AnimeLolOFriend

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
AnimeLolOFriend

4 participanți

Pssss sa va spun ceva....

Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Data de inscriere : 16/11/2010
    Varsta : 27
    Localizare : in fata calculatorului :)

Pssss sa va spun ceva.... - Pagina 2 Empty Re: Pssss sa va spun ceva....

Mesaj  Admin Lun Ian 10, 2011 9:43 am

cap 7 partea II

Lorena:A venit si ziua cea mare.CAnd ma scol ii vad pe edy si pe dey holbaduse la mine..Ce-am facut intreb eu sa se inteleaga printre randuri .Cand am vazut ca nu si-au schimbat deloc pozitia nici macar cu un deget ma ridic frumos ma duc imi fac siesta ma duc jos si acolo....
    Eu:Liv..Olivia domnisoara de cand ti-am spus sa vii sa ma vezi
    Liv:da uite scumpo noi mai avem de lucru lla avion si trebuie sa plecam acum
    Dey:si cu ce ne afecteaza asta pe noi?.....
    Edy:.............................................
    Dany:voi trebuie a fi-ti Dey si Edy pai sa va spun ceva..
    Oare ce vorbesc acolo incercam sa fiu atenta la Liv care imi spunea nustiu ce dar nu puteam..ii vad pe baietii inghitind in sec apoi dupa ce a spus Edy ceva au inceput sa rada.
    Liv:pai Dany nu ai uitat un mic detaliu
    Dany:aaa scuze Oly..Deci va ajutam sa va pregatiti si sa plecam
    Eu:dar Ale doarme inca si nu cred ca o sa se trezeasca prea curand iar bagajele sunt facute..i-am lasat machiajul,periuta niste haine si niste papuci in rest totul e luat...
    Liv:doamne fereste unde au incaput toate alea?
    Dey:nu vrei sa stii cum au incaput toate alea!
    Eu:pai ....macar au incaput nu?
    Edy:daaa oarecum...
    Olivia,soramea,mi-a spus ca putem venii cu ei dar sa-i lasam un bilet lui Ale sa nu faca crize......Cand am ajuns la avion am fost surprins placuta ca era vechiul avion al tatei si ca ei doi lucreaza de mult sa-l repare.M-am urat cu atata grija sa nu cumva sa le stric munca dar m-au linistit si au spus sa ma asez ca nu se intampla nimic.Dupa ce insfarsit era gata de decolare a sosit si Ale care normal se aseza langa mine.Nu pot spune ca a fost o calatorie neplacuta caci Dany cu Edy si cu Dey pusi impreuna fac o salata asortata,iar pe langa Ale si Olivia nu poti ramane plictisit.
    Edy:m-ai avem mult Dany?
    Dany:oo da
    Dey:adica nu mai avem mult nu?
    Dany:ma contrazici?
    Edy:nu tu te contrazici caci am aterizat..
    Olivia:Dany hai tu chiar crezi ca-i mai duci cu zaharelul?
    Dany:Da!Adica nu sunt forte maturi baietiii
    Ale:Da si din pacate te inteleg..
    Eu:Da dar cat e pana la cabana ca aici nu-i nimic decat o villa imensa......
    Liv:esti amuzanta ..aici v-om sta..
    Dey:aici?
    Edy:dar cate camere sunt?
    Dany:pai doar patru camere ca restul sunt sali de jocuri,spa..etc...
    Liv:iar eu cu Dany vom sta in alta cabana
    Erau foarte frumoase camerele cu un still unic care iti dadeau umpic de ralaxare si comfort.Eu si Ale aveam camerele la etaj iar baietii la parter.Dupa ce am discutat umpic si ne-am dus hainele in camera am iesit putin pe plaja

***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Varsta : 28
    Localizare : sunt unde sunt dar as vrea sa fiu unde ar trebuii sa fiu as vrea sa fiu in inima ta

Mesaj  ***adinuka*** Mar Ian 11, 2011 12:42 am

Capitolul 8.

Alexandra:
    Erau foarte frumoase camerele cu un still unic care iti dadeau umpic de ralaxare si comfort.Eu si Lore aveam camerele la etaj iar baietii la parter.Dupa ce am discutat umpic si ne-am dus hainele in camera am iesit putin pe plaja....
    Nisipul era fierbinte si imi gadila talpile goale .... soarele ardea cu putere in apa cristalina reflectandu-se...nu vroiam sa innot...nu prea aveam chef acum...Ma asez pe un jezlong si imi pun ochelari asteptand ca soarele sa ajunga pe pielea mea rece incalzind-o dar nu vine....
    Ale: Cine naiba esti si de ce stai in fata mea aa?
    Edy: Scuze nam vrut..
    Ale:aaa nui nimic....
    Dey:Fetelor nu veniti in apa?
    Ale:Eu nam chef..
    Lore:Da nici eu...
    Dey:Nu era o rugaminte....
    Edy:Ci o porunca...
    Simt cum cineva ma ia pe sus si alerga cu mine...ma intreb cine o fi? Imi intorc privirea si il vad pe Edy....nici nu imi dadusem seama ca am ajuns in apa iar eu ma tineam de gatul lui....Avea niste ochi asa fermecatori si misteriosi...aveau o aura ce era de nedezlegat asta imi placea....era simplu si totusi complicat de inteles asa era el...si asta ma atragea la el...Ma uitam in ochi lui dar nu vedeam nimic decat un infinit in care ma pierdeam...Ma gandeam ce frumos ar fi daca eu si....el...NU nu vreau asat nu se poate...dupa ce imbecilul de Alin ma lasat si am suferit si inca nu mia trecut il iubesc...dupa asta nu pot sa trec asa usor....Nu vreau sa mai sufar din nou...O lacrima aluneca pe obrazul meu patandu-l....imaginea lui este neclara....ma intorc si fug din apa...Nu vreau asta nu ma pot indragosti din nou....Fug ....ajung in camera la noi si ma inchui acolo....ma trantesc in pat si incep sa plang...De ce? de ce fac mereu asa? de ce sufar? De ce ma mai gandesc la el...cand imi face atata rau? de ce nu il pot iubi? De ce ma chinui asa? tote astea...vreau un raspuns la ele....De ce ma indragostesc si sufar de fiecare data? DE CE? tip cat ma tin plamani...
    Lore:Ale!Ale esti bine?
    Ale:.........
    Lore:Deschide usa....
    Ma indrept spre usa si o deschid in fata ei ii vad pe Lore....Dey si pe el..pe Edy...cand miam intalnit privirea cu a lui Edy mi-am lasat capul in jos...imi era rusine de ce facusem...imi era tema sa nu ma indragostesc...si imi era frica sa nu sufar din nou...Ce patetica sunt el are probabil o iubita nu sar uita la mine...si in plus nu are rost...
    dejeaba baieti sunt TOTI la fel...isi bat joc de tine si dupaia te lasa..profitori asta sunt ei...si nu vreau sa stric prietenia noastra...Vreau sa ramanem asa...prieteni...simpli prieteni...
    Dey:Ale...ce ai patit?
    Ale :Nimic...vreau sa dorm...
    Inchid usa si ma trentesc in pat...dupa cateva minute aud usa deschizandu-se...era Edy...Ma ridic si ma uit la el...se aseaja pe pat langa mine...nu ma privea se uita pe pereti...Ce am facut?Oare e tarziu sa repar totul?Dar ce am stricat? Sa intors brusc spre mine si..............

Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj  Admin Vin Ian 14, 2011 11:29 am

cap 8 partea 2
    Lore:gata ce tot fac acolo....
    Dey:pai cred ca stiu...apropo Ale are vreun iubit?
    Lore:da..adica nu..nu de ce?
    Dey:pai atunci cine e Alin:
    Lore:0_0...ce fraiera sunt ...cum de nu mi-am dat seama....off sunt in stare sa cuplez toata scoala dar nu sunt in stare sa-mi cuplez cea mai buna prietena...off da ce a f....
    dey:ho ce,, f"...?
    Lore:hey edy are iubita?
    dey:nu ..nu din cate stiu..dar place pe cineva....si ..de ce?
    lore:pai hai sa vedem ce fac
    <Deschidem usa incet banuind ce se intampla si boom eram sigura ...Mai bine mai tarziu decat sa-mi ascunda si asta...e superb..nici daca ma chinuiam nu putea iesii mai bine.....sar in sus si il i-au pe Dey ii dau portofelul meu si ma duc sus sa ma schimba....saracul Dey ..nici nu stie cel asteapta..dar sunt asa fericita ca ....yupii....ce dragut dar sa revenim.....n-am decat cinci costume de baie..mai am nevoie de unu...asa niste cosmetice ..stai trebuie sa ma schimb ...hmm pantofi ..gata..rochita..gata>
    Deschid usa si Dey..
    dey:nu vin cu tine la cumparaturi
    Lore:te rogggggg......te roggg ..trebuie sa sarbatorim
    Dey:hmm nu nu...bine T_T
    <hmm ce frumoase sunt rochile astea..dar cred ca dey o sa ma omoare daca mai stau asa ca..>
    Lore:gata
    Dey:zzzzz ....a insfarsit.. deci plecam?
    Lore:nu .. am terminat cu rochile dar acum vreau sa luam ceva ca sa fac reteta mea speciala..
    Dey:mancare?atunci vin cu tine ..sper ca e buna nu?
    Lore:dar nu iti era somn?
    Dey:nu ...de ce?adica eram doar plictisit..bine dormea dea binelea
    (o sa mai scriu)
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Localizare : sunt unde sunt dar as vrea sa fiu unde ar trebuii sa fiu as vrea sa fiu in inima ta

Pssss sa va spun ceva.... - Pagina 2 Empty Psss sa va spun ceva

Mesaj  ***adinuka*** Sam Feb 12, 2011 8:54 pm

Cap.9
    Ale:
    Sa intors brusc spre mine si am simtit cum buzele mele erau acoperite de buzele lui calde....Cerceta curios lacasul umed...iar eu iam dat voie,imi placea acea senzatie imi placea cum imi mangaia firav fata...simteam furnicaturi pe sina spinari...si fluturasi in stomac brusc o lacrima imi aluneca pe obrazul fierbinde ajungand pe obrazul lui..la contactul lacrimi mele reci cu obrazul lui acesta tresari si deschise ochi...Am indrerupt sarutu rapid ridicandu-ma din pat si acoperindu-mi fata...imi era rusine de ce facusem..
    lam lasat si iam permis sa faca asta .... plangeam nu stiam ce s afac...daca sa zic ceva sau s afug...asa ca am ales sa fug...am iesit rapid din camera ducandu-ma in parc...acolo ma simteam in siguranta....ma simteam protejata si totusi vulnerabila...Ma plimbam prin parcul pustiu si gol la fel ca sufletul meu....Nu stiam ce sa fac ce sa zic stricasem totul..ce tot vorbesc el are iubita el o iubeste ea il iubeste iar eu stric totul...e numai vina mea numai a mea....

Edy : Totul era asa minunat....Sarutul ,ea si faptul ca era aici impreuna pana cand am simti o lacrima rece pe obraz...mi-am dat sama ca plange si brusc a oprit sarutul...sa ridicat si s aintors...nu stiam ce s afac sa tac sau sa zic ceva? Cand eram gata sa i spun ceva ea a fugit din casa....m-am asezat jos pe pat pana am auzit usa...m-am grabit crezand ca e Ale dar am vazut ca de fapt erau Lore si Dey...
    Dey:Frate esti bine?
    Edy:Da sunt bine....
    Lore:Cum s anu hai ma ce sa intamplat ?
    Edy:Ale....
    Lore:Ce mai e acum? Adinueaori va sarutati si acum ?
    Edy :Tocmai...dupa ce am sarutato a inceput sa planga si a orpit sarutul...am vrut s aii zic ceva dar a plecat
    Dey :Si tu ai lasato s aplece?
    Edy:Da pentru ca am iubita...
    Lore: Da o iubesti pe Ale...
    Edy:Pai..aa...NU
    Dey:Off...sti ceva mai bine te gandesti bine...chiar crezi ca merita asta? Gandestete bine pe cine iubesti Ale sau Dayana...
    Edy:......
    Lore: Hai mergem sa o cautam?
    Dey:Haide...
    edy:Stati...aveti dreptate ...vin si eu.....
    Blak***Imortal
    Blak***Imortal
    Assistent
    Assistent

Data de inscriere : 18/11/2010
    Varsta : 29
    Localizare : akas

Mesaj  Blak***Imortal Joi Feb 17, 2011 7:23 pm

Iata si continuarea .....Pai imi place,descriere este si dialogul nu lipseste ...puteai sa scri mai mult dar cred ca ai fost ocupata ca altfel scriai mult mai mult...Acum greselile :
    s afac - sa fac
    s afug - sa fug
    s aintors - sa intors
    s afac - sa fac
    i spun - ii spun
    s anu - sa nu
    Adinueaori - adineaori
    s aii - sa ii
    s aplece? - sa plece ?
    Cam astea sunt greselile pe care le-am vazut eu...ai grija data viitoare...stiu ca probabil te-ai grabit sau era tarziu dar ai grija...Si astept next-ul...
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj  Admin Lun Apr 04, 2011 6:48 pm

Lore: De ce?Nu e corect! Nu o mai inteleg pe Ale! Nici pe dey! Cum adica? Tocmai imi spusese ca Edy nu are iubita si acum?Uite ! Nu ma mir ca Ale s-a suparat! El are iubita si totusi a sarutat-o!
    Lore: pai merg sa o caut !
    Edy: veni...
    Lore: NU!!!!!!! Ai facut destule porcari pe ziua de asti!
    Edy: dar eu......
    Lore: Nu! Ce nu intelegi din stai aici!
    Lore-nu am fost corecta dar trebuie sa inteleaga si el o chestie! Ale off Ale unde ai plecat?
    ( de acum vom scrie cate 8-19 randuri deoarece va fii mai mult dialog)
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Joi Apr 07, 2011 8:32 pm

Ale:
    Off era normal eram sigura..absolut sigura ca asa se va intampla...era normal nu nu trebuia sa ma las sarutata..nu stiam ce s afac nu vroiams avorbesc cu nimeni poate doar cu Lore...dar nu eram sigura ce aveam sa ii zic? Telefonul imi vibra in buzunar...nu lam scos nu vroiam sa il vad cel putin nu acum...
    continua in jur de 10 minute sa vibreze asa ca ma gandeam sa vad macar cine este..era Lore normal doar ea se gandea sa ma sune m-am gandit daca sa ii raspund stiind deja ca ma va intreba unde sunt m-am hotarat totusi sa ii raspund...
    Lore:Alo!!Ale unde esti?
    Ale: Buna si tie..
    Lore; Ale..ce sa intamplat?
    Ale:Nimic Lore..nu conteaza
    Lore:Unde esti? Afara ploua si e frig...
    Avea dreptate ploua si inca foarte tare dar imi placea senzatia sa simt ploaia pe pielea fina si moale sa simt briza in fata sa simt atatea mirosuri combinate..chiar imi placea ma..linistea...
    Lore: Ale?Ale?Ale!!
    Ale: scuze nu..eram atenta
    Lore; Unde esti?
    ALe; Vin imediat dar,nu am cauta
    Lore; Ale?
    ALe: Te rog promit ca vin imediat..
    Lore:Offf..bine promiti?
    Ale: Promit.PA
    Lore:PA
    Am inchis telefonul si l-am bagat in pantaloni..am mai stat asa in ploaie fara sa fac vreo miscare 5 minute dupa care m-am decis sa ma intorc acasa ca de nu Lore avea sa trimita politia sau hingherii dupa mine...Un chicot imi scapa gandinduma ca la cat de speriata ar fi ar chema si hingherii...
    Mergeam incet nu vroiam sa ajung prea devreme acasa vroiam sa ma bucur de ploaie inca cateva minute..
    Eram in fata usii dar nu ma incumetam s asun sau s abat pur si simplu stateam in fata ei nemiscata...
    Dupa inca cateva minute am tras aer adanc in piept si am deschis usa..m-am descaltat,m-am dezbracat de geaca si m-am indreptat spre bucatarie incercand sa par cat mai posibil fericita...
    Lore; Ale...doamne ai venit
    Al: Mda daca stiam ca vei reactiona asa....
    Lore: Esti bine?
    Ale: Da? de ce sa nu fiu bine?
    Lore: Nu conteaza...
    M-am indreptat sre sufragerie vrand sa ma uit la televizor...m-am asezat pe canapea si am inceput sa schimb canalele pe unu convenabil.
    Dey:Ale?
    Ale:Buna..
    Edy:Aaa...pai..scuze
    Ale:Hmm?ai zis ceva?
    Edy:N-nu nu conteaza.
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj  Admin Mar Mai 10, 2011 5:49 pm

lore: Ale te duci acum sa faci un dus cald si sa te schimbi alfel vei raci!
    Dupa 10 minunte Ale era gata.
    Lore: Off Ale stiu ca nu vrei sa vorbesti cu mine dar sunt prietena ta si poate te pot ajuta
    Ale: nu vreau sa-mi plangi de mila!
    Lore:Asta e parerea ta despre mine?M-ai dezamagit complet! Stii m-am suparat pe tine daca nu vrei sa-mi spui ce se intampla bine!
    <Stiu ca nu am procedat corect,dar ce poate face o prietena ca mine sub presiune?!raspuns.....nimic..adica nimic bun!Ale e o fata buna si merita sa fiu mai intelegatoare cu ea....chiar ma urasc pentru ce-am facut acum dar nu mai dau inapoi!>
    Lore: buna edy,dey.....
    Edy: Ale cum se simte?
    Dey: Mda cum se simte?
    Lore: Bine cred nu mai vorbesc cu ea!
    Edy: Poftim?
    Dey: De ce...?! Ce s-a intamplat?
    Lore: probleme de bff nu va intereseaza!
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Joi Mai 12, 2011 9:31 am

Dey : Ori ce ar fi ar trebuii sa va impacati...
    Lore: Mda...
    Edy : Off zilele astea numai probleme apar..
    Dey: Mie imi spui?
    Ale < off doamne ce viata,lore nu mai vorbeste cu mine, dey ee el e paralel si edy ce sa mai zic ? doamne mie asa rusine de mine...numai stricaciuni fac>
    Dey : hey ale ce ai patit ?
    Ale < nu mai puteam fara sa vreau m-am aruncat in bratele lui dey plangand>
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Lun Aug 15, 2011 4:20 pm

Dey - O-k ?
    Ale - Scuze.. n-u,nu am vrut.. iartama..
    Dey - Nu nu e nimic.. e in regula...
    Ale - Lore.. iarta-ma.. imi pare rau.. nu am vrut sa spun ce am spus... nu cred asta despre tine.. stiu ca imi esti prietena si vrei sa ma ajuti.. stiu asta doar ca nu vreau sa.. nu vreau sa te complic si cu problemele mele..
    Lore - off scumpo dar vreau sa te ajut.. doar de aia sunt prieteni nu ?
    Ale - Mersi mult.. Ti-am mai zis ca te iubesc ?
    Lore - Hmmm.. probabil,cred, nu stiu...
    Ale - Atunci iti zic acum.. te iubecs mult mult...
    Lore - Off si eu surioara...
    Ale - Stiu..
    Dey - Deci v-ati impacat ?
    Am inceput sa rad..
    Dey - Hei ai febra ?
    Ale - Woa ce amuzant te crezi.. Nu am mai febra.. si da ne-am impacat sau ce ti se pare ca ne-am certat ?
    Dey - Mai sti ?
    Lore - off.. Ma rog...
    Ale : Ei si voi cum o mai duceti ?
    Dey - hmm.. bine ??
    Lore - mda.. bine cred..
    Edy - Ale ?
    Ale - Da ?
    Edy - Putem vorbi ?
    Ale - Sigur.. Zi !
    Edy uitandu-se la lore si Dey - Intre patru ochii ?
    Dey -Mda lore ?
    Lore- hay in bucatarie...
    Si au plecat..
    Ale - Bine deci cei ?
    Edy - Iartama.. pentru ce am facut.. Nu ar fi trebuit.. Nu am vrut sa..
    Normal ca a fost greseala.. Tu ai iubita si ma saruti pe mine.. sarutul a fost o greseala normal.. imi venea sa plang dar m-am abtinut.. eram sigura ca nu a vrut , ca a fost o greseala.. se pare ca relatia noastra poate fi doar de prietenie.. Iam taiat replica inainte sa mai spuna ceva care sa ma doara...
    Ale - E ok. E si vina mea. Sarutul a fost o greseala.. Nu vreau s aiti fac probleme cu iubita.. iartama nu am vrut.. nu ar fi trebuit..
    Edy - ..... Dar nu asta...
    Ale - E ok bine ? M-am ridicat si am plecat in camera la mine...
    Dey - Deci ? ce s aintamplat ?
    Edy - A inteles totul gresit..
    Lore - Adica ?
    Edy - Laso balta.. si pleaca la el in camera..
    Dey - Mda..
    Lore - Cred ca voi vorbi cu Ale..
    Dey - Si eu cu Edy..

Blak***Imortal
    Blak***Imortal
    Assistent
    Assistent

Data de inscriere : 18/11/2010
    Varsta : 29
    Localizare : akas

Mesaj  Blak***Imortal Lun Aug 15, 2011 8:05 pm

Moama fata de cand nu ai mai pus nextu la asta Smile))) ei ghici ceva.. sunt ff fericit.. din mai multe motive unul din ele ca ai pus next Very Happy ei pai akuma astept nextu urmator Smile)) pupici draga Smile)
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Lun Aug 15, 2011 8:14 pm

Stiu nu am mai postat de mooolt... ei uite ca akuma am postat.. nextu il va pune my sys

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mar Noi 26, 2024 11:28 pm