Intr-o zi de vara cand soarele arata ca un disc auriu iar cerul ca o floare de nu ma uita,un cuplu parea ca se cearta :
Fata:DA !Plec in konoha dar ma intorc!
Baiatul:Sakura mai bine nu te mai intoarce!
Sakura:cum?
Baiatul se ridica si se indrepta spre grupul lui de prieteni.Sakura era o fata de vreo saisprezece ani .Parul ii atingea delicat pielea iar ochii ei verzi ca si cel mai scump smarald se potrivesc perfect cu buzele ei catifelate.Se ridica si fuge plangand pe langa fostul ei iubit.Poarta un maieu ce se leaga dupa gat o fusta de blugi si o pereche de pantofi cu toc ,negri. A ajuns in fata unei vile frumoase cu doua etaje si piscina .Statea pe treptele usii nestiind ce sa mai faca.Lipsita de putere a lesinat .
Soarele stralucea mangaindui Sakurei chipul frumos.A deschis incet ochii nestiind ce s-a intamplat.
Langa ea fosta ei prietena plecata din copilarie in konoha,Hinata, statea tinand in mana o pisica alba.Era complet schimbata ,parul de culoare indigo acum era lung asemananduse cu al sakurei iar ochii ei albi cu noante de negru erau acum mai maturi .Purta o rochie alba cu bretele roz si o geaca de blugi .Era incaltata cu o pereche de sandale maro cu toc.
Hinata:Sakura ce dor mi-a fost de tine!Am venit in vizita si uite cum te gasesc!
Sakura inca buimaca :Tu esti,Hinata!?Ce dor mi-a fost de tine!Ce frumoasa te-ai facut!
Hinata:Pai cred si eu au trecut sapte ani ,acum avem amandoua saisprezece ani.Dar scumpo de ce te-am gasit lesinata in fata casei mele?
Sakura:E o poveste lunga .O sa ti-o spun pe scurt:
Dupa ce-ai plecat m-am indragostit de cel mai cool baiat din scoala si am devenit un cuplu.Am ajuns s-a il plac asa mult incat nu-mi pasa cand se saruta cu alta si nu au fost putine .Si acum froiam sa vin sa te vizitez dar el credea ca ma duc cu alt baiat si s-a despartit de mine !
Hinata:Asta e doar din cauza mea!
Sakura:Nu dar e mai bine asa!Imi era prea dor de tine !Ma voi muta in kanoha caci acum nu ma mai tine nimic aici!
Hinata :Te ajut cu bagajul caci sigur parintii tai sunt in calatorii de afaceri!
Sakura:Arati tu mai matura dar tot hinata ai ramas.
Deci vom lua cateva rochite cateva bluze cateva sandale ....etc
Dar cu ce sa ma inbrac?
Hinata:Ce ai zice de rochia mov si sandalele negre ?
Sakura :perfect! Hinata putem pleca peste o ora ?
Hinata:N-am apucat sa desfac bagajele deci putem si mai repede !
Sakura:Atunci ,Hinata,ma ajuti cu parul si machiajul?
Hinata:Normal!Ce ai zice sa ti-l incretesc si sa-l prind in fata cu o clama?
Sakura:Ar merge! Dar machiajul?
Hinata:O nuanta de mov inchis cu umbre de negru si luciu de buze roz cred ca ar merge.
Dupa o jumatate de ora fetele erau deja la aeroport.Sakura v-a merge alaturi de Hinata la cea mai buna scoala de fete din Konoha.Au trecut douazeci de ore si fetele erau deja la villa Hinatei care arata exact ca cea veche.Au despachetat si apoi s-au culcat.
Cam atat pe azi vor urma unele capitole mai lungi
Ultima editare efectuata de catre Admin in Dum Noi 21, 2010 10:12 am, editata de 3 ori