AnimeLolOFriend

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
AnimeLolOFriend

5 participanți

O Poveste.

Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Data de inscriere : 16/11/2010
    Varsta : 27
    Localizare : in fata calculatorului :)

O Poveste. Empty O Poveste.

Mesaj  Admin Vin Noi 19, 2010 8:27 am

intr-o seara, vede la poarta sa o femeie. Era dragutza, imbracata intr-o rochie crem, frumoasa, iar lui i-a placut. A intrat in vorba cu ea, s-au inteles super bine, shi au hotarat sa se mai intalneasca a doua zi, in acelasi loc, la aceeasi ora. S-au intalnit, au stat de vorba tot la poarta, penrtu ca ea nu dorea sa fie vazuta in localuri publice, el a aflat totul despre ea, adresa, tot. La despartire, femeii ii da sangele pe nas, iar el scoate o batista shi i-o da sa se sterga. Femeia pleaca cu batista, promitand k va veni shi in ziua urmatoare. Insa aceasta n-a mai aparut. El este foarte dezamagit, insa incerca sa uite...Dupa cateva luni, nemaiputand indura dorul, se hotaraste s-o caute. Ajunge la adresa data de ea shi afla, uimit, k frumoasa doamna cu care a conversat era maritata....shi...MOARTA de opt ani. Nu-i vine a crede, shi insista sa mearga la mormantul acestea, sa se convinga. Vaduvul este de acord, ba chiar sugereaza sa deshumeze corpul femeii, k sa nu mai existe nici un dubiu..La cimitir ajung destul de tarziu...shi dezgroapa sicriul. Cand au deschis capacul...au vazut k femeia era intoarsa cu capul in jos, imbracata cu aceeasi rochie crem cu care a vazut-o barbatul..dar..shi cel mai sinistru..tinea strans in mana batista plina de sange pe care acesta i-a dat-o... Nu se stie motivul aceste intamplari dar cei clar e destul de sinistru
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

O Poveste. Empty Re: O Poveste.

Mesaj  Admin Vin Noi 19, 2010 8:33 am

un baiat verisorul si fratele sau stateau pana seara si se distrau langa o casa.Un prieten de-al lor un om batran isi mai lasa oile prin gradina casei pentru ca este iarba buna pentru oi.Si intr-o zi ei au gasit o oaie moarta, si au ingropato in gradina si au pus un semn la ea ca sa stie unde au ingropato.In acea zi ei au incuiat usa casei acelea si au pus niste scanduri pe usa ca sa nu intre nimeni pentru ca becurile si prizele sunt alimentate cu curent , si sa nu intre cineva ca sa consume curent.Si a doua zi au plecat la lucru pe camp. A treia zi au venit si cand au descuiat usa au gasit in casa, oaia moarta cu matele scoase si plin de sange pe pereti.Dar vecinul meu mi-a spus ca nu avea cum sa intre nimeni in casa pt ca numai ei aveau cheia si au sigilato.
    Un batran de acolo le-au spus ca in casa aceea a murit o femeie electrocutata, si ca se mai aude seara zgomote ciudate venind din casa. Dupa ce s-au intamplat acestea ei nu au mai intrat in casa si stateau numai prin curte,si intr-o seara au vazut ca pe acoperis ca niste tigle care au inceput sa se miste si dintr-o data a inceput un vant puternic si s-a trantit poarta foarte tare.Cand au vazut au fugit spre poarta si cand au dat sa o deschida nu au putut, poarta era incuiata. Atunci au sarit poarta si nu au mai mers acolo niciodata.
    Sleep

Lollipop
    Lollipop
    membru de onoare
    membru de onoare

Data de inscriere : 21/11/2010

Mesaj  Lollipop Dum Noi 21, 2010 7:38 pm

Primul capitol din ce vad este interesant si totusi scurt .Descriere are,naratiune are ,deci nimic de criticat .
    Capitolul 2 nu prea pare sa aiba legatura cu unu.
    "becurile si prizele sunt alimentate cu curent , si sa nu intre cineva ca sa consume curent."
    Suna cam urat ...orcum ele normal asa sunt,alimentate
    Ar fi sunat mai bine "becurile si prizele puteau fi folosite si sa nu intre cineva sa consume curent ."
    In rest capitolul e interesant,dar si acesta cam scurt .
    Ficul este bun si merita continuat .Asta e parerea mea .Bye !
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj  Admin Lun Noi 22, 2010 9:13 am

Nu sunt pe capitole Very Happy Sunt povesti diferite Dar imi place ca macar iti spui parerea .
    Madalina*nr1
    Madalina*nr1

Data de inscriere : 24/11/2010
    Localizare : Piatra Neamt

Mesaj  Madalina*nr1 Joi Noi 25, 2010 9:11 am

Tare dar nu m-au sperit de loc .....dar mai vreau Smile
    Lollipop
    Lollipop
    membru de onoare
    membru de onoare

Mesaj  Lollipop Joi Noi 25, 2010 9:50 am

Ok.Orcum vreau sa mai pui.
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj  Admin Sam Noi 27, 2010 3:18 pm

Vreau sa fac o poveste pe capitole dar momentan n-am idei.
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Varsta : 28
    Localizare : sunt unde sunt dar as vrea sa fiu unde ar trebuii sa fiu as vrea sa fiu in inima ta

Mesaj  ***adinuka*** Vin Dec 03, 2010 10:08 pm

te incurajes...sper sa iti iasa pe capitole
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj  Admin Dum Dec 12, 2010 6:08 pm

Cap 1

Numele meu e unul pe care cu greu il mai accept acum .Ma numesc Saya am douazeci de ani si am trecut prin nenumarate pericole legate de lumea de dincolo.Numele meu se leaga de o adevarata legenda cu fantome strigoi si alte personaje ale raului.Am avut numerosi prieteni dar niciunu nu a rezistat mai mult de un an ci doar o fata pe nume Ayame ce s-a dovedit a fi lafel ca mine un monstru supranatural o ciudatenie.Acum totul e bine acum sunt o fata normala dar cine stie ce se va intampla cand ceasul va bate ora doisprezece intr-o noapte cu luna plina?Nu cred caci putin sunt aceia ce cad intr-o astfel de capcana.......................................................................................................................................Era o dup-amiaza frumoasa in care copacii isi pierdeau petalele florilor in adierea vantului in care eu si prieteni mei discutam subiecte amuzante .Eram eu, Ayame, Katsu,Lio Si Lia. Ne intelegeam foarte bine pana cand se lasa seara.Katsu era nerabdator caci in fiecare seara Ayame ne spunea povesti de groaza.Eu si Lia radeam mereu de Lio care se impiedica de pietre.Aveam un loc intre trei pereti perfecti pentru serile noastre cand se face frig si intuneric .Langa acei pereti nu mai e nimic decat un gard lung inchis de doua case micute in care nu mai locuiesc decat oameni ce nu-i vedem si vantul.Deacolo isi mai face aparitia vreun animal sarman care mai profita de acel loc gol si pustiu.in fiecare seara ne aducem lanterne si dulciuri si incercam ca fiecare seara sa fie mai speciala.
    Pe noi nu prea ne asteapta acasa nimeni doar niste parinti batrani ce vor numai liniste si pace.In cazul meu doar tata .E un om de cincizeci de ani ce isi petrece viata in pivnita cu pisica noastra Tira ce ma sperie de fiecare data cand o vad.E neagra si are pe cap un semn din nastere in forma de stea mereu vroiam sa stiu originea acestui semn dar tata mereu ma aburea cu minciuni.Pe mama n-am cunoscut-o ci am doar o poza cu ea in care e foate trista.Atunci cand eram mica aveam mereu visuri cu ea dar mereu era vesela imi zambea si ma mangaia ce-o fi fost de in poza era asa trista?......................................Am ajuns insfarsit la locul nostru special

Ultima editare efectuata de catre Admin in Lun Apr 04, 2011 6:11 pm, editata de 1 ori
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Localizare : sunt unde sunt dar as vrea sa fiu unde ar trebuii sa fiu as vrea sa fiu in inima ta

Mesaj  ***adinuka*** Joi Dec 23, 2010 2:03 pm

Uuuuuuuuu oare in ce se transforma cand e luna plina uuuuuuuuu? nextul rapid Very Happy
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj  Admin Vin Dec 24, 2010 4:45 pm

o sa vezi dar nu in ceva dragut Very Happy
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Vin Dec 24, 2010 8:17 pm

Ma gandeam eu...oricum imi place dar mai lasat in suspans....
    Lollipop
    Lollipop
    membru de onoare
    membru de onoare

Mesaj  Lollipop Dum Dec 26, 2010 6:18 pm

Interesant fic .Astept next .
    Blak***Imortal
    Blak***Imortal
    Assistent
    Assistent

Data de inscriere : 18/11/2010
    Varsta : 29
    Localizare : akas

Mesaj  Blak***Imortal Lun Dec 27, 2010 7:38 pm

aha si eu....nu intalnesti des tipe care se transforma in ceva... Smile).... bne bne stiu ca nui adevarat da vreau nextul....
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj  Admin Joi Dec 30, 2010 2:44 pm

E ora opt si se vede ca deja Ayame are o poveste pentru noi.Mereu cand se gandeste la ceva ridica privirea in sus apoi can gaseste raspunsul da cu piciorul in pamant.Ciudat obicei n-am stiut ce-i cu el decat dupa multe multe povesti sti-ti cei mai ciudat?Eu traiesc in povestile ei si nu-i din vina ca am imaginatie prea multa asa cum credeam pana nu de mult .....................................................................
    Ayame: Deci sunte-ti curiosi sa-mi auziti povestea?
    Katsu:Da normal mai intrebi?
    Eu:Hmmm nu prea
    Ayame:hahaha ce amuzanta esti......
    Se apropie de mine si-mi spune sa nu-mi alung si ultimi prieteni pe care o sa-i am pana la noul inceput.Noul inceput ce-o mai fi si asta?Oricum trebuie iar sa trec de vreo gasca de vampiri sau ceva de genu?
    Lio:aha incepi?
    Ayame: A fost odata........................................
    Stai umpic cum de eu inteleg printre randuri ,,ibis in alieno''(te vei duce intr-un loc ciudat) privesc pentru o clipa fata ,,scumpei mele prietene" Ayame care se transforma incetul cu incetul intr-un portret......pe care il picteaza un ce?oo vai parca am mai batut Vampiri....Gata acum voi asculta povestea nu ma intereseaza ce va mai face Ayame...........
    Ayame:intr-o noapte intunecata cu fulgere si tunete s-a nascut o fata cu un semn in forma de romb pe palma.Ea habar n-avea de puterile mistice ce proveneau din acel semn habar n-avea ce inseamna simbolurile ce apar noaptea in mintea ei pana cand un print a ajuns la acel conac unde locuia fata..
    Lia:Si cum era conacul?
    Ayame:Era o cladire macinata de vreme si de negura timpurilor cu ferestre mari in care se vedeau crapaturi mici.Acel conac fusese a unei famili de fantome cum spunea apropiatii.Ei spuneau ca orice om care intra acolo isi dorea moartea si se transforma in fantoma
    Eu:Plictisitor......
    Ce ?!Ce-am facut de se uita asa uimita Ayame la mine....?!Va spun eu !Nu mai fusesem constienta in nicio poveste de-a ei..
    Ayame:Tatal printului,Imparatul,avea multe sperante pentru fiul sau, i-ar cand a aflat dorinta lui de a vedea magicul din castel a inceput al blestema groaznic si l-a izgonit din palat
    Lio:siiiiii?Ce sa mai intamplat?

Veteti in capitolul urmator din Legenda lui Saya si a prietenei ei Very Happy

Ultima editare efectuata de catre Admin in Lun Apr 04, 2011 6:15 pm, editata de 1 ori
    Lollipop
    Lollipop
    membru de onoare
    membru de onoare

Mesaj  Lollipop Joi Dec 30, 2010 3:19 pm

Interesant .Vreau next .Il astept.
    Ne-ai lasat in suspans.
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj  Admin Joi Dec 30, 2010 3:43 pm

Ma mir ca am pus continuarea Very Happy si mersi de comentari Very Happy
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Joi Dec 30, 2010 7:16 pm

fain...chiar fain.....nextul
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj  Admin Mar Ian 04, 2011 3:40 pm

..............................Cap 3 CE LEGATURA ARE POVESTEA CU MINE?.............................................

Ayame:pai sa continuam nu?
    Lio:Daaaaaaaa chiar vreau sa stiu cea facut printul ...si cei cu castelul
    Eu:Da si cei cu fata....
    Katsu:Ce fata Saya?Povestea e despre un print care construieste un castel magic?
    Eu:ba nuuu e vorba despre un castel cu fantome..
    Ayame:nu conteaza sa continuam...deci cum spuneam.............
    Tot ce aud sunt ecourile si rasetele Ayamei dupa ce spune ibis in alieno ce mai vrea doar m-a pacalit odata.offf pai daca oricum nu aud ce povesteste de adevarat ea sa ma fas condusa......Imi ridic privirea si vad ca ma indrept sprea o coliba din paie in care se pare ca o fata frumoasa statea intinsa langa foc....
    Eu:bunna scuzati-ma dar am venit aici defapt nustiu de ce am venit aici dar exista ceva de genul unei legende cu fantome?
    Fata:aaa no no
    Eu:nu inteleg in romana te rog ..
    Fata:tu esti ai venit ..insfarsit ai venit?!Uite pe masa e cea ce cauti acum scuzama trebuie sa plec...
    Ciudata fata ma intreb unde a disparut asa...dar fiind intr-o poveste dea Ayamei nu ma mira..Ma indrept spre locul indicat de fata si gasesc un document
    Document

Aum o mie de ani s-a nascut o fata pe nume Delia pe mainile ei au fost pictate semne blestemate de catre vrajitorii malefici.Dar fata cand a aflat ca urma sa fie folosita de catre vrajitori pentru a distruge ce are ea mai de pret s-a sinucis lasand in urma doar o amintire sau cum spun unii o clona.De atunci acest document se afla la cea mai buna prietena a fetei care a primit darul de a fii nemuritoare.Insa un print a venit in castel fiind obsedat de o minciuna si a aflat ca toti oamenii care au intrat in castel nu au........................

Ayame:Nu au murit ci erau vrajiti.Se pare ca Acei vrajitori erau de asemenea nemuritori incercand sa puna mana pe acest document ...caci documentul contine singura metoda de ai elimina pe acei vrajitori...
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Mier Ian 05, 2011 9:23 pm

Fain...Si ce se intampla? Saya va face ceva? Ii va salva? Astept next-ul... Very Happy
    Blak***Imortal
    Blak***Imortal
    Assistent
    Assistent

Data de inscriere : 18/11/2010
    Varsta : 29
    Localizare : akas

Mesaj  Blak***Imortal Mier Feb 16, 2011 8:08 pm

Ok astept nextu rapid
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj  Admin Lun Apr 04, 2011 6:37 pm

Cap 4 Deci vrei sa spui ca......??????

Saya- Pe print il cheama Adam.Hmm Adam? Ce nume ciudat!Pe prietena fetei o cheama Iuliana.Hmmmm???? Ce-s cu numele acestea imi sunt asaaaa de cunoscute....
    Deci acum ca stiu toata povestea trebuie sa merg la acel castel.Offff !!!! Urasc cand povestile Ayamei dureaza mult!
    In doua ceasuri ajung la un targ de animale.Acolo pe o capita de fan observ o fetita cu bucle ca spicul graului.Ma indrept spre ea dar de ce oare nu sta niciun copil cu ea?
    Eu: Hey fetita, cum te cheama?
    Fetita: Eu?! Cu mine vorbesti?!Cu mine nu vorbeste nimeni!
    Eu: Aaaa scuze daca te-am speriat dar de ce nu sta cu tine niciun copil?
    Fetita: Adriana!
    Eu: Poftim?
    Adriana: Ma numesc Adriana! Vrei sa te joci cu mine?
    Saya-Acea fata trista acum zambea cu toata gura ,iar zambetul ei ajungea pana la urechi.Am inceput sa ma intreb ce este ineregula cu ea.
    Eu: Nu cred ca pot!
    Adriana: Pleci?Dar nu te-ai jucat cu mine!
    Eu: ma joc daca imi spui cum se ajunge la castelul bantuit.........
    Adriana: Dar nimeni nu se duce acolo! Vrei sa mori?
    Eu: Nu cred ca o sa mor sunt aici sa ajut!
    Adriana: Atunci hai sa ne jucam!
    Saya: Zambea din nou iar buclele sale aurii ii angaiau usor fata delicata.M-am jucat cu ea pana la apus caci asa ne era intelegerea.
    Adriana: Apusul!
    Eu: A venit vremea sa mergem ! Te rog imi spui cum ajung la castel?
    Adriana: o sa o salvezi pe Delia? Esti puternica?O sa te intorci?
    Eu: De unde......?
    Adriana: Haide e un drum foarte lung si este timp putin
    Eu: ba nu putem sta cat vrei!
    Adriana: E timp putin!!!!!!!!!!!
    Eu: De ce?
    Adriana: Pana la rasarit.....
    Eu: Deci vrei sa spui ca...................?
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Lun Mai 23, 2011 6:27 pm

ce fetita ciudata...astept continuarea..
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj  Admin Mar Iun 21, 2011 12:38 pm

deci capitolul acesta va fii intr-un fel o introducere a unei alta categorie din acesta poveste ..cu capitolul acesta va incepe cu adevarat o poveste captivanta

Capitolul 5 ... o scurta readucere a prezentului in povestea mea

saya:si asa am ramas ... a ramas muta...vroia sa zica ceva..dar nu putea..poate ca e una din acele fiinte pe care Ayame le trimite cand n-are ce face sau eu raman in impas??! vai cum de nu mi-am dat seama.... vai ce o sa-i fac Ayamei..plus ca aceste fiinte nu stiu ca au puteri.... de obicei sunt fete de varsta mea care cred ca mergem sa petrecem iar eu trebuie sa petrec cu ele ca sa ma ajute... dar acum o fetita?? off..... sau poate ca-s paranoica???.. deci o intreb altceva.....!

eu: Adriana ..ce vrei sa spui??
    adriana:ca nu ma lasa mama!
    saya: am inceput sa rad.. deci pana la urma sunt paranoica......
    eu: pai si nu plecam??
    adriana: ba da ..
    eu: hai atunci
    adriana: hai
    saya: fata parca vroia sa plece insa statea si se uita cu ochii fixi pe mine ca o statuie..zici ca era un corp fara vointa care incearca sa-mi spuna ceva...
    eu: ai ceva ce vrei sa-mi spui??
    adriana: am ceva ce vreau sa-ti spun?!
    eu : nu stiu zi-mi tu!
    adriana: dar eu .... eu .. eu .. nu stiu .. vreau la mama ... vi cu mine??
    eu: off bine..dupa aceea putem pleca??
    adriana:..............
    saya: si-a intors privirea in semn ca da ..si a pornit tematoare catre o casa din periferia orasului ..tinea stransa papusa..... se temea de parca stia ce vom vedea...si am descoperit ca ea chiar stia ce urma sa vedem deoarece a vrut a vrut sa ma omoare ..copila aia nu stie cu cine se pune..nu stie ce putere am eu..si nu stiu .nu are cum sa stie..ca eu ..ca eu sunt..............................................
    ***adinuka***
    ***adinuka***
    moderator
    moderator

Mesaj  ***adinuka*** Mar Iun 21, 2011 12:48 pm

Imi place E foarte tare dar mai suparat.. Nu ai scris ce era ma ti in suspans.. off esti buna la asta... Deci mi-a placut totul si normal ca astept capitolul urmator...

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mar Noi 26, 2024 11:23 pm