cap 7 partea II
Lorena:A venit si ziua cea mare.CAnd ma scol ii vad pe edy si pe dey holbaduse la mine..Ce-am facut intreb eu sa se inteleaga printre randuri .Cand am vazut ca nu si-au schimbat deloc pozitia nici macar cu un deget ma ridic frumos ma duc imi fac siesta ma duc jos si acolo....
Eu:Liv..Olivia domnisoara de cand ti-am spus sa vii sa ma vezi
Liv:da uite scumpo noi mai avem de lucru lla avion si trebuie sa plecam acum
Dey:si cu ce ne afecteaza asta pe noi?.....
Edy:.............................................
Dany:voi trebuie a fi-ti Dey si Edy pai sa va spun ceva..
Oare ce vorbesc acolo incercam sa fiu atenta la Liv care imi spunea nustiu ce dar nu puteam..ii vad pe baietii inghitind in sec apoi dupa ce a spus Edy ceva au inceput sa rada.
Liv:pai Dany nu ai uitat un mic detaliu
Dany:aaa scuze Oly..Deci va ajutam sa va pregatiti si sa plecam
Eu:dar Ale doarme inca si nu cred ca o sa se trezeasca prea curand iar bagajele sunt facute..i-am lasat machiajul,periuta niste haine si niste papuci in rest totul e luat...
Liv:doamne fereste unde au incaput toate alea?
Dey:nu vrei sa stii cum au incaput toate alea!
Eu:pai ....macar au incaput nu?
Edy:daaa oarecum...
Olivia,soramea,mi-a spus ca putem venii cu ei dar sa-i lasam un bilet lui Ale sa nu faca crize......Cand am ajuns la avion am fost surprins placuta ca era vechiul avion al tatei si ca ei doi lucreaza de mult sa-l repare.M-am urat cu atata grija sa nu cumva sa le stric munca dar m-au linistit si au spus sa ma asez ca nu se intampla nimic.Dupa ce insfarsit era gata de decolare a sosit si Ale care normal se aseza langa mine.Nu pot spune ca a fost o calatorie neplacuta caci Dany cu Edy si cu Dey pusi impreuna fac o salata asortata,iar pe langa Ale si Olivia nu poti ramane plictisit.
Edy:m-ai avem mult Dany?
Dany:oo da
Dey:adica nu mai avem mult nu?
Dany:ma contrazici?
Edy:nu tu te contrazici caci am aterizat..
Olivia:Dany hai tu chiar crezi ca-i mai duci cu zaharelul?
Dany:Da!Adica nu sunt forte maturi baietiii
Ale:Da si din pacate te inteleg..
Eu:Da dar cat e pana la cabana ca aici nu-i nimic decat o villa imensa......
Liv:esti amuzanta ..aici v-om sta..
Dey:aici?
Edy:dar cate camere sunt?
Dany:pai doar patru camere ca restul sunt sali de jocuri,spa..etc...
Liv:iar eu cu Dany vom sta in alta cabana
Erau foarte frumoase camerele cu un still unic care iti dadeau umpic de ralaxare si comfort.Eu si Ale aveam camerele la etaj iar baietii la parter.Dupa ce am discutat umpic si ne-am dus hainele in camera am iesit putin pe plaja
Lorena:A venit si ziua cea mare.CAnd ma scol ii vad pe edy si pe dey holbaduse la mine..Ce-am facut intreb eu sa se inteleaga printre randuri .Cand am vazut ca nu si-au schimbat deloc pozitia nici macar cu un deget ma ridic frumos ma duc imi fac siesta ma duc jos si acolo....
Eu:Liv..Olivia domnisoara de cand ti-am spus sa vii sa ma vezi
Liv:da uite scumpo noi mai avem de lucru lla avion si trebuie sa plecam acum
Dey:si cu ce ne afecteaza asta pe noi?.....
Edy:.............................................
Dany:voi trebuie a fi-ti Dey si Edy pai sa va spun ceva..
Oare ce vorbesc acolo incercam sa fiu atenta la Liv care imi spunea nustiu ce dar nu puteam..ii vad pe baietii inghitind in sec apoi dupa ce a spus Edy ceva au inceput sa rada.
Liv:pai Dany nu ai uitat un mic detaliu
Dany:aaa scuze Oly..Deci va ajutam sa va pregatiti si sa plecam
Eu:dar Ale doarme inca si nu cred ca o sa se trezeasca prea curand iar bagajele sunt facute..i-am lasat machiajul,periuta niste haine si niste papuci in rest totul e luat...
Liv:doamne fereste unde au incaput toate alea?
Dey:nu vrei sa stii cum au incaput toate alea!
Eu:pai ....macar au incaput nu?
Edy:daaa oarecum...
Olivia,soramea,mi-a spus ca putem venii cu ei dar sa-i lasam un bilet lui Ale sa nu faca crize......Cand am ajuns la avion am fost surprins placuta ca era vechiul avion al tatei si ca ei doi lucreaza de mult sa-l repare.M-am urat cu atata grija sa nu cumva sa le stric munca dar m-au linistit si au spus sa ma asez ca nu se intampla nimic.Dupa ce insfarsit era gata de decolare a sosit si Ale care normal se aseza langa mine.Nu pot spune ca a fost o calatorie neplacuta caci Dany cu Edy si cu Dey pusi impreuna fac o salata asortata,iar pe langa Ale si Olivia nu poti ramane plictisit.
Edy:m-ai avem mult Dany?
Dany:oo da
Dey:adica nu mai avem mult nu?
Dany:ma contrazici?
Edy:nu tu te contrazici caci am aterizat..
Olivia:Dany hai tu chiar crezi ca-i mai duci cu zaharelul?
Dany:Da!Adica nu sunt forte maturi baietiii
Ale:Da si din pacate te inteleg..
Eu:Da dar cat e pana la cabana ca aici nu-i nimic decat o villa imensa......
Liv:esti amuzanta ..aici v-om sta..
Dey:aici?
Edy:dar cate camere sunt?
Dany:pai doar patru camere ca restul sunt sali de jocuri,spa..etc...
Liv:iar eu cu Dany vom sta in alta cabana
Erau foarte frumoase camerele cu un still unic care iti dadeau umpic de ralaxare si comfort.Eu si Ale aveam camerele la etaj iar baietii la parter.Dupa ce am discutat umpic si ne-am dus hainele in camera am iesit putin pe plaja