de onoare
    membru de onoare

Mesaj  Lollipop Lun Dec 27, 2010 4:27 pm

Ok.O sa il citesc si pe cel editat cand vine.
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Lun Dec 27, 2010 4:28 pm

ok...am vorbit cu ea dar nu stiu sigur cand il pune..da a zis ca repede... Very Happy
    Lollipop
    Lollipop
    membru de onoare
    membru de onoare

Mesaj  Lollipop Lun Dec 27, 2010 4:30 pm

Orcum e timp destul .
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Lun Dec 27, 2010 5:22 pm

da Very Happy ai dreptate....
    Lollipop
    Lollipop
    membru de onoare
    membru de onoare

Mesaj  Lollipop Lun Dec 27, 2010 7:18 pm

Asta daca nu ne gadnim la scoala. Sad
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Lun Dec 27, 2010 7:19 pm

Smile) dap...
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj  Admin Mar Dec 28, 2010 5:06 pm

Da bine dar de aia exista cafenea stii-ti?Ma rog cred ca-l las asa adica eu vroiam doar sa-l fac mai lung dar acum adaug la cap 5 cand o sa fie Very Happy
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj  Admin Joi Dec 30, 2010 3:42 pm

...........................Cap 5..................

Lore:Asa sa ne ocupam acum doar de petrecere si nimic alceva Very Happy I-au decoratiunile si invitatile si merg la ea acasa.Adica la Ale hmm ce-mi place sa fac petreceri surpriza ......Ce bine ca Edy ii tiine pe loc
    Asa sa vedem unu la mana ....Verific invitatile.......
    veniti la petrecerea surpriza organizata pentru noi copii din oras
    ora opt fix
    La Ale acasa
    Sa veniti musai!!!
    Off e cam sec dar pentru cei ce vor veni nu le va pasa..deci care e pasul urmator? ....Trimit invitatile.........................Asa gata cu invitatile sa ma apuc de decorat..
    Normal ca nu o sa le placa baloanele deci ce voi pune..Hmmm decoratiunile de la petrecerea mortilor vor fi perfecte...Ooo vai paianjeni ce bine ca sunt din plastic ..
    Aud pasi oare cine o fi?
    Dany:Ce faci Al..Lore?
    Eu:Da stiu stai aaa am uitat ca sunt acasa la Ale..probabil te intrebi ce caut aici nu?
    Dany:Cam da?
    Eu:Organizes o petrecere surpriza ..
    Dany:iubesc petrecerile tale stai stai stai pentru cine?
    Eu:doi colegi noi si Ale e cam trista in ultima vreme
    Dany:Pai e perfecta pentru cadoul meu ..
    Eu:Ce cadou?
    Dany:Nenene....o s vezi continua cu pregatirile...
    Ciudat frate are Ale dar m-am obisnuit cred...deci am trimis invitatile,am pus de coratiunile mai lipseste ceva......ce?.....aaaaaaaa......mancarea
    Alerg cat de repede pot caci nu mai e decat o jumate de ora sper sa nu ma vada Dei si Ale........Deschid usa incet,merg pe varfuri si au ma doare capul sper ca e Edy....Ca prin miracol chiar el e...
    Edy:Ce faci aici ?
    Eu:Mancarea vad ca ai vazut ca am uitat-o...
    Edy:Pai da....uite iao si grabestete mai ai putin
    Eu:ok pa!
    Drumul inapoi a fost mai usor si am ajuns la fix sa ma schimb si eu.Imi iau o rochie rosie putin rupta ..sa se potriveasca cu tema nu de alta si cu putin machiaj sunt gata.....
    Au tot sosit invitatii dar Edy Ale si Dei nicaieri..
    Formez numarul lui Edy deja ingrijorata pana peste cap
    Edy:Alo?
    Eu:une esti?
    Edy:la usa..
    Ding Ding Ding
    E PENTRU MINE..................
    DEschid repede usa si sunt surprisa sa vad ca si ei sunt umbracati comform temei.Ale aveam aproape aceiasi rochie ca mine numai ca pe albastru iar Dei si Edy nistre tricouri mai ruptesi blugii normali
    Ale e foarte trista in ultimul timp chiar ma ingrijoreaza...nimic n-o mai inveseleste .Tot timpul leneveste ea care iubeste extremul..offf
    Eu:Ale ce-ai patit?
    Edy:Da chiar parca in ultima vreme esti din ce in ce mai posomorata?
    Ale:nimic sa petrecem..da nimic cine vine cu mine?
    Edy:pai eu dar esti sigura ca esti bine?
    Ale ce ascunzi sper ca Dany si cadoul lui sa te inveseleasca caci el te cunoaste mai bine ca mine ..Dar ma intreb cum au aflat de petrecere?!
    Dei:pai pai ........
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Pssss sa va spun ceva.... Empty Pssss sa va spun ceva....

Mesaj  ***adinuka*** Joi Dec 30, 2010 6:25 pm

............................................Capitolu 6.....................................

Alexandra:
    Ma pimbam dintr-un magazain in altul si dau peste Dey...Lam intrebat unde merge a zis ca se plimba si ma ajutat sa cumpar...Am mers ce am mers si l-am invitat la mine ca sa ii multumesc si cand ne indreptam spre casa am dat de Edy...ce o mai vrea si asta...
    Edy:Buna...
    Ale:Buna..?
    Dey:Salut...
    Edy:Ce faceti?
    Ale:Pai mergeam acasa....
    Edy:Ce ziceti veniti la magazin fac cinste?
    Ma uit la Dey si accept...ce planuieste?Am ajuns la magazin si am povestit...bine ei au povestit eu ma gandeam la altceva defapt nici eu nu stiu la ce ma gandeam...Si am stat vreo ora dupa care am plecat spre casa...am observat ca Edy vorbea la telefon...
    Edy:Bun...veniti cu mine...
    Ale:Unde?
    Edy:O sa vedeti....
    Dey:ok....
    Am plecat dupa el si am ajuns la alt magazin .....frate deja ma doare capul.....am ajuns si ne-a pus sa probam haine...nu aveam chef sa il intreb de ce stiam ca no sa imi zica asa ca am probat....Pana cand am gasit o rochie super faina...albastra taiata umpic...era super...a zis sa ma machiez si asa am facut dupa care am plecat spre casa mea...bineianteles ca si ei erau imbracati super.....am mers si am ajuns in fata casei...intram si am fost placut surprins sa vad ca erau o groaza de colegi si Lore? care cred ca a organizat tot...
    Lore:Ati venit.....
    Ale:Aha....stai umpic...deaia ne tot invartea Edy de la un magazin la altu?
    Edy:Da...
    Dey:Aha...
    Lore:Ale esti bine?De un timp esti tot mai posomorata....
    Ale:Da sunt bine...petrecem?Cum sa ii zic ca nu sunt bine adica chiar daca sunt suparata nu pot sa ii zic mai ales acum dupa ce sa chinuit sa faca petrecerea asta..
    dar ar fi fost si mai fain sa fie si Dany dar el e in excursie sau nu stiu unde...nu prea are timp de mine....
    Lore:Pe bune Ale esti bine?
    Ale:Da dar de ce intrebi?
    Edy:Pentru ca plangi....
    Ale:Ce?Off nu din nou...nu mai am chef sa plang gata Ale gata...
    Lore:Ale...hai incoa...am o surpriza..
    Ale:Ok....oare ce surpriza mai are?
    Dany:Buna Ale...
    Ale:Dany tu esti? mia fost dor de tine...nu imi vine sa cred....
    Edy:Acum e randul pentru cadouri...
    Ale:Nu...nu era nevoie...
    Dey:O...ba da
    Ale:Off...bine...
    Lore vine spre mine si imi da un pachet..il descid si inauntru vad o rochie pe care mi-am dorito de mult...o iubesc pe fata asta si o rama in care era o poza cu noi doua...nu imi vine sa cred.....O imbratisez si incep sa plang de data asta de fericire...Edy vine spre mine si imi da un pachet in care era un lantic superb si inauntru era o poza cu mine si una cu el si scria Edy&Ale best friend...si doua bilete la un concert cu trupa mea favorita..era un bilet in culise....il sarut pe obraz si il imbratisez iar acesta roseste umpic...Dey vine la mine si imi da o bratara pe care scria Ale si o bluza neagra....Si in sfarsit vine Dany...
    Dany:Pustoaico...sti ca in fiecare vara mergem la tabara nu?
    Dany:Pai vara asta mergem in tabara nu doar noi doi...mai vine Liv,Lore,Edy si Dey...
    Ale:Serios?
    Edy&Dey&Lore:Pe bune?
    Dany:Da..mama a vorbit cu mama lu Edy si Dey si cu mama lu Lore....
    Ale:Super...dar unde mergem?
    Dany:In hawai..si nu costa plateste mama tot...o sa va dea si cartele de credit...
    Ale&Lore&Dey&Edy:Hawai?
    Dany:Da...
    Ale:Te iubesc fratioare....
    Dany:Asa..asta a fost primul cadou...
    Ale:Tu ai platit?tu ai organizat tabara?
    Ale:Mersi mult...
    Dany:Asa si al doilea cadou..poftim si imi da un pachet frumos impachetat...il deschid si inauntru vad un catelus....? Nu imi vine sa cred
    Ale:Dany dar asta e catelusul ala din magazin pe care l-am vrut...
    Dany:Si iti place?
    Ale:E superb...mersi...
    Lore:Cum o cheama?
    Ale:Nu stiu cum sa ii zic?
    Edy:aaa...Bella?
    Dey:Da Belle..
    Ale:Ok...Bella ramane...
    Dany:Va asteapta invitati...
    Am mers si toata seara am petrecut....dupa ce au plecat invitati am strans tot si ne-am dus in camera la mine....
    Lore:Ok...a fost super petrecerea...
    Ale:Da...multumesc...
    Dey:Ok...acum Ale ce ai patit?
    Edy:Esti tot mai trista...
    Ale:Ok...va zic pai Lore il sti pe Alin?
    Lore:Da...
    Ale:Sti ca am fost cu el nu?
    Lore:Stai cum adica am fost? nu mai esti?
    Ale:Nu...ma inselat..am vazut o poza cu el si Dayana in pat..si iam vazut sarutanduse..
    Lore:Scumpo...tiam zis...
    Ale:Stiu si ai avut dreptate...dar mia trecut,nu mai sunt suparata...inainte de party eram trista foarte trista dar acum sunt foarte fericita...
    Dey:Ce tea facut sa iti treaca?
    Ale:Voi...stiu ca imi sunteti prieteni...si foarte buni si ca nu ma veti lasa la greu..
    Edy:Ai dreptate...
    Dey:ok...eu merg sa ma culc...
    Edy:Si eu....noapte buna..
    Ale&Lore:Noapte buna..
    Dupa ce ies baieti Lore se uita la mine cu o privire....
    Lore:Ale?
    Lore:Hai zi de ce tia trecut supararea?aa? ca suntem prieteni tai?numa deaia?
    Ale:Bine bine..da pentru ca nu il mai plac pe Alin il plac pe Edy....
    Lore:Ma bucur...si se potriveste cu tine...
    Ale:Ok..ok mie somn...
    Lore:Ale & Edy...
    Ale:Da da noapte buna..........................

Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj  Admin Dum Ian 02, 2011 9:12 am

..........................................................Cap 6 partea 2...........................................
    Lore
    Stau fata-n fata cu Ale care imi spune ,normal,ca nu e suparata dar incepe sa planga.....sa vedem cum mai ma minti cu asta...Eram pregatita sa-mi spuna ceva cand
    Ale:Da dar de ce intrebi?
    Edy:Pentru ca plangi....
    Off de unde a aparut si el?Aaa erau acolo greseala mea,dar acuma se pare ca Ale s-a inchis,imi vine cateodata sa o iau si s-o scutul tare pana cand imi spune tot....
    Dar e timpul pentru cadouri si cred ca rochia pe care i-am dato o sa-i placa foarte mult si cand o sa vada poza cu noi doua va fi cireasa de pe tort
    ma gandesc oare ceilalti ce i-au luat mai ales Dany.....................
    Prima am fost eu si vad ca se astepta ...mereu i-au ce vrea....a urmat edy cu un lantic si ceva inauntr n-am vazut prea bine dar se pare ca i-a placut...A venit si Dey cu o bratara pe care scria Ale si o bluza neagra si insfarsit Dany cu intrebarea lui:
    Dany:Pustoaico...sti ca in fiecare vara mergem la tabara nu?
    Dany:Pai vara asta mergem in tabara nu doar noi doi...mai vine Liv,Lore,Edy si Dey...
    Ale:Serios?
    Edy&Dey&Lore:Pe bune?
    Dany:Da..mama a vorbit cu mama lu Edy si Dey si cu mama lu Lore....
    Ale:Super...dar unde mergem?
    Dany:In hawai..si nu costa plateste mama tot...o sa va dea si cartele de credit...
    Ale&Lore&Dey&Edy:Hawai?
    Ale:Te iubesc fratioare....
    Dany:Asa..asta a fost primul cadou...
    Ale:Tu ai platit?tu ai organizat tabara?
    Ale:Mersi mult...
    Dany:Asa si al doilea cadou..poftim si imi da un pachet frumos impachetat...il deschid si inauntru vad un catelus....? Nu imi vine sa cred
    Ale:Dany dar asta e catelusul ala din magazin pe care l-am vrut...
    Dany:Si iti place?
    Ale:E superb...mersi...
    Lore:Cum o cheama?
    Ale:Nu stiu cum sa ii zic?
    Edy:aaa...Bella?
    Dey:Da Belle..
    Ale:Ok...Bella ramane...
    Dany:Va asteapta invitati...
    Dupa Setul asta de intrebari si raspunsuri am petrecut si petyrecut si a venit partea cu curatenia.Ce bine ca n-a durat foarte mult..Am urcat in camera la Ale unde curioas peste masura Dey a intrebat-o
    '' ce a patit?"unde urmeaza:
    Edy:Esti tot mai trista...
    Ale:Ok...va zic pai Lore il sti pe Alin?
    Lore:Da...
    Ale:Sti ca am fost cu el nu?
    Lore:Stai cum adica am fost? nu mai esti
    Eram curioasa de ce adica ma asteptam ca sa fie Alin cauza ,dar ma surprins foarte mult ce-a facut
    Ale:Nu...ma inselat..am vazut o poza cu el si Dayana in pat..si iam vazut sarutanduse..
    Lore:Scumpo...tiam zis...
    Ale:Stiu si ai avut dreptate...dar mia trecut,nu mai sunt suparata...inainte de party eram trista foarte trista dar acum sunt foarte fericita...
    Dey:Ce te-a facut sa iti treaca?
    Ale:Voi...stiu ca imi sunteti prieteni...si foarte buni si ca nu ma veti lasa la greu..
    Oooo stiu ca asta nu-i motivul asa ca dupa ce-au plecat baietii am intrebat-o de adevaratul motiv ....si ea mi-a raspuns insfarsit ce asteptam"Ale:Bine bine..da pentru ca nu il mai plac pe Alin il plac pe Edy...."
    Dupa ce mi-am batut umpic joc de ea si am recapitulat ziua am adormit si eu sau m-ai bine zis adorm si eu Very Happy

Am uitat sa va zicem ca actiunea se petrece dupa una/doua luni dupa ce s-au cunoscut Very Happy

Ultima editare efectuata de catre Admin in Dum Ian 02, 2011 10:21 am, editata de 1 ori
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Dum Ian 02, 2011 10:19 am

E fain...Very Happy
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Pssss sa va spun ceva.... Empty Capitolul 7.

Mesaj  ***adinuka*** Lun Ian 03, 2011 3:01 pm

................................................Capitolul 7. Partea I. .......................................

Alexandra:
    Dupa minunata petrecere organizata de Lore ne-am dus in camera la noi...Si aici a inceput Lore cu intrebarile,parca nar stii de ce sunt asa fericita trebuie sa ii zic eu...
    dupa ce si-a mai batut umpic joc de mine a reusit sa adoarma de altfel ca si mine...
    Tic tic tic....bineinteles ca ceasul meu ma trezeste ca in fiecare zi....deschid ochii si ma ridic din pat uitandu-ma prin camera dupa Lore dar nici urma de ea...."O fii in sufragerie" imi zic in timp ce cautam hainele pentru ca surprinzator nici ele nu eru acolo..."ciudat"...ma uit de doua ori prin camera si pe scaun vad o pereche da pantaloni scurti negri,un tricou alb destul de decoltat pe care scria " Crazy Girls" si niste tennesi...Ma imbrac,ma incalt si ma indrept spre oglinda...si gasesc un piaptan si niste machiaje...ma machiez, ma pieptan le iau cu mine si cobor scarile...Ajung in sufragerie dar nu e nimeni..."Ceva se petrece aici...unde e toata lumea?" Ma duc sa imi iau ceva sa mananc si pe frigider vad un biletel lipit...il iau si incep sa citesc...

"Ale cand te vei trezi probabil vei fii singura...nu te speria....
    Noi suntem la aeroport...am luat noi hainele si tot ce era de luat.......
    Ti-am lasat machiajul si piaptanul ca sa te aranjezi si niste haine.......
    Vezi ca am sunat la un taxi te asteapta in fata casei....banii cu care sa
    platesti sunt langa chei...Te asteptam .......
    Cu drag Lore,Edy,Dey,Dany,Liv...."

Am luat cheile si bani si am iesit din casa..am uract in masina si am pornit spre aeroport....in 10 minute am ajuns....si am vazut avionul,am urcat si iam vaut pe prieteni mei...iam salutat si mam asezat langa Lore...am povestit si am povestit dupa care am adormit.....Cand mam sculat deja am aterizat....
    Lore:Ale....teai sculat in sfarsit..
    Ale:Mda...
    Dey:Oke si unde mergem?
    Edy:La hotel nu?
    Dany:Nu .....vom sta la cabana..
    Liv:Da asa e..voi aveti o cabana si noi o cabana...
    Ale: Super...
    Am plecat spre cabanele unde vom sta vacanta asta...am ajuns si pot spune ca cabanele sunt super...au 4 camere,piscina inauntru si afara,jakuzzi,sala de antrenament,sala de volei,sala de footbal,sala de basket,sala de dansuri,sala de inregistrat...e super mare cred ca e villa nu cabana...
    Dey:Wow...e super
    Edy:Astai villa nu cabana...
    Lore:Asai...si ce facem?
    Ale: Eu ma duc pe plaja veniti?
    Toti:Da!
    M-am dus in camera ,am despachetat si mi-am luat un costum de baie si o geanta undse mi-am pus prosopul,crema,ulei,ochelari,palarie,machiaj lucruri de fete si am coborat in camera de zi...
    Ale: Sunteti gata?
    Edy:Da dar ce ai in geanta?
    Ale"Machiaj,sprei,portofelu,crema,prosop...continui?
    Edy: Nu mai bine nu...
    Dey:Bun sa mergem....
    Lore:Dar nu trebuie sa platim?
    Ale:Nu...mergem pe gratis peste tot...adica sa ocupat mama de tot...
    Edy:Super...
    Ale:Da asa e deci tot ce aveti de facut e sa va distrati...

Ultima editare efectuata de catre ***adinuka*** in Lun Ian 03, 2011 3:57 pm, editata de 1 ori
    Blak***Imortal
    Blak***Imortal
    Assistent
    Assistent

Data de inscriere : 18/11/2010
    Varsta : 29
    Localizare : akas

Mesaj  Blak***Imortal Mar Ian 04, 2011 9:19 pm

Deci e interesant...in hawai? tare astept continuarea...
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj  Admin Vin Ian 07, 2011 9:25 am

off dar n-am nicio idee Very Happy
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Vin Ian 07, 2011 11:02 pm

Pai zi si tu acolo...ceva...dar sa fie mai lung te rog ca dupaia pun eu urmatoarele capitole...

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mar Noi 26, 2024 11:40 pm